22335
11330766891279474906.jpg
  • Ley Roland
    Ez az alja. :D innen már csak felfele tudod tolni.. teljesen felmegy az erdő oldalán a mezőig.. 2-3km fel az út. :D
  • bardocz
    Ezen a képen csak egy XC útvonalat látok, ezt az 1700grammos telóm is bírja:-)
  • Máté94
    3-5 év alatt ha sokat használod, láncot évente kétszer, sort, 2 évente cserélhetsz. :)
  • Ley Roland
    Szerintem az alkatrész csere nem nagyon kerülhető el. :) Ki tudja mikor csapod oda a felnit egy kőnek.. aminek meg nem lesz ennyitől baja az már nem az olcsó kategória. :D
  • VTX
    Eddig full merevvázassal toltam, egy elég szar bringával, de nagyon megtetszett a hegyről lefele száguldás mindenen keresztül, aztán azért akarok valami komolyabbat, de ezek a magas árak elijesztenek, de nagyon.
    Nagyon-nagyon max. 200.000-et tudok rá költeni, és olyat akarok, ami 3-5 évig bírja a témát mindenféle alkatrészcsere nélkül, csak karbantartással. Amúgy azért nem mennék ennyire gyorsan mint ezen a videón, de ilyen fél méteres ugratások szóba jöhetnek.
    Fogalmam sincs, hogy most mit csináljak, mert nem akarom feladni ezt a vágyamat, hogy zúzzak majdnem minden nap lefele...
  • Ley Roland
    Be kell érni ezzel. :)
  • Vadnokedli
    Mo.n sajnos jobb nem nagyon van :] csak ilyen turista ösvények. :[
  • Ley Roland
    Én is erdőbe szoktam menni, ilyen terepen:

egy ilyen "csodával":

Nekem megteszi ez is mivel komolyabbra nincs keret. :/
  • Vadnokedli
    Hát igen. Az a sebesség... Halálos lenne annak. :)
  • Knabb
    Szerintem 200-300ezer alatt nemnagyon találsz olyan vasat, ami huzamosabb ideig bírná ezt. Bár nemnagyon értek hozzá, de ez nem túl lájti terep.
  • Rainbow15
    ja bocs már volt lejjebb :D
  • Rainbow15
    nézelődj itt is. Mondjuk itt szerintem elég sok komolytalan hirdetés van,a 10 éveseknek köszönhetően :D
  • dx
    néha kilehet fogni jókat bikemagon. persze nem csak ott, ismerős 220 körül vitt múltkor cannondale geminit azthiszem ennyiért ment big hit is. ha nem tudsz spórolni akkor vegyél merevet olcsóbban és később esetleg össztelós váz ha tetszik a stílus . mondjuk ez a 'merev fr' faszság szerintem teljes mértékben,de ha nincs keret akkor jobbat nem tudsz. meg kezdésnek,ugyse mész majd ugy mint a videón lehet megteszi. mo-on sok fiatal meg merevvel dh-n ,mondjuk kevésbé durván.
  • VTX
    Jólvan, ne szitkozódj, mondd mi lenne jó... :D
  • dx
    hát ehhez tényleg tökéletes a deneb. lehet 2 kanyart is kibír.
  • VTX
    Na mit ajánlotok ilyenhez??
  • VTX
    Ilyeneket csinálnék max: http://www.youtube.com/watch?v=pTqh0ju5Z2o
  • Vadnokedli
    Közép-Alkategória 500 ezertől kezdődik. Na jó legyen 250-350 ezer(és ez a spórolt alkatrészeken múlik.)

• dx
    spórolj kicsit szerintem. nálad mit takar a dh?
  • VTX
    Akkor mit kéne venni kb. ennyiért DH-ra?
  • Vadnokedli
    Hát; összetett választ valószínűleg nem fogsz kapni.

De azt hiszem sokak nevében ezt most elmondhatom; SZAR! SZAR! SZAR!

Főként miért? Öregek a főbb alkatrészek. Talán hátsó tag ami elmegy, de azzal meg nem sokra mész..
    én 60 nál többet nem adnék érte.
  • dx
    csak minden.
  • chris82
    Az érdi Maxi-Bike-ról mi a véleményetek/tapasztalatotok?

• VTX
    Miért mi a szar benne?
  • Vadnokedli
    60 ezret se ér.

Idézek a hirdetésből; "csak annyit hogy 120ért vettem és már benne van 195ezer alkatrészként és felújításként 1-év alatt."

aha szép és jó. de ha össze adod a komplett bicó nem ér ennyit új onnan...
    120 -at nem ér! nem hogy 150 et :D

-mellesleg kicsit kamu hogy 195 ezret költött bele, és ilyen szarok rajta a cuccok. Szóval NEEEE +!4! NEEE VEDD MEEG NE!!!! :DDD
  • dx
    nehogy megvedd!
  • Rainbow15
    adásvételit írsz, amiben leírod az eladó nevében, hogy "átadáskor törve, repedve nem volt, stb..." én is így szoktam :)
  • fook
    Sziasztok , szerintetek ?
  • VTX
    Jólvan, jólvan :D
    Szerintem nincs semmi baja a váznak, csak a festék lepattogott róla, mert az denebnél gyakori, olvastam.
    Az első telóról mi a vélemény? :)
  • SrAta
    Hát nemtom akk minek festette át?:D Kétlem, hogy nemtetszett a színe:D a denebnek szép színe van:D bár lehet csak esett és karcos lett, de ha esett akkor törhetett is:D szal érted:D
  • VTX
    Azt írja, hogy repedve, törve nem volt. Ennyire nem hiszel neki, vagy mi? :D
  • SrAta
    Amúgy cserélni max a fékeket olajosra előbb utóbb, de minden fasza rajt, csak nehogy törött, repedt, vagy vmi egyéb finomság legyen...
  • SrAta
    Énmondtam, nekem ezzel csak annyi a bajom, hogy át van festve. Mindig van oka a festésnek.... A másik meg az, hogy a srác legalább a 2. tulaja... (120ért vette. Szóval nemtudom:S
  • SrAta
    jah azt énis néztem:D azé vicc h énmeg a hibátlant szinte karcmentesen nemtom eladni csővel csapággyal annyiért...XD
  • VTX
    Szétnéztem mindenhol, aztán végül maradtam ennél:
    http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-74027

Szerintetek megéri ennyiért, és miket kéne lecserélni, meg hasonlók? Minden vélemény érdekel. :)
  • Vaxi
    az igen :D:DDD:D
  • Ley Roland
    Az ilyen embereket sose értettem meg, mi értelme van mindenféle merev vázba duplavállas villákat rakni.. amikor a vázat nem arra találták ki...
    Az meg a másik, hogy szépen töri a fejcsövet. :D
  • Mark007
    Na igen..
    De volt már fent régebben egy Kona. 30e-ért, törött hátsóvillával, mondván, hogy csak egy hegesztés, és olyan mint az új...
  • SrAta
    ha már ki nem törte... csak mert tuttommal polarx nem létezik gyári metálpink színbe....:D szal lehet heggesztett...:D
  • Mark007
    FR-ra singlespeed meg csak hátsó fékkel..Hát..hajrá:D
    Az a villa is ki fogja törni a fejcsövet rövid időn belül...