22335
-
#16212 már nem azért de ez is 200 alatt van :) -
#16211 Hát kb a váz-rugóstag-villa áll meg 200ból egy dh bicónál. (de még egy komoly XC gépnél is) -
Knabb #16210 Lehet de azt nembiztos, hogy a seggemalá tenném. Amúgymeg lehet mákod és kiszúrhatsz egyet. -
#16209 De baszki, akkor nem lehet kapni lightos DH bicót 200k alatt?? -
#16208 Ez KTM? Te elhiszed? És KTM et ki az a hülye aki vesz bicóban?
:D meg ebből nem csak egy teló csere lenne. -
#16207 Maradok a KTM-nél, csak egy első teló kell hozzá.
Ez milyen? -
#16206 Megpróbálom lealkudni 170-re. -
#16205 menj már, lenne annyim vinném... -
dx #16204 ez!!!!!!!!!!!!! -
dx #16203 inkább a ktm mint a szar ironhorse ... -
#16202 Abból a 176-ból csak le tudok alkudni egy 10-est, ha már az lesz a végső választás. :D -
#16201 Szerintem ez már elég jó, Ismerősöm is Ironhorse-t akar venni DH-ra..
Viszont 176e, és nincs hozzá kerék, meg tárcsa.. -
#16200 Vagy nem szar? Mert első telót cserélnék benne... -
#16199 Ha KTM is szar, akkor ez milyen: http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-67921
?? -
#16198 Hát majd kiderül :) Az a kézi cucc az tényleg gagyi, még a montimat is alig bírtam.
Azzal mindig MOL kúthoz jártam, mert útban volt egy általában, aztán gyorsan beletudtam nyomni azt a 2-3 bar-t.. -
#16197 Hát nemtom nekem ez olyan tesco bikenak tűnikxD KTM felirattal...xD
amúgy középcsapágyból EURO kell 73mmes, a hajtókart azt hozzá választod, d epl Truvativ XR és a Truvativ Hussefelt kar jó és ennyiért van aztán sima 135mmes villasarutávolságú agyat választassz, majdnem az összes novatec ien, nekem DO41 és DO42SB van. Felnik ugye SUN Double Track Stucni mindegy csak a kormánynak kell stimmelnie hozzá, villa az 1 1/8-os legyen Ahead-es. (Szinte mind ilyen kivéve a duplavállasok, meg a Rockshox Pike de ezek nagyon magas árkategória) aztáán nyereg az mind1 csak ne pivotal legyen. pedál platfrm pedál pl BTS HC Comp ilyezt használok és kurvajó 4000FT. Küllőzés DT, de ezt 9000ért a két kereket küllővel mindennel befűzik, centírozzák, sőt ha ebikeról rendeled, akkor befűzik ők neked ingyen!!!
Úgy nagyvonalakba ennyi:D Amúgy ezzel lehet elvileg Vaddisznóskodni, mert Gordon (egyik fórumozó) erősebb rider és neki lazán bírta a shred:P
-
#16196 Utoljára 7 évesen voltam érden, és sztem akkor az még nem is volt. -
#16195 Az érdi Maxi-Bike-ról mi a véleményetek/tapasztalatotok? -
#16194 Ehhez mit szóltok: http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-72817 ?
SrAta a te kombódnál meg sok alkatrészről nem tudom, hogy melyik kéne ennyiért.. esetleg néznél nekem pár alkatrészt? -
LEW86 #16193 Hali!
Tud valaki törött 2008 vagy 2009-es Marzocchi 888-ról. Kivéve ATA WC.
Ki szeretném cserélni a levegős rugózást sima rugósra, de ehhez kellene a nyomórúd is meg a csavarok. -
#16192 A belinkelt bicók közül én a race line-t venném, amit utoljára linkeltél azon a felni egy hulladék(szerintem) volt ilyen a hardymon csak a taurus 2000 típusú de fos ahogy van. Ez sem hiszem hogy sokkal jobb. A race line-on a villa is jobb bár egyiket sem használtam még de alapból a manitou jobb így ránézésre, és a felnik is királyak rajta, a hajtás is jobb annyi hogy régebbi a cucc. Felniből nekem is olyan van és két év alatt nem centírozták még nagyon masszív xc-re és nem is túl nehéz, ezek közül a race line de nézelődjél még hátha lesz jobb, kiselejtezett tavalyi modell pl. -
#16191 Ha nem bírja, akkor max nem fújja tovább, baja nem lesz. Ha ilyen földbe épített kompresszoros móka, akkor szerintem illene elbírnia annyival, az ilyen kézzel hordozható cuccok nem hiszem, 4bar is szenvedős volt a kerékbe vele. -
#16190 Valaki nem tudja, hogy a benzinkutakon található pumpák mekkora nyomást bírnak?
Országútit kellene 8bar környékére felnyomni.. Műhelypumpával már hiába ugrálok rajta, nem megy bele több. De a hátsó kerék még kézzel benyomható.. Ráadásul meg sem tudom mérni, mennyi van benne, mert szingós szelep
Gondoltam, hogy elviszem egy kútra, és ott felfújom, de félek, hogy azt a 8bar-t nem fogja kibirni :D -
#16189 Jó, hát minden felnit ki lehet nyírni..:)
Meg ugye függ a villától is, esetleg hátsótagtól is ha van..
A Doubletracket használják még sokan, de az meg rohadt nehéz..
MACH1 MAD
Azért ez elég tömör kialakítás, nem egyszerű elnyomni.. -
#16188 ez pl ? -
#16187 bocsi a villa ami kijön újan ilyen árból az: Marzocchi '09 44 LO
mjuk ezis 58000 tehát akk 180ba lenne egybe a cucc. -
#16186 ui a 2őt vettem 7e-ért:D -
#16185 dichwich-el tolja a komplett dirt társaság akit ismerek és nehéz bele 8ast veretni:D most amióta dirtön meg streeten vagyok az új bicóval nemmegy bele 8as egyáltalán:D four crosson meg lehetőség se volt rá:D -
#16184 hát ÉN a Sunrims re esküszöm. :D Bár nem gyengén neki csaptam a fának az MTX33 ast, hossz irányban az oldal fala fel repedt
és egy durva nyolcas lett benne... és még haza tekertem vele X 10-20km et. :DDD És még lépcsőztem is vele 4- est meg egy 8 ast is le ugrottam. És ki bírta; később ugyan ilyen felnit vettem :) :DDD -
Rainbow15 #16183 Ez és ez szerintem nagyon megéri, én az utóbbit vettem. Az agyat persze lecseréltem, mert az hulladék, de a dabombos már komolyabb lehet (iparis) -
#16182 Azért az nem tuti..Mach1 MAD felni..4500-5000 darabja, és brutál erős.. -
#16181 felni? 10k a kettő? szerintem egynek is kevés egy 10 ezres. szerintem 18 minimum kettő. és akkor még egy tűrhető kategóriát kap annyiból az ember. -
#16180 Huh, kösz ezt a hosszú elemzést, most nem fog az agyam, de holnap reggel átkurkászom. :D -
#16179 Szerintem jobbat is kapsz ennyiért. -
#16178 Hát nemtom:D Össztelós drága, merevet meg nem akarsz:D Am Gordon DH-zott egy időbe olyan shreddel, amit ajánlottam, csak barnába és 2005ösbe:D Kérdezd őt, hogy mennyire bírja:D
Én még mindig a merev farút ajánlom, de csak azért, mert az össztelóshoz sok pénz kellene... Egy merevfarúba meg bele veszel előre egy tök új villát pl 50ért és akk mjuk ha az én példámból indulunk (egyébként M-es a váz 16"os szal fasza freeridera, four crossra nekem nagy volt 168 centi vagyok)
30k váz cső csapi
50k villa
7k középcsap 13k hajtókar
váltószett 20k
lánc, sor 10k
nyereg 3k
kormány 5k
stucni 5k
markolat 3k
fékek háááttt ha olajosat akarsz és komolyat akkor 2*18000ért kurvakomoly stroker trail féket kapsz:P
aztmondjahogy:
30k+50k+7k+13k+10k+3k+5k+5k+3k=126000 FT
Na kell még küllőzés 9k
Agy hátsó 10k
Agy első 7k
Felnik 10k a 2ő
Gumik 10k
namost:
126+9+10+7+10+10=172 000FT
És ez kibaszott fullos!
Itt már Van egy Truvativ Hussefelt Hajtásod, esetleg Funn kormány és stucni, de legalább Hussefelt, Maxxis HighRoller gumik, Sun DoubleTrack felnik, DT küllőzés, Novatec Agyak, Marzocchi, vagy Rockshox, 140es villa sztem egy 55R kijön belőle.Fékek ugye Hayes Stroker Trail Deore Vagy Deore LX Vagy SRAM x5 váltószett... Nézz utána!
Jah igen és akkor ha már itt tartunk, ebbe csak a vázat számoltuk használtnak!!!!!!
Tehát minden cucc új.!!
Garanciával! 172 000FT
-
#16177 vagy inkább ez ? -
#16176 Szerintetek ez a bicó megér ennyi pénzt ? -
#16175 Húúú ha tényleg debreceni vagy akkor messze. :) Veszprém megyébe. :) -
#16174 Bocsi hogy így beleírok a beszélgetésbe, de ez a hely hol van? :P :) -
#16173 Attól elszédültem, hogy nézem.