Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Érdemes szerintem. A hangok kicsit furák (az eredeti után fõleg, közük nincs hozzá), de jók. A fordítás meg nagyon minõségi, látszik, hogy nem csak odaadták egy nyelvszakértõnek, hanem hozzáértõ fordította. CoolTV, asszem hétfõtõl csütig, 22:30kor.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
hujuj látom már huszonvalamennyi lettél 😊 akkor majd téged is meg csuzlit is magammal rángatom 😄 danával 1ütt 😛 tényleg ki van még veletek?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Manoooo
😄

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BEAST
nemtom ... magyaron még nem néztem ... az eredetinél nincs jobb 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Magyar szinkonost nézed? Néhol nagyon minõségi munkát végeztek a fordítok... Pl az elején a kis versike, de közben is sokszor raímelve megy a szöveg 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
én a varázsigéket szeretem benne ... tök jol hangzanak 😊 Zelgadis szövegét még tudom is 😄DDD

BEAST
igaz 😊 de most nem sorci 😛 marad a joszivû papnéni 😄

SDana
Vagy ahogy magyar szinkronban van... A Kis Boszorkány (de hülye név...). Viszont a dragon slave fordítása tetszett, sárkányiga. Elõször fel se ismertem, de aztán tetszett 😊

BEAST
ha hazaérek adok 1 nagyonjooo ftp cimet ... 1 nagy halom ilyen és hasonlo sorozat ingyé 😄DD

SDana
Slayers sorozatról beszélgetünk (off, csak onosítottuk 😊

SDana
Majd néha kölcsönadom, hogy élvezkedj vele 😛

honan lehet ezeket letölteni vagy hogy an miröl van szo?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Engem inkább a lina-goury párosra emlékeztetnek... Fõleg, amíg manooo vazsi volt 😊

BEAST
nekem csak a robot sil maradt 😄DDD

SDana
Amélia inkább monk, az apjával együtt 😊
(meg lökött, mint mindenki)
Nekem is megvan mind a 3 sorozat és pár film is 😊

BEAST
vááááá tényleeeeg te vagy az igazi Silphile 😊) csuzlee meg goury a hõs lovag (enyhe tulzás 😄DD tényleg õ most mi? lehet tényleg lovag 😄DD )

BEAST
jaja nézd meg nekem megvan az öszes rész a sorozatokbol és az összes film 😄DD Amélia a durva papnõ ugye? 😛 (nemtom ott hogy irják😊)))

Manoooo
Én CsuzleeHUN-ért vagyok oda!! <#vigyor2>

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Nethyrrea
OFF

"Elmondta, hogy az Infineon már szeptemberben elismerte, hogy 1999 és 2002 között mesterségesen magasan tartotta a memóriaárakat, és belegyezett a 160 millió dolláros büntetés megfizetésébe."

hát lol...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

phalanx
ha nem boldogulsz küldj egy pm-et a játékban

SDana
(már meg kellene egyszer néznem megint, mert jóformán csak a nevekre emlékszek belõle... a coolon meg mindig olyankor megy, amikor épp tápolok 😊

SDana
Jaja, nem hallotam, amikor mondtad 😊
És itt is néha olyan hülye, mint az eredetije... Meg ha megsérülök, olyan vehemesen gyógyít, mintha én lennék goury 😊

BEAST
deee mondtam is hogy tudom honnan van a neve 😊 igaz õ gouryért volt oda 😄

BEAST
hát izé gépnek gép de mégis csa nõbõl van 😄 nem olyan rideg domina mint az ijászod 😄DDDD

SDana
Ja, amúgy neked nev volt ismerõs Silphile neve? Nem tom hogy írják, de hangzásra ismerõsnek kell lennie egy Xellosnak 😊

Sámán
FeketeVipera Drake cuccban meg emibowal nyomul <#bee1><#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

SDana
Nézz az órára is néha... Ilyenkor napközben kb mindenki melótik, tanul, akármi.
Este van igazán élet meg éjjel. Akkor mindenki bent van, lehet keresni bárkit. Ha valakki annyira HC, hogy egész nap nyomja, akkor menjen fizetõs szerverre 😊

Sámán
Köszike!!!! Akkor megint megpróbálkozom... De én kajak nem láttam öket sehol... Hm... Megmosom a szemüvegem! <#nevetes1>

Lakin salamanderek meg rowinok azok vannak dögivel, azokat gyaktam kicsit, de azok nem adtak ilyen küldi izét...

FeketeVipera 77 SS

SDana
A varázslónõk és az ijjboszorkák meg a SEkért vannak oda 😊 Te tank és bicskabuffer leszel 😊
Egyébként tegnap is partiztunk és jobban udvarolgattál Siplhilenek, mint Danadrielnek 😛

phalanx
4. Hunt Lava Salamanders
On the map, to the west of Wasteland you will see the Forgotten Temple. If you enter the temple and go another room further in, you will see 5 Lava Salamanders waiting. NOTE: on the N.A. servers, the lava salamanders are further in by another 4 or so rooms and turn left at the Salamander Rowin room. The Rowin are not the ones and "Laka" are not the ones you have to kill either. Since from the entrance of the temple, monsters are aggressive, you should first kill the monsters you encounter at the entrance and enter. If you kill between 1 to 3 of the salamanders, they should drop the quest item "Purification of Flame". Description: "Item received from Lava Salamander. Take this to the Ancient Spirit Martankus".

BEAST
a tankokat nem szeressük 😊 oldják meg maguk 😊)) én a dögös varázslónõkért meg az ijboszorkákért vagyok oda 😄DD de dana karija megint kikosarazott ... lecserélt 1 géépre .. 1 buffbotra 😄DDD

Sámán
Tankok álma! 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Viszont a kettö együtt állat!!!! 😊

FeketeVipera 77 SS

BEAST
hihi szép a neved 😊 és tökjó hogy bishop leszel mert én prophet 😊)

Sámán
Sajna senki sincs pont akkor amikor kéne valaki... Bezzeg amikor nem kéne mindig mindenki megtalál <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

pityogo2
kezdem unni, hogy 1 napja majdnemhogy figyelmen kívül hadják az emberek a fórumba írásaim 😞

Ide mit kéne írni?

pityogo2
akkor msot hol van cromac, hurricane, ezek???

Ide mit kéne írni?

Sámán
Kár... Maradék magyarok nagyon szétszóródtak... <#sniffles>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Fizetös Sieghardton biztos nem vagy 😞 -pedig en is szivesen beszélgetnék, föleg arrol hogy hol vannak a lava salik!!!!! <#wink>

FeketeVipera 77 SS

pityogo2
én a free-n vagyok.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
mivan?

Ide mit kéne írni?

Strahd_
Isendur 😊 de most nem olnine márha a freen vagy ,)

pityogo2
de irjatok már vmi nevet, mert már kezdek megõrülni. kb 30 nevet írtam be, de egyse müxik.
kérnék legalább egy aktív embernevet.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
01-esen a másik amúgyis test alatt

Ide mit kéne írni?

Sámán
Melyik szerveren vagy????

FeketeVipera 77 SS

pityogo2
valaki irjon már, vagy mondja már meg a nevét, mert 1 órája csak üzenésre várok!! 😞((

Ide mit kéne írni?

Sámán
Ezek tuti FT-ben vannak -de friendlistemböl sajna senki sincs bent, pedig elég hosszú, meg akikre véletlenszerüen rápriviztem azok sincsenek -jó majd elárulom ha addig megleszenk!!! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
FT végéig sikerült eljutnom oda ahol átmegy az a lávás-tüzes háttér ilyen templomiba, de nem találtam... A templomi részen keresgéljek? Onnan lehet továbbmenni esetleg?
Sajna csak kinaiak karattyolnak errefelé akik vagy nem tudnak vagy nem akarnak se válaszolni se megérteni mit akarok...
Nem tudsz esetleg bejönni és megmutatni??? Mint mondtam állnám az utiöltséget!!! 😊

FeketeVipera 77 SS

Manoooo
Na majd akkor téged kérdezlek! 😄

Manoooo
Ha sorCEE-s küldihez kell, akkor ROD-ban, ahogy jössz Gludioból, onnan jobbra!
Egy nagy téren heverész, piros gunyát húzós, agrokkal körülvevõs salamandráról beszélek! 😄
Ha nem ez, akkor nem tom!