22335
11330766891279474906.jpg
  • pajti
    :D
  • gordon 24
    gecinagy big like!!:))
  • Blum

Szep a verda fonok!
  • greg benz
    Sziasztok!

Új vas (karbon) érkezett a családba, és egyúttal megtört a jég, most már nem csak országútim van

• Roger6
    Köszi!
  • RS
    Ha váltós, akkor egy racsni, lánc, hajtás csere megoldja a problémát. Valószínűleg elkopott.
  • Roger6
    Az létezik, hogy így hidegben "szalajt" a kerékpár? Álló helyzetben itthon ha meghajtom kicsit kézzel, akkor mintha a hátsó agy nem kapná el a "ritmust". Nyáron semmi gondja nem volt. Most viszont ha rátekerek, mert gyorsulni akarok, néha faszán szaljt, már többször levettem tökkel a vázat. Nem túl kellemes. Lehet csere lesz ebből? Vagy mi lehet a gond?
  • Knabb
    Okosan kell lakatolni és akkor bírhatja annyi ideig. Pl már azzal megnehezíted a dolgát, ha a lehető legmagasabbra kötöd ki a paripát, mert akkor már nemtudja letámasztani az erővágó karját
  • Hecker007
    Simán megnyerhető csak összefogás kell hozzá, nézd meg a legutolsó videót ami felkerült, Tomcat elmondja egyrészt a Tolvajkergetők történetét, másrészt pedig azt hogy hogyan lehetne ennél is hatékonyabban vissza szorítani a lopásokat.
  • Mighty
    Szerintem a tapasztalatok alapján a következő verziót már vízhatlanná teszik. Amúgy meg nem minden sarkon van akkora kád, amiben el tudnák rejteni a lopott bringákat.
  • csuszi
    2 kérdésem lenne.
    1. eddig azt hittem, hogy azért a tizenezres krypto láncom megvédi a bicajt 20 percig. téves? lásd u-lakatos rész 4:50.
    2. szép meg jó ez a jeladó, de akkor innen nem lesznek hülyék a komoly tolvajok, minden lopás után tolnak egy fürdőt egy kádban a bicónak...nem?

lehetetlen, nem megnyerhető háború...
  • kakaoskalacs
    Csepel Torpedo 3*-t szemeltem ki. Aránylag jókat nyilatkoztak róla.
    Használtat nem szeretnék venni.

• Blum
    Leginkabb orszagutit. :D

bikemag piacteren vagy a testbike-on erdemes keresgelni. 50k-ert mar egesz hasznalhato darabokat lehet talalni.
  • pxxl
  • kakaoskalacs
    Haló!

20-50km-es távra országúton milyen jellegű bringa lenne megfelelő?
    100ezer ft alatt.

Remélem tudto ksegiteni : )

üDv!
  • RelakS
    Gondolom, mindenki megnézte már oda-vissza háromszor :)

• pxxl

• greg benz
    Van ottan más is bőséggel :)
  • Knabb
    (:
  • adam46
    Van itt comb, fuhúhúhúúúúú
  • greg benz
  • Knabb
    Nem is annyira a rendőrökkel van a baj, sokkal inkább a felettük lévőkkel. Ők dobálják mindíg vissza a halakat.
  • adam46
    Még azért is viccesebb, mert rengeteg felvétel készült róla. Nagy értékű lopásról van szó és még így sem tesz semmit a rendőrség. Miután kiengedték, nem hogy meghúzta volna magát, hanem folytatta a lopást...

Ebben a részben elhangzott, hogy felsőbb utasításra nem működhetnek együtt a tolvajkergetőkkel. Kérdés, hogy miért? Kinek szúrja a szemét, hogy polgárok saját pénzükön próbálják megcsinálni azt, ami éppen a rendőrség feladata lenne. Örülhetnének inkább, nekik csak el kéne vinni a tolvajt és bíróság elé állítani. Hatalmas vicc a rendőrség.
  • gordon 24
    És tudod pont ezért nem értem Tomcatéket.. Minek vegyek Spybyt? Azért, hogyha meg is találom egy ilyen szarházi cigány tróger le is szúrjon érte?
    Ha nincs ott a kamera, és nincsenek 20-an ezek adtak volna nekik azt garantálom. És az a baj, hogy nem csak ez a "család" gondolkozik így, tudom szarul hangzik, de leszarom! Kiirtani az összeset!

Ameddig ilyen a rendőrség ebben a témában teljesen felesleges ezt megvenni. Elvitték siratni kell egy ideig megpróbálni mindenhova kiposztolni, elátkozni azt a szemetet aki elvitte és spórolni egy új bringára. Más megoldás nincs..
  • greg benz
    basszki azt hittem a rész végére legalább rács mögött lesz ez a szarházi, erre megint csak a vergődés meg a kifogásgyártás megy a rendőrség oldaláról.. kabaré ez az ország ahogy van.
  • Balee 007

• RS
    Igenjó
  • gordon 24
    LIKE!!:)
  • Mark007
    Köszönöm!:)
  • greg benz
    Jóféle És tényleg nagyon zsír a kép is, hangulatos
  • gercse
    fasza kép :) Jó verda
  • Mark007
    Nagyjából kész montim :)
  • Roger6
    Na, akkor még egyszer idézem azt, amire +1-et adtam, aztán elemzem számodra.

"A teste jó, a feje zabért kiált. " - ez azt jelenti, hogy szénné kefélnéd bármikor, de attól még nem jön be a csaj arca.
  • greg benz
    Egyébként szerintem nagyon messze van a lóarctól..
    Az igazi lóarc itt kezdődik
  • greg benz
    Nem forgatom, csak mindenki annyira visszakozik tőle, hogy bizonyára így lenne :D
  • cobranco
    Najó,zsák a fejre és maradhat...de,ha mégse, azért a bringája jöhet.
  • Roger6
    Ó, te kis hamis, hát miért forgatod ki a szavakat?
  • greg benz
    Esküdj meg, hogy ha egyszer ott várna az ágyadban mikor hazamész, akkor kizavarnád onnan "bocsi, de ló fejed van" címszóval.. :)
  • cobranco
    Egyetértek,a lófej nem mindig előny,ha lenne hangos kép,akkor nyerítene...

Más:

Ha van olyan, akinek végképp nem lett elege Montenegróból,annak itt egy rövid ráadás:

…igérem,több nem lesz!
  • greg benz
    ú basszus elfelejtettem betenni, pedig be akartam..