UEFA Euro 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
csak rávezetve,közel a védõhöz lehet cselezni. shift+modifier(def. c)

és én is megváltoztatnám a röptiben kialakított véleményem!!

sztem nagyon jó a game! minden ami eddig bosszantott,ki lett javítva. kapáslövések,beadás,cselek, lövés,kapus stb. mind javítva lett. nagyon élvezetes meccseket lehet nyomni,ráadásul még messze vagyok a wc-tõl.

lõni sztem is lehet távolról is,csak korántsem olyan könnyû,mint a 2004ben volt.

1szó mint 100,HAJRÁ MAGYAROK!! 😊)

PPf-0 Matic 2. Versio-t hogyan kell használni.
Vagy tudnál más egyszerûbb javító programot?
Én úgy állítottam be hogy a W legyen a sprint és így más gombokkal jönnek elõ nálam a cselek
Modifier+D :lövõcsel
q+d : futtatottpassz olyan mint a fifa 2004ben volt
Shift:sima csel
én eddig ennyi cselre jöttem rá pedig trainingben összevissza nyomkodtam a billentyûzetet és egy megkerülõs csel se jött elõ 😊

ehe
Maxi
Sztem nem olyan rosz azért, de lehetne jobb is. Én kiprobáltam elöszõr csak amatörön é sima 4-0 - ás gyõzelem volt ) Magyarország - Makedónia 4-0 barátságos meccs) Jah a crackfix jó nekem müxik. És azért jobb mint a Fifa 2004 pl. Beadás után kapás lövések ollózás vannak jó dolgok nah egyenlõre ennyi.

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

Rudee
Lehet õk nem amatõrön jáccottak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LoL:
HUN - armenia 2-1
HUN-Dania: 2-0
HUN - Alban 4-0
HUN - Wales 3-0

mind távoli lövések a tizenhatos környékérõl...nemtom mit borultok ezen, hogy nem lehet onnan lõni. na jó, volt két szögletbõl fejes gól is
Breki33
Ha csak lejátszani akarod asf player
de nem egyszerûbb leszedni?
fm
659 ember!

ricsi1
na letöltöttem én is.hogy ez menniyvel másabb mint a FIFA2004..
pl a kapuralövés szemben a kapuval30 mnyomom za elõre+ a jobb erre ellövi a picsába,ha sima elõre kapusba lövi.

hova ember hova
I.C.ram
Valakit tudja, hogy hogyan lehet kiszedni az asf formátumú zenéket a játékból? Elvileg ASF-et mindegyik lejátszó letud játszani, de ezeket valamiért nem viszi se a winamp, se a media player.
fm
1. oké hagyjuk
2. amióta benne volt a kapus felett átemelés (asszem fifa2000,vagy 2001)
3. majd kipróbálom we7-ben is (amúgy euroban is van most nem? akkor miér offtopic?)
4. oké,lehet télleg jobb,maj tesztelem

summa: akkor mennyi mindent is vettek át a pesbõl??

azé, megpróbálok jáccani vele, minden sportszerûtlensége ellenére
én annyit mondanék, hogy beállítottam egy francia magyart, én voltam a france--és HOZZÁ se nyúltam semmilyen gombhoz: Barthezt má szétszaggatták, volt 6 kapufa, de nem gyõztek a köcsög magyarok...NNNA ENNYIT ERRÕL, ez azért durva bazmeg, direkt elléptem onna, nehogy szereljen a francia, és bazzeg MAGÁTÓL leszereli a magyar csatárt hagyjatok má ezzel mennyit fizettek ezért bazmeg?!?!?!?
üzenném az EA Sportnak, vegyenek fel teszternek.. mert ilyen AI-val nagyon gáz bazmeg
Rudee
Elkezdtem WC-n, nem olyan rossz ez.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
1. Sztem az nem fake shot, de hagyjuk
2. Mármint mióta?
3. Ezt most itt nem írnám le egyrészt offtopic másrészt két oldalt írhatnék róla. Aki We-zik úgyis tudja, meg raktam be videokat errõl is a topicjába. Ha érdekel szedd le a magyar guide-t és olvasd el.
4. Olvastam róla a PES3-as cikkben.
Eddig nem volt PC-re a konzolt meg nem szeretem.
Eddig azért fifáztam mert nem volt jobb.
Most találtam jobbat.
Nekem is nehéz volt beismerni de jobb. :-)
próbálkozom itt a dolgokkal a cselezés nekem úgy müxik ha megfelelõ távolságból csak a csel gombot nyomom.. futással már már nem müxk 😞
fm
1.volt fake shot korábban is(csak kicsit gyengébben nézett ki,alt+le cselként lehetett elõhívni) és köszesz,tudom hogy mi az,a valóságban is gyakran alkalmazom 😊

2.kapus feletti átemelés valóban finomabb,de hát azóta évek teltek el...

3.billen a q+s meg ilyesmire gondolsz? miben különbözik az a 2004es w-tõl,illetve a korábbi sima s-tõl?

4.tudod pontosan,hogy mikor volt pesben és mikor fifában az automata szerelés? ilyen régóta tolod mind2õt? akkor eddig miért fifáztál?

Geeryy
olvass mar vissza te ......

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

hello. egy teljes gombkiosztás kellene. nem a lövés meg a sima passz :-), hanem lövõcsel (fake shot) csel, ilyesmik. elõre is köcce.
ricsi1
nekem nem jön be

Breki33
1. Sztem te nem tudod mi a fake shot
eddig egy fifában sem volt.
2. Igazából nem a Q-s sima kiugratós passzra gondoltam
L1+W-re
2. Kapus feletti átemelés kisé kifinomultabb
3. Az automatikus szerelés az hogyha vezeted a labdát és találkozol az ellenfél játékosával az autómatikusan szerel.
Ezt akkor lehet jól látni a fifában mikor pl egymás ellen játszotok és gyakorolni szeretnél valamit, de ha a haver hozzá sem nyúl akkoris ha belevezeted elveszi.
Ez a fifában is régóta van, de annó a pes-bõl szedték
(nem a pc-sbõl)
nézd meg a 3.-as rar méretét, mert az szinte mindenhol hibásan van fent.
ha nem egyezik a többivel, akkor szedd le máshonnan

az a gáz hogy nem összefûzni kell hanem kicsomagolni sztem

apropó we7. letöltöttem a 600 megás wendettát hozzá és nem tudtam összefûzni a rar-okat pedig 3.30as winrar-om van. mi lehetett a gáz? errort irt ki
FH ToMmY
én asszem ezzel csak 1 EB-t fogok nyomni aztán vissza a WE7 😊

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

na hölgyeim uraim a hollandokkal játszom a 4 közé jutásért, azért nem olyan rossz ez a gamma, csak azt cseszték el, hogy q+w,q+s,q+d ezeket vhoigy másképp kellett volna, és ha ennyire használhatatlan a sima passz akkor azt kivenni...jelent már meg valami finomság hozzá?
a 11-s rúgásoknûál naon yól megvannak csinálva az aggódó arcok😊 meg a feszültség😊
a cselezés nem mindig sikerül nekem😞 van vmi yó billentyû kombináció ?
fm
mármint w-vel és e-vel lehetett trough pass-t nyomni,lövõcselt pedig anno az alt+le illetve fel nyíllal.

fm
fake shot és kiugratásos passz már a régi fifákban is volt,csak mostanában kihagyták (2004-ben pl w-el lehetett,elõtte meg az e-vel)

illetve volt már régen kapus felett átemelés is,röviden kellett megnyomni a d-t. csak ez is kimaradt mostanában.

mi az az automatice szerelés?

Breki33
már írtam

röviden pl
fake shot
automatikus szerelés
kiugratásos passz
stb
Kaplan
asszem novemberben..
vagy októberben .
valami ilyesmi, karácsonykor már biztos meg lesz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Taranov
Mikor jön? Novemberben? 1 évvel a 2004 után?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

van már vmi gameplay?
Kaplan
Hát, nagyon kiváncsi leszek a FIFA2005-re.
Majd az E3-mon meglátjuk ....
A grafikára mindenképp kiváncsi leszek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nekem továbbra is teszik a játék. Jók a modok, a magyarok is tök jól megvannak csinálva. Fehér Csabának van ilyen lövõ jele, nemtom miért csak neki (Gerának lehetne cselezõs).

A cselezés QRVA JÓ!!! Ha rávezeted a védõre és jókor nyomod akkor kötény, megkerülõs vgy zidaneos, de néha egész furcsa helyzetben is csinál tök jóket (mindez a magyarokkal 😄). Volt egy nagy szabigólom Lisztessel. Gera csinált egy megkerülõs cselt, aztán felnyomták 😄

De mi a faszért nincsenek direct ip??? Kivagyok éhzezve a multyra!
ricsi1
kösz..

duracell89

[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

Taranov
Na, akkor hogy is kell javítani a meccs utáni windowsba lépést (nálam windows fagyást = rebootot)?
A crackfix-szel?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fm
nos kijátszottam magam, kb 15 meccsen. persze nem örökre 😊

tapasztalataim:

CSELEZÉS: shift+c+nyilakkal kell,mint eddig,csak most kizárólagosan közel a védõhöz lehet cselezni,messzebb nem csinál semmit. sikerült már 1 kötényt és egy Zizus cselt bevetnem.

LÖVÉS: sztem erõsen a játékos irányától függ,hogy merre kell lõni és nagyon nehéz a 16oson kívülrõl,de lehetséges a gólszerzés.

CSAPATJÁTÉK-TÁMADÁS: tényleg elég szokatlan és nehéz,ráadásul az erõsségmeghatározós passz,illetve játékos elé ívelés gombjait nagyon elérhetetlen helyre tették (q+s ill. q+d) amit meg kellene tanulni,mert a tapasztalataim szerint nagyon haszonsak!!
nekem sikerült már beadásból fejesgólt szereznem,de a fejest alig kell megnyomni,különben fölé. kapáslövések: 2*d,és elég hatásosak.

most ennyi,maj ha játszok még írok..várom a Ti tippjeiteket is😊

Breki! mi is az pontosan,amit átvettek a pesbõl meg a weibõl??

hát én amatörön játszok nhogy ráérezzek a dolgokra.. néha naon yó cseleket cisnálok😊 viszont a loövéssel bajok vannak.. mindenfele lövök, csak kapura nemakar menni😞 vmi technika ?
ricsi1
EGY LINKET AHOL FENTVAN LÉGYSZI!

lwb
az is lehet

Breki33
a demoban még tudtál :-)
na végre. 2-1 semin. Egy 11-es és egy visszatett labda Henrytõl Zidannak bevágta ajobb felsõbe.
sztem nem erõs az ellen hanem gyenge vagy talán szokatlan a támadásvezetés. képtelen vagyok gólt lõni eddig játszottam vagy 5öt 6ot és egyszer sikerült betalálnom profin és az is csak centerbõl középpályásokkal másodikhullámbavn vagy cselezve kapura löni 16ról vagy beadásból még egyszersem sikerült
Akkor tulajdonképpen csak mikor felinstalláltuk a játékot akkor kell felülírni az exet, mintha crackelnénk?
FH ToMmY
én amatõrön eddig mevertem a svédeket és san marinot 😊

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

lwb
lehet én vok béna, de a magyar válogatottal eddig a legjobb a döntetlen volt, amit ki tudtam harcolni, pedig lichtenstein kaliberû ellenfelek ellen jáccok. egy picit nehéz ez nekem.