Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
A bishopo küldihez is kellenek!!!! <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

SDana
FTnek a végén vannak salamanderek ha jól tudom. Party ajánlott oda erõsen.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sámán
lava na... 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Inkább azt mondd merre vannak a hülye lvava salamanderek!!!! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Manoooo
Ez komoly??? Hogy csak partyba leszek jó??😄
Tényleg???

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Sámán
Bi-vel kapcsolatban: háááát számits rá hogy csak partyba tudsz vele igazán játszani -nincs ugye hevyje az 50fölötti unded mobokra meg 1 perc alatt elfogy a manája -másnak meg nem is érdemes neki menni vele egyedül -de partyba 50 fölött szeretik <#vigyor2>

Jah és ha valaki esetleg itt vagy privibe (FeketeVipera) elárulja merre vannak azok a rohadék lava salamanderek fg-be azt nagyon imádnám!!! Ha akarja meg is mutathatja állom a gatekkeper számlát!!!! Már csak ezek kénének a küldimhez -rég 40 vagyok vannak szép ruháim meg jó kis fegyim csak a skillek hiányoznak <#szomoru1>

Még sose voltam itt fg-be de tuti van valami rejtekút -nagynehezen az egészet végiggyaktam már egyszer ki is nyirtak mert ugye miért ne egyedül menjek neki az összes agrnak és miért ne pont ekkor kezdjen lagozni meg fagyni ezerrel... de nem találom öket...
<#help>

FeketeVipera 77 SS

pityogo2
vann bent egyáltalûn valaki?😞(( üzenjetek rám pls. CeeMeeiR a nevem.

Ide mit kéne írni?

Manoooo
Na jó!
Akkor BI leszek! <#puszis><#puszis>
Puszi mindenkinek!<#nevetes1>

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Strahd_
1 bi van elest .) de jo a sok bi

egyébként a bik hasznosak mert nem mind1 hogy meddig birja szerencsétlen saját magát gyogyitani! 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Manoooo
Azt hallottam, már a ventrin is ezt beszélik!😄

Manoooo
:d

SDana
Jah, akkor legalább lesz bi 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

bi leygél 😊

SDana
Én ammondó vagyok, hogy a buffokkal jobban járnak az emberrek, mint a nagy gyógyítással. Persze ha jól tudom, akkor bishop még nincs és egy klánrez skill is hasznos tud lenni 😊

Manoooo
Hali Fiúk, Lányok!

Itt az ideje, hogy elgondolkodjak, mi legyek 40-en: Próféta vagy Bi-Shop?
Javaslat? Igény?

SDana
Jah, aréna az fura hely. A varázslók simán szétszednek duelben bárkit. Csapatos pvpben meg elég, ha egyszer kijelöli õket valaki és már mehetnek is feltámadni. Nagyon szélsõséges, ezért is nem tetszik 😊

BEAST
engem az 1v1 nemis érdekel ilyen téren inkább a z sotrom stb ... sokkal jobb ha a háttérbõl minnél nagyobbat sebzek .. ezért szeretem az SHt is

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Röviden: might mortal skill bicskára. A melléütõ DE tõrõs minden buff néklül lazán betalál sokat. Õ sebez a legtöbbet (nagyobb a különbség, mint az ijjászoknál sokkal).

SDana
Ehhez:

"L2 - Iluvator - 51 DA - LF prophet powerlvl-hez :/"

Magas szinten max grindeléshez lesz jó a buffbot. Arra jó, hogy gyorsan magas legyen az ember és könnyebb legyen az élete. Csapat pvpben már nincs buffbot (arénába se vitte tegnap senki, csak én, pedig volt akinek volt nagyobb is).

1v1 et szerintem hiába nézük mert sose lessz az hogy mindenben egyformak lesznek! buffok potionok ss lag felszerelés...

csak a szimpla tényeket amik orphson vannak: skillek alaptulajdonságok

phalanx
ehhez csak annyit, hogy tegnap láttam a girani arénában egy Zert (HE - RiP) vs Kafaya (PR asszem - Tempest) duelt... mindeketten 60+-osak és Zert nyert 2:1-re

BEAST
ijász nem ijász utálla mert van buffbotod 😄 akkor én minek vagyok 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jaja !

kérlek a törösökröl is egyi ilyen kis irományt! 😄

mitöl lesz táp de törös c2 ben ami ugye a freen nem lessz?! :/

pityogo2
aki benntvan plz irjon nekem.
CeeMeeiR
köszi =)

Ide mit kéne írni?

SDana
Nya akkor ha már felmerüt az ijjász téma, én is kicsit beleröfögök 😊
SR: Legkisebb sebzés, de egy ijjásznál elég viszonylagos a 'kicsi' sebzés. Cserébe gyors és van evasionja. Legjobb szóló kari vitathatatlanul. És egy ijjász legfõbb erõssége a ss critical, amivel nincs gondja, mert magas a criticalja. DW és BD buffok ajánlottak mellé, kedvenc buffere a sámán.
PR: Legnagyobb sebzés az összes ijjász közül. Persze csak viszonylagosan. Egy SRhez képest kb 100-200al több is lehet a pattackja. Persze ha azt nézzük, hogy fulltuningosan a pattack 1500 feletti nála, akkor ez már nem is nagy különbség... Az evasionja éppenhogy csak egyel rosszabb az SRnél. Cserébe nincs élete és a stunra nagyon érzékeny. Viszont vannak mókás varázslatai. Meg persze crit power skillje, amivel az ss critikus még ütõsebb. De alacsony a criticalja, ezért focus és sws ének kötelezõ. Kedvenc buffere próféta vagy SE.
HE: Köztepes sebzés (nagyobb, mint SR, de kisebb, mint PR), ami persze megint csak nem különösebb különbség. Soksok élet, de kicsi evasion. Mivel kapja a crit power és critical chance skillt, ezért erõsen lõ, mint egy PR és majdnem annyi kritikust lõ, mint egy SR (nagyjából PR szintû lesz a criticalja). PErsze van hátránya is... A lassú futás miatt nem tud kiteolni. Ezt az élete nem ellensúlyozza szerintem. Ezért inkább party ijjász, mint a többi, akik szólóban jobbak (mint minden ember kaszt... emberek partiban erõsek, többiek szólóban). És inkább dungeonokban való, mint a szabadba a többi nyilas kedvenc helyeire. A nevezetes kékbolha is cruma2n tápolta magát (buffbottal), nem pedig ott, ahol a többi ijjász. Másik ijjász ellen pedig kijön a másik gyengesége, a kicsi dexbõl adódó alacsony evasion és kisebb accuracy. Van ugyan skillje ellene, de az meg defet csökkent, csak csapatpvpbe való.

1v1 ben SR a legerõsebb a többi ijjásszal szemben. Van elég élete és az evasionjával agyoncsapja a többi ijjász lövését.
Csapatpvpben meg mind1. Az ijjász lõ, valaki meghal. Ha elsõre nem, hát másodikra. Ha meg az ijjászt lövik, akkor futás van, mindegy, milyen kaszt.

Egyébként szerintem most azért van sok HE, amiért eddig mindenki THt csinált. Divat lett. Majd elmúlik és lesz újabb divat 😊

Ivan Pjodr
20ason van küldi, 40esen meglehet csinálni, de luxuryban is meglehet venni 750k/quest item áron 😊

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Sámán
Nekem most pl a legelöször meg a legutoljára elkezdett karijaim a kedvenceim -a többi pillanatnyilag pihizik, de eljön még bizt az ö idejük is -és akkor olyan jól fog jönni ha nem egy 0ás karival kell megint szenvedni ha változatosság kell <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Kaszt váltó küldi... Minek?????
Ha megunod csinálsz másikat, aztán meg ha rájöttél mégesem untad meg annyira folytathatod a régit <#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
De én szeretek dumálni, föleg ha találnék pár viszonylag állandó partytársat -egyébként meg az a halálom hogyha én mondani akarni valamitet de szók rosszul jönni után egymás meg ragzani se igazi <#nevetes1>

Jó azért nem full kezdö angolos vagyok, de az alap c nyelvvizsga nem igazán feltételez perfekt beszédet, köv diplomához meg sajna közép c kell -ami számomra elég gázos

FeketeVipera 77 SS

free serveren is van kaszt váltó küldi?😊))
mert akkor nem megyek 😄

az az angol amit használsz egy party alatt kb 20 szo...
ha beszelgetsz akkor sem hanszalsz tobbet 200nal...
szal ebbol nem fogod megtanulni a nyelvtani részröl nem is szolva...

Sámán
Persze biztos a free szerver is sokat számít -hogy létezik.
Én mindenesetre ha abbahagyom, akkor a fizetösön fogom -legalább kénytelen leszek megtanulni rendesen angolul partyk miatt <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Félelmetes mit müvelt a wow meg az eq2 a l2vel!!!!<#csodalk>
Persze biztos sokan nem csak emiatt hagyták abba...

Csináltam a shillen elder küldiket és a kezdö pályákon elvétve sem találkoztam senkivel!!! 1-2 bot elszóvra a barlangokban itt-ott de amúgy senki... Én meg még a pksoktól paráztam odafelé menet <#vigyor4>
De úgy általában sima gyakogatásnál sincs olyan gond hogy hatan uganak 1 mobra ha az véletlenül elöjön végre <#vigyor2>
Jó, mondjuk eg még mindig zsúfolt <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

ahogy irtad buffolva b gradeban...
dark elfnek tényleg nincs hpja p defe de egy ijasznak minek p def hp?
nem 1v1 a lényeg hanem hogy minnél több dmgt csináljon minél gyorsabban! elvileg ugyanott alnak majd a human ijaszok is mint az elfek szal ha dmgt kap akkor az nem egészséges 😊

Nethyrrea
ha nézted az ostromvideót, láthatod (bár tény hogy ott szarrá volt buffolva, meg top B cuccokban mászkált....)

de sztem a lassúságát bõven ellensúlyozza a több hp-ja meg a sebzése a kiting terén. legalábbis eddig nekem nemigen volt gondom vele a free serveren.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

néztem egyébként valoszinü hogy a critje 3-5 pontal magasabb egy darkelfnél ami nem tom menyit számithat!

azirafael
A Hawkee a legjobb ostrom ijjász, azért indítottak annyit. Sok Hp nagy sebzés, de lassú, nemmtudsz vele kitingelni, csak nagyon lassú mobokat.

pityogo2
már megvan.

Ide mit kéne írni?

phalanx
regisztrálj ezen a forumon és keresd a "HOGYAN REGISZTRÁLJ A JÁTÉKBA?" címü topicot

pityogo2
Valaki válaszoljon már pls!!

Ide mit kéne írni?

pityogo2
letöltöttem a klienset a www.lineage2.com-ról, amit sugam mondott. feltettem, csak nemtudom hol lehet regisztrálni a privát szerverre, és hogy lépjek be. régen jártam erre 😊 köszi elõre is a helpet.

Ide mit kéne írni?

BEAST
ezaz jo 5let 😊 õt kell megkérdezni 😄

Nethyrrea
bár gattaca pl manti szettben és dual elven/knight sworddal nyomta pl

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
passz, gondolom mithril cucc, vagy knowledge, meg dual kard

BEAST
#36833 😊))

Nethyrrea
fajváltókveszt nincsen 😄

Nethyrrea
én spec azért, mert egyrészt már régóta érdekel ez a merõben más harci stílusú kaszt, és mindig is akartam egy Cattibrie-utánzatot csinálni 😊

40 nél akkor még átgondolom ezt a dolgot hogy mi is leszek! 😊

Nethyrrea
mert népszerû 😊)

fõleg Bluetick mozijai után amit a girani DS gyõzelemnél levágott.

jól sebez, és tovább bírja (már csak hp-val is) mint egy SR vagy DE íjász (PR?)

a fizetõsön fõleg c2 miatt csináltak sok HE rerollt, aszondják tápos lesz. ahogy a DE tõrös is.