Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert alig találni valami normális cuccott 40 után egy nagy ugrással már 100 nál vannak az árak az 50-60k-s cuccok nincsenek , ami olajos vagy levegõs lenne, 120mm-as meg pláne.
xDDDD
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
MTB-t vennék valami nagyobb váz mérettel. ( XL ) Nem kell profi, a lehetõ legolcsóbb megteszi .
Nem igen vagyok jártas a témában, megköszönnék néhány bolt, vagy konkrét bicikli linket!
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Akinek van kedve végigszenvedni a 2013-as alpoktúránk harmadik epizódját,ime:
Útvonal:
Ampezzo-Sella di Cima Corso/892m/-Passo della Mauria/1298m/-Piave canyon-Piave tunnel-Auronzo di Cadore-Lago di Santo Caterina-Ansiei völgye-Lago di Misurina-Col san Angelo/1756m/-Dürrensee/Lago di Landro/-Val di Landro-Toblachersee-Toblach/Dobiaccio/
Útvonal-animáció és térkép:
http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/alpdosz3.2013..html
Remélem az aktuális részhez tartozó túrabeszámolót most sem hagyja ki senki:
http://users.atw.hu/cobranco/turabeszamolok.html
Jaah igen,összecsaptam egy slideshow-t is a fotókból,akit érdekel:
http://www.youtube.com/watch?v=DIKnvAEWc5w
Több link igérem nincs…
Jó szórakozást!
http://cobranco.hu/
Tudnátok ajánlani nekem telefontartót? Valami biztonságos, univerzálisat(elég nagy a telefonom).
Köszönöm
A DT rohadt draga -20k- az MTX meg olyan nehez mint az allat. Ja meg Mach1-et,ami egy fos.
Szerintem inkabb olyat lenne erdemes,amin van valami batar nagy feher felirat...az meg talan jobb is lenne esztetikailag.
Pl.: DT EX500
Gumibol szerintem total felesleges a 2.35, 1.95 vagy max. 2.1 eleg lenne.
Az en kedvencem a WTB All Terrainasaurus -sajnos elegge eltunt a piacrol,ahogy nezem- de a Continental Tourride is hasonlo profillal rendelkezik.
Aztan ott van meg a Michelin Country Rock,Continental Double Fighter II,Schwalbe Hurricane,stb...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
bringa sztem fehér felnivel zsírul nézne ki. bar nemtom a hatulja meg feher ott meg fura lesz a feher .... aaaaa miert nem lehetett kapni ezt a buta Marzot feherbe 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
tudnátok nekem ajánlani külsõ gumit? most 2,35-os Maxxis Larsen TT van rajta de kb 2 év alatt slick lett a hátsó 😊 az elsõ kb félig van kopva. ha lehet ugyanilyen 2,35ös kellene szeretem mert jól csillapít es jól is néz ki vele a bringa 😊 jah és még vmi jó felni is kellene de ahhoz végképp nem értek, mert most fekete van, de fehér kellene 26os, mert a Marzo 33 LO-t csak feketében tudtam szerezni. ty (amúgy is át kellene küllõzni mert a gyári alu küllõt megmarta a téli sós dzsuva, a hátsó az zsír mert abba DT küllõk vannak 😊)
ty
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Simplon Giro 105 - Full Shimano 105 - 70k
Pl. egy ilyet siman megvennek ha 100k-m lenne orszagutira. 30-50k-bol szepen kilehetne pofozni igeny szerint. 100X inkabb ezt vennem meg,mint egy uj 150k-s gepet.
Fausto Coppi Full Shimano Sora Nem feltetlenul szep de muszakilag korrekt.
Schwinn Csepel USA Full Shimano RSX Ezt most rendesen megkivantam...<#szeret>#szeret>
Ha mindenkepp ujat szeretnel,akkor:
Garanciális Trek 1.1 eladó
Igazabol errol az orszagutis temarol greg benz kollegat kene kifaggatnod,majd ha erre kolbaszol akkor erdemben talan hozzatud fuzni megvalamit a dolgokhoz. 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Valami olcsot 😊
Mindenkepp hasznaltban gondolkoznek,testbike.hu-n vagy apro.bikemag.hu-n van epp eleg orszaguti vaz. Ne ijedj meg ha reginek nez ki vagy egy kicsit utott kopott,ha torve/repedve nincs akkor az mar jo. Elsosorban acel vazakat neznek de ha talalsz jo aron egy alu vazat az lenne tuti. En mindenkepp a leheto legolcsobb megoldast keresnem,hogy a bringa tobbi reszere tobbet tudjak kolteni,100k keret kornyeken legalabbis biztosan.
Markat nem erdemes ilyenkor nezni de,hogy valami konkretumot is mondjak: Bianchi,Gepida,Puch,Csepel,Peugeot,Mali
Ahogy nezem,5k korul vannak regi vazak,amik meg menthetok de foglalkozni kell veluk,15k kornyeken pedig vannak kicsit karcos de szerkezetileg elfogadhato vazak.
25k-tol indulnak az olyan vazak amik mar esztetikailag is rendben vannak,jobb esetben meg nyeregszar-bilincset,kormanycsapagyat is kapsz hozza.
Amugy en a helyedben szimplan elfelejtenem a francba a 0-rol valo epitkezest,mert 100-120k az keves ilyen celra es inkabb neznek egy komplett hasznalt gepet,60-70k korul es azt penztarca fuggvenyeben fejlesztgetnem.
Jo buli a 0-rol osszerakni egy bringat de anyagilag ongyilkossag. 😊
Szeretnék építeni saját magam egy országúti kerékpárt a tracking-em mellé. Nagyjából 100.000 Ft állna a rendelkezésre (persze rugalmasan kezelendõ). Ilyen összegbõl milyen vázat ajánlanátok kezdéshez?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A gumitémát illetõen nekem az az észrevételem, hogy ha használjátok rosszabb úton, földúton, terepen is, akkor nem elég az 1,9. Nekem most annyi van, és egyszerûen nem csillapít eleget. Ugyanazon az úton egy 2,3as úgy megy át, mintha légpárnákon menne. És az elsõ teló mindkettõn ugyanaz a kategória, szóval ennyit számít a gumi szélessége. Az én biciklim sajnos nagyon ráz 1,9es gumival. Persze ha sima aszfalthoz, nagy sebességhez kell, akkor mehet a keskeny.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
1.75-hoz mar logikus lenne egy masszivabb belsot is beszerezni,hogy tutira faszan rafeszuljon a felnire.
CSak ugy értettem, hogy a felnire ugyan ugy rá tudom mindegyiket szerelni nincs megkötés, hogy azonosnak kell lennie?
Igen a profilokkal én is bajban vagyok, hogy az aszfalthoz eléggé sima legyen és ne egye meg olyan hamar,de ha rámegyek a földre ott se csúszkáljak.
Ha foleg aszfalton mesz akkor az 1.75 is vallalhato de ha neha benezne egy kis foldutas kirandulas is akkor maradnek az 1.95-nel.
Nekem volt 2.3,2.1,1.95,1.75 is de az 1.95 valt be a legjobban.
Jo profil valasztassal az is tud olyan konnyen menni mint az 1.75.
2. Legtobb 9-es hajtomu (!) kompatibilis a 10-essel is,max. vekonyabb lancot hasznalsz vagy a fogsort kell szetszedni es a megfelelo helyekre berakni kulonbozo hezagolokat. Amugy biztos kell neked hatra a 10-es?
1. Az egyik, hogy szeretnék valami jobb külsõ és gondoltam egy Schwalbe Nobby Nic lenne a megfelelõ, viszont egyszerûen nem tudom, hogy mi ez a nagy árkülönbség?
6990 Ft
9990 Ft
Ugyanaz a típus, ugyanaz a szélesség, mégis 3000 ft különbség. Az egyik 70 grammal könnyebb, illetve az írja, hogy hajtogatható, amibõl nem tudom milyen elõnyöm származna, vélemény esetleg? 😊
2. Hátul le akarom cserélni a hajtást, amiben egy 10-es SLX kazetta is lenne. Ehhez akkor átalakítanám a váltást 10-esre hátul, viszont az én hajtókarom elvileg maximum 9-es rendszerrel kompatibilis. Nem tudom, hogy mi a különbség, de ezek szerint ez a hajtókar tényleg nem lenne használható egy 10-es hátsó rendszerrel?
Köszönöm elõre is 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Legalább is én nappal nem veszem fel a kukásmellényt ,max kéznél van ha kérik.
bár én rendõrt igazoltatni is még csak egyszer láttam, aztán mentem más irányba 😄
egyszer megijedtem mert megállított a rendõr hajnalban hazafelé, nah mondom ez bukta 😄 erre megkérdezte hogy hol vettem a világító szelepsapkát omg 😄
Positive Mental Attitude
-Ezeknek a feltételeknek együtt kell teljesülniük? Tehát nappal is kell lakott területen kívül fényvisszaverõ mellény?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM