22334
11330766891279474906.jpg
  • Breki33
    Ilyenem van

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207316514&no=584

Nekem nagyon bevállt
  • CamelX
    Én ilyenbe gondolkodok h hamarosan megveszem (inkább fun-ból mint hasznosságból), főleg mert este szeretek legjobban bringázni, sötétedés után:

Forrás: http://grandbazar.hu/termek/958/Lezeres-nyomsav-jelzo-hatso-kerekpar-vilagitas-Biztonsagban-az-utakon.html
  • DarkSector
    Amúgy tökmindegy csak tiszta száraz időbe megyek vele, semmi sáros terület, és letakaritom ha koszos lesz, és bent tartom a szobában.
    1 év múlva is így fog kinézni ne aggódj. :D
  • raptor22
    Azt hittem nekem, hogy reklámozni akarom az oldalt:) én kérek elnézést:)
  • V43 1105
    #20722-re ment :)
  • adam46
    Vigye el egy szervizbe, ott megmondják, hogy lehet e kezdeni vele valami, de ha nagyon durva nyolcas, tehát ha összenyomódott a felni, akkor már lehet, hogy kuka.
  • raptor22
    Ötletes és nem hülyeség. Nekem vastag a kormányom így nagyon meg vagyok lőve az eszközök felhelyezhetőségét illetően.
  • raptor22
    Ha ezt nekem szántad, akkor mellé ment:)
  • V43 1105
    Köszönjük álreg nem kérünk belőled.
  • Mighty
    Tartóka
  • COD Black Ops
    tanuljon meg egykerekezni
  • raptor22
    Innen tudnék bicót építeni:) bár kellene hozzá egy pénzverde is:)
  • V43 1105
    Egyik ismerősöm gödörbe ment bringával és elég durva nyolcas van a kerékben.. :D

Mik a tippek? Érdemes venni egy új felnit és küllőket és megcsináltatni, or what?
  • DarkSector
    én nem rakom le sehol. :D
  • DarkSector
    Zsúfoltság egy felesleges rugos bicajzár a kormányon, meg egy idétlen felesleges csengő....ime a km óra! jó helyen van nem?

km óra helye
  • raptor22
    Pontosan! Nem túl kellemes mikor a lámpák húzzák lefele a zsebedet, mikor kikötöd valahova a bicót. Főleg nyáron, mikor 1 rövidnadrág van rajtad és kész, max övtáska:)
  • MerlinW
    Meg annyi cuccot kell a bringára rakni, amennyit magaddal tudsz vinni, ha otthagyod valahol :D
  • raptor22
    Na ezen felröhögtem:):)

Am arra vigyázz, hogy ne tegyél fel sok cuccot a bicóra, mert a konzolok látványa igen csak csúnya tud lenni:) nekem az ülés alatti csőre van feltéve a prizma, a villogó konzolja meg a sárvédőé, Kicsit nagy a zsúfoltság, a kormány még nem vészes:)
  • COD Black Ops
    ja csak zsír újnak néz ki de ha 1 hetes akkor nem is csoda
  • DarkSector
    majdnem minden nap kiviszem na, legalábbis amikor nem esik az eső. :D
  • DarkSector
    miért? :D
    amugy ja minden nap, ezelőtti szerdán vettem vagy mi 25.-én....azt van 70-80 km benne.
  • COD Black Ops
    amúgy a bringát használtad már?
  • DarkSector
    Jelenleg a kulacs téma fel van szerelve holnap elhozhatom a lámpákat is. :D

• repvez
    Tudsz egy kicsit bővebb infót irni a telóról, mert én is 120as telót keresek olcsobb kivitelbe, aminél a keménységét normálisan lehet szabályozni a megfelelő sulyhoz.
    Most nekem is egy suntour SCM-em van ,de ez is rugós és tul puha a 90kg-omhoz, a tekerővel meg semmi érezhető hatást nem érek.
    Ezért elsősorba levegős telót néztem,de abban az árkategóriában 120ast nem találtam.

A googléba rákeresve erre a Mazzora azt irja hogy rugó +levegó a rugózás, ez hogy van ? Vagy csak ugy érti, hogy a rugó között levegő van és ennyi?

DE egyébb használati tapasztalat is jöhet.
  • DarkSector
    csak led lesz, pici a szelepsapi helyére, nyugi, ezeket a szines izékat nem is látok nagyon abban a 2 netes boltban, csak sima bumeráng, az is piros meg szines, aazt hagyom. :)
    Csak kék izzót találtam, ez bőven szuper lesz, mivel zöld nincs, de a sötétkék még odabasz a bicaj szinét tekintve, kék vagy zöld ajo, max ha hófehér led lenne, de nincs.

amugy igazad van nem szabad tulzásba vinni, vettem kulacs meg lámpákat attól is kicsit tulfelszerelt lesz.

Néztem mobiltelefon tartót, de azt nem vettem, inkább várok vele ez az égő még azt télleg asszem egyszer elég lesz, tulzásba sem akarom vinni. :D
  • raptor22
    Nehogy elrontsd már ezzel a cuccal azt a szép bicajt:) szerintem nagyon gagyi. Feltűnőnek feltűnő, de már kicsit sok. Itt nyíregyen nagyon tudnak páváskodni az emberek a bicajokkal, de még én ilyet nem láttam:)
  • DarkSector
    nekem is hasonló a cucc, tele még uj remélem nem is kell cserélnem egyhamar. :D
  • Hunter of Deer
    160rol volt learazva 120ra kb 2 éve. az első telót tavaly cseréltem ki. gyárilag egy Suntour XCm V2 volt de már kezdett rozsdálni a becsúszó és kotyogott is kicsit. most egy MArzo 33 LO 120mm-es van benne. amúgy imadom a bringat eddig semmi bajom nem volt vele, hidraulikus tarcsafek shimano, shimano deore valtoszett. annyi hogy most kell mar cserelnem benne a fekpofakat. telen nyaron ezzel jarok meloba is es nagyon jol birja :)
  • DarkSector
    Köszönöm szépen! :)
  • MerlinW
    bolt 1
    bolt 2
  • DarkSector
    bár kék vagy zöld szelepsapka elég is lenne.
  • DarkSector
    tudsz ilyen boltot? ahol ilyeneket tudnék könnyen rendelni? :D
  • MerlinW
    Lehet kapni mindenféle hülyeséget:)

• DarkSector
    nekem vagy zöld vagy kék lenne jó.
  • DarkSector
    te a kis led jó lenne, de csak sárga meg rózsaszin van...:D
  • DarkSector
    isten vagy, már rendelem is. :D
  • MerlinW
    [URL=http://www.dx.com/p/letdooo-vib-3-led-3-mode-red-bicycle-spoke-light-white-1-x-cr2032-232320#.U7WCePnSPpM]Van világító küllő"prizma" is[/URL] ingyenes szállítással.
  • DarkSector
    Basszameg ez odabasz. :D
  • DarkSector
    kulacs meg kulacstartó megvan, már csak a 2 lámpa kell, azok meg a pikk-pakk járaton vannak, asszem 7-8 között mehetek is érte a tesco-hoz.
  • MerlinW
    Én ilyen szelepsapkát vettem (kéket) - mozgásérzékeny, akkor világít, ha forog a kerék.

1400ft egy pár.