2218
-
#1089 tessék így jó most
De ez az OTB érdekes mert cselt csinál mikor lenyomom -
#1088 és elmentetted??? milyen fokozaton? fú de megnézném..persze kapni nem szeretnék ilyet :) -
zsotesz #1087 Én ma olyan gólt kaptam, hogy a német játékos saját térfelének közepéről lőtte rá. A kapusom (Buffon) meg valahol 20! méterre a kapujától kolbászolt. -
Takigabi #1086 6.) A kapusok 100százalékos ziccereket fognak meg simán -
Takigabi #1085 Leirom észrevételeimet a játékról :)
Fejlődés a Fifa 2004 hez képest :
1.)Király és használható cselek --> én csak a Shift billentyűvel 3 különböző cselt tudtam előhozni amik nagyon hasznosak.
2.)Végre lehet normálisan kapura fejelni amiből elég sokszor gól is születik (emlékezhetünk a 2004ben alig lehetett gólt fejelni)
3.)Ollózás
4.)Nincsenek többé azok az idióta,bugos gólok amik a 2004 ben voltak (pl.:szélről simán be lehetett csavarni 25 méterről mert a kapus egyhelyben maradt vetődés közben)
5.)Euro hangulat ,viszonylag új játékoskeretek, jó menüzene és szebb menü
Ami megmaradt és nem túl jó:
1.)A bírók alig fújnak és képesek akkor lefújni a meccset amikor épp ziccerben vagyunk.
2.)Csúnya a stadionok hátsó grafikái
3.)Ugynazok az unalmas cinematicsok
4.)A bírók összevissza adják a lapokat
5.)Ugyanaz az unalmas kommentár -
#1084 kéne már nekem ez a game...meg a Wei is -
#1083 Mikor lesznek már mezek vagy labda vagy valami,de leginkább a jó 2gk-s mezeket hiányolom.
-
#1082 olvass vissza..krekkfix.. -
RUDKO #1081 sziasztok. én most probálom a játékot, de a mecs után bármelyik módot választom kilép a windosba. tudja valaki mi lehet a gond -
#1080 azér mos kicsit felb@szott a játék! elődöntőig elvittem a magyarokkal pro-n,erre a franciákkal kerültem össze,akiket a csoportmeccsen 2-0ra vertem. mos kikaptam 1-0ra úgy,hogy nem is támadtak, csak 1 szabadrúgásgól Zizutól,aki az életben nem sok szabadot rúg. sebaj,ami a dühítő,hogy nincs 3. helyért meccs,pedig az kárpótolt volna,nomeg meg sem lehet nézni,hogy ki nyerte a döntőt! egyből kidob a főmenübe. az ember ilyenkor szívesen visszanézné a korábbi meccsei eredményét,ki hány gólt lőtt stb. nagyon szomorú,hogy ezt a részét megint elcseszték! régen pedig sima ügy volt megnézni a kupa végén a statisztikákat... -
#1079 mivan? -
Ferka #1078 és már beleteted a játékba
úgy gomdolom felírtad a cd jére!!!!!! -
#1077 nemtom..sztem shift,meg nyilak,de lehet,hogy nem is függ a nyíltól,csak a távolságtól. szted? -
#1076 ja,tetszik.tottival olyan cselekett nyomtam:D
kötényt ad a csávónak azt ott haggya..cselezni csak a shifttel lehet?nincs valami billentyű komináció? -
#1075 fordulásból háttal a kapunak akkora kapásgólt ragasztottam Lisztessel a pipába a románoknak az eb-csoportmeccs nyitómérkőzésén,hogy hujujj. de jó ez a game,nem tom letenni,pedig a holnap reggeli vizsgámra sem ártana készülni...jujj :( -
#1074 Hi ! Hát léci küld el ami most van kössz. ( Mert ehhez sík hülye vagyok) -
#1073 kevesebb erőt adj neki! -
#1072 talán a dxdiag.exe-nél (directX beállítások) -
superseva7 #1071 5 perc után elmegy a hang. mitől van ez?
hardveres gyorsítást hol lehet levenni? -
#1070 hogyan lehet a szabadrúgásokat elvégezni hogy gól is legyen,mert hiába megy bele a zöldbe,akkor is fölé megy. -
#1069 #1065 -
#1068 Gondolkozom mostanság egy Saitek 2500 -ösön
Sztetek érdemes?....vagy jobb is van annál??
-
#1067 A dzsojsztik más :D azt amire te gondolsz gamepadnak híják! Egy gamepados profi simán lever egy billentyűzetes profit! :D Gyorsabban lehet "manőverezni" -
:) #1066 dzsojsztik csak a gyéreknek való:) keyboard kell és semmi más!:) -
#1065 a dátumot nézted?
oda kell, hogy mentse
amúgy annó beírtam ide a támogatott gamepadokat keress vissza benne volt-e (kb 5. lap környékén lehet)
Amúgy ha van lehetőséged sztem érdemesebb egy cordless-t venni
nem azért mert nekem az van hanem mert általában támogatott
és jó -
#1064 átnéztem sorról sorra módosítás előtti és utáni config.sfv-t és semmi nem változott.
a profile-t a dokumentumokba menti, de az használhatatlan.
Arra gondoltam beszúrok egy új sort ezen a néven "Cyborg Force Rumble Pad", mert ennek ismeri fel.
működhet szerintetek?
-
#1063 WEi-ben is be lehet
ezért mondom hogy meg kell nézned melyik sor változik
igazából nekem azis relytély hova menti a profile-t -
#1062 az a baj, hogy nincs a config.csv-ben saitek, de a menüben felismeri rendesen, hogy saitek...
a tököm tele van már az ea-s hülyegyerekekkel, hogy mindig elcseszik a focis játékok beállítási lehetőségeit!
Össze kéne hasonlítani az nba 2004-gyel, abban korrekten be lehet állítani minden apróságot. -
#1061 a visszaolvasás
amúgy meg a hardveres gyorsítás le kéne venni -
steweee #1060 sb live! 5.1 hangkártyával nincs hang. van vkinek hasonló problémája? mi lehet a megoldás? -
#1059 Ja gemepaddal teljesen más a játék
össze sem lehet hasonlítani. -
#1058 Hát sztem a 9-est meg kell növelni
bár a tied nem ismerem annyira
próbáld meg először úgy belőni mint a képen, vagy ha esetleg kell majd berakom a mostanit. -
#1057 nektek benne van a config-ban a Sailtek?
Azt kéne tennetek megnyitjátok
Elinditjátok a játékot
módosítotok a beállításokon és megnézitek melyik sorban változtatott.
Esetleg alapul vehetitek a #1029-est de a vége nálam másként van már úgy van beállítva mint a 1004-en
Ja és jobb analógra cselez testcselekkel-de nem az hogy menj közel és csel hanem inkább mellette próbál elmenni. -
#1056 1,Logitech WingMan Rumble Pad,61,DEVICE_CONF_RMBP,WingmanRumad*,WingManble*,WING,9+,,1,2,3,5,7,8,4,6,9,,,,,,Stupid name
Nah nekem szerintem ezen kell állítani. De Breki szerinted mit állítsak, hogy cselezzen az analógra ? kössz a segitséget. -
#1055 ááá már megvan. Énis probálok valamit. -
#1054 Hi ! Breki ez a config.csv hol van ? ( melyik könyvtárba ?) -
#1053 ez már több a sokknál -
#1052 a jobb analóg, ha lenyomod, mint gombot.
de ez így nagyon kevés, valahonnan kéne szerválni egy jó profilt -
mekszp #1051 Az enyém is p2500-as! Azt az egyetlen cselt melyik gomb-bal csináltad? -
#1050 jah, az enyém p2500