Motor vásárlás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
Endure, in enduring grows strong...
jelenleg figyelem a következõ oldalakat, szal ezeken kívüli ajánlatok érdekelnének legfõképpen!
http://www.motor.hu/
http://www.motorpiac.hu/
http://motorland.mzperx.hu/elado
http://www.usedmotor.hu/
aki ezenkivül ismer még netes motorpiacot linkelje pls!
hol érdemes ezenkívül még körbenéznem? gondolom nyomtatott sajtóban bazár trade magazin, és még?
fehérvári vagyok ha ismertek olyan használt motorkeresekedéseket ahol érdemes lenne körülnéznem, annak is megadhatjátoka címét, telefonszámát. gyakorlatilag lehet bárhol az országban legfeljebb elõször csak telón 1eztetek😊 de a mociért bárhova hajlandó lennék elmenni
ui.: legjobb választás szerintem egy ktm lenne<#idiota>#idiota>
köszi elõre is!
*Posse*T.W.D*
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nemtom. már az is felvetõdött, hogy vmi szottyadt motort veszek, amit halomra török, és majd utána ilyen költséges kétkerekût. persze addigra lehet már a legújabb tolókocsi-divatot fogom tanulmányozni ;-)
no offense persze
WWFSMD?
Szerinted jól választottam ????
ゾルターン
WWFSMD?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nagyon szép és paszolna az alkatodhoz.
ゾルターン
WWFSMD?
Azért ugrok bele a 600-ba mert hosszú távra tervezek , nem fogom 1-2 évente cserélgetni a motorokat.
Hát hétfõn lesz a nagy nap kezdõdik a tanfolyam. / Leszögezem nem most fogok elösször motorra üllni , de nem volt még soha motorom /
Olvasgattam cikkeket nõkröl akik nagytestû motoron tanultak vezetni úgy , hogy elötte életében nem ülltek motoron.Bizok magamban és el fogom sajátitani minden részletét ennek az izgalmas dolognak. Sok olyan emberrel találkoztam aki azzal érvelt " ha meg akarsz halni tessék " de én azt mondom nem vagyok egy suttyó aki azért motorozik 220-al mert menõ akar lenni / vannak véletlenek az tény /. Ésszel kell csinálni bizok abban hogy 30 évesen van annyi eszem hogy még 70 évesen is motorozni fogok a cbf600-on :-))))
ゾルターン
WWFSMD?
Én meg csak annyit mondok, hogy 600 ccm-ig bármilyen motor jó kezdésnek. Ha van elég türelmed, és nem kap el a gépszíj, akkor minden esélyed megvan arra, hogy jó motoros legyél. Viszont nagyobbal nem érdemes kezdeni, egyenlô a halállal!
Vigyázzatok magatokra!!! Csak ésszel!
b-type amott már jelezte, hogy alkatomra tekintve (199 cm körüli pálcikaember 😊 ) ne 250-es, 400-as kawa zzr-ekben gondolkodjak (=eredeti szándék ez volt), hanem túraenduró, túra, 600 ccm körül.
na most néztem olyat, hogy Suzuki GS500F, ez tudom, hogy egy kb. alapmotor.
ez mûködhetne velem? (nem túl erõs kezdõnek, elférek rajta?)
Ami a balesetet illeti ez a szokasos felallas. a vetkes serul meg a legkevesbe a leg artatlanabb meg tobbnyire meghal. (bar emlekeim szerint a TL1000S-nek az elso futomuve amugy is eleg halalos volt)
Meg sosem hoztam be kulfoldrol motort, ugyhogy errol sajna nem tudok nyilatkozni
WWFSMD?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ez az irtó nagy geciség, hogy az ittas szabálytalankodó megúsza élve, és a vétlen hal meg.
Resurrection!
22.37 perckor a 7-es fõút 38-as kilométer szelvényében két motoros veszítette életét. A rendõrség eddigi adatai szerint egy Skoda 120 tip. szgk. vezetõje Baracska felõl Pettend felé történõ haladása során balrakanyarodás közben nem adott elsõbbséget egy szembõl érkezõ Suzuki TL 1000 tip. motorkerékpárnak és a két jármû összeütközött. A baleset következtében a motor 28 éves budapesti sofõrje és 18 éves utasa a helyszínen életét vesztette. A Skoda vezetõje könnyen, utasa súlyosan sérült. A Skoda vezetõje és utasa szemmel láthatóan ittas volt. A sofõrrel szemben alkalmazott szonda pozitív értéket jelzett. A vérvételt végzõ orvos a sofõrt enyhén ittasnak minõsítette a klinikai tünetek alapján. A baleset körülményeinek feltárására és a felelõsség megállapítására szakértõk bevonásával vizsgálatot indított a rendõrség.
*Posse*T.W.D*
Bence, és Efti! Én csak arra próbáltam utalni, hogy a balesetek többségében nem az játszik szerepet, hogy van-e jogsid, vagy nincs. Ha nincs, akkor nem meri az ember annyira húzni neki. Ha van akkor jobban belemegy a dolgokba, és jobban csapat. Na ilyenkor szokott bekövetkezni az, amirôl mindenki azt hiszi, hogy vele nem történhet meg. Pedig a gonosz nem alszik! Sajnálom, hogy sok ilyen van. De az tény, hogy ezek nagy része a fôvárosban, vagy annak közelében történik. Meg a Mátra! Oda megy minden gyökér zöldfülû, hogy majd ott megmutatja, mekkora motoros. Hát ja, általában a szülei azért tudják azonosítani, miután kiemelték az árokból... 😞(
Jobb a békesség! Most már biztos, hogy elôbb lesz jogsim, mint motorom, tegnap eldöntöttem.
lenne pár kérdésem a külföldröl behozott mocikkal kapcsolatban.
szóval - Milyen vámeljárás alá fog esni a behozott motor? (nagy valószínüséggel eu-s országból lenne szal vám nincs ha jól tudom)
- Milyen közterheket kell leróni? (ÁFA, regdij, vám, egyéb fizetnivalók)
- Budapestre kell-e vinni a motort vámoltatni és forgalomba helyeztetni, vagy lehetséges ez máshol is?
a moci minimum 600ccm es lenne
*Posse*T.W.D*
Angliában az angol anyakirálynõ ajándék jogosítványt adott egy nyugdíjas öregembernek.
Mindezt azzal érdemelte ki, hogy megtanult vezetni. De nem akárhogyan. Nem volt jogsija és a rendõrök egy közúti ellenõrzésnél kiszedték a sorból. Kiderült, hogy az ipse 18 éves kora óta vezet vezetõi engedély nélkül és nemhogy rendszeresen vezetett hanem még külföldre is utazgatott. De mivel tudta, hogy nincs jogsija ezért igyekezett a lehetõségekhez képest feltünés nélkül szelni a kilómétereket. Több mint 40 évig bliccelt. Ígyhát a királynõ meglepte 60. születésnapjára egy ajándék jogosítvánnyal.
Na ehhez képest sajnos a heti 1 motoros haláleset nálunk a valóságot tükrözi...
Aki viszont varosban akar motorozni, legyen az Budapest vagy legyen az Mohacs igenis legyen tisztaban azzal autos jogsija ellenere (ok plane), hogy egy motor menetdinamikaja teljesen mas mint egy autoe. Emiatt aztan egesz mashogy kell reagalni is egy adott szituacioban.
WWFSMD?
Haláleset? Igen, ez igaz. És benne van. Ugyanúgy elüthet egy busz, vagy belédvághat egy villám, mint ahogy meghalsz egy motoron. Mindent ésszel kell csinálni, és nincs ilyen gond. Itt alapjában véve a nagyképû tapasztalatlan motorosok jelentik a potenciális veszélyt az autósokra, és mindenkire, aki az úton él, és mozog. És itt sem a jogsi a lényeg, hangsúlyoznám. Mert ha van 10 éve jogsid, de 9 éve vezettél utoljára egy Simsont, akkor ugyanolyan fakezû vagy, mint a kezdôk. És akinek megvan két hete, az lehet profibb biztonságosabb vezetô, mint akinek évek óta a kezében van a jogsi. A másik meg, hogy nagyon sok olyan ember van, akinek semmiképpen nem adnék motort a kezébe. Ahhoz, hogy kialakuljanak a reflexek, azért idôben el kell kezdeni motorozni, nem 40 évesen kell elôször ülni motoron. Ez megint csak az én véleményem, természetesen. Csak azért "ONNAN" ne ítéljék meg, hogy "ITT" mit hogyan lehet! Engem ez zavar.
Na mindegy. Remélem nyáron sok kiváló napunk lesz, és rengeteg asztfaltot eszik meg mindenki gumija. 😄D
Ez van.
Bár amikor a piros lámpánál mellettem elvándorol egy sietõs motoros akkor azért be vagyok szarva. Tudod egy 10 tonnás busz 16 tonnára megpakolva rögzítetlen élõ húsáruval nem áll meg olyan hamar mint ahogy egy tapasztalt B-s gondolja. De egy tapasztalatlan B-s! Vagy rosszabb egy tapasztalatlan A-s!!! Na annak fingja nincs arról mi játszódik le egy mindenért felelõs autóbuszvezetõben amikor haladsz jó esetben 25-30-cal egy szûk úton, zavarnak a belógó fák, a rosszul, seggét kinmthagyós parkoló személyautók, a lelépõ gyalogosok, az eléd bevágó B-sek akik úgy vélik, hogy úgyis lassabb vagy náluk. Ezeknek mind-mind fingjuk nincs a követési távolságról, hogy ki a felelõs ha nem tudsz megállni, mennyire nem lehet betartani Pesten az oldaltávolságot és még sorolhatnám. Na ennél egy fokkal jobb ha Sanzik vonalát nézzük és csak terepen mozog két keréken. Dehát a statisztika egyik motorost sem érdekli. Pl: Az év elejétõl számítva minden héten meghalt egy motoros.
Ezen a héten ki lesz az?
Az erdoben meg a palyan eleg ritkan igazoltatnak. Szoval en ezert nem is eroltetem a jogsit.
B-s jogsim meg tobb mint 13 eve van,ugyhogy azert nem esnek panikba ha megis a forgalomban kene motorozni. 😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Jogsi: nekem van jogsim. Lehet, hogy ha a korlat tuloldalan alnek en se itelnem ela jogsi nelkuli motorozast, plane amennyibe kerul egy jogsi. Csak hat azert oriasi a kulonbseg auto es motor kozott (mar ha legalabb B jogsija van az illetonek). Bar aztan az is igaz, hogy jogsigyartas kozben nem sokat lehet ezekrol a kulonbsegekrol tanulni.
WWFSMD?
Azert merem ezt igy kijelenteni mert en nemreg vettem szalonban (hitelatvalallasal egy fel eveset),de elotte ujrol is volt szo es ugy is ment volna a dolog.
Es nincsen A-s jogsim.