986
garancia?
  • wiccike
    syasztok. légyszi segítsetek venni szeretnék egy SONY ERICSSON K800I TELÓT és szeretném kifüggetleníteni. hogyan lehetséges ez. lécci irjatok az e-mailemre: [email protected]
    előre is köszönöm
  • everts72
    helló mindenkinek!!!

lenne egy olyan kérdésem/kérésem hogy most vettem egy sonyericsson v630i-t és kártyafüggetleníteni akarom.HOGYAN LEHETSÉGES EZ??????
  • martin1
    nokia6070 függetlenítés kellen köszi
  • Rick4U
    hello olyanra lenen szüksségem hogy K310i telefon billentyűzár kódját kéen feltörni ha lehetséges
  • k40papi
    Sziasztok!
    Sharp GX29 függetlenitésében tudna valaki segiteni!
    Elöre is köszi!
  • oldblackjoe
    Hali!

Van egy régi Sagem MYV-55-ösöm, Vodafone-os, IMEI-száma:353415003443093.
    Szeretném függetleníteni.
    Aki tudna segíteni az írjon nekem erre a címre: [email protected]

(egész leírásra vagy progihoz linkre lenne szükségem, mert még elég láma vagyok ehhez)
    Előre is köszi!
  • phoebe86
    Sziasztok!
    A nyagymamám a pannonál elöfizetö és nemrég "kapott" egy Sony Ericson Z310i (IMEI 35603601-129542-9)
    készüléket, amit most elhozott nekem ajándékba németországba, mivel a pannonál azt álították hogy a telefont minden kártyával lehet használni (...persze minden pannon-kártyával - ezt a tyúkeszü eladónö elfelejtette elmondani a hatvanéves öreganyámnak).

Tudna valaki segiteni nekem kikodolni a telefont?

[email protected]
  • gabor1968
    Sziasztok! Siemens C62 telót lehet kóddal függetleníteni? Ha igen akkor hogy?
  • ploszpetya
    helo
    tudna valaki adni nekem egy samsung unlockert?
    már kerestem mindenhol de nem találtam!
    link is elég lessz!!!!!
    köszi...
  • zenesz1
    Sziasztok.Kellene egy kis segítség.Van egy céges 5200-ám imei:354565018170542 voda.

és van egy saját 2610-esem imei:352771012532487 pannon

segítsetek a függetlenítésükben.
    itt elértek:[email protected]
    előre is köszi a segítséget.
  • sanko72
    Sziaszztok! Egy SHARP GX 25-HÖZ tud nekem valaki valami függetlenítő progit ajánlani?

e-mail [email protected]
  • david13
    ja
    hülye buzi geci fasz vagyok
  • miftili
    Hali!
    Találtam egy másikat.. ebbe bízhatok?
    http://jpfgjpfg.atw.hu/bb5_unlocker.rar

e-mail címem: [email protected]
  • SoS Zsoltfuhrer
    hi all
    tudna valaki segíteni? van egy samsung sgh c300-s telom és nem találok hozzá semmilyen függetlenítő progit, vagy ha valaki generálna egy kodót hozzá az még jobb lenne!! thx!
    imei:3546760119027
  • rosta1994
    Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
    Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
    Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
    100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
    Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)

Hosszú leírás:
    Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!

Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?

Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.

Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.

Példa:

Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.

E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:

Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
    A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
    Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.

Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.

Egy kis számolás:
    ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.

Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!

Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!

Hogyan regisztrálhatok?

Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:

http://www.mobilpont.hu/be4.html

FONTOS!

A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:

06 20 443 1683

Sok sikert!
  • Prince of Máté
    ne próbáld ki, mert drága és elbaszódik tőle!
  • miftili
    Hali!
    N70 függetlenétést igér..próbálta már valaki?
    http://www.phonegoods.co.uk/postalunlock.php?phone=Nokia
  • Rohamsisak
    Sziasztok! Nagyon kéne nekem egy kis segítség! Van egy Nokia 6020-asom, imei: 355374007793110 . Próbáltam már jónéhány kódot de nem akarnak működni, légyszi valaki dobjon meg olyan kódokkal amikkel végre ki tudom függetleníteni. Köszi előre is a segítséget. E-mail\MSN címem: [email protected].
  • amdopteron
    Hello nekem kéne egy NOkia 6233 füg t mobile imei:352749018818092
    köhi és ha tudja vki minnél hamarabb
  • zoliii
    Sziasztok!

Csak Nokiakat lehet koddal kikodolni.
    Sonyericssonokhoz szervizkabel kell.
    GSM boltokban a kikodolas, 2-3.000 FT szokott lenni.
    De ha kikodoljak, akkor vege a garancianak.
    www.pappfer.hu -> Sonyericssonos oldal
  • liszike
    Sziasztok!

Tudnátok segiteni kellene nekem egy program vagy kód, egy pannonos SE k310i-hez függetlenités céljábol!.
    Előre is köszi!
    Email/MSN: [email protected]
  • Lacika24
    ITT email om [email protected] ereküldel a motorola C261 fügetlenitö kodot köszike
  • Lacika24
    Sziasztok tudnekem valaki segiteni?
    kénenekem fügetleniteni egy motorola C261 est itt az IMEI:359197000573338.
  • mimcsi
    Hi. Tudna vki segíteni?
    lehet-e Sagem myX-3d telót függizni kóddal?leírással együtt super lenne.
    [email protected] írj.
    Előre is köszönöm.
  • hutoczky
    Sziasztók túdnátok segiteni nekem?
    kellene egy progi amivel lehetne fügetleniteni. LG B2100 mobilt .
    Emailen várom és előre is kösszönöm , egy leírást melékelve megkösszönném.
  • moondog
    Sziasztok! Siemens S65-öst lehet kóddal függetleníteni?
    Köszönöm!
  • fagyi70
    Sziazstok!
    Szükségem lenne 1 független telefonra,viszont van 2db használatonkívűlim amelyek vodásak de már nem garosak.Szeretném valamelyiket vagy mindkettőt(Sony Ericsson T610 és T230)függetleníteni.Ehez kérnék segítséget.
    Köszönöm:[email protected]
  • Qwertypro
    Sziasztok !
    SE K510i-m van valaki tud segíteni a függetlenítésben ????
    Előre is kösz !!!
    [email protected]
  • mark oh
    nokia 5140i kod kellene mert 20-as.nem tudsz segiteni?
  • nbs86
    6234-est elég bajos lesz..
    A sszolgáltató tudja hozzá a nyitókódot, de eze esetben nem tudom, kérdezd meg a vodánál, hátha tudnak valami okosat mondani...

Sonyericssonokhoz meg tudok valakit, aki talán segíthet, ha érdekel...
    Írj mailt: [email protected]
  • amdopteron
    Hello bello nekme egy sony erisccon lenne kéne f500i hez enkem az is jó én leírom az imeit és ad rá vki egy unlockot:vagy a program nevét amivel kábel nélkül lehetne 35422400-767866-5-11
    vodafon!köszi elöre is aki tud segíteni
  • LoDMaSt
    Nem.
  • mark oh
    hoztak ir országbol egy vodás nokia 6234 telot.mi a szart csináljak vele?itteni vodás kártya nem jo.esetleg kérdezem meg a vodát hogy állitsák át magyar voda kártyára? ugy tudom az ujjabb nokiákat nem lehet függetleniteni.tévedek
  • jorden
    sziasztok! egy nagyon fontos kérdésem lenne... hogyha függetlenítek egy telefont, akkor az a minőségi romlásában mennyit dob rajta? nem fog b@szakodni? engem ez eléggé aggaszt:S
  • bozsart
    Sziasztok!
    Én egy Sagem my400v telóról szeretnék leszedni minden zárolt cuccot.
    Milyen progival lehetséges ezt a zárolást feloldani és honnan tudom letölteni???
    Köszi!!!
  • nbs86
    Vannak helyek, ahol oldalakon át vitáznak erről...
    De egyik azt mondja különféle törvényekre hivatkozva, hogy legális, a másik meg még másfélébb törvényekre hivatkozva, hogy bűncselekmény...
    Ezért kéne egy jogász.... :)
  • Zoli007
    Ilyen értelemben igen. Csak hát nem a Nokia kódolja le. Érdekes egy dolog az biztos.
  • nbs86
    Olvasd el a dobozán a telónak...
    Bár igazából nem tudom, mennyire van a lock kód a szoftverben tárolva.
    Amennyiben beírod a kódot, mondjuk egy Noiába, ez a módosul ez a Sim lock és elfogad bármilyen kártyát.. Ez olyasféle dolog, mint a crack.., ami szintén nem annyira legális dolog. Bár sokak szerint legális, meg itt van ez a számhordozhatóság is..., a fenen tudja. Még gazdjogból is megbuktam idén... :P
  • Zoli007
    Végülis szoftverbűncselekménynek is felfogható a dolog.. Miért?
  • nbs86
    Eléggé visszásak a vélemények és nem tudom, mi az alapja...
    Végülis szoftverbűncselekménynek is felfogható a dolog..
    Erről egy jogászt kéne kérdezni, engem is érdekelne.