22335
11330766891279474906.jpg
  • DarkSector
    Ja, akkor az csak amolyan izelítő fokozat? :DDDD
  • DarkSector
    baszod, az a 8400lm-es amit mutattál, az 21k :D ft-ba, na leszophatnak. :D
  • RelakS
    a legerősebb fokozaton :) Az enyém jó, ha 45 percet tud :S
  • RelakS
    A 7 ledessel is! Rávilágítottam egy fehér papírra 1m-ről, és vakított a papír! XD
  • DarkSector
    2-3 hour. :)
  • DarkSector
    na ne, jólvan ennyi kész, ezzel már embert lehet kínozni. :)

"Alsó kép azt hittem külön külön van azt véletlen ezt az egész képsorozatot berakta...sorry mindenkitől. :)"
  • RelakS
    Ez azért nem vicc! Felteszed, beállítod a legkisebb (!) fokozatra, és vígan eltekersz, az akkuk meg a világ végezetéig, meg még egy napig meghajtják.
    Mondjuk azt a 4200 lument osszuk kettővel :D
  • DarkSector
    a kis Ultrafire: :D

• RelakS
    segítek :D 15 XM-L led :)
  • DarkSector
    :DDDDD
  • DarkSector
    persze lefelé kell forgatni, én a hátsó fényre gondoltam inkább. :D
  • DarkSector
    Úristen 4500lm!!!!!!!!! az meg mi a faxom? :D
  • RelakS
    a fogyasztásból visszaszámolva örülök, ha az 1000 megvan...

Ez a 4 akkus viszont értelmesnek tűnik.,

Nézzétek meg amúgy a 15 (!) ledes csodát :D Nincs az az akku pakk (négy akkuval), ami ennyi ledet értelmesen ki tudna hajtani :D
    3W-on ez kb 350*15=5250mA lenne, viszont ezek a ledek 1A-ig túráztathatóak. A melegedésről meg még nem is szóltam :]
  • RelakS
    Amúgy hiszed, vagy sem, engem autósként az erős bringa fény nem, hogy nem zavar, de örülök is neki, hogy észreveszem akár messziről a szemből jövőt. Persze, azért nem árt, ha a bringás az utat, és nem az autóst világítja meg a fotonágyúval :)
  • DarkSector
    3000lm
    :D
  • DarkSector
    Ez kisebb aranyosabb, és olcsóbb. :D
  • raptor22
    Szerintem ettől még Paks is kilengett:) hát nem rossz:)
  • DarkSector
    Jah végülis maszekba bármit feltehetsz, én egy kibaszott reflektort raknék fel! :D
    és csak 15k. :D
  • RelakS
    Tavaly bringázgattam úgy, hogy ezt a szörnyet felraktam a kormányra. Mikor szembe jött valaki, inkább lekapcsoltam, és mentem a gyengébb fényekkel, viszont az erdőben mintha a nap kelt volna fel
  • DarkSector
    Még arra gondoltam, 1 dolog hiányzik a bicikliről!!!
    Egy váztáska, na ebbe pár aprobb dolog beférne.
    bár ezt itt a bicajboltban is tudnék venni nem kell extra cucc.
  • DarkSector
    De amúgy igazad van oda bármi megteszi az ülés alá.
  • DarkSector
    Ez igaz, de a már megrendelt 2 KLS fehérben jó hogy passzolnak egymáshoz. :)
  • RelakS
    Hátsó lámpának 1-2k-ért simán találsz normálisat talán még ebike-on is. Hátrafelé úgyis csak látszani kell, látni nem.
  • DarkSector
    de ez 7-8k és csak első lámpa! :D
  • DarkSector
    ja télleg elnézést, de nagyon tetszik és jo lenne 2 darab előre ebből. :D
  • DarkSector
    Helyes link. :D
  • MerlinW
    Komolyan, mi a francért kell káromkodni mint egy kocsis:)
  • RelakS
    valami zenét lineltél :D

10K-ért használhatónak tűnő dx kacat

A gumis rögzítés, ami egyedül nem tetszik

ezt már pofátlanul dícsérik, és épp ákciós
  • DarkSector
    szerintem is, de nem mintha nagy prof lennék a témában de valóban én sme adok erre.
  • DarkSector
    Igen mondasz valamit, mondjuk később gyüjtök kicsit, azt egy ilyet bebaszok előre:

BBB BLS-71 Strike 300

Na ez már odabasz! szinben tökéletes olyan mint a most rendelt!

De most már nagyon ennyit nem akarok elbaszni világitásra!
  • RelakS
    Ja, előfordul nagyon gáz minőség. Az meg, hogy hány lumen, tapasztalatom szerint igen randa hazugság verseny :}
  • DarkSector
    Ez tény, mondjuk nekem hálisten csak főként disznek kell hogy a zsaruk elégedetten jöjjenek hozzám közel. :D
    no meg azért inkább az hogy sötétedéskor, nem full sötétben, INKÁBB engem lássanak hogy na ott fénylik valami. :D
  • raptor22
    Akkor oda bőven elég egy ilyen, amit linkeltél. Max. érdemes gyűjteni egy olyanra, ami bevilágít mindent, ha mégis olyan helyre tévedsz.
  • DarkSector
    Hááát ez sme lehet rossz.
  • DarkSector
    Igen itt a KLS-néál asszem maszek felfogatókat kéne erősítenem rá, furcsa ez a kézzel is rögzítheted duma. :D
  • raptor22
    Dx.com-ról rendelt lámpámat cseréltem le, mert szart sem ért, gagyi minőség. De ha jól emlékszem 400 lumen volt:):):) szerintem a szembe jövő autósok bazmegeltek rendesen:) azzal mindent láttam, akkora fénye volt, hogy semminek nem volt árnyékaXD
  • DarkSector
    :D

ja elfelejtettem mondani hogy éjjel max a városban járok, itt is látok nekem a zsaruk végett fontos hogy ne tudjanak megbüntetni. :D
    23k-ért volt fasza lámpa de az csak 1 előre. :D

amúgy thx, az sem hülyeség előre 2darabot tenni. :D
  • raptor22
    Én is osztom ezt a véleményt. Most vettem én is 3500-ért lámpát előre. Este, városba pont annyi fényt ad, hogy ha kicsit sötétebb helyre érsz még látsz. Nincs félelmetesebb mikor vak sötétbe, pislákoló lámpával mész a semmibe:):):)
  • RelakS
    Nem egy fotonágyú, de nem tűnik hülyeségnek
    Ami tetszik benne: free-form tükör, tehát nem egy randa pacát kapsz magad előtt, hanem rendesen kialakított fényfoltot, illetve prizma.

Esetleg még nézhetsz kínai csodákat pl dx.com-on. Egy powerledes tükrös lámpával nagyon nem lehet mellé lőni. Pl már ez is 10K alatt van.
  • pauly
    Szerintem ha látni is akarsz sötétben,főleg kivilágítatlan úton,akkor valami komolyabb lámpát vegyél.Az ilyen pár ezer forintos lámpák inkább csak tényleg városban jók...
    Ráadásul az olcsóbb lámpáknak sokszor elég szar a felfogatása,vagy nem tartja jól,vagy eltörik a tartókonzolja stb...