22335
11330766891279474906.jpg
  • RelakS
    Ülj le: 4K-ból vettem töltős kitet az Aldiban, már azzal is el lehet kavirnyolni. 2,5K-ból vettem mégegyet a Lidlben, a kettővel együtt már rendesen látni is lehet :) Egyenként frankók, de a kettő már jól kiegészíti is egymást
  • DarkSector
    Katt a lámpára, ott van hogy elérhetőség, és ha zölden rendelhető akkor 1-3 munkanap.

E-bike-nál 3 állás van zöld, másnapra küldik, sárga, raktárból elhozzák, ez 1-2 nap nekem is 1 nap volt, majd 1 nap és feladják.
    E-bike, kulacstartó zöld volt, a kulaacs sárga, és vasárnap leadtam a rendelést és ma már a futárcég birtokában volt a csomag, holnap hozzák.
  • DarkSector
    irták szállitási idő 1-3 nap.
  • DarkSector
    aztafákkjú ez mi?

csengő oké de mi a faszom cseng ezen? :D
    csészealj. :D

furcsa csengő
  • adam46
    Csak tényleg az a kérdés, hogy milyen gyorsan szerzik be. Ebike-on is van annyi termék mint a disznó, annak a 30% ha elérhető.
  • DarkSector
    látod én is ezért böngészek át pár jobb oldalt, igaz itt ugy vettem észre csak nagyobb márkásabb cuccok vannak de érdemes volt itt is szétnéznem. :D

még kicsit nézelődöm de ezek minden tekintetben meggyőztek, főleg árban.
  • adam46
    Nem ismertem ezt az oldalt, szétnézek rajta egy kicsit. Ez a tartó nagyon szép az tény, lehet én is beszerzek kettőt, legalább menni fog az outimhoz, formában és márkában is. :)
  • DarkSector
    Szerintem ezután minden megvan más nem is kell rá szerintem, sárvédő nem tetszik a biciklin.
    kitámasztó meg zár felesleges
    Mást meg mit vehetnék a cangára, szerintem semmit.
  • DarkSector
    Ja nekem is baszottul bejön alak+dizájn, ha estig nem találok fasza áron jobbat szerintem ez tuti vétel már csak az ingyen posta miatt is.

Alakul a bicaj, a szine grafit-zöld-fehér, ezért a fehér illik rá.
  • DarkSector
    Nem, ez másik oldal, van pikk-pakk és ezért 5000 felett ingyenes a kiszállítás, ezért csak 7080ft!!!! :D

Innen van ha érdekel valakit: KLS első , KLS hátsó

És ezek tök véletlen vasárnap rendelt kulacstartómhoz illene, az is tök véletlen most néztem KLS (kellys és fehér! :D)

Tartó
  • COD Black Ops
    szerintem is és jobban is néz ki mint a másik
  • adam46
    Nagyon szép, csak kérdés, hogy mennyire fogja tudni beszerezni az ebike, ha onnan rendelted.
  • DarkSector
    KLS fehér kulacstartóhoz menni fog. :D
  • DarkSector
    Na van még egy szett amit elviselnék a bicajon, és 7080ft, és USB-sek. :D
    ingyé szállítással???

+
  • DarkSector
    Huh ez olcsó, baromi jól néz ki, és igaz nem usb-s, de kicsit olcsóbb, a fényereje lehet jobb is mint a másiknak nem?

KLS Gunner

csak ehez illő hátsó is kéne.
  • DarkSector
    ilyen max 10k-ból te mit vennél?
  • DarkSector
    jaja nekem is ez tetszik nem elemes. :D
  • DarkSector
    azt mondod válasszak másikat arról az oldalról? :)
  • COD Black Ops
    Jól néz ki az biztos nem is tudtam hogy van ilyen usb-ről tölthető is. Veszel a kormányra egy telefon,tablet tartót összedugod aztán akár menet közben is tölthető :)
  • RelakS
    És gondolod, hogy azzal a négy huzallábas szentjánosbogárral látni is fogsz? Szerintem nem.

Azt írja az oldala, hogy "40 Lumen output". Nekem a fejlámpámban 100lm körül produkáló led van, de még azt is el tudnám erősebbnek képzelni.

Találtam tesztet, itt sok lámpával össze van hasonlítva
    Jó nézelődést :)
  • DarkSector
    srácok még egy lámpaszett bevállalós lesz részemre:

Remélem nektek is tetszik!
    Vélemény?

Nekem kinézet baromira tetszik, és USB-ről tölthető!!!

Blackburn Flea
  • DarkSector
    Gondolhatod. :D

Szép mi?
  • DarkSector
    ja ez kurvára hasznos. :D
  • adam46
    Ó még Coca Cola-s kulacs is van, ezt nekem gyártották, szép a tartó is, nekem is be kéne már szerezni egyet, vagyis akkor már rögtön kettő kell a cangára... :D
  • Tusy
    - gondolom ilyen divat izé mint a "mennyi kalóriát égetsz el adott idő alatt bringázás közben", csak ez az lehet, hogy mennyi CO2 gáz kerülne ki a kipufogóból ha autóval teszed meg ua. a távot (meg ne kérdezd milyen autóval, de sztem nem Trabant a mérce)
  • DarkSector
    ez miez?

"CO2 megtakarítás: aktuális/ összes"
  • DarkSector
    na az neke is jó lett volna. :D
  • Pistike 007
    Rengeteg alkatrész van, csak sokat kell nézegetni, mert a jó vételek hamar elkelnek. Nagyobb értékű termékek esetén érdemes EU-n belüli eladótól választani, úgy nincs vám meg áfa :)
  • ldavid
    ja, valami 2200-ért vettem pár hónapja carbon kulacstartót :D
  • Pistike 007
    Ajánlom az Ebay-t rengeteg Free shipping-es bringás cuccost találsz ott, sokkal jobb árakon :)
  • Knabb
    Amire beállítod, mondjuk perc/km
  • DarkSector
    A felirat miatt rendeltem azt. :DDDDDD
    haverom pincér, az odalesz tőle, hogy ilyen is van. :D
  • DarkSector
    thx. :D remélem a fehér jól megy a bicaj fehér foltjaihoz. :D
  • COD Black Ops
    2,7 kg

loool
  • raptor22
    A tartó adja, a kulacs se rossz, bár a coca cola felirat elhanyagolható lehetneXD
  • COD Black Ops
    Vigyázz rá :)
  • DarkSector
    Kinézetre ilyen lesz:

• DarkSector
    Na megszületett a döntésem: :D

• DarkSector
    Ja a monster, azt nagyon komálom, jó ötletet adtál. :D
  • COD Black Ops
    Én vettem a tacskóba egy 600ft-os kulacstartót (kb 0 gramm) pont belemegy egy 0,5l-es monster úgyhogy kulacs ár nem kellet hozzá