Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
ric-et hunrricane név alatt keresd
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
j/k
30-40 lv körül -majd akikböl többen lesznek azokhoz viszonyított karival megyek 😊 40es shillen elderrel vagy 34es orkmonkkal (lehet hogy holnapra 35ös lesz)
Ezek a kronobe pókok ma estére a szívembe zárták magukat dobtak egy ilyen "ogre power gauntlets"-t <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
ez meg csak ugy😊
Summonerekkel csak az a baj hogy idézgetés nélkül semmit se tudnak...
De aranyos dolgokat tudnak idézgetni 😊))
Talán a nekromanta az egyetlen akinek van idézettje és van rendes támadó varija magasabb szinten is 😊
FeketeVipera 77 SS
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
FeketeVipera 77 SS
Ha kevesebb emberrel is, egy ostrom mindig mókás.
Beast, te meg ne nyivákolj, csak nyomd a karit, aztán majd ha 50 felett is nemteccik, csinálj másikat 😊
Egyébként igen, egy ostrom alatt a papok fõ dolga a buffolás. A hílelés csak másodlagos (zergzerg). Csapkodni meg úgyis kényteleen leszel egy nyíltsisakos csatában, legalább abban se leszel elmaradva.
Kicsit hálátlan dolog hílerbuffernak lenni, de cserébe nélkülözhetetlenek. Nem úgy, mint egy szólóbajnok varázsló. Nem is szeretem a varázslókat a partiban, csak magukra agróznak mindent a nagy sebzéssel 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
nézzetek rám...hát nem úgy nézek ki mint egy mijjijomos?😄D
én is voltam olyan partyban gattacával ahol egy kurva healer se volt és nekem kellett azt is csinálnom és tiszta káosz volt 😞(
persze engem anyáztak mikor meghalt vki 😞
solózni simán lehet duallal, spear csak azért kell hogy egyszer se kelljen pihenned 😄D
55 szint alatt gattacával soloban kb 10szer kellett max pihenni és ebben nincs semmi tulzás!
Ja és itt egy kép a jelenlegi karimról 😄
meglett az elsõ karma pontom 😄D
nem sikerült a restartos trükk sajna 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Jah télleg... Ezek dpla hp-s mobok... azért nem értettem miért nem fog rajtuk annyira a fegyim, de végülis csak ss kérdése volt az egész <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Egyébként szerintem 40re lesz annyi pénzed, hogy legyen dualod és spearod is... aztán majd használod, ami jólesik 😊
bárki aki akar valamit várja meg estét és beszéljeen mindenkivel arrol amit szeretne!
én is meg még sokan segitünk megszerezni a jobb dolgokat!
szal zaklassátok a klánt mert azért van!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Csak szereznem kell egy lájt armort. Egyébként láttam piacon egyszer 500Kért manti cipõt. A szerver lehetõségeihez képest szerintem tök olcsü volt, majd legközelebbre talán lesz is rá pénzem 😊
Eddig még csak 3-an játszottunk (Zitus)! 2 napja játszunk!
De nagyon remélem, hogy a régi kis nagy partyk itt is meglesznek! 😊
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
most egy elf csókával vagyok Hai néven 😄
mindenfajta help-et szivesen fogadok bár nem túl gyakran vagyok online
ja és most azért írok ide a fórumra mert most PKztam le egy KSert és kilogoltam hátha nem leszek piros 😄DDD