22335
-
#20613 Ülj le: 4K-ból vettem töltős kitet az Aldiban, már azzal is el lehet kavirnyolni. 2,5K-ból vettem mégegyet a Lidlben, a kettővel együtt már rendesen látni is lehet :) Egyenként frankók, de a kettő már jól kiegészíti is egymást -
#20612 Katt a lámpára, ott van hogy elérhetőség, és ha zölden rendelhető akkor 1-3 munkanap.
E-bike-nál 3 állás van zöld, másnapra küldik, sárga, raktárból elhozzák, ez 1-2 nap nekem is 1 nap volt, majd 1 nap és feladják.
E-bike, kulacstartó zöld volt, a kulaacs sárga, és vasárnap leadtam a rendelést és ma már a futárcég birtokában volt a csomag, holnap hozzák. -
#20611 irták szállitási idő 1-3 nap. -
#20610 aztafákkjú ez mi?
csengő oké de mi a faszom cseng ezen? :D
csészealj. :D
furcsa csengő -
#20609 Csak tényleg az a kérdés, hogy milyen gyorsan szerzik be. Ebike-on is van annyi termék mint a disznó, annak a 30% ha elérhető. -
#20608 látod én is ezért böngészek át pár jobb oldalt, igaz itt ugy vettem észre csak nagyobb márkásabb cuccok vannak de érdemes volt itt is szétnéznem. :D
még kicsit nézelődöm de ezek minden tekintetben meggyőztek, főleg árban. -
#20607 Nem ismertem ezt az oldalt, szétnézek rajta egy kicsit. Ez a tartó nagyon szép az tény, lehet én is beszerzek kettőt, legalább menni fog az outimhoz, formában és márkában is. :) -
#20606 Szerintem ezután minden megvan más nem is kell rá szerintem, sárvédő nem tetszik a biciklin.
kitámasztó meg zár felesleges
Mást meg mit vehetnék a cangára, szerintem semmit. -
#20605 Ja nekem is baszottul bejön alak+dizájn, ha estig nem találok fasza áron jobbat szerintem ez tuti vétel már csak az ingyen posta miatt is.
Alakul a bicaj, a szine grafit-zöld-fehér, ezért a fehér illik rá. -
#20604 Nem, ez másik oldal, van pikk-pakk és ezért 5000 felett ingyenes a kiszállítás, ezért csak 7080ft!!!! :D
Innen van ha érdekel valakit: KLS első , KLS hátsó
És ezek tök véletlen vasárnap rendelt kulacstartómhoz illene, az is tök véletlen most néztem KLS (kellys és fehér! :D)
Tartó
-
#20603 szerintem is és jobban is néz ki mint a másik -
#20602 Nagyon szép, csak kérdés, hogy mennyire fogja tudni beszerezni az ebike, ha onnan rendelted. -
#20601 KLS fehér kulacstartóhoz menni fog. :D
-
#20600 Na van még egy szett amit elviselnék a bicajon, és 7080ft, és USB-sek. :D
ingyé szállítással???
+
-
#20599 Huh ez olcsó, baromi jól néz ki, és igaz nem usb-s, de kicsit olcsóbb, a fényereje lehet jobb is mint a másiknak nem?
KLS Gunner
csak ehez illő hátsó is kéne. -
#20598 ilyen max 10k-ból te mit vennél? -
#20597 jaja nekem is ez tetszik nem elemes. :D -
#20596 azt mondod válasszak másikat arról az oldalról? :) -
#20595 Jól néz ki az biztos nem is tudtam hogy van ilyen usb-ről tölthető is. Veszel a kormányra egy telefon,tablet tartót összedugod aztán akár menet közben is tölthető :) -
#20594 És gondolod, hogy azzal a négy huzallábas szentjánosbogárral látni is fogsz? Szerintem nem.
Azt írja az oldala, hogy "40 Lumen output". Nekem a fejlámpámban 100lm körül produkáló led van, de még azt is el tudnám erősebbnek képzelni.
Találtam tesztet, itt sok lámpával össze van hasonlítva
Jó nézelődést :) -
#20593 srácok még egy lámpaszett bevállalós lesz részemre:
Remélem nektek is tetszik!
Vélemény?
Nekem kinézet baromira tetszik, és USB-ről tölthető!!!
Blackburn Flea
-
#20592 Gondolhatod. :D
Szép mi? -
#20591 ja ez kurvára hasznos. :D -
#20590 Ó még Coca Cola-s kulacs is van, ezt nekem gyártották, szép a tartó is, nekem is be kéne már szerezni egyet, vagyis akkor már rögtön kettő kell a cangára... :D -
Tusy #20589 - gondolom ilyen divat izé mint a "mennyi kalóriát égetsz el adott idő alatt bringázás közben", csak ez az lehet, hogy mennyi CO2 gáz kerülne ki a kipufogóból ha autóval teszed meg ua. a távot (meg ne kérdezd milyen autóval, de sztem nem Trabant a mérce) -
#20588 ez miez?
"CO2 megtakarítás: aktuális/ összes" -
#20587 na az neke is jó lett volna. :D -
#20586 Rengeteg alkatrész van, csak sokat kell nézegetni, mert a jó vételek hamar elkelnek. Nagyobb értékű termékek esetén érdemes EU-n belüli eladótól választani, úgy nincs vám meg áfa :) -
ldavid #20585 ja, valami 2200-ért vettem pár hónapja carbon kulacstartót :D -
#20584 Ajánlom az Ebay-t rengeteg Free shipping-es bringás cuccost találsz ott, sokkal jobb árakon :) -
Knabb #20583 Amire beállítod, mondjuk perc/km -
#20582 A felirat miatt rendeltem azt. :DDDDDD
haverom pincér, az odalesz tőle, hogy ilyen is van. :D -
#20581 thx. :D remélem a fehér jól megy a bicaj fehér foltjaihoz. :D -
#20580 2,7 kg
loool -
raptor22 #20579 A tartó adja, a kulacs se rossz, bár a coca cola felirat elhanyagolható lehetneXD -
#20578 Vigyázz rá :) -
#20577 Kinézetre ilyen lesz:
-
#20576 Na megszületett a döntésem: :D
-
#20575 Ja a monster, azt nagyon komálom, jó ötletet adtál. :D -
#20574 Én vettem a tacskóba egy 600ft-os kulacstartót (kb 0 gramm) pont belemegy egy 0,5l-es monster úgyhogy kulacs ár nem kellet hozzá