Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én dark elf vagyok 😊
nem tom mért inditottak embert...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Strahd_
miért van mindeki hawkeyal??

BEAST
segiccség ... 40ig mivel fejlödjön 1 human pap? milyen szerko+fegyver

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hpzolee
lvl31ig mindenképp gastra ha ss nelkul nyomod, ha ss sel akkor srt l b

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

gastra vs str long bow!?!?!?

valakinek van folos 1m je holnapig?

tényleg! menyire vagyunk geci klán?! pirosodni szabad? >😉
meg ugy ilyesmi... 😊

Strahd_
Nuker 😊

Sugam
valaki arul dg swordot???jo lenne mar egy😄

prophet 😊

Sugam
egyiket se tudom mit jelent😄.gondolom tank azaz hogy mindenkit szertcsap a masikrol fogalmam sincs.

BEAST
tegye fel a kezét aki jobban örülne 1 prophet tanonc beastnek mint 1 atomnuker beastnek 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
vazz émmeg tegnap este vettem egy dark elven bowt...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GSXR
Darkcore ma 40 lesz lehet hogy eladja a gasztráját. Privizz rá.

Sugam
ma este is lesz olyan mint tegnap?lehet ma elmegyek mert eza kep felbuzditott😄DDD.mar 24 es vagyok de sztem meg mindig gyenge😞.
nics normalis kardom most arra sporolok.😄

Strahd_
este 😊)

cuccot megkaptad Biszt .) add át magadnak 😊

ReTeK
mikor lesz az event ?
ja és köci a tegnapi segítséget <#eljen>

BEAST
akkor ugye elég a 3 healer ? 😛

mikor jösz gémbe? 😄DD

Strahd_
Végre adtunk orfen arcának 😄 de rég vártam erre 😄 😄 😄 😄

WTS comp bow WTB gastra esetleg hitellel str long bow 😊

HUNrricane
Beast es csuzlee meg a tobbiek késni fogonk mert a lvl5os clan kuldit megcsináljuk elötte. PM -zetek rám.. HUNrRiCane

Majd felébredsz!

Nethyrrea
sztem engedne, csak valszeg olyan nevet akartál adni neki amit nem lehet

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Tom3
Freerol de hány karink lehet?
Mert én a Bartz-on csináltam egy orc karaktert próbának és nem akar engedni többet.

Teon severt nem láttam.
Sugam
free rol beszelsz bratz ra gyere mindenki ott van.sieghardt meg teszt.na paa

lol

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
sztem a free serverrõl beszél 😊 mert ott eddig csak bartz volt, mostmár sieg is van ezexerint 😊

Nethyrrea
bartzon van minden magyar, sieghardt tegnap óta van. már ha a freerõl beszélsz

Szeritnem semelyikre, Teon-ra menj.
Az meg most indult(2 hete asszem), szoval siman utolersz mindenkit ha akarsz, nem leszel lemaradva ugy, mintha bartzra vagy siegre mennel, ami mar vagy 7-8+ honapja megy.
Meg Teonon sokkal jobb a ping, es ami most meg nem lenyeg, de europai idobe vannak a siegek.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tom3
Sieghardt vagy Bartz szerverre mennyek?
Melyik a jobb?
En kerestelek hogy kene az acc. Zolinak ehhez semmi koze. Es ha megnezed a datumot kb 5 napja ezelott irtam, amikor meg nem volt accunk, szoval buffbotrol semmi szo sincsen.

Strahd_
szarok a küszöbök tény .) de meg lehet szokni .) élesen is be lehetett akadni .)

ami miatt tetszik az eventek és azok gyakorisága .)

elf eventet várom .) 70+ elfek ostromoljak TI -jt a szervernek meg kellvédenie a részt vevö klánok kapnak ajándékot 1 et....

+++hp+++ww rang rang pkpkpk

de reg olvastam mar😄DDDDD

Nethyrrea
azt kéne csinálni hogy a rendes l2-n tartani egy évvégi fun idõszakot, amkikor hasonló drop/xp lenne mint a c2-es tesztszerveren, azzal a kikötéssel hogy amelyik ember accán 60+-os kari van az ne léphessen be egyik karijával se (hihih, klánvezérem és a felesége kényszerpihenõn lenne 😄D), és kínaiak addig kizárva 😄

hát az engem kurvára felbaszott hogy 10 perc volt mire kijöttem egy helységbõl
az egyetlen dolog amiért fizetnék most és a L2-höz köze van az a C2-es test server, sajna dec. 8-án lelövik 😞(

free szar, fizetõs szar...tessék lehet anyázni! <#beka3><#gunyos1><#vigyor3><#vigyor2>

Tufa16
oké csak gondoltam leírom 😊

Még mindig nem tudja hol van értehtõen, esetleg lerajzolva a wizard quest? 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Nethyrrea
hát...az monnyuk kicsit gáz hogy majdnem mindegyik küszöb a játékban bugos, és alig lehet bemenni egy épületbe 😄

Nethyrrea
szerintem ezzel mindenki tisztában volt eddigis. no offense meant. vviszont így megölik a hangulatot.

Tufa16
mármint több idõt kellene ott lenned...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
olvasgatom a vitákat a fizetõs és a free serverek között. melyik jobb, meg ilyenek. Namost! Egyet ne felejtsetek el, a fizetõsön nem véletlenül megy olyan lassan a fejlõdés, és nem véletlenül alacsony a drop. Gondoljatok bele, ha nagyobb lenne a rate, hamar megunnák, és kevesebben fizetnének be rá. Igy meg sokkal tovább tart elérni egy szintet, azaz, több idõt vagy ott. Remélem értitek a lényeget 😊

Strahd_
megfujlak büdös orc fattyu 😊

B@lu
olvass vissza par hozzaszolast, HUNrRicane hozzaszolasat keresd

helyes!

Eddig engem nem izgatott a freeszerver, de lehet hogy csak az allulinformáltsgom volt az oka. A free szó hallatán azonnal valami gagyi jutott eszembe... 😊

De ahogy itt olvasom a dolgokat, lassacskán kezd érdekelni a dolog, mert úgy hallom, hogy nem ment a minõság rovásárs...sõt.

Ha valaki volna olyan jó és privibe leírná,bemásolná nekem, hogy honnan, mit, hogyan, mikor, mert egyrészt béna vagyok az ilyesmiben, másrészt meg nincs se kedvem, se energiám átnyálazni az egész fórumot információ morzsákért. thx

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

B@lu
pff😊

teszek ra full B exereket (10 dollarert adja egy tag) es mit kezdesz velem?😊

loooooool gg 😄
pkpkpkpk

B@lu
legalabb 2 ora!

Strahd_
Diniz megkeresem az orck monkodat és lölöm hoyg most te mondhatsd menyni lennél már ha nem öllek le :p

Strahd_
"de lattal te mar tokeletes dolgot mit ember alkotott? hallottal mar oylan dologrol amirol minden embernek egysegesen csak pozitiv velemenye van?"

Igen minden reggel mikor tükörbe nézek 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄

Strahd_
a Hide & Seek en is 😊 c ékszer, brig sisak votak a nyeremény .) es Corenal kihalt mindeki 😄 beraktak 5-6 Kraikot és ledaráltak mindekit 😊 de fun volt