UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és én is megváltoztatnám a röptiben kialakított véleményem!!
sztem nagyon jó a game! minden ami eddig bosszantott,ki lett javítva. kapáslövések,beadás,cselek, lövés,kapus stb. mind javítva lett. nagyon élvezetes meccseket lehet nyomni,ráadásul még messze vagyok a wc-tõl.
lõni sztem is lehet távolról is,csak korántsem olyan könnyû,mint a 2004ben volt.
1szó mint 100,HAJRÁ MAGYAROK!! 😊)
Vagy tudnál más egyszerûbb javító programot?
Modifier+D :lövõcsel
q+d : futtatottpassz olyan mint a fifa 2004ben volt
Shift:sima csel
én eddig ennyi cselre jöttem rá pedig trainingben összevissza nyomkodtam a billentyûzetet és egy megkerülõs csel se jött elõ 😊
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
HUN - armenia 2-1
HUN-Dania: 2-0
HUN - Alban 4-0
HUN - Wales 3-0
mind távoli lövések a tizenhatos környékérõl...nemtom mit borultok ezen, hogy nem lehet onnan lõni. na jó, volt két szögletbõl fejes gól is
pl a kapuralövés szemben a kapuval30 mnyomom za elõre+ a jobb erre ellövi a picsába,ha sima elõre kapusba lövi.
2. amióta benne volt a kapus felett átemelés (asszem fifa2000,vagy 2001)
3. majd kipróbálom we7-ben is (amúgy euroban is van most nem? akkor miér offtopic?)
4. oké,lehet télleg jobb,maj tesztelem
summa: akkor mennyi mindent is vettek át a pesbõl??

üzenném az EA Sportnak, vegyenek fel teszternek.. mert ilyen AI-val nagyon gáz bazmeg

2. Mármint mióta?
3. Ezt most itt nem írnám le egyrészt offtopic másrészt két oldalt írhatnék róla. Aki We-zik úgyis tudja, meg raktam be videokat errõl is a topicjába. Ha érdekel szedd le a magyar guide-t és olvasd el.
4. Olvastam róla a PES3-as cikkben.
Eddig nem volt PC-re a konzolt meg nem szeretem.
Eddig azért fifáztam mert nem volt jobb.
Most találtam jobbat.
Nekem is nehéz volt beismerni de jobb. :-)
2.kapus feletti átemelés valóban finomabb,de hát azóta évek teltek el...
3.billen a q+s meg ilyesmire gondolsz? miben különbözik az a 2004es w-tõl,illetve a korábbi sima s-tõl?
4.tudod pontosan,hogy mikor volt pesben és mikor fifában az automata szerelés? ilyen régóta tolod mind2õt? akkor eddig miért fifáztál?
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
eddig egy fifában sem volt.
2. Igazából nem a Q-s sima kiugratós passzra gondoltam
L1+W-re
2. Kapus feletti átemelés kisé kifinomultabb
3. Az automatikus szerelés az hogyha vezeted a labdát és találkozol az ellenfél játékosával az autómatikusan szerel.
Ezt akkor lehet jól látni a fifában mikor pl egymás ellen játszotok és gyakorolni szeretnél valamit, de ha a haver hozzá sem nyúl akkoris ha belevezeted elveszi.
Ez a fifában is régóta van, de annó a pes-bõl szedték
(nem a pc-sbõl)
ha nem egyezik a többivel, akkor szedd le máshonnan
a cselezés nem mindig sikerül nekem😞 van vmi yó billentyû kombináció ?
illetve volt már régen kapus felett átemelés is,röviden kellett megnyomni a d-t. csak ez is kimaradt mostanában.
mi az az automatice szerelés?
vagy októberben .
valami ilyesmi, karácsonykor már biztos meg lesz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Majd az E3-mon meglátjuk ....
A grafikára mindenképp kiváncsi leszek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A cselezés QRVA JÓ!!! Ha rávezeted a védõre és jókor nyomod akkor kötény, megkerülõs vgy zidaneos, de néha egész furcsa helyzetben is csinál tök jóket (mindez a magyarokkal 😄). Volt egy nagy szabigólom Lisztessel. Gera csinált egy megkerülõs cselt, aztán felnyomták 😄
De mi a faszért nincsenek direct ip??? Kivagyok éhzezve a multyra!
[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]
A crackfix-szel?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
tapasztalataim:
CSELEZÉS: shift+c+nyilakkal kell,mint eddig,csak most kizárólagosan közel a védõhöz lehet cselezni,messzebb nem csinál semmit. sikerült már 1 kötényt és egy Zizus cselt bevetnem.
LÖVÉS: sztem erõsen a játékos irányától függ,hogy merre kell lõni és nagyon nehéz a 16oson kívülrõl,de lehetséges a gólszerzés.
CSAPATJÁTÉK-TÁMADÁS: tényleg elég szokatlan és nehéz,ráadásul az erõsségmeghatározós passz,illetve játékos elé ívelés gombjait nagyon elérhetetlen helyre tették (q+s ill. q+d) amit meg kellene tanulni,mert a tapasztalataim szerint nagyon haszonsak!!
nekem sikerült már beadásból fejesgólt szereznem,de a fejest alig kell megnyomni,különben fölé. kapáslövések: 2*d,és elég hatásosak.
most ennyi,maj ha játszok még írok..várom a Ti tippjeiteket is😊
Breki! mi is az pontosan,amit átvettek a pesbõl meg a weibõl??