UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OK? Pedig a PES3-at már leszedtem...DELETE
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
megint a kupaátadás után a meccs összefoglalója így kezdõdik.. mintha a kupával rugdosódnának

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
speciel az nekem annyira nem tetszett a demo alapján
de mondjuk ott elég a demo+ egy patch és kész a teljes
de ezeket már itt: Winning Eleven 7 topik
warezcenter
De inkább a WINNING ELEVEN 7 INTERNATIONAL-t szedd le! Mondtam, ugyanaz csak javított!
A görög flash gólszépségversenyes gólra bekültem kettõ saját-ot és egy kapottat.
Nem tehetek róla, hogy csak az én góljaim rakták ki :-)
ezt megtudod csinálni úgy, hogy pl. szélen elmész és még a 16-os magasságában elkezded (lapos paszokkal) középre juttatni a lábdát. Ez a csapat felállástól függõen 1-2 pasz, de a lényeg a kapás lövés, mert ha a kapura lövõ csatival elõször átveszed a labdát, akkor már a lövésed tuti nem jut el a 16-os vonaláig sem, mert a gépi védõk mérnöki pontossággal blokkolnak, nem mindig, de szinte...
a másik módszer még esetlegesebb, szökõévenként elõfordul, hogy középen történõ rávezetésbõl simán eltudod lõni a labdát a védõk közt.
a célzás mindkét esetben csak simán elõre történjen, nekem fixa ideam, hogy ha a progi engedi akkor a leglehetetlenebb helyzetbõl is bomba gólt lõsz, ha pedig nem a javadra számolta ki meccset, akkor a gólvonalról is mellé megy a lövésed.
röviden: löjj kapura amint tudsz (azért értelmes helyrõl) és vagy bemegy, vagy nem 😊) a lövés erejét nem nagy mû eltalálni, bár én etéren is szkeptikus vagyok, mert a beadok-fejelek módszernél ugye a "kapásfejes" mûködik és ugyan olyan "D"-nél vagy a kapus ölébe biccenti, vagy fölé, vagy védhetetlen ívvel szál a hálóba...
ja és mégegy idegesítõ dolog: a gép játékosa tökéletesen tud szerelni úgy is ha pontosan mögött van, ha én ilyen helyzet ben próbálok szerelni, akkor botlik egyet a játkosom és az ellen máris mérföldekkel arrébb
összegzés: talán majd jövõre...
Na ilyeneket hiányolunk mi a EURO-ból!
Bomba gólt hogy lehet lõni?
Én kapura viszem a labdát ha tudom, de vagy: -gyenge a övés
-ha irányt adok mellé megy
-vagy egyenesen a kapus orrára helyezi a labdát
Sokszor úgy árzem, nem is kapura rúg, csak "emel", vagy "lendít"
Egy játékos se lõtt bika-bomba gólt!
Sosem lõttem még olyan igazi gólt!
"

nekem úgy tûnik, mintha egy elõre kiszámolt meccset játszanál, hiába alakítasz ki jó poziciókat a pályán, valami lehetetlen hülyeséggel agyoncsapja a progi a támadásodat, máskor meg simán gyalogolsz a kapu felé és szétnyilik a védelem elõtted (ilyenkor már-már úgy érzem, ha nem rúgok gólt akkor majd a progi fog generálni magának egy öngólt 😊) a lényeg, hogy nem vagy ura a mozdulataidnak, nem rajtad múlik az eredményesség vagy a kudarc, hanem a progin, ami csak számol-számol-számol
ja a labda kihozatala tényleg "zseniális"
vannak olyan idõszakok egy meccs alat, amikor a gép tökéletesen zárja a passzolási útvonalaidat, hiába mozogsz oldalra az ellen helyezkedése tökéletes (programszerû😊), mondom ez csak idõszakosan tapasztalható, de ne legyen már a védõnek hátul is szeme...
Itt van egy cikk a PES3-ról. A két játék szinte ugyanaz de a Winning Eleven 7 javított verzió. Apró különbségekkel:
FIFA HUNGARY
Screenshotok:
FIFA HUNGARY
-NEM LEHET BOMBA GÓLT LÕNI
<no comment>
-NEM LEHET ÉLVEZETESEN CSELEZNI, akkor veszited el a labdát, ha megpróbálsz cselezni!<a valóságban azért az esetek többségében bejön a csel, itt nem>
-AZ ELLENFÉL ÉRDEKES MÓDON A T.HATOSOMNÁL NEM TUD HIBÁZNI, nem tom ott elvenni a labdát, érdekes tõlem csakis a t.hatosuknál tudja elvenni azt a k_:rv*>; labdát!
-HA NYOMOM A BALRÁT, FÉL ÓRA MULVA INDUL EL!!!!!!!!!
-KÖZÉPPÁLYÁN ELÕRE AKAROM ADNI A LABDÁT, tõlem 2 méterre lévõ társamnak, de az a roh;*tt játékos a tõle 40 méterre lévõnek adja oda!!!!!!!!
-SZÖGLETNÉL MINDIG Õ FEJEL, NEM ÉN, 100/10-hez, hogy én érek labdához
-A VÉRNYOMÁSOM 180/99 EMIATT A KIB;*SZ__:?TT JÁTÉK MIATT!!!
Kérdésem: Minden focis játék ilyen 1 nap szupi játék után?
Mert akkor a készítõk:
Amúgy valszeg csak én vagyok nagyon lammmmmma....

Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem voltam gépközelben.
Az FTP sem frissít, de a régi anyagokat le lehet tölteni.
azt hittem hogy itt csak profik vannak akikben ez a kérdés fel sem merül😊)))