82686

• derley
    amugy egy nagyon nagy igazolásom volt....Henry -t vettem 92millió euróért.
  • Sysfox
    Nem nagyon vagyok otthon benne, de 1 órán belül megoldom.
    Küldd el priviben a tiédet.
  • Kanál
    Ferencváros
  • derley
    kivel is vatyol?
  • Sysfox
    Első évemben vettem: Pezzarossi, Djorkaeff, Kompany, Mathis.
    Ezek közül csak Kompany került pénzbe.
    Aztán jött Lisztes, Stoica, Tainio, Tudor, Van Bommel mind ingyé'.
    Aztán eladogattam őket, aki nem kellett.
  • Kanál
    hát ez szomorú 0-0 a kutaiszi ellen 7szer lőttem kapura ők egyszer sem..mom a kapusuk persze 8as védéssel sazlé idegenben kell parádéznom
  • derley
    én meg ahova mentem vittem a játékot, csak a mentett játékokat nem... ezért kezdtem egyet a Reallal. Elég könnyű megunni, mert szinte semmit nem kell csinálni, csak igazolni.Nyertem sok mindent velük, fel is kértek Cseh kapitánynak.
  • mukika
    kedvenc pléyám!!!!!! gólarányt nézzétek csak.

• Iceman89
    Anyás!!! jó nálam kicsit máshogy alakultak a dolgok... tényleg MSN címed van? ott kicsit könnyebb lenne pár dolgot megdumálni...
  • Sysfox
    Kompanyt én az első évemben vettem. Minden pénzem ráment. A többieket ingyen igazoltam.
  • Iceman89
    inkább úgy kérdezem, kit vettél az első szezonba? mert én elköltöttem 1.6 M-t Pellegrinire, amit kidobtam az ablakon.
  • Sysfox
    Pénzt kell csinálni! Megvettem ingyen Van Bommelt, fél évvel később eladtam 16.5 m dollárért. Eladtam Defoet, Robinsont, meg mittoménmégkit. Most Wright-Phillipset 20m-ért igazoltam, 10-et rögtön, 10-et részletekben. Kompany 11m volt. Van der Sar is ingyen jött, mert lejárt a szerződése a Fulhamnél. Plusz bejutottam a BL-be, kapott érte a klub 4.8m-t rögtön. Az egyenleg most 51m dollár.
  • fsgh
    jó lastuvka 500milla(ft) és nekem csak 1,07milliárdom(ft) van ha annyiért nem jön akkor nem tom megvenni:-(
  • Iceman89
    és hogy csináltad? mert én most tuti nem tudok 7. helyre elérni... mondom 17. vok. pl Kompany-t mikor vetted?
  • Terminátor14
    Ne adj értük sokat, áruknál max 1,5szer többet.
  • Sysfox
    Én már a fél csapatot kicseréltem, most így állok fel:

Van der Sar - Kompany, Tudor, Dawson - King, Tainio - Reid, Wright-Phillips, Carrick - Balaban, Babel
    Cs: Enke, Davenport, Davis, Davies, Keane
  • fsgh
    Hello!
  • fsgh
    lastuvka naon jó megprobálom megvenni....
    Akinfeev se rossz de nem hiszem hogy ki tudom onnan vásárolni...
  • derley
    hello emberek! amíg elmentem, írtatok egy pár üzenetetde ezeket vissza nem olvasom
  • Iceman89
    amúgy te hogy tudtad megvenni van der sart, Kompanyt, és Phillips-et? mert csak 3.7 M az igazolás keret a kezdéskor, és abból még 1 Mauro Espositora sem elég :( pedig ő aztán nagy cselgép :D
  • Iceman89
    amúgy te csapat, ill játékos instrukcióknak mit szoktál beállítani?
  • Terminátor14
    Lastuvka, Baretto, Akinfeev...
    ezek jók :P
  • Iceman89
    én játszatom Defoe-t és Mido-t is. Mido 3 meccs 3 gól, de így is csak a 17. helyre tudtam a csapatot felhozni... Megvettem Pellegrinit, Cavagnat, Matteo Landinit, de egyik sem egy nagy játékos... azthittem majd Pellegrini lesz a nagy cselgép, de meccsenkénti 0-1 csellel nem megyek semmire... nálunk az a M Brown a legjobb, meg Defoe, de Robbie Keane is lőt már 1-2 gólt...
  • Sysfox
    Köszi, csak az bosszant, hogy mindkét meccsen egy góllal kaptam ki. Bár a nagycsapatok ellen mindig ez van. Van 10 ziccer, mindet kihagyjuk, az ellenfél meg az első helyzetéből gólt rúg, aztán futunk az eredmény után.
  • Kanál
    fos, a másik egy nagyon kicsi csapathoz még épp elmegy
  • Sysfox
    Ja, ez a 3. szezonom velük. Kell igazolni, mert van pár poszt, ahol nincs elég ember. Pl. jobb kp. Én 8. lettem az első évemben velük, tavaly 4. Idén is szeretnék legalább ezen a helyen végezni.
  • Sysfox
    Annyira azért nem rossz! Nálam nagyon jól jászik Carrick, Reid, Keane, Davies, King, Dawson és ha becserélem Pamarot sem rossz.
  • fsgh
    grat nem rosz idénykezdés! (főleg hogy két nagycsapattal kezdtél...)
  • Iceman89
    hi! Látom te már nem most kezdted el velük :) igaoltam pá srácot a csapatba, mint pl.: Pellegrini, meg még pár 16-17 éves tehetséget :)
  • Sysfox
    Na, 4 meccset én is letudtam a bajnokságban. Ezek közül kettő idegenben, a Liverpool és a Chelsea ellen persze. Rögtön a bajnokág elején... Mindkettőn ki is kaptam, természetesen egy góllal (0:1 és 1:2). A Leicestert megvertem 3:1-re simán , a Blackburn meg a 92. percben egyenlített egy Pamarot öngóllal. Így lett 2:2. Csak a 8. helyen állok a bajnokságban. Bár a tavalyi évet is így kezdtem, mégis odaértem a 4. helyre.
  • fsgh
    lenne még 1 kérésem valaki meg tudná nekem nézni hogy ez a 2 kapus milyen lesz később? Luca Babbini és Enrico Colombo
  • Iceman89
    én azt hittem hogy jobb csapat ez a Tottenham... de nagyon nem tudnak az elején játszani. Van valakinek ehhez a csapathoz jó beállítási amivel ütőképes is lehet?
  • Sysfox
    Mégegy Tottenham-es! Üdvözöllek a csapatban!
  • Sysfox
    Helló!
  • Iceman89
    Lazioval szórakoztam másfél szezont, mikoris kidobtak :/
    Most a Tottenhamot választottam ki, de egyenlőre örülök ha benn tudom tartani az első osztályba :)
  • Sysfox
    Én sem rajongok a Milánért sem, úgyhogy igyekszem...

• Iceman89
    csáztok
  • fsgh
    itt a 4-2...
  • JackDaniels #71436
    Kereső esetleg sokban segíthet.
  • fsgh
    nem is rossz ez az udinese
    4 meccset jáccotam eddig velük a seria a-ban és eddig idegenben 1-0-ra vertem a cagliarit hazai pályán 4-2-re a fiorentinát (mikor vezettem 2-0-ra kiálitották 1 játékosom) idegenben x a chievoval 1-1 és hazai 1-0 a lazio ellen:-)))