Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
FeketeVipera 77 SS
Tényleg???
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Jah és ha valaki esetleg itt vagy privibe (FeketeVipera) elárulja merre vannak azok a rohadék lava salamanderek fg-be azt nagyon imádnám!!! Ha akarja meg is mutathatja állom a gatekkeper számlát!!!! Már csak ezek kénének a küldimhez -rég 40 vagyok vannak szép ruháim meg jó kis fegyim csak a skillek hiányoznak <#szomoru1>#szomoru1>
Még sose voltam itt fg-be de tuti van valami rejtekút -nagynehezen az egészet végiggyaktam már egyszer ki is nyirtak mert ugye miért ne egyedül menjek neki az összes agrnak és miért ne pont ekkor kezdjen lagozni meg fagyni ezerrel... de nem találom öket...
<#help>#help>
FeketeVipera 77 SS
Akkor BI leszek! <#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
Puszi mindenkinek!<#nevetes1>#nevetes1>
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Itt az ideje, hogy elgondolkodjak, mi legyek 40-en: Próféta vagy Bi-Shop?
Javaslat? Igény?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"L2 - Iluvator - 51 DA - LF prophet powerlvl-hez :/"
Magas szinten max grindeléshez lesz jó a buffbot. Arra jó, hogy gyorsan magas legyen az ember és könnyebb legyen az élete. Csapat pvpben már nincs buffbot (arénába se vitte tegnap senki, csak én, pedig volt akinek volt nagyobb is).
csak a szimpla tényeket amik orphson vannak: skillek alaptulajdonságok
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kérlek a törösökröl is egyi ilyen kis irományt! 😄
mitöl lesz táp de törös c2 ben ami ugye a freen nem lessz?! :/
SR: Legkisebb sebzés, de egy ijjásznál elég viszonylagos a 'kicsi' sebzés. Cserébe gyors és van evasionja. Legjobb szóló kari vitathatatlanul. És egy ijjász legfõbb erõssége a ss critical, amivel nincs gondja, mert magas a criticalja. DW és BD buffok ajánlottak mellé, kedvenc buffere a sámán.
PR: Legnagyobb sebzés az összes ijjász közül. Persze csak viszonylagosan. Egy SRhez képest kb 100-200al több is lehet a pattackja. Persze ha azt nézzük, hogy fulltuningosan a pattack 1500 feletti nála, akkor ez már nem is nagy különbség... Az evasionja éppenhogy csak egyel rosszabb az SRnél. Cserébe nincs élete és a stunra nagyon érzékeny. Viszont vannak mókás varázslatai. Meg persze crit power skillje, amivel az ss critikus még ütõsebb. De alacsony a criticalja, ezért focus és sws ének kötelezõ. Kedvenc buffere próféta vagy SE.
HE: Köztepes sebzés (nagyobb, mint SR, de kisebb, mint PR), ami persze megint csak nem különösebb különbség. Soksok élet, de kicsi evasion. Mivel kapja a crit power és critical chance skillt, ezért erõsen lõ, mint egy PR és majdnem annyi kritikust lõ, mint egy SR (nagyjából PR szintû lesz a criticalja). PErsze van hátránya is... A lassú futás miatt nem tud kiteolni. Ezt az élete nem ellensúlyozza szerintem. Ezért inkább party ijjász, mint a többi, akik szólóban jobbak (mint minden ember kaszt... emberek partiban erõsek, többiek szólóban). És inkább dungeonokban való, mint a szabadba a többi nyilas kedvenc helyeire. A nevezetes kékbolha is cruma2n tápolta magát (buffbottal), nem pedig ott, ahol a többi ijjász. Másik ijjász ellen pedig kijön a másik gyengesége, a kicsi dexbõl adódó alacsony evasion és kisebb accuracy. Van ugyan skillje ellene, de az meg defet csökkent, csak csapatpvpbe való.
1v1 ben SR a legerõsebb a többi ijjásszal szemben. Van elég élete és az evasionjával agyoncsapja a többi ijjász lövését.
Csapatpvpben meg mind1. Az ijjász lõ, valaki meghal. Ha elsõre nem, hát másodikra. Ha meg az ijjászt lövik, akkor futás van, mindegy, milyen kaszt.
Egyébként szerintem most azért van sok HE, amiért eddig mindenki THt csinált. Divat lett. Majd elmúlik és lesz újabb divat 😊
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
FeketeVipera 77 SS
Ha megunod csinálsz másikat, aztán meg ha rájöttél mégesem untad meg annyira folytathatod a régit <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Jó azért nem full kezdö angolos vagyok, de az alap c nyelvvizsga nem igazán feltételez perfekt beszédet, köv diplomához meg sajna közép c kell -ami számomra elég gázos
FeketeVipera 77 SS
mert akkor nem megyek 😄
ha beszelgetsz akkor sem hanszalsz tobbet 200nal...
szal ebbol nem fogod megtanulni a nyelvtani részröl nem is szolva...
Én mindenesetre ha abbahagyom, akkor a fizetösön fogom -legalább kénytelen leszek megtanulni rendesen angolul partyk miatt <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Persze biztos sokan nem csak emiatt hagyták abba...
Csináltam a shillen elder küldiket és a kezdö pályákon elvétve sem találkoztam senkivel!!! 1-2 bot elszóvra a barlangokban itt-ott de amúgy senki... Én meg még a pksoktól paráztam odafelé menet <#vigyor4>#vigyor4>
De úgy általában sima gyakogatásnál sincs olyan gond hogy hatan uganak 1 mobra ha az véletlenül elöjön végre <#vigyor2>#vigyor2>
Jó, mondjuk eg még mindig zsúfolt <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
dark elfnek tényleg nincs hpja p defe de egy ijasznak minek p def hp?
nem 1v1 a lényeg hanem hogy minnél több dmgt csináljon minél gyorsabban! elvileg ugyanott alnak majd a human ijaszok is mint az elfek szal ha dmgt kap akkor az nem egészséges 😊
de sztem a lassúságát bõven ellensúlyozza a több hp-ja meg a sebzése a kiting terén. legalábbis eddig nekem nemigen volt gondom vele a free serveren.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ide mit kéne írni?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
fõleg Bluetick mozijai után amit a girani DS gyõzelemnél levágott.
jól sebez, és tovább bírja (már csak hp-val is) mint egy SR vagy DE íjász (PR?)
a fizetõsön fõleg c2 miatt csináltak sok HE rerollt, aszondják tápos lesz. ahogy a DE tõrös is.