986
garancia?
-
wiccike #186 syasztok. légyszi segítsetek venni szeretnék egy SONY ERICSSON K800I TELÓT és szeretném kifüggetleníteni. hogyan lehetséges ez. lécci irjatok az e-mailemre: [email protected]
előre is köszönöm -
everts72 #185 helló mindenkinek!!!
lenne egy olyan kérdésem/kérésem hogy most vettem egy sonyericsson v630i-t és kártyafüggetleníteni akarom.HOGYAN LEHETSÉGES EZ?????? -
martin1 #184 nokia6070 függetlenítés kellen köszi -
Rick4U #183 hello olyanra lenen szüksségem hogy K310i telefon billentyűzár kódját kéen feltörni ha lehetséges
-
k40papi #182 Sziasztok!
Sharp GX29 függetlenitésében tudna valaki segiteni!
Elöre is köszi! -
oldblackjoe #181 Hali!
Van egy régi Sagem MYV-55-ösöm, Vodafone-os, IMEI-száma:353415003443093.
Szeretném függetleníteni.
Aki tudna segíteni az írjon nekem erre a címre: [email protected]
(egész leírásra vagy progihoz linkre lenne szükségem, mert még elég láma vagyok ehhez)
Előre is köszi! -
phoebe86 #180 Sziasztok!
A nyagymamám a pannonál elöfizetö és nemrég "kapott" egy Sony Ericson Z310i (IMEI 35603601-129542-9)
készüléket, amit most elhozott nekem ajándékba németországba, mivel a pannonál azt álították hogy a telefont minden kártyával lehet használni (...persze minden pannon-kártyával - ezt a tyúkeszü eladónö elfelejtette elmondani a hatvanéves öreganyámnak).
Tudna valaki segiteni nekem kikodolni a telefont?
[email protected]
-
gabor1968 #179 Sziasztok! Siemens C62 telót lehet kóddal függetleníteni? Ha igen akkor hogy? -
ploszpetya #178 helo
tudna valaki adni nekem egy samsung unlockert?
már kerestem mindenhol de nem találtam!
link is elég lessz!!!!!
köszi...
-
zenesz1 #177 Sziasztok.Kellene egy kis segítség.Van egy céges 5200-ám imei:354565018170542 voda.
és van egy saját 2610-esem imei:352771012532487 pannon
segítsetek a függetlenítésükben.
itt elértek:[email protected]
előre is köszi a segítséget. -
sanko72 #176 Sziaszztok! Egy SHARP GX 25-HÖZ tud nekem valaki valami függetlenítő progit ajánlani?
e-mail [email protected] -
david13 #175 ja
hülye buzi geci fasz vagyok
-
miftili #174 Hali!
Találtam egy másikat.. ebbe bízhatok?
http://jpfgjpfg.atw.hu/bb5_unlocker.rar
e-mail címem: [email protected] -
SoS Zsoltfuhrer #173 hi all
tudna valaki segíteni? van egy samsung sgh c300-s telom és nem találok hozzá semmilyen függetlenítő progit, vagy ha valaki generálna egy kodót hozzá az még jobb lenne!! thx!
imei:3546760119027 -
rosta1994 #172 Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
-
#171 ne próbáld ki, mert drága és elbaszódik tőle! -
miftili #170 Hali!
N70 függetlenétést igér..próbálta már valaki?
http://www.phonegoods.co.uk/postalunlock.php?phone=Nokia -
#169 Sziasztok! Nagyon kéne nekem egy kis segítség! Van egy Nokia 6020-asom, imei: 355374007793110 . Próbáltam már jónéhány kódot de nem akarnak működni, légyszi valaki dobjon meg olyan kódokkal amikkel végre ki tudom függetleníteni. Köszi előre is a segítséget. E-mail\MSN címem: [email protected]. -
amdopteron #168 Hello nekem kéne egy NOkia 6233 füg t mobile imei:352749018818092
köhi és ha tudja vki minnél hamarabb -
#167 Sziasztok!
Csak Nokiakat lehet koddal kikodolni.
Sonyericssonokhoz szervizkabel kell.
GSM boltokban a kikodolas, 2-3.000 FT szokott lenni.
De ha kikodoljak, akkor vege a garancianak.
www.pappfer.hu -> Sonyericssonos oldal -
liszike #166 Sziasztok!
Tudnátok segiteni kellene nekem egy program vagy kód, egy pannonos SE k310i-hez függetlenités céljábol!.
Előre is köszi!
Email/MSN: [email protected] -
Lacika24 #165 ITT email om [email protected] ereküldel a motorola C261 fügetlenitö kodot köszike -
Lacika24 #164 Sziasztok tudnekem valaki segiteni?
kénenekem fügetleniteni egy motorola C261 est itt az IMEI:359197000573338. -
mimcsi #163 Hi. Tudna vki segíteni?
lehet-e Sagem myX-3d telót függizni kóddal?leírással együtt super lenne.
[email protected] írj.
Előre is köszönöm.
-
hutoczky #162 Sziasztók túdnátok segiteni nekem?
kellene egy progi amivel lehetne fügetleniteni. LG B2100 mobilt .
Emailen várom és előre is kösszönöm , egy leírást melékelve megkösszönném.
-
moondog #161 Sziasztok! Siemens S65-öst lehet kóddal függetleníteni?
Köszönöm! -
fagyi70 #160 Sziazstok!
Szükségem lenne 1 független telefonra,viszont van 2db használatonkívűlim amelyek vodásak de már nem garosak.Szeretném valamelyiket vagy mindkettőt(Sony Ericsson T610 és T230)függetleníteni.Ehez kérnék segítséget.
Köszönöm:[email protected]
-
Qwertypro #159 Sziasztok !
SE K510i-m van valaki tud segíteni a függetlenítésben ????
Előre is kösz !!!
[email protected] -
#158 nokia 5140i kod kellene mert 20-as.nem tudsz segiteni? -
nbs86 #157 6234-est elég bajos lesz..
A sszolgáltató tudja hozzá a nyitókódot, de eze esetben nem tudom, kérdezd meg a vodánál, hátha tudnak valami okosat mondani...
Sonyericssonokhoz meg tudok valakit, aki talán segíthet, ha érdekel...
Írj mailt: [email protected] -
amdopteron #156 Hello bello nekme egy sony erisccon lenne kéne f500i hez enkem az is jó én leírom az imeit és ad rá vki egy unlockot:vagy a program nevét amivel kábel nélkül lehetne 35422400-767866-5-11
vodafon!köszi elöre is aki tud segíteni
-
#155 Nem. -
#154 hoztak ir országbol egy vodás nokia 6234 telot.mi a szart csináljak vele?itteni vodás kártya nem jo.esetleg kérdezem meg a vodát hogy állitsák át magyar voda kártyára? ugy tudom az ujjabb nokiákat nem lehet függetleniteni.tévedek -
jorden #153 sziasztok! egy nagyon fontos kérdésem lenne... hogyha függetlenítek egy telefont, akkor az a minőségi romlásában mennyit dob rajta? nem fog b@szakodni? engem ez eléggé aggaszt:S -
bozsart #152 Sziasztok!
Én egy Sagem my400v telóról szeretnék leszedni minden zárolt cuccot.
Milyen progival lehetséges ezt a zárolást feloldani és honnan tudom letölteni???
Köszi!!! -
nbs86 #151 Vannak helyek, ahol oldalakon át vitáznak erről...
De egyik azt mondja különféle törvényekre hivatkozva, hogy legális, a másik meg még másfélébb törvényekre hivatkozva, hogy bűncselekmény...
Ezért kéne egy jogász.... :) -
#150 Ilyen értelemben igen. Csak hát nem a Nokia kódolja le. Érdekes egy dolog az biztos. -
nbs86 #149 Olvasd el a dobozán a telónak...
Bár igazából nem tudom, mennyire van a lock kód a szoftverben tárolva.
Amennyiben beírod a kódot, mondjuk egy Noiába, ez a módosul ez a Sim lock és elfogad bármilyen kártyát.. Ez olyasféle dolog, mint a crack.., ami szintén nem annyira legális dolog. Bár sokak szerint legális, meg itt van ez a számhordozhatóság is..., a fenen tudja. Még gazdjogból is megbuktam idén... :P -
#148 Végülis szoftverbűncselekménynek is felfogható a dolog.. Miért? -
nbs86 #147 Eléggé visszásak a vélemények és nem tudom, mi az alapja...
Végülis szoftverbűncselekménynek is felfogható a dolog..
Erről egy jogászt kéne kérdezni, engem is érdekelne.