UEFA Euro 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre megérkezett az a patch, amit vártam: külön beilleszthetõ arcok a hollandokhoz. Csakhogy valamiért nem megy. BigGui-val próbáltam, de semmi változás. Valakinek sikerült?
HA valaki megoszja a szeriálját úgy is lehet, nem muszály megvenni, na persze kérdéses megteszi ezt e valaki!
Amúgy sajnos nem értem rá, meg csak tegnap láttam hogy az Árkádban lehet nyomulni, sajna ma vizsgám volt 😞( és nenm tudtam elmennni!
Péppé vernélek 😊)) CSáó

Breki33
sehogy
illetve ha megveszed

ha kikapni akarsz miért nem jöttél az Árkád-ba? P
Szevasztok.
Hogy lehetne a gaméval a neten játszani?
légyszi segitsetek.
Szivesen összemérném tudásom veletek. 😊

The Hedgehog
Olvass már vissza könyörgöm!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

vki
Valaki adjon már egy két serialt.

ACER Aspire 5738ZG

gercse
abban az oszlopban aminek a címe packed(uncompressed),ott mindenhol yes van,kivéve az utolsó kettöt

Breki33
hát mint írtam elég kákliss az euro

meg kell nézni bigui-val hogy, hogy a mezeknél compressed van-e (annak kell lennie)
ha kiakad közben valószinú elxaródott
gercse
2gk-s kérdés?Breki?

The Hedgehog
csak szerintem még õ sem látta, hogy megjelent de ír róla biztos vagyok benne...

The Hedgehog
hmmm gondolom majd jön Tommy (SaSa) és beszámol róla...

gercse
nektek miért nincs kint az oldalon a kit raptor?

The Hedgehog
Pont azért nem ír senki mert játszanak 😄

gercse
Úgy látom nem sokan játszanak a játékkal,pedig szerintem a fifát lenyomja és meg van a feelingje is,még ha nem is tökéletes de az eb idején elég jó érzés lenyomni egy pár meccset

gercse
jó a cucc,dressing room is elég jól sikerült,meg a fifa 2004-es mezeket is be lehet rakni,ez az ami nekem bejött a legjobban,azt hittem,hogy törölhetem le a sok válogatott mezt

gercse
Kész a kit raptor,socceraccessen fenn van ha valakit érdekel

Breki33
igen olyan mintha még kellene gamepadon nyomni hozzá egy shiftet ami ugye nincs

Azért bírtam, hogy az Árkádban könyörögtem a hostess csajoknak adjanak egy jó ellenfelet
mikor meg jött egy megkérdeztem tõle használ-e OTB-t az se tudta mi az. P
gamepaddel nekem sem megy... megcsinálja a cselmozdulatot (pl.oldalirányban szökteti magát), de az ellen mindig közbenyúl és szerel..😞(
viszont billel már többször sikerült elmennem a védõ mellett (megjegyzem látszólag uolyan mozdulattal, mint amilyen gamepaddel nem hatékony)

én rendes leszek: 1706 - 1713 pl.

Breki33
viszont gamepaddal még 12 gombossal sem lehet igazán
The Hedgehog
de ha visszaolvasol le van írva rendesen... én rendetlen voltam 😄

The Hedgehog
lehet billel is 😊 ergo nem mondom mi vagy 😛 najócsakpoem!

szal' állsz a palival szemben és a shift+irány kombinációkkal lehet cseleket bemutatni.

az hogy mit csinálsz függ attól hogy milyen távolságra vagy az ellenféltõl...

hehe,köszike😊
ja mégegy kérdés:
cselezni billentyûzettel, vagy 8 gombos gamepaddal nem lehet?mert nekem nem sikerült és mindenütt analógra hivatkozik..lehet hogy csak én vagyok hülye😊

The Hedgehog
Javított crack! www.gamecopyworld.com

vagy vedd meg az eredeti gammát 😄

sziasztok! mit kell olyankor csinálnom,ha meccset lejátszom, utána kilép a windowsba? 90 perc után ...

hmm.. csak 1837-t próbáld meg ... a 1835 a Fifa2004-nél mûxik, bocsi

gercse
Készül a kit raptor

Breki33
sztem pont jók a barátságos meccsek
Oké, megpróbálom azt is.

én meg itt túlbonyolítom a dolgot 😊)
mentségemre szóljon: erõsen hanyagolom a gamet...

Garcia
elég ha a play match menüponton nyomsz egy jobbra nyilat a klaviatúrádon.. is átugrik sim. match-re

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Köszi, megnézem.

ha jól emlékszem:
fixture, itt klikkelj rá az adott mecsre és szimulálj !!

Az hol van ? Nekem a menüsorban csak a következõ meccs jön fel, nincs választási lehetõség.

Garcia
ne játszd le, hanem szimulációval nézd meg a végeredményt..

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Át lehet valahogy ugrani a barátságos meccseket ? Már elegem van abból, hogy egy csoportmeccsre esik 3-4 barátságos meccs.

Breki33
nem lehet
Kit--Kat
Azon a hülye EA-s online-os ide oda regisztrálóson kívül lehet máshogy is multizni??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
nem nagyon foglalkoztam mostanában ezzel
asszem a footballmatch.it-s csomagban benne van
gercse
HEEELP!! Breki légyszii
...---...(sos)

gercse
valaki eltudja küldeni nekem a [email protected] a német válogatott alap játékban lévõ mezeit?(texture23__0_1337 és texture23__1_1337)föleg BREKI HELP!!

gercse
jó én a fif2004-et meg az eurot nem nagyon tudtam összehasonlítani,mert az euro elött egy két hónapja visszatértem a 2003-hoz és jobbnak tünik nekem az euro,mondjuk az ilyenek:"védõivel elhúzódva engedi, hogy begyalogoljak a 16-oson belülre és onnan gól",tényleg elég sok van de szerintem az euroban kell a legjobban megküzdeni a gólért

"2004-ben a kapus kicsit tré" ja-ja, ez így igaz

a beadásos dolog: a Fifa2004-ben is mennek a beadásos gólok (nem az OTB-sre gondolok, hanem sima "A") erre én csak most jöttem rá, mert korábban folyton az OTB-t erõltettem
igazából a beadások terén nem érzékelek különbséget a 2004-es Fifa és az Euro közt (ha esetleg Te is OTB-ztél eddig, akkor próbáld ki anélkül)

véleményed maximális tiszteletben tartása mellett mondom: nálam az Euro áll az utolsó helyen (a már említett script miatt) persze az is lehet, hogy csak én vagyok ügyetlen, de az Euronál akadnak el a támadásaim a legidegesítõbb, legirreálisabb módon.
az Euroban nekem egyedül az tetszik, hogy végre nem csak állva tudunk labdát fogadni, itt a legfolyamatosabb a támadás.

gercse
egyet értek ezekkel,egy hozzáfûznivaló:a fifa 2004-ben a kapus kicsit tré,túl sok gólt lehet messzirõl lõni,ebbõl a szempontból jobb a másik kettõ,ja és nekem jobban tetszik az euro mindkettõnél,szerintem beadásból elég sok gólt lehet szerezni, és a valós fociban is elég sok a beadásból szerzett gól

nem kifejezetten ebbe a topicba tartozik, de ez van most felszínen:
hétvégén - miután végképp agyamra ment az Euro mindent kiszámolós gémpléje – neki ültem és összehasonlítottam a FIFA2003, FIFA2004 és az Euro2004-et olyan szempontból, hogy a gép védekezése melyik verzsönnél a legrealisztikusabb. Lényeg az volt, hogy hol lehet olyan támadásokat vezetni, amelyek a szöktetések, beívelések és egyáltalán a kivitelezhetõ csapat összjáték szempontjából a legjobban modellezi a valóságot.
Az Euro-t már kiveséztük..., itt gyakorlatilag a progi „dönti el”, hogy mi az amit az adott helyzetben megtudsz oldani és mi az amit elbénázol, még amatõrön is idegesítõ a script, arról nem is beszélve, hogy igen látványosan asszisztál a gólomhoz pl. védõivel elhúzódva engedi, hogy begyalogoljak a 16-oson belülre és onnan gól. Máskor meg az fél méterre lõvõ társadnak sem tudsz passzolni (mert vagy annyi idõ telik el a gomb lenyomás és a passz közt, hogy szerel a védõ, vagy oda a jó pozíció, vagy pedig egész egyszerûen egy nagyjából irányban lévõ, de helyzeten kívüli társnak megy a passz)
A fifa2003 esetében fõ gondom, hogy ha futtatsz egy játékost akkor az csak addig szalad, amíg nem nyomsz egy passzt. Így ha nem neki passzolsz közvetlenül, hanem elõször egy harmadik játékosnak és azzal akarsz tovább passzolni a beindított csatárnak, akkor ez nem mûxik, mert a beindított csati az (indítást követõ) elsõ pasznál leáll (mivel nem õ kapta a labdát) sõt mire neki tovább passzolnék már visszafelé fut...
Én a Fifa2004-et semi pro-n találtam e szempontból a legelfogadhatóbbnak (szigorúan OTB nélkül, mert az nem reális). Ha 2 perces félidõket nyomok, akkor a rugott gólmennyiség is reális, csak a gép támadása (a nehézségi fokozatnak megfelelõen) gyenge. Pro-ban meg már olyan bénításokat kapsz, ami irreálissá teszi a gamet.
a fentiek szigorúan saját véleményeim...

FrezeR
igen igaz, csak nem figyeltem a kiirást de mostmár ok!😊

gercse
Szerintem a meccseid nagy része barátságos volt nem?

Breki33
Énis játszottam tegnap az árkádban

de elég gyengicék voltak

aki a döntõt játszotta annak a testvérét vertem meg és azt mondta õ a jobb játékos

volt olyan aki azt kérte, ha rúgjon egy gólt P

Szval igazán profik nem nagyon voltak
érdekes volt viszont a dual action másfajta gombjai voltak mint az enyémnek
bazza
én nyertem!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

FrezeR
elindultam a magyarokkal, és a 6. meccsemet lejátszottam meg is nyertem e mellett még volt egy vereségem és egy döntetlen és nulla pontal állok! ezt most hogy van? a gyõzelmemért sem kaptam pontot...