UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Sebaj! A spanyolok majd leverik az oroszokat!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
CSAK a Fradi
Pl. miért Miriuta a legjobb?
A Z Kovács nevû illetõ miért kapus?
Mikor mezõnyjátékosokat cseréltem, akkor a program, valamilyen hiba folytán betette Szûcs Lajost balhátvédnek, aztán sehogyan sem tudtam eltávolítani, mert azt mondta, hogy "kapust csak kapusra" lehet cserélni. Kénytelen voltam így lejátszani a meccset, de szerencsére a következõ találkozóra már megjavult.
Valamint azt hiszem, hogy egyes játékosok értékei is módosításra kerülhetnének, és itt nem arra gondoltam, hogy minden játékos értékeit fel kellene húzni maximumra. Mert akkor mi lenne az élvezet a játékban? :)
Azt hiszem, hogy mi magyarok azért csak jobban ismerjük az egyik játékos képességét egy másik magyaréhoz képest. Vagy akár lehetne hasonlítani Szabics képességét Kurányiéhoz is. Ott is van jelentõs differencia.
Hogy a francba lehet szabadrúgásból gólt lõni??? Eddig csak a magyarokkal próbáltam és azt hittem, hogy csak Lisztes ilyen béna, hogy mindig fölérúgja. De aztán kipróbáltam Beckham-el is és az eredmény ugyanaz.
Mi a titka az egésznek??? MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Most tök élvezeteset játszottam, mint amikor elõször kipróbáltam...
Titok: 1 nap játék - 3 nap pihanés
Most a csehek ellen játszottam az EB csoportmeccsein, a magyarokkal.
Röviden így zajlott: Magy vs. Cseh ->1.0 ->1.1 ->2.1 ->2.2 ->3.2 -> 4.2
Tehát végeredmény: Magyarország - Csehország 4-2
A meccs elején vettem észre, hogy a gép a csehek javára "ítél"...2-2-nél viszont feladta...
Az elmentett visszajátszások hol vannak? És meg lehet nézni õket játékon kívül?
van egy srác aki szerint eladtuk a berni VB döntõt...
bár néha már mintha .... :(
viszont az EB 1000-el
amúgy jó volt a feelingje, de valahogy nem sokat nyúztam...
mint, ahogy a VB-t sem nagyon bírtam nézni :((
csak az a kozmikus jellegû labdacsóva kimaradhatott volna belõle
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Lassan gondolkozom, felrakom a 2003-at megnézem milyen volt.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ez az eredeti: