22335
-
#19213 :D
-
#19212 gecinagy big like!!:)) -
Blum #19211
Szep a verda fonok! -
#19210 Sziasztok!
Új vas (karbon) érkezett a családba, és egyúttal megtört a jég, most már nem csak országútim van
-
#19209 Köszi! -
#19208 Ha váltós, akkor egy racsni, lánc, hajtás csere megoldja a problémát. Valószínűleg elkopott. -
#19207 Az létezik, hogy így hidegben "szalajt" a kerékpár? Álló helyzetben itthon ha meghajtom kicsit kézzel, akkor mintha a hátsó agy nem kapná el a "ritmust". Nyáron semmi gondja nem volt. Most viszont ha rátekerek, mert gyorsulni akarok, néha faszán szaljt, már többször levettem tökkel a vázat. Nem túl kellemes. Lehet csere lesz ebből? Vagy mi lehet a gond? -
Knabb #19206 Okosan kell lakatolni és akkor bírhatja annyi ideig. Pl már azzal megnehezíted a dolgát, ha a lehető legmagasabbra kötöd ki a paripát, mert akkor már nemtudja letámasztani az erővágó karját -
#19205 Simán megnyerhető csak összefogás kell hozzá, nézd meg a legutolsó videót ami felkerült, Tomcat elmondja egyrészt a Tolvajkergetők történetét, másrészt pedig azt hogy hogyan lehetne ennél is hatékonyabban vissza szorítani a lopásokat. -
#19204 Szerintem a tapasztalatok alapján a következő verziót már vízhatlanná teszik. Amúgy meg nem minden sarkon van akkora kád, amiben el tudnák rejteni a lopott bringákat. -
#19203 2 kérdésem lenne.
1. eddig azt hittem, hogy azért a tizenezres krypto láncom megvédi a bicajt 20 percig. téves? lásd u-lakatos rész 4:50.
2. szép meg jó ez a jeladó, de akkor innen nem lesznek hülyék a komoly tolvajok, minden lopás után tolnak egy fürdőt egy kádban a bicónak...nem?
lehetetlen, nem megnyerhető háború... -
#19202 Csepel Torpedo 3*-t szemeltem ki. Aránylag jókat nyilatkoztak róla.
Használtat nem szeretnék venni.
-
Blum #19201 Leginkabb orszagutit. :D
bikemag piacteren vagy a testbike-on erdemes keresgelni. 50k-ert mar egesz hasznalhato darabokat lehet talalni. -
#19200 -
#19199 Haló!
20-50km-es távra országúton milyen jellegű bringa lenne megfelelő?
100ezer ft alatt.
Remélem tudto ksegiteni : )
üDv! -
#19198 Gondolom, mindenki megnézte már oda-vissza háromszor :)
-
-
#19196 Van ottan más is bőséggel :) -
Knabb #19195 (:
-
#19194 Van itt comb, fuhúhúhúúúúú -
#19193 -
Knabb #19192 Nem is annyira a rendőrökkel van a baj, sokkal inkább a felettük lévőkkel. Ők dobálják mindíg vissza a halakat. -
#19191 Még azért is viccesebb, mert rengeteg felvétel készült róla. Nagy értékű lopásról van szó és még így sem tesz semmit a rendőrség. Miután kiengedték, nem hogy meghúzta volna magát, hanem folytatta a lopást...
Ebben a részben elhangzott, hogy felsőbb utasításra nem működhetnek együtt a tolvajkergetőkkel. Kérdés, hogy miért? Kinek szúrja a szemét, hogy polgárok saját pénzükön próbálják megcsinálni azt, ami éppen a rendőrség feladata lenne. Örülhetnének inkább, nekik csak el kéne vinni a tolvajt és bíróság elé állítani. Hatalmas vicc a rendőrség. -
#19190 És tudod pont ezért nem értem Tomcatéket.. Minek vegyek Spybyt? Azért, hogyha meg is találom egy ilyen szarházi cigány tróger le is szúrjon érte?
Ha nincs ott a kamera, és nincsenek 20-an ezek adtak volna nekik azt garantálom. És az a baj, hogy nem csak ez a "család" gondolkozik így, tudom szarul hangzik, de leszarom! Kiirtani az összeset!
Ameddig ilyen a rendőrség ebben a témában teljesen felesleges ezt megvenni. Elvitték siratni kell egy ideig megpróbálni mindenhova kiposztolni, elátkozni azt a szemetet aki elvitte és spórolni egy új bringára. Más megoldás nincs.. -
#19189 basszki azt hittem a rész végére legalább rács mögött lesz ez a szarházi, erre megint csak a vergődés meg a kifogásgyártás megy a rendőrség oldaláról.. kabaré ez az ország ahogy van. -
Balee 007 #19188
-
#19187 Igenjó -
#19186 LIKE!!:) -
#19185 Köszönöm!:) -
#19184 Jóféle És tényleg nagyon zsír a kép is, hangulatos -
#19183 fasza kép :) Jó verda -
#19182 Nagyjából kész montim :)
-
#19181 Na, akkor még egyszer idézem azt, amire +1-et adtam, aztán elemzem számodra.
"A teste jó, a feje zabért kiált. " - ez azt jelenti, hogy szénné kefélnéd bármikor, de attól még nem jön be a csaj arca. -
#19180 Egyébként szerintem nagyon messze van a lóarctól..
Az igazi lóarc itt kezdődik -
#19179 Nem forgatom, csak mindenki annyira visszakozik tőle, hogy bizonyára így lenne :D -
cobranco #19178 Najó,zsák a fejre és maradhat...de,ha mégse, azért a bringája jöhet. -
#19177 Ó, te kis hamis, hát miért forgatod ki a szavakat? -
#19176 Esküdj meg, hogy ha egyszer ott várna az ágyadban mikor hazamész, akkor kizavarnád onnan "bocsi, de ló fejed van" címszóval.. :) -
cobranco #19175 Egyetértek,a lófej nem mindig előny,ha lenne hangos kép,akkor nyerítene...
Más:
Ha van olyan, akinek végképp nem lett elege Montenegróból,annak itt egy rövid ráadás:
…igérem,több nem lesz!
-
#19174 ú basszus elfelejtettem betenni, pedig be akartam..