22335
11330766891279474906.jpg
  • DarkSector
    jaja, de hanyagolom, a kulacs megvan full egyértelműen Coca Cola lesz! :D

még a kulacstartón filózok. :D
    mi illene hozzá e-bike-ról?
  • raptor22
    Na én meg a kulacstartót kevertem a kulaccsal...én is:) nincs tapasztalatom fém kulaccsal kapcsolatban. Így erről inkább nem írok semmit, gugli a barátod:)
  • DarkSector
    hát bebaszna ha odáig jutok hogy eldöl a canga akkor nem a kulacs lenne a baj, hanem a fényezés
    :D
    amugy akkor csak strapabiroságban max, akkor inkább a thermo-t veszem annak van haszna is. :D
  • DarkSector
    aha, ez az KLS Ozz tartó milyen fasza a szemekkel. :D
  • raptor22
    Nekem pl. eldőlt a bicóm elferdült egy kicsit - szelesebb a váznál - a kulacstartó, ezt szépen visszahajtottam kézzel. A műanyag lehet tört volna, azt meg hajtogathattam volna:) Meg szépen csillog ha tiszta:)
  • raptor22
    Az én kulacstartóm bikefun márka és vmi nevetséges áron vettem, 600-800 ft. De még kulcs sem volt még benne, mert eddig nem volt rá szükségem, de sose tudni, ezért vettem rá.
  • DarkSector
    na thx szétnézek, amugy alu kulacs miben jobb egy műanyag kulacstól?
  • raptor22
    E-bike-ot szoktam nézni, csak ott horror a posta, ha 5e alatt vásárolsz. Annyi szerencsém van, hogy itt nyíregyen van bolt ahol tudok venni, ami kell. Bár fékolajat és fékpofát e-bike-ról vettem. Nagy a választék, érdemes böngészni. Más ilyen oldal nem nagyon van.
  • DarkSector
    Vagy tudsz olyan jo oldalt ahol több választék van és postáznak ilyen cuccokat?
  • DarkSector
    jaja a szinekben is fasza lenne. de probáltam kb hasznossági szempontból nézni, elvileg jó llenne carbon kulacstartó de az 5-6k, az luxus azért. :D
  • DarkSector
    Hoppá kulacstartónak inkább ezt kéne talán, aluminium, és müanyag nyak rész, hogy ne csusszon ki az üveg, nem mozog talán annyira. :D

Kulacstartó
  • raptor22
    Nekem tetszik mindkettő. Akciós is, bicajodat nézve jól is állna rajta.
  • raptor22
    Ezzel én is így vagyok, mindenki csinálja azt amihez ért. Egyszerűnek tűnt, de mivel nincs semmiféle tapasztalatom ilyen téren így kifogott rajtam. Ezt nem ártana tudni, mert így tudná az ember állítani otthon magának, mivel nyúlik a bovden, utána kell annak állítani. Egy kerékfűzésnek még gondolatban se kezdenék neki:)
  • DarkSector
    Na srácok ezeket néztem magamnak:

Kulacstartó
    Kulacs

ezekhez vélemény? :)
  • DarkSector
    figy én inkább az ilyne dolgokat rábizom a szakértőkre, bizto ste is jol értesz hozzá, de azért a szakszerviz csak jobban felszerelt ilyen melokhoz. :D
  • raptor22
    Pedig lelkes voltam, kutatómunka megvolt, fakezűnek se vagyok az. Kifogott rajtam:)
  • DarkSector
    én is ezt tanácsolom. :D
  • raptor22
    Feladtam a váltó beállítást, viszem szerelőhöz:)
  • DarkSector
    Köszönöm a kmórával kapcsolatos dolgokat, meg a kulacsos témát. asszem megrendelem a kulacs cuccokat.
    Illetve a kmóránál vicces hogy 40-50 km vagy több táv után 30 feletti értéket mutat csak.
    Nem értem annyira, kerék értéknek a táblázat szerint beírtam hogy 2068, remélem ez jó érték, de ez akkor sem dobhat ennyit az értéken.
  • Pistike 007
    Jó cuccok jó áron, ha valakit érdekelne :)
  • adam46
    Pont ma olvastam, kérdezni is akartam, hogy jó e kerékpár lánchoz is? :)
  • Roger6
    Milyen tempót?
  • Knabb
    Igen, ez a thermoszok lényege is, hogy a belső hőmérsékletet elszigeteli a külsőtől valamennyire. Télen melegen tartja a lötyit, nyáron meg hűvösen egy darabig.

Speed Pacer - szerintem ez a tempót mutatja
  • pauly
    Melyiket nem tudod hogy mire jó?

Current Speed Aktuális sebesség
    Average Speed Átlag sebesség
    Trip Distance Megtett táv
    Maximum Speed Maximum sebesség
    Odometer Összes megtett táv
    Riding Time Eltelt idő
    Total Riding Time Összes eltelt idő
    12/24HR Clock 12/24 idő kijelzés
    Auto Scan Automatán elkezd mérni ha elindulsz(ha jól tudom)
    Co2 Saving co2 megtakarítás
    Total Co2 Saving Összes co2 megtakarítás

A Speed pacer-t nem tudom hogy mi lehet.
  • DarkSector
    Valaki vágja ez milyen funkciókat tud? mert megvettem , de csak pár funkciót vágok rajta, és angolul sem nagyon vágom mire vonatkozik, vagyis a gyakorlatban mi értelme van...

idő, sebesség, átlag, max ezek oké, és a többi?

Valaki vgja ezeket a kmórákat?

"Echowell U12 Cycling Computer

Be the first to rate this product

Wired cycling computer
    Current Speed
    Average Speed
    Trip Distance
    Maximum Speed
    Odometer
    Riding Time
    Total Riding Time
    Speed Pacer
    12/24HR Clock
    Auto Scan
    Co2 Saving
    Total Co2 Saving"
  • DarkSector
    Vagyis ne vigyek hideget, inkább ilyen közepes hőmérsékletűt? mert forró teát tuti nem fogok, nem is jegesteát, de ha normál kulacsba töltöm gondolom napon mint a pisi olyan meleg lesz, nem szeretem a nagyon hideget, de ne is forrosodjon át...sak tartsa a saját közepes normál hőmérsékletét, ez erre jó?
  • Blum
    Bringasoknak is hasznos lehet
  • Pistike 007
    Nem biztos, hogy bringázás közben jó a hideg folyadék. Persze a forró sem jó, de szerintem a normál hőmérsékletű a legoptimálisabb.
  • DarkSector
    Csak mert a melegen tartásnak nem látom értelmét nagyon. :D
  • DarkSector
    srácok nézek felszereléseket a cangára, ez a kulacs téma, látom van sokféle, nekem az a hőtartó kulacs azt jelenti hogy a lehűtött piát hidegen tartja 1-2 órát???????
  • raptor22
    Figyelni fogok rá, köszönöm, hogy szóltál. bízom benne, hogy elkerül ez a dolog engem, mert megmarom magam, ha mégis:) Mondjuk én a 2-ik eltört váz után tuti nem vennék még 1 ugyan olyat.
  • DarkSector
    Tesco-s bicajokkal kapcsolatban vannak tapasztalaitok?
    Mert gondolom nem véletlen ilyen kibaszott olcsók. :D
  • DarkSector
    egyetértek én ezért a régit megtartom alap felhasználásra.
  • gordon 24
    Ez felhasználás függő. Én dh-zom, ezt olcsó bringával nem tudod megoldani. Nagydon sokba van bőven 300 felett, viszont nem is vagyok olyan hülye, hogy pusztán felvágásból vagy arcoskodásból ezzel menjek bevásárolni. Ennek megvan a maga területe, ha az ember nem használja arra akkor eldugva várja, hogy használja. :-D így nem olyan egszerű megfújni. A legtöbb komoly bringa ezért esik áldozatúl. Úgy nagyon kevés tűnik el, hogy bringázás közben leszednek róla. A felesleges feltűnést illetve az örizetlenűl hagyást kell elkerűlni.
  • Blum
    Ugyanebbol 3 darab tort el,ugyanott. Kb. ott ahol neked van a kitamasztod.
  • DarkSector
    Ja értem hogy akkor kiesnél a használatával, hát igen.

Amúgy a tesco-ban láttam 35 ezerért összteleszkópos bicajt, ez valami hulladék bicaj hogy 35k és elől-hátul teleszkópos?
    mert ezt nem értem. :D

Hugo-nál meg a legolcsóbb ennek a 10x-ese árban. :D
  • raptor22
    Hát vasárnap nem, hétfőtől meg munkába járok vele. Ha meg otthagyom ki tudja mikor kapom vissza. Annyi az egész lényege, hogy a váltónál lévő bovden feszítővel kell játszani és közbe váltogatni vele. Pepecs meló, meg türelem kérdésé, ma valahogy nem voltam türelmes ehhez a művelethez. Feladtam... De ha nagyon nem megy akkor nincs más megoldás, elviszem.
  • DarkSector
    jah remélem menni fog, nem tudod elvinni szervizbe?
  • raptor22
    Fene a jó dolgát:) az enyém a garázsban sínylődik. Am is beteg szegény még mindig szar a váltó. Holnap délelőtt megpróbálom megint meggyógyítani.
  • DarkSector
    na akkor tudod mit csinálok veled...:D

amugy full felesleges, mert ha még be is jösz a udvarra, a házba már nem és a canga be van tólva a házba estére. :D