2218
  • Breki33
    tessék így jó most

De ez az OTB érdekes mert cselt csinál mikor lenyomom
  • fm
    és elmentetted??? milyen fokozaton? fú de megnézném..persze kapni nem szeretnék ilyet :)
  • zsotesz
    Én ma olyan gólt kaptam, hogy a német játékos saját térfelének közepéről lőtte rá. A kapusom (Buffon) meg valahol 20! méterre a kapujától kolbászolt.
  • Takigabi
    6.) A kapusok 100százalékos ziccereket fognak meg simán
  • Takigabi
    Leirom észrevételeimet a játékról :)

Fejlődés a Fifa 2004 hez képest :
    1.)Király és használható cselek --> én csak a Shift billentyűvel 3 különböző cselt tudtam előhozni amik nagyon hasznosak.
    2.)Végre lehet normálisan kapura fejelni amiből elég sokszor gól is születik (emlékezhetünk a 2004ben alig lehetett gólt fejelni)
    3.)Ollózás
    4.)Nincsenek többé azok az idióta,bugos gólok amik a 2004 ben voltak (pl.:szélről simán be lehetett csavarni 25 méterről mert a kapus egyhelyben maradt vetődés közben)
    5.)Euro hangulat ,viszonylag új játékoskeretek, jó menüzene és szebb menü

Ami megmaradt és nem túl jó:
    1.)A bírók alig fújnak és képesek akkor lefújni a meccset amikor épp ziccerben vagyunk.
    2.)Csúnya a stadionok hátsó grafikái
    3.)Ugynazok az unalmas cinematicsok
    4.)A bírók összevissza adják a lapokat
    5.)Ugyanaz az unalmas kommentár
  • Csabesz6
    kéne már nekem ez a game...meg a Wei is
  • gercse
    Mikor lesznek már mezek vagy labda vagy valami,de leginkább a jó 2gk-s mezeket hiányolom.
  • fm
    olvass vissza..krekkfix..
  • RUDKO
    sziasztok. én most probálom a játékot, de a mecs után bármelyik módot választom kilép a windosba. tudja valaki mi lehet a gond
  • fm
    azér mos kicsit felb@szott a játék! elődöntőig elvittem a magyarokkal pro-n,erre a franciákkal kerültem össze,akiket a csoportmeccsen 2-0ra vertem. mos kikaptam 1-0ra úgy,hogy nem is támadtak, csak 1 szabadrúgásgól Zizutól,aki az életben nem sok szabadot rúg. sebaj,ami a dühítő,hogy nincs 3. helyért meccs,pedig az kárpótolt volna,nomeg meg sem lehet nézni,hogy ki nyerte a döntőt! egyből kidob a főmenübe. az ember ilyenkor szívesen visszanézné a korábbi meccsei eredményét,ki hány gólt lőtt stb. nagyon szomorú,hogy ezt a részét megint elcseszték! régen pedig sima ügy volt megnézni a kupa végén a statisztikákat...
  • Matthewpamer
    mivan?
  • Ferka
    és már beleteted a játékba
    úgy gomdolom felírtad a cd jére!!!!!!
  • fm
    nemtom..sztem shift,meg nyilak,de lehet,hogy nem is függ a nyíltól,csak a távolságtól. szted?
  • Matthewpamer
    ja,tetszik.tottival olyan cselekett nyomtam:D
    kötényt ad a csávónak azt ott haggya..cselezni csak a shifttel lehet?nincs valami billentyű komináció?
  • fm
    fordulásból háttal a kapunak akkora kapásgólt ragasztottam Lisztessel a pipába a románoknak az eb-csoportmeccs nyitómérkőzésén,hogy hujujj. de jó ez a game,nem tom letenni,pedig a holnap reggeli vizsgámra sem ártana készülni...jujj :(
  • Maxi
    Hi ! Hát léci küld el ami most van kössz. ( Mert ehhez sík hülye vagyok)
  • fm
    kevesebb erőt adj neki!
  • fm
    talán a dxdiag.exe-nél (directX beállítások)
  • superseva7
    5 perc után elmegy a hang. mitől van ez?
    hardveres gyorsítást hol lehet levenni?
  • Matthewpamer
    hogyan lehet a szabadrúgásokat elvégezni hogy gól is legyen,mert hiába megy bele a zöldbe,akkor is fölé megy.
  • Breki33
  • Johnny23
    Gondolkozom mostanság egy Saitek 2500 -ösön

Sztetek érdemes?....vagy jobb is van annál??
  • The Hedgehog
    A dzsojsztik más :D azt amire te gondolsz gamepadnak híják! Egy gamepados profi simán lever egy billentyűzetes profit! :D Gyorsabban lehet "manőverezni"
  • :)
    dzsojsztik csak a gyéreknek való:) keyboard kell és semmi más!:)
  • Breki33
    a dátumot nézted?
    oda kell, hogy mentse

amúgy annó beírtam ide a támogatott gamepadokat keress vissza benne volt-e (kb 5. lap környékén lehet)

Amúgy ha van lehetőséged sztem érdemesebb egy cordless-t venni
    nem azért mert nekem az van hanem mert általában támogatott
    és jó
  • tartuffe
    átnéztem sorról sorra módosítás előtti és utáni config.sfv-t és semmi nem változott.
    a profile-t a dokumentumokba menti, de az használhatatlan.
    Arra gondoltam beszúrok egy új sort ezen a néven "Cyborg Force Rumble Pad", mert ennek ismeri fel.
    működhet szerintetek?
  • Breki33
    WEi-ben is be lehet

ezért mondom hogy meg kell nézned melyik sor változik

igazából nekem azis relytély hova menti a profile-t
  • tartuffe
    az a baj, hogy nincs a config.csv-ben saitek, de a menüben felismeri rendesen, hogy saitek...
    a tököm tele van már az ea-s hülyegyerekekkel, hogy mindig elcseszik a focis játékok beállítási lehetőségeit!
    Össze kéne hasonlítani az nba 2004-gyel, abban korrekten be lehet állítani minden apróságot.
  • Breki33
    a visszaolvasás

amúgy meg a hardveres gyorsítás le kéne venni
  • steweee
    sb live! 5.1 hangkártyával nincs hang. van vkinek hasonló problémája? mi lehet a megoldás?
  • Breki33
    Ja gemepaddal teljesen más a játék
    össze sem lehet hasonlítani.
  • Breki33
    Hát sztem a 9-est meg kell növelni
    bár a tied nem ismerem annyira

próbáld meg először úgy belőni mint a képen, vagy ha esetleg kell majd berakom a mostanit.
  • Breki33
    nektek benne van a config-ban a Sailtek?

Azt kéne tennetek megnyitjátok
    Elinditjátok a játékot
    módosítotok a beállításokon és megnézitek melyik sorban változtatott.

Esetleg alapul vehetitek a #1029-est de a vége nálam másként van már úgy van beállítva mint a 1004-en

Ja és jobb analógra cselez testcselekkel-de nem az hogy menj közel és csel hanem inkább mellette próbál elmenni.
  • Maxi
    1,Logitech WingMan Rumble Pad,61,DEVICE_CONF_RMBP,WingmanRumad*,WingManble*,WING,9+,,1,2,3,5,7,8,4,6,9,,,,,,Stupid name
    Nah nekem szerintem ezen kell állítani. De Breki szerinted mit állítsak, hogy cselezzen az analógra ? kössz a segitséget.
  • Maxi
    ááá már megvan. Énis probálok valamit.
  • Maxi
    Hi ! Breki ez a config.csv hol van ? ( melyik könyvtárba ?)
  • fm
    ez már több a sokknál
  • tartuffe
    a jobb analóg, ha lenyomod, mint gombot.
    de ez így nagyon kevés, valahonnan kéne szerválni egy jó profilt
  • mekszp
    Az enyém is p2500-as! Azt az egyetlen cselt melyik gomb-bal csináltad?
  • tartuffe
    jah, az enyém p2500