Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jo reggelt ha felraktam az 5.03-as peccset akkor jo az alap crack ami a cd-n azzal kell krekkelni?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
oks, köcce a tipeket, megnézem majd õket
billentyûzet???????? <#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
billentyûzet???????? <#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
memória, táp, túlmelegedés
nézd meg a memória helyén van-e, mennek-e a ventilátorok, nincs-e furcsa hangjuk.
nézd meg a memória helyén van-e, mennek-e a ventilátorok, nincs-e furcsa hangjuk.
oks, kössz ha legközeleb megin kikapcsil akkor kipróbálom! thx
én se vagyok az 😄DDD
velem szokott néha olyan történni, hogy az egyik kártya elmozdul, stb
ilyenkor meg is szokott néha õrülni a gép
szóval arra próbáltam célozni, hogy húzd ki a lapból a kártyákat, dugd be õket újra (nézd meg, hogy mindegyik a helyén van-e, nem csúszott-e ki, ha nincs esetleg becsavarozva, stb.)
Ez csak ilyen sufnituning-tipp, de hátha...
velem szokott néha olyan történni, hogy az egyik kártya
ilyenkor meg is szokott néha õrülni a gép
szóval arra próbáltam célozni, hogy húzd ki a lapból a kártyákat, dugd be õket újra (nézd meg, hogy mindegyik a helyén van-e, nem csúszott-e ki, ha nincs esetleg becsavarozva, stb.)
Ez csak ilyen sufnituning-tipp, de hátha...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
figy., én nem naon vagyok ilyen szgépes mayer sõt szinte semmit nemértek hozzá, ha elmondod miaza a karika akkor kifogom próbálni
áz, csak námtom rá a megoldást - ha alaplap hiba akkor kondolom kikéne cserélni és arra most nincs kes :CCCC
OFF: az alaplaphiba hogyha a szgépem kiadegy "sziréne"hangot (valami olyasmit) és magától kikapcsól és ezt namponta többszõr is megcsinálja???
én már csak az újjal fogok
nincs idõm, ami meg mégis akad, azt WE8-ra fordítom
nincs idõm, ami meg mégis akad, azt WE8-ra fordítom
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
yó reggelt all
ohhh htx
mivel ilyen rendes vagy linkelek egy régi, ámde annál érdekesebb képet.
a fickót majdnem kirúgtam ezért, de rosszul tettem volna, azóta worlf class assistant manager.
mivel ilyen rendes vagy linkelek egy régi, ámde annál érdekesebb képet.
a fickót majdnem kirúgtam ezért, de rosszul tettem volna, azóta worlf class assistant manager.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
hááát nemtom hol voltál, de hogy nem égett le a seggedrõl a szõr a melegtõl az tuti 😄D
Hi everybody! Capello Mester visszatért a nyaralásból, és készenáll hogy elhódítsa az újabb bajnoki címeket!
éjjel összeakadtam egy sráccal aki Milánóban él és Milan drukker.
ha valaki valamit szeretne tudni az kérdezzen
ha valaki valamit szeretne tudni az kérdezzen
Reggelt!
2. helyre jöttem fel és 6 pont a hátrányom. Sztem meglesz a bajnoki cím, van még hátra 10-14 forduló. Sajna a listavezetõ ellen nem sikerült nyerni. Végig támadtudk a mérkõzést jobbnál jobb helyzetek és semmi. Produláltak egy 15-0 -s kapuralövést, de legalább ki sem kaptam.
Az elmúlt 3 hónapban én voltam a hónap managere. 😊
2. helyre jöttem fel és 6 pont a hátrányom. Sztem meglesz a bajnoki cím, van még hátra 10-14 forduló. Sajna a listavezetõ ellen nem sikerült nyerni. Végig támadtudk a mérkõzést jobbnál jobb helyzetek és semmi. Produláltak egy 15-0 -s kapuralövést, de legalább ki sem kaptam.
Az elmúlt 3 hónapban én voltam a hónap managere. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
jaja ez volt nekem is santanaval sérült volt és sírt a szája hogy nem játszik aztán megutált én meg eladtam <#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
Hello!
nálam tököli csinálta ezt a kölnben
9 hónapos sérülést szedett össze s már a 3. hónapnál szólt, hogy keveset játszik s elakarja hagyni a klubbot
nálam tököli csinálta ezt a kölnben
9 hónapos sérülést szedett össze s már a 3. hónapnál szólt, hogy keveset játszik s elakarja hagyni a klubbot
ja,de a nagyobb bánatom az hogy eszetlenül lövöldöznek távolról.pedig senkinek sincs beállítva és mégis túl gyakran vállalják el a lövést
Yes sir!
van még itt vki?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
aha,de azért mondjuk Podolskit vagy Berbatovot megpróbálom játszatni,mert azért tõlük nem válnék meg szívesen.
meg azért Berbatov rúgott eddig 16 gólt,Podolski meg 17et ami azért annyira nem rossz.
meg azért Berbatov rúgott eddig 16 gólt,Podolski meg 17et ami azért annyira nem rossz.
jójó de az hatással van a játékukra is mert pl nálam ben arfa semmmit nem csinált, nagyon gyenge volt, krajncar kiszorította
nálam most kb.6 ember van úgy hogy nem szokta meg a környéket,de nem érdekel,mert 5 éves szerzõdésük van 😄
huuuuuuu bazze nem gyenge
énmegvettem aztán adhattam is el mert nem szokta a környéket.... a palermonal
énmegvettem aztán adhattam is el mert nem szokta a környéket.... a palermonal