Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
egy fékcsere után hibátlan😛
Meg mondjuk elsõváltócsere...
De a fékcsere kedül 5e ftba v ink legyen 8e ft, az elsõváltócsere 2e és akk
+10e és hibátlan😛

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Fejlesztési alapnak teljesen jó.
http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-23407
Máté94
Link?
Trek 3900 esetleg mert most van használtan 1???
bardocz
A merida váz szerintem jó arra , hogy késõbb lecseréld rajta a dolgokat.
Máté94
használt?
hát tudom, de most ennyi pénzem lesz rá sajna..
majd késõbb kicserélem ami gyenge benne, ha lesz pénzem!
kezdésnek ezek nem jók?
Máté94
Egy 20-ast nem ártana rádobni még...
Hecker007
inkább kormánycsapágy csere szerintem, habár én itt leginkább csak olvasó vagyok 😊

Sziasztok
Olyan problémám akadt ,hogy kotyog a kormányom😞
Nem a teleszkóp, a kormány már 2* is meg volt húzva, de még mindig csinálja fékezésekor és ha a hátsó kerék hirtelen megáll.
Tudnátok pár tippet még mit tudok meghúzni?
Elõre is köszönöm a segítséget.<#help>

60-70 k
Máté94
Melyik? Mert sok van.
Mennyit szánnál rá?
mert ez a forma jön most be😊
gepida mundo?
Máté94
Akkor miért mtb-t keresel ha nem is olyan helyre kell?
Akkor inkább egy trekking/cross kerékpár.
nem munkába járáshoz, hanem kisebb túrákra a közeli helyekre közúton elsõsorban nem erdõben
Máté94
Hetente hányszor? Munkába járáshoz?
hát olyan hobbi bicózás szinten, nem vagyok az a szétnyírós típus😊
Máté94
Aktív használathoz kell?
akkor ilyen árfekvésben mit javasolnál?
Máté94
Inkább ne. Ezt csak nézni szabad. Nézz valamit a 2010-esek közül.
túrázgatni, kitekerni a mátrába😊
Máté94
Attól függ mire kell?
sziasztok

mi a véleményetek a Merida Matts 5 V biciklirõl?
SrAta
Ranger fullym volt fényévekkel ezelõtt nekemis... Betonnehéz, mûanyag hajtókar, nemviccelek kajak mûanyag!!!XD
Inkább merev gépek között nézegess és mondj egy konkrét árat😛

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

fook
ezt felejtsd el , nem egy jó bicó

A kisebb bringaboltok nem tartanak raktárkészletet, mert nincs erre megfelelõ keretük. A többségük ma már webshopot is üzemeltet. Illetve rendelésre hozzák be a kért árut. (Sajnos ez a siralmas magyar valóság.)
Itt érdemes a boltoknak utánanézni:
http://kerekparbolt.lap.hu/

Ebben az árfekvésben felejtsd el az össztelós bringákat! Azok a fullyk amikkel már érdemes próbálkozni, 250-300k felett kezdõdnek.
Ugyan azon az áron sokkal jobban jársz egy jobb alkatrészekkel szerelt merevfarú géppel. De azt is tudomásul kell venni, hogy 100-150k alatt csak belépõ kategóriáról lehet beszélni, rengeteg kompromisszummal.
Gyártókhoz is itt egy oldal:
http://hegyikerekpar.lap.hu/

Ha van még kérdésed, ne kímélj minket!

Spongya08
Nemis irtam késza bringám azt a kereket ami össze tört sajnos nemlehetett teljesen kihuzni igyhát de sokkalta jobbvolt mint ami azelõtt, de sikerült szereznem egy másik felni azis ugyanugy Rigida a külömbség csak az h nem spuerchromix hanem chrolux de XD mostmár minden jó nemsoká 600km van benne,1 év és ballagok -||-ásra pedig sisakot meg ruhát kérek és jövõre be egy egyesületbe hogy kimutathassam a fogam fehérjét.

SrAta
pázzmeeegg:S az nem kellemes:S

Leérkezésnél lecsúszott a lábam a pedálról és valahogy úgy sikerült ráesnem az ülésre,hogy így féloldalasan és megcsavarodott az egész hátam. És a csigolyáim összecsúsztak. gyakorlatilag újra kellett tanulnom járni...
(De a bringázás fura mód gond nélkül ment..😄)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bardocz
Maxxis xenith,esõben sem csúszta vele, bár állítólag gyorsan kopik. Énmost egy ideig nem fogom használni.
SrAta
de hogyan estél?😄

SrAta
ezt átugrani nemlehet, csak átpumpálni😄

MaSzKa
nekem is semmi slick van
Semperit Goliath
2 év alatt nagyon hozzászoktam
Gazlón a kanyarokban (belsõ íven) toltam le az embereket ahol jó minõségû volt az aszfalt és nem poros

a gumit a kanyar elõtt rá kell készíteni olyan kis mozdulatokkal, mint a F1-ben melegítik a gumikat akkor letisztul a felülete

annyira bevált ez a gumi, hogy lehet a másikra is veszek a Continental helyett

válasz

Semperit

Marketing:

Semperit gumik
A Semperit több mint 100 éves múlttal rendelkezõ osztrák gumi abroncs gyártó, amelyek egyike Európa legrégibb gumigyárainak.
A Semperit már 1936-ban téligumit gyártott Goliath néven.
A Semperit 1985 óta a Continental cégcsoport tagja, így a Semperit gumik a Continental gyáraiban készülnek, minõségükre pedig garancia a Coninental név.

A "semper it" jelentése örökké futó, szimbolizálva ezzel is a cégre jellemõ hosszú élettartamú gumik készítését.
A Semperit gumik népszerûsége a kiváló ár-érték arányban rejlik, hiszen árban megverik a "nagyobb" márkákat, minõségben viszont általában felveszik a versenyt velük az alpesi pályákon tesztelt Semperit abroncsok.

A Semperit gumik számos teszten szerepeltek már kiválóan, számtalan ajánlást gyûjtve be az évek során.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
nekem is semmi slick van
Semperit Goliath
2 év alatt nagyon hozzászoktam
Gazlón a kanyarokban (belsõ íven) toltam le az embereket ahol jó minõségû volt az aszfalt és nem poros

a gumit a kanyar elõtt rá kell készíteni olyan kis mozdulatokkal, mint a F1-ben melegítik a gumikat akkor letisztul a felülete

annyira bevált ez a gumi, hogy lehet a másikra is veszek a Continental helyett

még egy kicsit olcsóbb is

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

De régen voltam már ilyen pályán..😄

Pont ilyen ugrókon estem el és voltam 3hónapot kórházban. Az a nap óta még csak a közelébe sem megyek ilyenféle ugratóknak..😄

SrAta
Most mondjátok, hogy nem szép😛

DJ2-at már volt szerencsém kipróbálni. Meg Durot is. Nekem is jobban tetszett a Duro.

SrAta
A Duro nagyon jó cucc, 27k ért én iszonyat POZITÍVAN csalódtam benne!
Írták, hogy jó, de nekem feelingre üti haver DJ3-át bõven...

Neki az úgyse kell a LO,az XCR amúgyis egy kalap fos. Legalábbis ami nekem volt az borzasztó volt. Duro jobb lesz arra,amire õ használja,XCR-t meg eladhatja..

Máté94
Nehogy kivedd már belõle a jó kormányról lockolható teleszkópot észlény 😄
http://criticalmass.hu/forum/20070602/budapesti-bringaboltok-listaja itt biztosan találsz.😊
Hali, szeretném, ha segítenétek. Olyan bicaj boltot keresek, ahol nagy a választék, és NEM WEBSHOP. Googléztam eleget, mindenhol csak Webáruházat találok az nekem nem jó.

Nem vagyok nagy igényû, nem vagyok kõgazdag, hogy vegyek 100-200 ezer ft-ért, csak városi (munkahelyre), meg erdõs bringázásokra kellene. Még 2 éve találtam egyet, egész jól néz ki (tudom nem ez a lényeg😄) Schwinn Csepel - Ranger fully-t gondoltam, azt mondják az egyik netes teszten hogy városra, meg laza túrákra simán jó, én nem szaltózni, meg repülni akarok vele, csak tekerni. Egy normális boltot sem találtam 😞

Légyszíves segítsetek ha tudtok, Budapesti bolt kéne.

Köszönöm elõre is.
Ley Roland
Nem is DH-zni akartam. 😄 Nincs is hozzá "felszerelésem" (térdvédõk, bukó stb. stb.)
De amúgy jó cucc? 60-70K ért szerintem megérné.

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

norbi56
Erdõbe én is betévedek az ugratás meg a durva terep nem ugyan az, mert az a bicó erdõzésre való terepre, csak ugye nem DHra😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Ley Roland
Úgy akartam mondani, hogy nem megyek annyira durva terepen, de néha betévedek erdõbe stb. 😄 Nem olyan vagyok, hogy 1-1 be ülve megyek mindenhol.. 😄 Ez most hülyén hangzik XDD nemtudom máshogy elmondani. XDXD

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

norbi56
Mit jelent az hogy keményebben hajtasz?😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Ley Roland
Tudom. Enyémmel se repkedek, csak keményebben hajtok. Nem az a túrázgatós típus vagyok.

Azt azért tudnod kell,hogy ez NEM ugratásra való.

Ley Roland
Kövi vasárnap remélem még meglesz és lealkudom 60-70K-ra 😄 annyiért simán megveszem. Azt majd átrakom bele a duro-t meg a kormány,stucnit és jó vas lesz az biztos. Csak a hátsó rugós tagot nem tudom milyen. :/ Nem néztem annyira