Motor vásárlás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
hogy mennyire szívóznának nem tudom de kb annyira biztos mint nekem most
én leszarom mászkálok vele itt a környéken
egyébként én is azért tettem le az a1-et mert úgy gyorsabban hozzájuthatok a sima A-hoz
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Az A-t majd elkezdem valamikor mostanában, úgy is csak vezetni kell úgyhogy gyorsan fog menni.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Japán belpiaci modell
250ccm, V2-es elrendezésü, 4 vezérmûtengelyes
1995-ös évjáratú, és 2002-ben hozták be.
Elöszön 400 as motort akartam de azok már nem elérhetõk nekem így maradt a 250 és ezzel meg úgy voltam lehet nem olyan erõs mint egy soros négyes de nem is kell a halálba pörgetni, meg nem is fog annyit zabálni. Egy kis tuning még rámegy aztán akkor elég elfogadhatóan fog menni.
Ha már itt tartunk én is vettem egy mocit a hétvégén
Honda Xelvis
Még van mit alakítani rajta de nekem most is tetszik így ahogy van.
Mennyi lehet egy ilyen?
Hogy rosszabb út viszonyok között is lehessen közlekedni vele.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
War. War never changes.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
nekem az elso motorom szal semmi kozom meg a motorozashoz mert kb 3 hete van meg es a kis utcakon kivul meg mashol nem mentem vele mert a jogsim meg keszuloben de sztem naon konnyen kezelheto moci , jol megy a blokkjahoz kepest és sztem jol is nez ki😊 jameg a hangja is kira foleg ha van rajta egy jookis nyitott dob😉
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Honda CBR 250 RR
Kawasaki ZXR-250
Suzuki DR 350
Suzuki Bandit 250
Tudom, hogy kölönbözõek nagyon!
Ha valakinek esetleg tapasztalata van bármejikrõl akkor az is írjon már! THX
<#zavart1>#zavart1>
\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
*Posse*T.W.D*
jah majd csak lesz, de elöbb inkább a jogsi legyen meg 😊
Újjat biztos nem lehet levizsgáztatni A1-re(2ütemût)
De a használtak közt van egy rakás, még 50/125 is úgyhogy ez azért nem lehet egy áthidalhatatlan probléma <#hehe>#hehe>
A vásárlás az ugy történt hoigy volt nekem egy régen nem használt BMW 520-om(1983-as).120-ért kináltuk a kocsit de a muki többet kért a motorért.Fizettünk rá még 43e Ft-ot. Igy kb 160 ra jön ki a motor ára.A motor 2000-es évjáratu. Sztetek megérte?????????
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ja Kawa KLX 250/300-is éerdekelne!!!
Na ehez en mar "oreg" vagyok,rajottem. <#idiota>#idiota>
Amugy autosokkal semmi bajom,mivel sose mentem vele forgalomba csak erdoben meg a hatarban meg a cross palyan neha,liteosan...<#vigyor3>#vigyor3>
DRZ 400 E
Eladó 1 yamaha dt 50/80 ccm enduro.A motorja csörög kell rá költeni de nagyon egyben van korához képest.Gyári festés áthuzótt üllés.jó fékek érdemes lenne megmenteni aki lát benne fantáziát nézze meg.Amit felteszek képet az nem a motor csak illusztráció de ugyan ilyen az eladó IS .Majd csinálok képet.az ára 85.000 HUF irányár vagy 1 IgnIS légkondi bontva
http://www.bikepics.com/pictures/153879/
http://members.chello.hu/goldmotors/motor/yamaha/yamaha_DT50mx.jpg
http://totalcar.index.hu/totalbike/motordoki/galeria/yamaha//index.php3?page=2
persze ugyan olyat nem találtam de majd csinálok képeket.
06702760808 vagy [email protected]
Sry egy kicsi hülye kérdésem lesz: A1-nél van olyan megkötés, hogy 125ccm-nél nagyobb nem lehet és hogy 11KW-nál nem lehet nagyobb a teljesitménye. Az utolsot azt be is tartatják? mert a legtöbb 125-ös motor amit néztem az 11KW teljesitmény felett volt
De nem is kell kereskedohoz menni,mert van ilyen hitel kozvetito ceg is,akik megoldjak es nem kell kulon fizetni nekik,mert szerintem a banktol kapjak a jutalekot.
Ezt azert tudom mondani konkretan,mert egyik automat igy adtam el,hogy bementunk az utcarol egy ilyen egy szemelyes hitel kozvetito irodaba es a srac elintezett mindent. Nem kerult semmibe.
a bukoban kellene egy kis segitseg mert a ruha + kesztyu+ csizma az shox lesz a bukoba meg mds-t vagy agv-t (mondjuk kajak ugyanaz😄) neztem ki magamnak és erdekelne a velemenyetek hogy jok e azok a bukok. Inkabb veszek egy 2004es uvegszalas bukot mintsem egy 2005os muanyag szart
sztem😊
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Amúgy szombaton kezdem a rutint, már várom.
War. War never changes.
sza.sa
Annyit szeretnék megtudni (hülye kérdés lessz) hogy egy robogónaka motorját bele lehet e rakni egy endúróba,supersportba,túramotorba vagy esetleg egy cross-ba???
1-2 kép a motorról:
http://www.bikepics.com/suzuki/dl650/05/pics.asp?i=343743&s=0
Sza.sa
sza.sa
Úgyhogy ajánlani tudom de nem mûkörmösöknek való. <#vigyor2>#vigyor2>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
(asszonnyal is kivitelezhetõ túra?)
*Posse*T.W.D*
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
És a helyrõl ahol szálltunk:
[/url][/img]
Gyalogtúra volt de így is nagyon tetszett a vidék. Hazafelé láttam egy 10-12 fõs túrázós bandát. Banditokkal, SV-kkel meg DL-ekkel mind magyar rendszámmal. Asszem volt náluk egy gixer is. Hát hirtelen irígység fogott el... 😄
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Én egy hónapja voltam a Tátrában, Dedinkiben. Megmásztuk a Wielki Sokó³-t (Velki Sokol).
Itt van egy pár kép róla: (netrõl)
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Nekem DL650 van lassan 2 hónapja, (a josim se több sokkal). Meg tudom erõsíteni Efti írássát, valóba 5-5,5 között van a fogyasztás. Nagyon kényelmes, 2 személlyel is jól megy (már amennyire én szoktam hajtani). Nagyon kezes. Kicsit féletm mielõtt elhoztam, de 5 méter gurulás után tudtam, hogy jól megleszünk egymással... 😊
Most kezdem a felcuccolást csomagokkal, meglátjuk úgy hogy megy, meg július elején lesz egy tátrai túra....
Saz.sa
sza.sa