UEFA Euro 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
ez a game nekem is nagy csalódás elsõre,de azért belevetem magam az eb küzdelmeibe,hátha profibb szinten élvezhetõ a játék. még jópár mindent meg kell benne tanulnom..

amúgy sztem a kapus felett átemelõsdi szinte használhatatlan(egyelõre) mert a félpályáról nem is rúgja el a kapuig,ha az esetleg kinn állna...cselezni meg totál nem tudok! hogy kell?

Rudee
A dinamikus idõjárás biztosan. Javítottak az AIn, az eddig gyenge gépi ellenfélbõl most túlzottan erõs lett (a többség véleménye alapján). Viszont így kevesebb, a játékmenetben jelentkezõ bug van (30-35 méterrõl egyenlõre nincs buggól, az alapvonali beadás bug is a múlté). Biztos van még számtalan újítás, idõvel rátalálunk minden apróságra.

Szar Bayern, szar Bayern :)

a.carkey
Meg tudnátok mondani, hogy mi az új benne? (Persze csak az elõzõ Fifahoz képest!

A medve nem játék.

uninstall

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

de inkább a fantasyra meg a situationsra gondolok inkább ami tetszik mint újítás
nekem tetszik a menü jobb mint a 2003 meg 2004
BaziJoe
És még aztmondják vegyük meg a játékokat csak az a baj,hogy eggyet se látok a Diablo 2 óta,nem értem mért kéne a játszhatattlan ganékért pnzt adni! Ez olyan mintha venne az ember egy nem mûködõ autót.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

BaziJoe
Szerintem az egész r.... játék piacon már csak két cég van aki játékot csinál és az EA nincs közte!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

BaziJoe
Beepee ez szerinted jó menü tiszta konzolos G... az egész utálom mikor a menüben az egér lassu és nem úgy mozog min eredetibe!

BaziJoe
Egyébként teljesen igazad van! Realitás teljesen nulla.
Azt nem értem mért kell a játékokat konzolra irni mikor pnt fordítva kéne!Elõszõr megirni Pc-re aztán lebutítani akonzolos szarok szintjére,mert ez körülbelûl azoknak felel meg!Azt nem értem,hogy lehetett a 2004 után ennyit visszafele fejlõdni?

BaziJoe
Egyébként teljesen igazad van! Realitás teljesen nulla.
Azt nem értem mért kell a játékokat konzolra irni mikor pnt fordítva kéne!Elõszõr megirni Pc-re aztán lebutítani akonzolos szarok szintjére,mert ez körülbelûl azoknak felel meg!Azt nem értem,hogy lehetett a 2004 után ennyit visszafele fejlõdni?

jaja sürgösen kell vmi gameplay mert ez így nem jó a menük meg maga az egész játék nagyon jó, de a gameplay...
BaziJoe
Ekkora szar konzolos G......

Hát emberek az EA feldughatja magának az egész fifa sorozatát:o)))
Ez az Euro 2004 is ugyannakkora nagy határ sz*r mint a többi a 2003 óta.Iszonyatosan béna irányítás,és ami a legjobban zavar, marha lassú az egész játékmenet,meg maguk a játékosok...És azt ne mondja vki hogy a mozdulatok reálisak?!! A kapusok is iszonyat lúzerül védenek,meglövöm izomból,az meg szépen álldogálva 1kézzel kiüti a pipából... na kössz,ennyit errõl. Ezzel a szeméttel szerintem még szegény Ariel sem tud semmit kezdeni...
Mellesleg az új opciók nagyon bejönnek,de hát ilyen játékmenet mellett sajnos nem tudom élvezni.
4ever - PES/WEi
nem te vagy a béna, hanem ez a game...
...sajnos...

Csabesz6
Tökkk láma vagyok a dc-hez,de amúgy kösz

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rudee
DC-n nézz körül, tegnap már volt pár embernél.

Csabesz6

csak én vagyok béna vagy ti sem tudtok gyõzni profin? az igazat megvallva alig bírok gólt lõni
I.C.ram
Miért van az, hogy egyre szarabb a FIFA sorozat irányítása?? 😞
Csabesz6
Valaki?#708

mármint a frackfix?

FH ToMmY
itten van a krekkfiksz
siessetek a leszedéssel hátha letörlik 😊 (deviance-hez van)

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

fm
sztem ez szar lett..

Csabesz6
nem tudna valaki adni egy iso ingyenes letöltési címet adni?

...persze lehet, hogy mégis rosszul írtam fel, mert valami úgy tûnik lemaradt:
a játék HANGULATA...

mi ez a nagy kínlódás a cd-vel???
én 6-os nero-val és egy ezeréves cd-íróval simán kiírtam egy 700 Mb-os cd-re túlírással és tökéletesen megy...

fm
jaja 620

Rudee

bon
Honnét lehetne leszedni a crackfixet?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ricsi1
azt elolvastam,de honnan lehet leszedni arra gondoltam

FH ToMmY
nemtom
ezt akarom most itt megkérdezni 😊

fm
erre még nincs orvosság???

Taranov
Akkor szerintetek az lehet az egyetlen megoldás a problémámra, hogy visszaviszem a gamet?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FH ToMmY
nah nem olyan rossz a game
magyarokkal megvertem az olaszokat!
1-1 majd tizikkel 2-1
Király 2 11est fogott
csak ez a "meccsutánwindowsbavisszalép" dolog nemteccik

Persze hogy nincs,elvegre ez a jatek külön az EB-re lett kiadva,így csak válogatottakkal lehet játszani.Nekem most jön le a második cd,még kb fél óra.Eddig mik a tapasztalatok? A bill konfig meg lan játék alapból benne van már?
a bajnoksagokat sem talalom,hol lehet liga meccseket jatszani,klubbokkal,vagy az nincs??

Taranov
Akkor nincs tippem. Nem tudom, hogy a game cd-vel van-e baj, mert installálni lehetett róla.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Rudee
No CD crack viszont még nincs.

Taranov
Amikor 1-es cd-vel indítom, akkor azt írja, hogy please insert CD 2, ha azt berakom és leokézom, akkor írja, hogy please insert the correct CD-ROM 😞

Rudee
Próbáld meg a másik CDvel elindítani, lehet hogy az kell neki.

Taranov
Eredeti a játék, de lehet, hogy egy nocd crack megszabadítana minden kíntól.
Hol található ilyen?

Köszi:

Taranov

crack?

Taranov
Lenne egy gondom. Felinstalláltam az eredeti UEFA Euro 2004-et, de nem indul el, mikor megjelenik a logó, kiírja, hogy please insert the correct CD-ROM. Mi lehet a gond?

fm
ez joy vagy gémpad?

I.C.ram
Nekem is irányíthatatlan!

De ha benyomom az egyik gombot, ami nem tudom pontosan melyik, és folyamatosan nyomvatartom, akkor megjavul, de akkor meg ugye elég gáz az irányítás, hogy folyamatosan nyomni kell egy gombot.
Simán megy a 80 perces cd-re. Én délelõtt írtam ki és már telepítve van a program. Én a DVD Decrypterrel írtam ki amivel amúgy DVD-t szoktam írni. Nem kérdezett semmit csak kijelöltem a fájlt és annyi.
A gombkiosztást (gamepaddal nyomom) még igencsak szokni kell. Illetve a bírók szépen osztják a lapokat😊

Taranov
Én ma vettem meg. Mindjárt felinstallálom, csak kéne egy kis helyet találni a vinyón 😊

ez kesz
joy-jal probalta mar valaki?
egyszeruen nem mukodik,iranyithatatlan,amig a fifa 2004 et normalissan tudom jatszani joy-jal,addig itt ez nem mukodik.

Vajon mikor jon el az az ido,hogy csinalnak egy normalis jatekot,nem egy selejtet.