Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5am CET az ugye hajnali 4 orat jelent magyar idoszamitas szerint?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
<#mf2><#mf2><#mf2>😄DDDDDDDDDDDDDD ENNYIIIIIIIIIII 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nethyrrea
õk a free server batz-ján vannak

ric-et hunrricane név alatt keresd

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
bittorent a barátod ... dc suxx 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GSXR
okok

<#mf3><#gunyos1><#ejnye1><#gun><#duma><#levele><#heureka><#schmoll2><#boxer><#violent><#kocsog><#rinya><#ijedt><#fejvakaras><#conf><#csodalk><#duhos2><#action><#banplz><#lama>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

phalanx
nem jó hubokra jársz, magyar hubok álltalatlában tényleg szarok, csak külföldire szabad menni

hpzolee
Fakadjatok 😄 én felmászok lecibálom pár megával a kolisytesrõl ami kell és léptem😊,amugy néha tényleg eleg gec* ez a dc++.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Hat nem. Meg az is "vicces" mikor nagy nehezen fel ora alatt beindul a letoltes, es 1-2k-val szedek egy adsl-esrol aki 5 hubon van fenn es 10 slotot oszt, rolam persze ahogy fellepek 50k-val szednek folyamatosan...

Akkor nem csak én utálom, mint a sz@rt 😊

rakd félre, van kb 500k-m majd még keresek hozzá 😄D
j/k

phalanx
legjobb <#vigyor3>

DC a legnagyobb ellensegem. Rakattintottam vagy 30+ filera, mind pozitiv slotos volt, de connectingnal megall. Legszanalmasabb p2p program.

GSXR
Gastra a feen olcsón eladó! Pm Harpagon

phalanx
DC a barátod <#kacsint>

Tudna vki privizni egy 2.0, vagy efeletti feltort/crackelt frapsra linket winxp alat? kosz.

Ez mejik quest volt?

5am CET az ugye hajnali 4orat jelent magyar idoszamitasba?

Sámán
Ha valaki Sieghardton holnap szeretne partyzni szóljon bátran!!!<#wave>
30-40 lv körül -majd akikböl többen lesznek azokhoz viszonyított karival megyek 😊 40es shillen elderrel vagy 34es orkmonkkal (lehet hogy holnapra 35ös lesz)

Ezek a kronobe pókok ma estére a szívembe zárták magukat dobtak egy ilyen "ogre power gauntlets"-t <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sugam
vaaa 1 napig nem l2 zok maris annyi hozzaszolas meg minden vaa😄

hpzolee
Már a -.- kivolt ettöl a külditöl mindig pont legjbbkor termett mellém a quest mondter(sarga)most is 160hp lol 😄

ez meg csak ugy😊

Sámán
Igen de partyba nagyobb mobokra lehet velük menni és nem kell külön healolni 😊
Summonerekkel csak az a baj hogy idézgetés nélkül semmit se tudnak...
De aranyos dolgokat tudnak idézgetni 😊))
Talán a nekromanta az egyetlen akinek van idézettje és van rendes támadó varija magasabb szinten is 😊

FeketeVipera 77 SS

SDana
A summonerek szerintem végképp szóló karik. Végül is a summonnal olyan, mintha egy tank menne egy hílerbufferrel.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sámán
Varázslók jó szóló karik én is szeretnék majd egyet, de partyba nagyon gyorsan elfogy a manájuk, és egy varázslat után tényleg futniuk kell 😊)) -partyba talán a summoerek jók (?) -olyat is szeretnék <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

SDana
Remélem a frren is lesz hasonló élményben részünk 😊
Ha kevesebb emberrel is, egy ostrom mindig mókás.

Beast, te meg ne nyivákolj, csak nyomd a karit, aztán majd ha 50 felett is nemteccik, csinálj másikat 😊
Egyébként igen, egy ostrom alatt a papok fõ dolga a buffolás. A hílelés csak másodlagos (zergzerg). Csapkodni meg úgyis kényteleen leszel egy nyíltsisakos csatában, legalább abban se leszel elmaradva.
Kicsit hálátlan dolog hílerbuffernak lenni, de cserébe nélkülözhetetlenek. Nem úgy, mint egy szólóbajnok varázsló. Nem is szeretem a varázslókat a partiban, csak magukra agróznak mindent a nagy sebzéssel 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sámán
De hogyhogy nem vagy piros???? 😊

FeketeVipera 77 SS

ez meg egy hülegyerek a freerõl 😄DD
nézzetek rám...hát nem úgy nézek ki mint egy mijjijomos?😄D

ha partyzol mindenképpen csak akkor ha van a partyban egy healer is!
én is voltam olyan partyban gattacával ahol egy kurva healer se volt és nekem kellett azt is csinálnom és tiszta káosz volt 😞(
persze engem anyáztak mikor meghalt vki 😞
solózni simán lehet duallal, spear csak azért kell hogy egyszer se kelljen pihenned 😄D
55 szint alatt gattacával soloban kb 10szer kellett max pihenni és ebben nincs semmi tulzás!

Ja és itt egy kép a jelenlegi karimról 😄

meglett az elsõ karma pontom 😄D
nem sikerült a restartos trükk sajna 😄

BEAST
hihi dehogynem énmár ekezdtem a de vazsimat amikor mindenki mondta hogy nemáá még1 😄DD meghogy mé nem pap 😄D maugy jah majd megyek amikor ittis lesz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

phalanx
nana, azért nem kellett tulságosan gyõzködni, mellesleg te úgyis mégy majd WoW-ozni nem?

Manoooo
<#eljen>

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BEAST
fááj a szivem 😞((( mé hagytam magam meggyõzni 😞(((

Sámán
Megvannak végre a kis rohadékok!!!! Nem is kellett értük a legdurvább szobába menni!!! <#nevetes1>
Jah télleg... Ezek dpla hp-s mobok... azért nem értettem miért nem fog rajtuk annyira a fegyim, de végülis csak ss kérdése volt az egész <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

BEAST
ilyen karival semmi tapasztalatom nincsen szal most komolyan ... pl 1 1xü partyban vagy akár ostromnál nekem csak a harc elötti buff és a harc alatti heal a dolgom?? nemértem miért mondta mindenki anno hogy a prophet mekkora táp 😊))

SDana
Root+heal, rajta voltak saját buffok, az ellenfélen meg nem 😊
Egyébként szerintem 40re lesz annyi pénzed, hogy legyen dualod és spearod is... aztán majd használod, ami jólesik 😊

BEAST
hmmm ... akkor hogyarákba csinálta pl vinyen és még pár100 prophet hogy lazán levert minden DAt vagy tõröst???

SDana
Spear neked szólózáhos kell majd. Partyban jó a dual is. Vagy akármi, ugyse leszel DD 😊

phalanx
bazz csak a link marad le 😄 szal: http://rage.syvil.net/L2movies/FaGludioDefensemang.zip

phalanx
itt egy viedeó (egy spellhowler szemszögébõ) a legutolsó kaini ostromról (én is ott voltam <#vigyor3>) mindenki nézze meg, sztem megéri <#wow1>

BEAST
türelmetlen vagyok ... azota mégjobb ... egyre többen mondják hogy nekem spear kellett volna 😞((

de bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bárki aki akar valamit várja meg estét és beszéljeen mindenkivel arrol amit szeretne!
én is meg még sokan segitünk megszerezni a jobb dolgokat!
szal zaklassátok a klánt mert azért van!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
énmeg majdnem kitéptem mindazösszes hajamat 😄D vergödtem hogy dual kell ... vettem 2 sabert összeraktam kb 1 milla ... pont lefekvés leött láttam 1,35ért 1 másik dualt ami job a sabereknél ... majdnem sirtam

SDana
Én már lassan 28 leszek, szóval majd tankolok ha kell tank 😊
Csak szereznem kell egy lájt armort. Egyébként láttam piacon egyszer 500Kért manti cipõt. A szerver lehetõségeihez képest szerintem tök olcsü volt, majd legközelebbre talán lesz is rá pénzem 😊

BEAST
jujdejolesz 😊)) tényleg itt mekkroa a max party? 😊) nagyon elwowosodtam 😛PPP

BEAST
hihi én tegnap elfelejtettem suliba menni és kezdtem 1 humant éjfélre 25 lettem 😊

Manoooo
Ja tényleg, már 22-s vagyok! 😄
Eddig még csak 3-an játszottunk (Zitus)! 2 napja játszunk!
De nagyon remélem, hogy a régi kis nagy partyk itt is meglesznek! 😊

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BEAST
😊))))) bezzeg prophet tanácsokat nem adtál <#duhos2><#hehe>

na a Gypsy nevû de made-m a free serveren már meg is untam
most egy elf csókával vagyok Hai néven 😄
mindenfajta help-et szivesen fogadok bár nem túl gyakran vagyok online
ja és most azért írok ide a fórumra mert most PKztam le egy KSert és kilogoltam hátha nem leszek piros 😄DDD

BEAST
simáán 😊 ha ketten OBztünk akor FT nem probléma 😄DD

SDana
Mennyünk FTbe tápolni. Duplaxps monszták 😊