583
Motor vásárlás
  • nick név
    ujat nemis akarok mert arra nemis lenne pénzem :)

jah majd csak lesz, de elöbb inkább a jogsi legyen meg :)
  • JGTC
    Nekem ezért volt 125ös négyüteműm!
    Újjat biztos nem lehet levizsgáztatni A1-re(2üteműt)
    De a használtak közt van egy rakás, még 50/125 is úgyhogy ez azért nem lehet egy áthidalhatatlan probléma
  • Csaby89
    Szeva mindenkinek. Most vettem egy Aprilia Rally 50-est és tudnátok nekem tapasztalatokat vagy vmilyen észrevételeket mondani? Jo motor.
    A vásárlás az ugy történt hoigy volt nekem egy régen nem használt BMW 520-om(1983-as).120-ért kináltuk a kocsit de a muki többet kért a motorért.Fizettünk rá még 43e Ft-ot. Igy kb 160 ra jön ki a motor ára.A motor 2000-es évjáratu. Sztetek megérte?????????
  • nick név
    aha értem, köszi
  • Cvd
    Ha a forgalmiban szabályosan a valóság szerepel akkor előbb-utóbb megbuksz vele igazoltatásnál. Lehet hogy pár rendőr nem foglalkozna vele vagy maximum megdorgálna, de biztosan belefutnál idővel olyanba is aki nem nézi el. Ha el tudod intézni hogy csak a megengedett teljesítmény szerepeljen rajta akkor nagyobb biztonságban vagy, de így is belefuthatsz egy olyanba aki nem hiszi el és elzavar leellenőriztetni, akkor megint bukta van. Rajtad áll hogy melyiket vállalod be.
  • nick név
    #250-re senki?
  • JGTC
    Hi! Ha valakinek volna egy eladó Bandit, Zeal, Xanthus akkor az dobjon már meg egy privivel! Köszi.

Ja Kawa KLX 250/300-is éerdekelne!!!
  • Mentol
    Tud valaki mondani pár szót a Yamaha YZF600 ThunderCat-ről? Most láttam egy eladó 1997-est.
  • sanzik
    Nem, csak parszor beletaknyoltam a sarba ,homokba meg korbe neztem es mindig van nehany cimbi akinek leszakadt a vala vagy eltort a bokaja,stb....
    Na ehez en mar "oreg" vagyok,rajottem.
    Amugy autosokkal semmi bajom,mivel sose mentem vele forgalomba csak erdoben meg a hatarban meg a cross palyan neha,liteosan...
  • CybearBoy
    Autósok miatt, vagy mi történt?
  • sanzik
    Na nekem eleg volt mielott meghalok,ugyhogy a dragasagot inkabb eladnam
    DRZ 400 E
  • chicco

Eladó 1 yamaha dt 50/80 ccm enduro.A motorja csörög kell rá költeni de nagyon egyben van korához képest.Gyári festés áthuzótt üllés.jó fékek érdemes lenne megmenteni aki lát benne fantáziát nézze meg.Amit felteszek képet az nem a motor csak illusztráció de ugyan ilyen az eladó IS .Majd csinálok képet.az ára 85.000 HUF irányár vagy 1 IgnIS légkondi bontva
    http://www.bikepics.com/pictures/153879/
    http://members.chello.hu/goldmotors/motor/yamaha/yamaha_DT50mx.jpg
    http://totalcar.index.hu/totalbike/motordoki/galeria/yamaha//index.php3?page=2
    persze ugyan olyat nem találtam de majd csinálok képeket.
    06702760808 vagy [email protected]
  • LiPTON
    ahogy én figyelgetem a gépeket, mindegyik 14Le körül van(~11KW), de ezek vadonatúj gépek szalonból, s én is ritkán látok 125öst 14 LEvel! erre vki mondjon vmit, mert én is most akarok 125öst venni(most teszem A1re), de nem hiszem, hogy szalonból kapok 14Le-snél erősebbet, amivel 125ös papírokkal mehetek.
  • nick név
    Hi all!

Sry egy kicsi hülye kérdésem lesz: A1-nél van olyan megkötés, hogy 125ccm-nél nagyobb nem lehet és hogy 11KW-nál nem lehet nagyobb a teljesitménye. Az utolsot azt be is tartatják? mert a legtöbb 125-ös motor amit néztem az 11KW teljesitmény felett volt
  • Cvd
    Kösz szépen az infót! Gondolkoztam én is rajta hogy be kellene állítani egy kereskedőhöz és átfuttatni rajta, de azt hittem hogy ezzel feltaláltam a spanyolviaszt, nem tudtam hogy ez már "ki van épülve".:) Plusz tartottam tőle hogy rápakol jutalékot is.
  • sanzik
    De a kereskedonek ha odaviszed a maganszemelyt es a motort,hogy ezt akarod belizingelni akkor elintezik altalaban.
    De nem is kell kereskedohoz menni,mert van ilyen hitel kozvetito ceg is,akik megoldjak es nem kell kulon fizetni nekik,mert szerintem a banktol kapjak a jutalekot.
    Ezt azert tudom mondani konkretan,mert egyik automat igy adtam el,hogy bementunk az utcarol egy ilyen egy szemelyes hitel kozvetito irodaba es a srac elintezett mindent. Nem kerult semmibe.
  • Cvd
    Tudtok esetleg ajánlani olyan bankot, aki magánszemélyek közötti adás-vétel esetén is ad hitelt? Eddig csak olyat találtam aki a vele szerződött kereskedőkön keresztül dolgozik..:(
  • Shogun
    Nyah nekem a motorvasarlas mar megtortent (suzuki bandit 250) és most felszerelest akarok venni
    a bukoban kellene egy kis segitseg mert a ruha + kesztyu+ csizma az shox lesz a bukoba meg mds-t vagy agv-t (mondjuk kajak ugyanaz:D) neztem ki magamnak és erdekelne a velemenyetek hogy jok e azok a bukok. Inkabb veszek egy 2004es uvegszalas bukot mintsem egy 2005os muanyag szart
    sztem:)
  • Braveheart
    Fordítva még megérteném, de így? ...
    Amúgy szombaton kezdem a rutint, már várom.
  • Kaszi46
    űristen, jóhogy nem fűnyíró motort akarsz beletenni
  • sza.sa
    Manapság mindent meg lehet oldani, de minek?????????????
  • LeBronjózska
    Helló

Annyit szeretnék megtudni (hülye kérdés lessz) hogy egy robogónaka motorját bele lehet e rakni egy endúróba,supersportba,túramotorba vagy esetleg egy cross-ba???
  • CybearBoy
    Hi! Eladó a motorom, hátha érdekel vkit.
  • Cat #240
    HORDJ SISAKOT!
  • sza.sa
    Szép környék! Biztos tetszeni fog, úgy meg pláne, hogy ez lesz az első külföldi utam... Bár a fő cél nálunk a motorozás lesz, cél a Lomnici csúcs kösrnyéke... e azért szétnézünk ott is, ahová motorral nem jutunk el....

1-2 kép a motorról:
    http://www.bikepics.com/suzuki/dl650/05/pics.asp?i=343743&s=0

Sza.sa
  • BenceYCE
    Szerintem igen, már ha stramm leányzóról van szó. Merthát azért ez csak nem a mi "kis" Rám szakadékunk. Szóval tisztázd vele, hogy mi mindennel jár egy ilyen túra. Ha bővebb infó kell akkor átirányítalak egy ismerősömhöz, aki szervezte a túrát. Ő ellát hasznos tanácsokkal amik igencsak jól jönnek.

[belegondol milyen lett volna ha saját szervezésből vág neki]

Úgyhogy ajánlani tudom de nem műkörmösöknek való.
  • Kaszi46
    húú ez gyönyörű! köszi a tippet a nyári kiruccanáshoz:)
    (asszonnyal is kivitelezhető túra?)
  • BenceYCE
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

És a helyről ahol szálltunk:

[IMG][/IMG]

Gyalogtúra volt de így is nagyon tetszett a vidék. Hazafelé láttam egy 10-12 fős túrázós bandát. Banditokkal, SV-kkel meg DL-ekkel mind magyar rendszámmal. Asszem volt náluk egy gixer is. Hát hirtelen irígység fogott el... :D
  • BenceYCE
    Úgy látom Ő lesz a nyerő. Ez a fogyasztás még elviselhető és nekem is inkább a kényelem számít.
    Én egy hónapja voltam a Tátrában, Dedinkiben. Megmásztuk a Wielki Sokó³-t (Velki Sokol).

Itt van egy pár kép róla: (netről)

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • sza.sa
    Bence!
    Nekem DL650 van lassan 2 hónapja, (a josim se több sokkal). Meg tudom erősíteni Efti írássát, valóba 5-5,5 között van a fogyasztás. Nagyon kényelmes, 2 személlyel is jól megy (már amennyire én szoktam hajtani). Nagyon kezes. Kicsit féletm mielőtt elhoztam, de 5 méter gurulás után tudtam, hogy jól megleszünk egymással... :)

Most kezdem a felcuccolást csomagokkal, meglátjuk úgy hogy megy, meg július elején lesz egy tátrai túra....

Saz.sa
  • Kaszi46
    Husaberg paripákról mit tudtok? megbízható? lehet hozzá könnyen alaktrészt kapni, ha igen "olcsó" is?:)
  • Kaszi46
    kösz, nekem ez tök új

• sajoati
    http://www.hasznaltauto.hu bar ez eleg alap, szerintem csak kihagytad
  • Kaszi46
    srácok aki tud 600as, 1996-os évjárattól fölfele enduro mocit, lehetőleg már alapban supermoto settel,( ha nem azzal van az sem baj. bár a legjobb lenne ha cross és supermoto cucc is lenne hozzá:)) árban 9k-ig maximálva(ha 1 misi azert azt is megnézem) az pls jelezze nekem itt!

jelenleg figyelem a következő oldalakat, szal ezeken kívüli ajánlatok érdekelnének legfőképpen!
    http://www.motor.hu/
    http://www.motorpiac.hu/
    http://motorland.mzperx.hu/elado
    http://www.usedmotor.hu/

aki ezenkivül ismer még netes motorpiacot linkelje pls!
    hol érdemes ezenkívül még körbenéznem? gondolom nyomtatott sajtóban bazár trade magazin, és még?
    fehérvári vagyok ha ismertek olyan használt motorkeresekedéseket ahol érdemes lenne körülnéznem, annak is megadhatjátoka címét, telefonszámát. gyakorlatilag lehet bárhol az országban legfeljebb először csak telón 1eztetek:) de a mociért bárhova hajlandó lennék elmenni

ui.: legjobb választás szerintem egy ktm lenne

köszi előre is!
  • Roger6
    A V-stormok nagyon szépek. Én félnék ilyet venni elsőnek. De ez csak magam miatt lenne, tudom, hogy egy héten belül megfektetném... Szerintem vegyél egy használtat, és azon húzz ki egy szerzont, ha kibírod vele. Sokat tanulhatsz olcsón... :D Szerintem a motor jó választás, karakteres.
  • efti
    3cm rengeteg. A 400e-t meg vedd ugy, hogy a 80%-al nagyobb teljesitmenyert kapod :)
  • sajoati
    hm, megnéztem, és a vstromnak (dl650) csak 30 milliméterrel van magasabban az ülése, mint a gs500f-nek. az ára viszont 400K-val :)

nemtom. már az is felvetődött, hogy vmi szottyadt motort veszek, amit halomra török, és majd utána ilyen költséges kétkerekűt. persze addigra lehet már a legújabb tolókocsi-divatot fogom tanulmányozni ;-)
    no offense persze
  • sajoati
    utánanézek mindegyik típusnak, amit írtatok, köszike, majd bepötyögöm a tapasztalataimat :)
  • efti
    Ha a nekedeket szereted akkor igen. Gondolom megnezegetted az SV650-t es a Bandit650-et is, ah neked a honda a nyero akkor uccu :) Nekem mindharom motor bejon, bar az is igaz, hogy en felidomosat vennek...
  • gurubefree
    Persze úgy lesz , a bukó gomba az bele van kalkulálva :-))))

Szerinted jól választottam ????