Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tom mért inditottak embert...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
meg ugy ilyesmi... 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
nics normalis kardom most arra sporolok.😄
mikor jösz gémbe? 😄DD
Majd felébredsz!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Mert én a Bartz-on csináltam egy orc karaktert próbának és nem akar engedni többet.
Teon severt nem láttam.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Az meg most indult(2 hete asszem), szoval siman utolersz mindenkit ha akarsz, nem leszel lemaradva ugy, mintha bartzra vagy siegre mennel, ami mar vagy 7-8+ honapja megy.
Meg Teonon sokkal jobb a ping, es ami most meg nem lenyeg, de europai idobe vannak a siegek.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
ami miatt tetszik az eventek és azok gyakorisága .)
elf eventet várom .) 70+ elfek ostromoljak TI -jt a szervernek meg kellvédenie a részt vevö klánok kapnak ajándékot 1 et....
de reg olvastam mar😄DDDDD
az egyetlen dolog amiért fizetnék most és a L2-höz köze van az a C2-es test server, sajna dec. 8-án lelövik 😞(
free szar, fizetõs szar...tessék lehet anyázni! <#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2>
Még mindig nem tudja hol van értehtõen, esetleg lerajzolva a wizard quest? 😊
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
De ahogy itt olvasom a dolgokat, lassacskán kezd érdekelni a dolog, mert úgy hallom, hogy nem ment a minõság rovásárs...sõt.
Ha valaki volna olyan jó és privibe leírná,bemásolná nekem, hogy honnan, mit, hogyan, mikor, mert egyrészt béna vagyok az ilyesmiben, másrészt meg nincs se kedvem, se energiám átnyálazni az egész fórumot információ morzsákért. thx
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
pkpkpkpk
Igen minden reggel mikor tükörbe nézek 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄