Motor vásárlás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az 1000-es VStrom egesz mas teszta. Az egy halyo, amin a hullamokat kiegyenesitve zavartalanul kozlekedhetsz szinte barhol, bar tapasztalataim szerint terepre tul nehez. De azert uttest mellett eleg sokat mentem vele minden gond nelkul.
Nyomatek szempontjabol az 1000-es rettenetesen elorebb van mint a 650-es, csak hat baromi draga az a plussz a 650 es az 1000 kozott. Turazgatni imho a 650 is eleg lesz. Ha 650esem lenne akkor az 1000 nyomatekara vagynek, ha 1000esem lenne akkor a 650-es fogyasztasara. Ugyanis a vstrom1000 olyan 7-7,5 literrel jart a varosban es a legkisebb amit kihozttam belole az az 5 volt, de akkor nagyon kellett moderalnom magam es szepen 100-al csorogtama 6os uton.

WWFSMD?
A V-storm vagy az SV?
Ja és a V-storm mennyivel tud többet, hogy drágább?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Hát ez tény, hogy bármilyen motorral lehet balesetet szenvedni. Csak annyit mondtam, hogy nagyobbakkal könnyebb. Már csak azért, mert egy 600-as 3,5 alatt százon van, de 100-0-ra több idô kell neki. Nagyobb gép, nagyobb sebesség = nagyobb balasetveszély. Nálam legalábbis. De szerintem ne beszéljünk a balesetekrôl, mert nem akarok senkit elrettenteni a motorozástól. 😄D
Hát ja, V-Stormmal elhiszem, hogy nem kellett váltogatni... A V-blokkok dúsak nyomatékban, azt hiszem, nem kell magyaráznom, hogy miért. 😄 Meg szép mély hangjuk is van!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amugy meg ugye nem csak a kobcenti szamit. A regi Yamaha TZ125 40LE volt es 160kmh korul tudott menni, a GS500-am 45LE pedig hat 4x akkora a hengerurtartalom. 600-asbol is van barki altal szeliden vezetheto 70LE-s GSXF meg 130LE-s ZX6R
Balesetet meg barmilyen motorral lehet szenvedni, nem kobcenti fuggo. Egyebkent erdekes megkozelites, hogy minnel nagyobb a motorod annal tobb a kotelezo biztositas, tehat minnel nagyobb motorod van annal dragabb jarmuvekbe fogsz belemenni 😊
WWFSMD?
ゾルターン
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Akkor maradok a cbf600-nál / nem a hornet / azt mondták kezdõnek ez is tökéletes. Meg az az igazság nem igazán akarom én cserélgetni a motorokat amit most megveszek az meg is marad.Nekem ez tetszik a legjobban , a paraméterei is tökéletesek . Nem tudom mi a véleményed , kezdõnek megfelelõ persze az eszszerû használat mellett?
[/url][/img]
ゾルターン
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Én is motort szeretnék venni , nem tudom a te álltalad emlitett tipus kapható-e újba. Mert én új motort szeretnék.
Most még úgy áll a dolog hogy egy CBF600-as a terv de jobb lenne kissebb , mondjuk ez a 400-as.
thx
ゾルターン
most néztem 400asokat és azok közt elég meggyõzõnek nézett ki.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Yamaha YZF-R6 (Hát nem szép?!...)
WWFSMD?
WWFSMD?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
<#buck>#buck>
2. videó amikor a srác elesik védõruha nélkül az üt!........BÕRRUHA ALAP legyen!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Én ilyet veszek:
Ha el tudom adni ezt:

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
WWFSMD?
Ja és fogyasztásban összehasonlítva?! Melyik jobb?
A kipuffogó miatt viszont aggódok. Semmi oka nincs, hogy rozsdásodjon?! Mit lehet ellene tenni?
A másik pedig, hogy igazából nyomatékra megyek mert javarészt városban használnám. Nincs esetleg tudomásod egy alacsony fogyasztású kellemesen telt nyomatékú magas embernek is kényelmes motorról?! Bár végülis amire nekem kell arra jó lenne és lehet, hogy neked csak az DL 1000-es V-Storm után tûnik gyengének.
Aztán lehet, hogy a városban valami DL 650 lenne praktikusabb.
Nem szerviztema persze, de semmi nyomateka sincs 😞
Lehet, hogy persze csak en nezem tul kritikus szemmel, kar hogy a V-Strom 1000-et le kellett cserelni :-/

WWFSMD?
Az én 200ccm-es Vespám 4,5-öt lazán bekajál...
21 éves, két ütem...
Én sehol nem találtam adatokat ezzel kapcsolatban.
Úgy látszik marad a GS 500 F.
Szervíztapasztalatokat meg hasonló szériahiba-infókat honnan tudok szerezni GS-hez?
Suzuki SV 650 S 5.0L (nekem volt ilyen motorom, az inkabb 5.5-6 volt, autopalyan 7 is...)
Suzuki DR-Z 400 SM 5.0L
Suzuki DL 650 4.5L (en az 1000-el jartam, az atlagban 7.5-el jart, de hosszabb turan stabil 100km/h-nal sikerult vele 5L-t csinalni)
Suzuki GS 500 F 4.6L (en per pill ennek az idom nelkuli verziojaval jarok varosi fogyasztasa 5L, turas fogyasztasa 6-osban 5000-n 100-al 4 liter)
Suzuki AN 400,650,650A Burgman 3.5L/5.4L/5.4L
Honda XL 650 V Transalp 5.4L
Honda NT 650 V Deauville 4.1L
Honda CBF 600 S 5.2L
Yamaha XVS650A DragStar Classic 5.9L
Yamaha XT660X 3.1L (hiszem ha latom)
Amugy meg ne felejtsd el hogy semmibol nem lesz valami, 2 liter 100km-en nem lesz 50-70Le, ami azt illeti az en kis Honda CG125-m is 3.5L volt 100-on...
WWFSMD?
Bár sokan szeretik...