Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
hehe 😊 giranban is szoktam látni 1 halom klántársat meg magyart 😊 és nagyon "teccik" amikor elkezdem buffolni õket a csak annyit mondanak -Hagyd itt jön a botom 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
Magam részéröl Alerin , Alvador,Cica Stipi stopi enyém minden raidre 😊

BEAST
végül 1edül crumáztam ... 1-2 kosza premot meg kratort megöltem sok futással 😊) és esett 1 karmian csuka ... aztán mentem aludni 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cromac Mac Art
akor azok marhák voltak..egy pap bot fele annyit ér csak mint egy player alltal irányított healer...váratlan veszélyes helyzetekre nem reagál csak folyamatosan megdöglik...Ric-nek van egy Proféta botja de mi is csak akkor használjuk ha nincs 1 healer se a partyba vagy nem fullos a party...de amint tele a party a bot már megy is vissza Esc-el a városba...
ilyen szempontbol jo, mert sajna elég kevés a healer a magyar klánokban..és ha nincs aki online lenne azért még elmehetünk így is huzosabb helyekre partizni

SDana
Én letankolom simán, csak gyorsabban fussak, mint õ 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Strahd_
senki .)

400-as defre 1500-at???!!! Ki az úr isten tankolta azt a dögöt akkor???!!!

Strahd_
hösi? .) nem olyn avészes ha jon 1 50+ os pap akor sima ugy csak céllövölde .)

SDana
Én el szoktam hagyni Silphet, ha te is jösz 😛
Mennyünk majd ma este crumázni... 35 körülieket összeszedünk párat és beveszünk egy lakájos kis termet.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
váháhá ... mindig ez van ... és a végén én leszek a hõsi halott ...

Strahd_
Bár akor az ö sexrabszlgája leszel .) Jeanne

Strahd_
Van ra esely jo fej a srac 😊 ha meg nem ajandekozta el .)

Cromac Mac Art
Isi seggét kell megcsókolnod ha megkapjuk azt a Damascust.😄DD

Strahd_
Demon king 400 as defre ut 1500 at 😊 csak erre kell vigyazni amugy nem gond .) midneki johet aki akar 40- alat max harcosoknak van értelme mert tul magas am mdef es 1 eet sebzel , de ha gyohgyitasz (BISZT neked SZOLT) akkor gyertek nyugodtan

Cromac Mac Art
😄

Strahd_
akor én nem intézkedek ez ügyben ugyan is én intézem 😊 most jol megsértödtem .)

Cromac Mac Art
40 felett mar johetsz Sise csak vigyázz nehogy rádmozduljon a King😄D

Count Adyn
Akkor jeanne megvsókol cromac😄 És megfoghatod a seggét is😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Cromac Mac Art
lehet megkapjuk ma azt a kardot, ha nem akkor kraftolunk 1-et...elég sok blade is esett..

Cromac Mac Art
a pontos szám: 85 fõ
tehát a német szövetségesünkkel es a 3 saját klánnal összesen 85-en vagyunk eddig és még kb 15 magyar vár felvételre...ezert nagy a valószínûsége hogy kell még 1 magyar klán majd..😊
ergo kb 100-an leszünk néhány napon belül...+ még amennyi europai jelentkezik Isendur klánjába, már tevezzük a recuriment projectet, nagy katonai erõdemonstráció készül, teljes harci diszben akarunk vegigvonulni a városokon Recuriment felirattal a fejünk felett(remelem legalább 60-an leszünk online holnap) utána meg nagy közös fun-raid várható😄

szal gyertek minnel többen, hogy megtöltsük a 4-ik magyar klánt is és rabigába verjük, majd munkatáborokba deportáljuk azokat akiknek nem tetszik a rendszerunk..😄
(vagy ez már egy másik játék?..😛

BEAST
olyan lehangolo hogy mindenkinek van valamilyen bot karija 😞 tegnap is crumáztam volna de nem vettek be mert volt pap botjuk ...

Count Adyn
Ja, Jeanne voltam😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Baszkurátor
Ha elindul addigra ......<#whatever><#whatever>

Count Adyn
En a freen 53+ DA vagyok, egesz brutal kari csak kene nekem aza damascus amit most talatak a sracok😊 Ha mar a gyogyitok is dual sls el szaladgalnak vazze😄

BEAST
#37081 ugyanezeket kérném 😊))))

Sáska
Mettõl meddig? mi a minimum szint, aki mehet? 43-as PR vaok^^, ha beleférek, s otthon leszek, akkor jönnék 1-2 headshotot kiosztani<#violent><#smile>

hmm...😊)))

Strahd_
Ma este

Demon King Raid

minden érdeklödöt szeretttel várunk lényeg üsd a kinget 😊

Strahd_
A klényeg volt a LOL 5 ös klan .) csak kinöttük lett a LOD de azt is lassan kinöjjük .) es pár külföli akrt jönni de a magyar clancsetet nem birjak ezért van a LOE hoyg ott csak angolul megy a trécselés

(nálam eddig ugy néz ki z3d lesz egyedüli magyar velem 😞 .) es eddig full mage klán .) 2 sh 1 shilien elder 1 sorci lesz majd

Strahd_
LOL vezetöje Avenger (10 hely)
LOD vezetöje Hunrricane (x hely)
LOE vezetöje Isendur (sok x hely)

Ahoz jelentkezel ahova akarsz csak jelenkezzeetek hogy be tudjunk venni titkete ergo Ric vagy Avenél jelentkezzetek

külföldiek közül toborozzuk az europaiakatakik 40+ osak és csatlakozni akarnak

Strahd_
nem

ennél egyszerübb 😊)

LOL LOD magyarok 1-80 😊 ig akármilyne ha magyar vvagy választaesz egyik közül ahol van kely ez lassan 2 5 ös klánt jelnt.
LOE meg a külföldi szekcio eddig sajan kevesen vagyunk benne számszerint 3 db 54+ os

Errõl a 3 klánrõl írhatnátok, ki? hol? merre?
50+-os karik LoE-ban, 40-50-es karik LoD-ban, 40 alattiak LoL-ban...vagy nincs ilyesmi? mindenki oda került ahová befért?

SDana
Lassan elnevezhetjük magunkat helyi CBAnak... 😊

Igazi ellenseget meg nem szereztunk, de mar a harmadik clant fogyasztjuk. LoL, LoD, LoE. A szovetsegesunk meg a MyD. kb. osszesen 50-en lehetunk.

Strahd_
Ellenség már nincs

Szövetségese meg az Myd

Strahd_
de

http://kaleb222.uw.hu/demon1.jpg
http://kaleb222.uw.hu/demon2.jpg

Állok elébe 😊

prophet botod van?O.o

Amúgy van a magyar klánnak vmi szövetségese vagy ellensége??

Arról a Demon Kingrõl nem csinált vki képet???!!! 😞(

csuzlee
En is megyek megnezni, bar en mar lattam ilyet a rendes szerveren 😄 Sejtem mi lesz a vege 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Strahd_
Da az a leginkabb papir kari 😄

Arte...!!! PVP? .) megnéznélek milyen vagy

csuzlee
Csatlakozom!

GAthersw
DA! 😄DD

01110000 01110010 00110000

Strahd_
"Lattam en mar karon SH-t 😄 Papir kari, stun vagy egy emberesebb loves haza vagja 😄"

Egy karit mondj aki nem papir kari?

csuzlee
No Problem 😄

Strahd_
bocsi .)

csuzlee
Nah megkerestem neked 😄 #37058 by Sis3 😄D

csuzlee
Coypzd be legyszi azt a commentet ahol en azt irtam hogy Acro singer buffban 😄 Nezd vissza azt nem en irtam, az en velemenyem is az hogy buffban mindenki atom 😄

csuzlee
Menjunk inkabb EV-be partyzni 😄