22335
-
#19173 Ezt csak én nem vettem észre eddig a topikban?
-
#19172 Hát pedig nem. :) De ez szubjektív természetesen. -
#19171 +1, én is így látom. -
#19170 Jó a nem szép rossz kifejezés, ez eleve relatív :)
Nekem csak túl markáns az egész feje.
(magas a homloka, meg az orra fura)
De azért elfogadnám játékszernek :D
-
#19169 Hát akinek ez az arc (fej) nem szép..
-
#19168 akkor megnyugodtam, hogy csak én nem találom szépnek (mivel a feje...) -
#19167 A teste jó, a feje zabért kiált. -
#19166 Fuhúhúhú Tolnám.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De a csajt is -
Blum #19165 Azok a kerekek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom,tudom..gaytest positive...:D -
#19164 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!thefixfixfix.com -
zotja #19163 Greg honnan szedted e remek képeket, e csodás élőlénnyel? :)
weboldalt plíz :D Am. néha feldobhatjuk ilyen képekkel a téli hangulatot :D -
#19162 -
-
pauly #19160 -
#19159 szerelmes lettem
-
#19158 Jó áron is adják, lehet majd egyszer beújítom. -
#19157 Ilyen a láncvillavédő. Debrecenbe vettem egyik boltba. Ha ebike-on most nincs is, más webshopba szerintem találni. Pont a mérete, igaz kicsit ki kellett vágni a tépőzár egyik feléből, mert útba volt egy bowden tartónak. :D -
#19156 Na ha még nem ment agyatokra a bringám engedelmetekkel berakok még két képet :D Most volt egy éves a gépezet (vagyis hát nálam 1 éve van), így nézett ki mikor megvettem:
És ilyen most:
-
#19155 Korrekt kis gép:) Olyan neoprén láncvilla védőt hol szereztél? Nézegettem én is sok helyen de országúti "méretben" sehol sem találtam, a montis meg ugye bő rá. -
#19154 Ilyen kis belépő épített országúti. :) Felszerelés nagyrészt Shimano RX100, felni pedig Mavic Sup. Ez az első országútim, ezt is imádom, főleg a váltóját. Szeretnék feljebb lépni, nem feltétlen ultegra, dure-ace kategóriába egyből, de egy 105, vagy tiagra szett az elképzelés. :)
-
#19153 Milyen géped van? -
#19152 Értem és köszönöm a segítséget. :) Jövőre mindenképpen tervezek ilyeneket venni. :) -
#19151 Jaaaaaa sorry, nem láttam, hogy még a korábbi képre írtad :D
Hát részben gyári részben saját. A váz és arajta lévő szett gyári, azon kívül viszont semmi. Ezekkel a kerekekkel vettem egyben a bringát, de hasonló kereket ebayen tudsz vadászni 130-150e környékén van belőle a pár.
pl
pl2
Meg erre még ugye jön a posta. És arra is figyelj, hogy ha eu-n kívülről veszed meg fogják vámolni. -
Knabb #19150 Ohoo, my mistake :D. De a wheeldoctoros link nekem legalább hasznos volt (: -
#19149 :) Nem erre a felnikre gondoltam, hanem az országúti alatt lévőkre. A kjúb vázasra. :D -
#19148 Köszi:) Nem gyári, én építettem.
A Felni Rodi Airline Evo ahogy a srácok is mondták.
Ha nem pesti vagy akkor innen meg tudod rendelni, kipostázzák. Vagy megrendelheted komplett kerékként, ez konkrétan az én kerekem a képen, de összeállítják neked szívesen más agyakkal, más színű küllőkkel is akár. -
#19147 Köszi a segítséget. :) -
Knabb #19146 Mach1 Roadrunnert, na azt tényleg nehéz :D ha esetleg találna valaki, azt megköszönném ha jelezné :D -
#19145 Én is ilyet akartam a pözsóra. Vuelta Airline, és Rodi Airline néven is fut, ha jó felnire gondolok. De akkoriban még a gyártótól sem tudtam szerezni, aztmondták, megszünt. Ezekszerint hazudtak:D
Attólfüggetlen nehéz beszerezni, az tuti:) -
#19144 Gyöngyház a vámospércsi úton van, régebben az egyik legjobb bolt volt, nem tudom most milyen, de egy próbát megér. -
#19143 Göngyházról még nem is hallottam. Füredin, plázánál, chili sportnál, biketrialba néztem, de egyikbe se volt. -
#19142 Gyöngyházban nem tudnak rendelni? Náluk én 1-2 éve láttam hasonló felniket, vagy a Füredi úton ami van bicikli bolt ott esetleg? -
Knabb #19141 Jahogy debrecen :P Ottan nemvágom a járást :D Esetleg rendelni megpróbálhatsz. -
#19140 Köszi. :) Ilyesmit szeretnék venni már egy ideje, de Debrecenbe nem lehet kapni. :/ -
Knabb #19139 Bajnokba szokott lenni. -
#19138 Szép vas. Full gyári felszerelés, vagy épített? Illetve ilyen felnik, melyik boltba kaphatók? :D -
#19137 -
#19136 Hali!
Fotózgattam ma egy kicsit :)
-
Blum #19135 Latom megy a bunny :D -