Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg mondjuk elsõváltócsere...
De a fékcsere kedül 5e ftba v ink legyen 8e ft, az elsõváltócsere 2e és akk
+10e és hibátlan😛
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
majd késõbb kicserélem ami gyenge benne, ha lesz pénzem!
kezdésnek ezek nem jók?
Olyan problémám akadt ,hogy kotyog a kormányom😞
Nem a teleszkóp, a kormány már 2* is meg volt húzva, de még mindig csinálja fékezésekor és ha a hátsó kerék hirtelen megáll.
Tudnátok pár tippet még mit tudok meghúzni?
Elõre is köszönöm a segítséget.<#help>#help>
gepida mundo?
Akkor inkább egy trekking/cross kerékpár.
mi a véleményetek a Merida Matts 5 V biciklirõl?
Inkább merev gépek között nézegess és mondj egy konkrét árat😛
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Itt érdemes a boltoknak utánanézni:
http://kerekparbolt.lap.hu/
Ebben az árfekvésben felejtsd el az össztelós bringákat! Azok a fullyk amikkel már érdemes próbálkozni, 250-300k felett kezdõdnek.
Ugyan azon az áron sokkal jobban jársz egy jobb alkatrészekkel szerelt merevfarú géppel. De azt is tudomásul kell venni, hogy 100-150k alatt csak belépõ kategóriáról lehet beszélni, rengeteg kompromisszummal.
Gyártókhoz is itt egy oldal:
http://hegyikerekpar.lap.hu/
Ha van még kérdésed, ne kímélj minket!
(De a bringázás fura mód gond nélkül ment..😄)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Semperit Goliath
2 év alatt nagyon hozzászoktam
Gazlón a kanyarokban (belsõ íven) toltam le az embereket ahol jó minõségû volt az aszfalt és nem poros
a gumit a kanyar elõtt rá kell készíteni olyan kis mozdulatokkal, mint a F1-ben melegítik a gumikat akkor letisztul a felülete
annyira bevált ez a gumi, hogy lehet a másikra is veszek a Continental helyett
válasz
Semperit
Marketing:
Semperit gumik
A Semperit több mint 100 éves múlttal rendelkezõ osztrák gumi abroncs gyártó, amelyek egyike Európa legrégibb gumigyárainak.
A Semperit már 1936-ban téligumit gyártott Goliath néven.
A Semperit 1985 óta a Continental cégcsoport tagja, így a Semperit gumik a Continental gyáraiban készülnek, minõségükre pedig garancia a Coninental név.
A "semper it" jelentése örökké futó, szimbolizálva ezzel is a cégre jellemõ hosszú élettartamú gumik készítését.
A Semperit gumik népszerûsége a kiváló ár-érték arányban rejlik, hiszen árban megverik a "nagyobb" márkákat, minõségben viszont általában felveszik a versenyt velük az alpesi pályákon tesztelt Semperit abroncsok.
A Semperit gumik számos teszten szerepeltek már kiválóan, számtalan ajánlást gyûjtve be az évek során.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Semperit Goliath
2 év alatt nagyon hozzászoktam
Gazlón a kanyarokban (belsõ íven) toltam le az embereket ahol jó minõségû volt az aszfalt és nem poros
a gumit a kanyar elõtt rá kell készíteni olyan kis mozdulatokkal, mint a F1-ben melegítik a gumikat akkor letisztul a felülete
annyira bevált ez a gumi, hogy lehet a másikra is veszek a Continental helyett
még egy kicsit olcsóbb is
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Pont ilyen ugrókon estem el és voltam 3hónapot kórházban. Az a nap óta még csak a közelébe sem megyek ilyenféle ugratóknak..😄
Írták, hogy jó, de nekem feelingre üti haver DJ3-át bõven...
Nem vagyok nagy igényû, nem vagyok kõgazdag, hogy vegyek 100-200 ezer ft-ért, csak városi (munkahelyre), meg erdõs bringázásokra kellene. Még 2 éve találtam egyet, egész jól néz ki (tudom nem ez a lényeg😄) Schwinn Csepel - Ranger fully-t gondoltam, azt mondják az egyik netes teszten hogy városra, meg laza túrákra simán jó, én nem szaltózni, meg repülni akarok vele, csak tekerni. Egy normális boltot sem találtam 😞
Légyszíves segítsetek ha tudtok, Budapesti bolt kéne.
Köszönöm elõre is.
De amúgy jó cucc? 60-70K ért szerintem megérné.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |