Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hülye csíter fasz ez a játék bmeg,ááááááááááááááá
lpool - manu 2-1 90.percben saha lõtt 1 potyát
visszaolvasás nem bûn .......mini image
Remélem, ha lesz idõm én meg a Championship-be fogok feljutni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
nekem si felkéne használnom , eljátszhatok 5 rugót😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Szanicnak még1x köszi a jegyet.
A betandwinnal már nyertem is. Geráék már 2000Ft-ot hoztak a konyhára:
Divatcsapatok OLÉ!
vmi hatalmas összeget kaptunk igazolásra!! 3,6 millio font huááá 😞
Avanti Crociati!
A SWANSEA FELJUTOTT A PREMIER LEAGUEBE!<#pias>#pias>
1 ponttal megnyertük a bajnokságot így a negyedosztályból 6 szezon alatt feljutottunk 😊
A taktika iszonyatosan jól futott szinte végig vezetve(1-2 zökkenõvel) sikerült befutnunk
a siker legnagyobb kovácsa egyértelmûen Ariza Makukula volt aki a szezonban 48 meccsen 53 gólt lõtt és 48 góllal gólkirály lett a bajnokságban!A másik játékos akire még nagyon büszke vagyok az Zé Tó aki 28 gólpasszával lett elsõ ezen a listán.
Köszi mindenkinek a segítségeket😄
cö-cö
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
BUDA > miskolc.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
amúgy off, de nagyon sok ilyen probléma van, mert mindenki kicentizi a gép árát vásárláskor, és a létezõ leggagyibb tápot teteti bele, mert olcsó meg egyébként is mit számít, aztán kiderül hogy mégis számít amikor jönnek az ilyen hibák.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
amúgy hy 😄DDDD