UEFA Euro 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ne töröld le
jólesz az még
bazza
MEggyõztél, tehát ezt szedem: World Soccer Winning Eleven 7

OK? Pedig a PES3-at már leszedtem...DELETE

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Breki33
hm most így a képet nézve nem értem miért tartottam grafikailag jobbnak a Fifa-t
Garcia
Na most a spanyolokkal nyertem az eb-t pro-n..
megint a kupaátadás után a meccs összefoglalója így kezdõdik.. mintha a kupával rugdosódnának

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
Sztem mondja
bár nekem a brazil van
Breki33
tudom milyen mit gondolsz a PES3 patcheket hogy próbálom ki? :-)
Maxi
Breki a PES3 is nagyon jó játék a We7i kicsit jobb de az Euro 20004 - et és a fifát üti.

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

gumikacsa
Miért nem mondja a kommentátor a játékosneveket?

Renault magnum http://kamionszim.hu

The Hedgehog
Miért? Meddíg tart lekapni a WE-et? Ugyanannyi mint a PES3-at és nem kell tökölni azzal ha belassul a game...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
van jobb

speciel az nekem annyira nem tetszett a demo alapján
de mondjuk ott elég a demo+ egy patch és kész a teljes
bazza
Vaszeg csak a Pro Soccer 3-at fogom leszedni...Az is jó nem?

The Hedgehog
Ja és persze kell majd hozzá valami jó Superpatch, mert sok játékos és a csapatok nem eredeti néven vannak...

de ezeket már itt: Winning Eleven 7 topik

bazza
THX!

The Hedgehog
a legjobb hely (smsweb):

warezcenter

De inkább a WINNING ELEVEN 7 INTERNATIONAL-t szedd le! Mondtam, ugyanaz csak javított!

bazza
Fû alatt: Honnan lehet leszedni a Pro Evolution Soccer 3-at?

The Hedgehog
Na ez az unrealisztikusság... ezért nem játszok bajnokságot a FIFA-val illetve az EURO-val!

megszokásból írtam.. minden évben így szoktuk 😊)

ez így igaz, szinte minden évben (az EA-nál) találtam egy "hatékony" támadási módot, sajnos rám meg jellemzõ, hogy ilyenkor meg csak ezt erõltetem, magam számára unalmassá téve a meccset, de hát a gyõzni akarás...

Breki33
még nem volt energiám hozzá

majd mikor valaki azt írja, hu milyen szupi
Breki33
Hát Wei-ben kapok pár szépet

A görög flash gólszépségversenyes gólra bekültem kettõ saját-ot és egy kapottat.
Nem tehetek róla, hogy csak az én góljaim rakták ki :-)
The Hedgehog
Jah idén! De a kiadott 3 videó után tényleg Breki megnézted õket?!

Breki33
milyen jövõre? :-)
én is így vagyok vele... valahogy a kapottak közül egy sem tetszik 😊)

The Hedgehog
ez a hülyeség, hogy elsõ módszer meg második módszer... WE-ben ilyen nincs. Ott mindíg máshogy kell legyõzni nehezebb fokozaton mondjuk az Arsenalt, mert a játékosok jelenlegi formájától függ, hogy hogyan játszanak és így nincs annyi egyforma helyzet, gól illetve szituáció mint a EURO-ban. Utóbbinál meg lehet azt tenni, hogy egy taktikával verünk le minden ellenfelet. Na ilyen a KONAMI játékában lehetetlen...

Breki33
elõbbibõl több van P
The Hedgehog
szinte ezen dolgozom (vagyis az új oldalon) minden szabadidõmben! még ebben a hónapban indítjuk...

rúgott v. kapott gólokból ? 😊)

én bomba gólon a 16-osn kívülrõl leadott, felsõbe vágódott löketet értem
ezt megtudod csinálni úgy, hogy pl. szélen elmész és még a 16-os magasságában elkezded (lapos paszokkal) középre juttatni a lábdát. Ez a csapat felállástól függõen 1-2 pasz, de a lényeg a kapás lövés, mert ha a kapura lövõ csatival elõször átveszed a labdát, akkor már a lövésed tuti nem jut el a 16-os vonaláig sem, mert a gépi védõk mérnöki pontossággal blokkolnak, nem mindig, de szinte...
a másik módszer még esetlegesebb, szökõévenként elõfordul, hogy középen történõ rávezetésbõl simán eltudod lõni a labdát a védõk közt.
a célzás mindkét esetben csak simán elõre történjen, nekem fixa ideam, hogy ha a progi engedi akkor a leglehetetlenebb helyzetbõl is bomba gólt lõsz, ha pedig nem a javadra számolta ki meccset, akkor a gólvonalról is mellé megy a lövésed.
röviden: löjj kapura amint tudsz (azért értelmes helyrõl) és vagy bemegy, vagy nem 😊) a lövés erejét nem nagy mû eltalálni, bár én etéren is szkeptikus vagyok, mert a beadok-fejelek módszernél ugye a "kapásfejes" mûködik és ugyan olyan "D"-nél vagy a kapus ölébe biccenti, vagy fölé, vagy védhetetlen ívvel szál a hálóba...
ja és mégegy idegesítõ dolog: a gép játékosa tökéletesen tud szerelni úgy is ha pontosan mögött van, ha én ilyen helyzet ben próbálok szerelni, akkor botlik egyet a játkosom és az ellen máris mérföldekkel arrébb
összegzés: talán majd jövõre...

Breki33
tényleg mikor lesz gólszépségverseny?
The Hedgehog
Szinte csak kapásból lehet bombákat lõni. A WE7I-ben pont tegnap lõttem egy olyan gólt, hogy szögletbõl az 5-ös elõtt álló játékosommal csak kifelé tudtam fejelni a labdát pont a tizenhatos sarkánál álló jobb szélsõhöz, aki egy testcsellel elfektette a védõjét majd bal belsõvel a bal ficakba csavarta a labdát. Mondanom sem kell bõdületes erõvel...

Na ilyeneket hiányolunk mi a EURO-ból!

The Hedgehog
Ez a hülye emelés "hatás" engem is rohadtul zavart. Tényleg tiszta helyzetbõl még Raúl-lal sem tudtam egy rendes bombát lõni. Sorra mellé rugdosta.

bazza
ja...

Bomba gólt hogy lehet lõni?
Én kapura viszem a labdát ha tudom, de vagy: -gyenge a övés
-ha irányt adok mellé megy
-vagy egyenesen a kapus orrára helyezi a labdát

Sokszor úgy árzem, nem is kapura rúg, csak "emel", vagy "lendít"

Egy játékos se lõtt bika-bomba gólt!
Sosem lõttem még olyan igazi gólt!
"

az elsõ kivételével (lehet bombagólt lõni) minden úgy zajlik, ahogy írtad (én is éveket öregedtem ezek miatt)
nekem úgy tûnik, mintha egy elõre kiszámolt meccset játszanál, hiába alakítasz ki jó poziciókat a pályán, valami lehetetlen hülyeséggel agyoncsapja a progi a támadásodat, máskor meg simán gyalogolsz a kapu felé és szétnyilik a védelem elõtted (ilyenkor már-már úgy érzem, ha nem rúgok gólt akkor majd a progi fog generálni magának egy öngólt 😊) a lényeg, hogy nem vagy ura a mozdulataidnak, nem rajtad múlik az eredményesség vagy a kudarc, hanem a progin, ami csak számol-számol-számol
ja a labda kihozatala tényleg "zseniális"
vannak olyan idõszakok egy meccs alat, amikor a gép tökéletesen zárja a passzolási útvonalaidat, hiába mozogsz oldalra az ellen helyezkedése tökéletes (programszerû😊), mondom ez csak idõszakosan tapasztalható, de ne legyen már a védõnek hátul is szeme...

bazza

Már láttam....
Majd megpróbálom megszerezni vhonnan...

The Hedgehog
Igen talán a legjobb... de Pro Evolution Soccer 3 néven is fut, de a WE7I az újabb kiadása.

Itt van egy cikk a PES3-ról. A két játék szinte ugyanaz de a Winning Eleven 7 javított verzió. Apró különbségekkel:

FIFA HUNGARY

Screenshotok:

FIFA HUNGARY

Breki33
igen Konami focija
meg a miénk P
bazza
EZ egy játék?

The Hedgehog
Winning Eleven 7 International

gumikacsa
Nyugtató? 😊

bazza
Az meg mi?

gumikacsa
Miért nem mondja a kommentátor a játékosneveket?

Breki33
ajánlom a WEi-t
bazza
Na most nagyon ideges vagyok, A KÚVA életbe má'!
-NEM LEHET BOMBA GÓLT LÕNI
<no comment>
-NEM LEHET ÉLVEZETESEN CSELEZNI, akkor veszited el a labdát, ha megpróbálsz cselezni!<a valóságban azért az esetek többségében bejön a csel, itt nem>
-AZ ELLENFÉL ÉRDEKES MÓDON A T.HATOSOMNÁL NEM TUD HIBÁZNI, nem tom ott elvenni a labdát, érdekes tõlem csakis a t.hatosuknál tudja elvenni azt a k_:rv*>; labdát!
-HA NYOMOM A BALRÁT, FÉL ÓRA MULVA INDUL EL!!!!!!!!!
-KÖZÉPPÁLYÁN ELÕRE AKAROM ADNI A LABDÁT, tõlem 2 méterre lévõ társamnak, de az a roh;*tt játékos a tõle 40 méterre lévõnek adja oda!!!!!!!!
-SZÖGLETNÉL MINDIG Õ FEJEL, NEM ÉN, 100/10-hez, hogy én érek labdához

-A VÉRNYOMÁSOM 180/99 EMIATT A KIB;*SZ__:?TT JÁTÉK MIATT!!!

Kérdésem: Minden focis játék ilyen 1 nap szupi játék után?
Mert akkor a készítõk:

Amúgy valszeg csak én vagyok nagyon lammmmmma....

bazza
A játékosok sosem fejlõdnek?

Hello Davidsnet !

Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem voltam gépközelben.
Az FTP sem frissít, de a régi anyagokat le lehet tölteni.

Breki33
csak hetente
de a meccs végén kilépõs népszerûbb P
ja, megvan már! köszi!

valaki írjon nekem egy serialt PLÍZ!!!!!!

köszi!

azt hittem hogy itt csak profik vannak akikben ez a kérdés fel sem merül😊)))
Breki33
Talán ha visszaolvasnál: