22335
-
#20693 Én ilyen szelepsapkát vettem (kéket) - mozgásérzékeny, akkor világít, ha forog a kerék.
1400ft egy pár. -
#20692 ja nagy köszönetem, majd ránézek. :) -
#20691 Ha Kínából veszed, akkor többnyire ingyen van a posta. Csak megmutattam, hogy létezik bicajra is:) -
#20690 ezaz, nagyon olcsó de nem biztos hogy postázni megéri nem? -
#20689 nem kell visszaverni hagyok sárgát is. :P
disznek -
#20688 Azért nem árulnak, mert sárga az előírás. Próbálhatsz rendelni külföldről (kínai boltok olcsók), vagy vehetsz autóra valót és azt is felszerelheted.
Angolul "Bicycle Spoke Reflector"-nak nevezik. -
#20687 Az első keréken két sárgának kell lenni (vagy reflexcsíknak), a hátsóra tehetsz fehéret. Egyébként mivel akarod lefújni, hogy utána ugyanúgy visszaverje a fényt? -
#20686 thx akkor egyiket lefujom fehérre :P -
#20685 A KRESZ "borostyánsárga küllőprizmát" ír elő, szóval az mindenképpen kell.
-
#20684 Bakker itt egy bicikliboltban néztem, nincsen fehér prizma a küllőkre..... -
#20683 Én most vettem, eddig nekem nagyon fasza. -
#20682 faszán néz ki. :D
mennyi volt? -
Blum #20681 Korrekt :) -
#20680 nah már ideje volt hogy jöjjön a jó idő így végre szépen le tudtam takarítani a bringát. (sajna nem mindig van rá idő pedig télen nyáron bicóval megyek)
-
#20679 KROSS márkáról mi a véleményetek? -
#20678 ja ez a szerencsém utálom a mellényt. -
#20677 -
pauly #20676 Mellény csak éjszaka vagy rossz látási körülmények között kötelező lakott területen kívül. -
#20675 te jólelkű! :D -
Knabb #20674 Te gonosz -
#20673 kössz szépen veszek 200-at holnap és inkább elszóróm hogy ne találd meg a sajátodat. :D -
Knabb #20672 Pont a tegnap hagytam el egy fehéret a bosnyákon a sineken Ha megtalálod a tied xd -
#20671 várj amit lefujok az mellett hagytam volna normál sárgát is. :DDDDDDDDDD
nem helyette. -
#20670 szerintem ha lefújod akkor onnantól nem fog "világítani"
Én így tudom a kötelezőeket:
mellény (lakott területen kívül)
csengő
első,hátsó fék
1db prizma elől 1db hátul (vagy lámpa amin van villogó funkció)
1db első 1db hátsó lámpa
2db prizma a hátsó kerékre és ajánlott az elsőre is 2db
-
#20669 aha, lehet majd a bicajbótba megkérdem a ipsét. :D
ha engedélyezett, vagy csak simán nem szeretik de nem is büntetnek akkor már holnap cserélem a gecibe. :D
Meg amugy nekem is eszembe volt, de én azt hittem csak sárga van és akartam venni pár sárgát, és lefujni festékes sprével. :D -
#20668 Amúgy thx, én azért nézem a szinekben az összhangot. :D vicces hogy a sima monster szineit kapta meg. :D szinte. :D
meg van egy ilyen felsőm is. :D
Ja meg egérpad akár. :D
-
#20667 persze hogy van fehérbe azt nem tudom mennyire szabályos de amelyik rendőr abba beleköt az megrohadhat:D -
#20666 igen ezt akarom, de létezik fehér szinben?
nem muszáj sárgát feltenni? -
#20665 Korrekt nagyon a cuccok is passzolnak majd hozzá :) (én még a prizmákat lecserélném fehérre:D ) -
raptor22 #20664 Kész a bicaj váltója, jobb mint újkorában:) pont egy ezresből megúsztam, úgyhogy lehet megint tekerni:) -
Knabb #20663 Még vannak? :D Ez legalább jó hír -
29spotty #20662 Majd ugorjatok be több MOL bringaPONT-ra, most olvastam egy nyereményjátékukról. Csak kérni kell a matricákat. -
#20661 Bicaj lemaradt, csak a hozzá vett cuccok linkelődtek, csar így VIP nélkül sg-n. :)
Bicaj még1x. -
#20660 Jó azért nem kell tőle hanyat esni, de nekem ennyi lóvém volt most erre, többet nem nagyon akartam, így is, minden tartozékkal 165 ezerbe vagyok vele.
-
#20659 mutass légyszi képet a bringáról -
#20658 hát hogy mutatóba világít maxon csak kicsit hogy épp ne tudd használni elég ideig. :D
ok cs. :D -
#20657 Ha lesz majd pénzem beszerezni egyet akkor jelzem azt nézünk valamit, nem vágom a tükrös lámpákat annyire, most egy ideig megteszik a KLS. :) -
#20656 Ízelítő?
Mind1, én is megyek, csá -
#20655 1 a lényeg: előre power ledes, tükrös (!) lámpa kell. A lencsés nem jó, mert a fénycsóva közeli része magát a bringást vakítja el. Hátra meg szinte akármi, ami nem tűnik a legolcsóbb gagyinak -
#20654 na thx mindenkinek a helpet, megrendeltem mindent, megyek pihenni, holnap melo...
cscsá all. :)