Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de legyen neked Sh papir kari .)
Gladiátor méganyira.. :D
Látam DA elfeküdni z3d(42) lövésétöl Crumában :D mert a DA(x) beszolt Lyriana meg rálött 1 et.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Én B fegyverre és B páncélra mentem sajna nem tul eredményesen :(
(Dual Valhalla :) )
Haste SB, Bless Shield SB, Return SB, Invigor SB, Magic Barrier SB, Death Wisper SB, Guidance SB, Bless the Body/Soul Spellbookok, ha van valakinek plz írjon, köszi!
01110000 01110010 00110000
Igaz az meg 45- nal volt :) lehet pvp ben buff nélkül lenyom lehet nem
Sh nem 1 lövséböl kell hogy öljön mint ahogy a DA se arra valo hogy 1 utéssel öljön... Ot van arte .) uj karija 52+ majd megcirogatom este.
amit tudok most vörös mobba 1500-1600 körül sebzek buffban(profeth, shilien elder) (sajna bd buffban még nem néztem igy nem volt teljes a buffolás majd ma este :) Pytan farmolasnal)
mesélj! :)
Most szerencsed hogy Gladiatort csinalok. DA es Ijasz is ellatna a bajod :D ugyan olyan szinten :D "
majd megnézem artét vagy acrot :)
Nem értem miér tkéne 1 lövésböl ölnöm? .) buffokban én is király vagyok és még lassu se vagyok... 704 es cast speed nem lassu :)
DA papirkari .) tegnap nem sokat csinalt Pytan ellen .) a gyenge papir Sh-k viszont azt reggeliztek.
Viszont nagyon aranyosan néz ki, lehet vele villogni, meg keménykedni a piacon :D
ami tényleg nevetséges
Ishaka, Timiniel......
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Mester verhetetlen :)
7! triple edged jamadrh
2 mystic staff
1 elven bow
1 manti csuka
kb 20-30 db 30-100k-s armorok
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Egyelõre új élményként hat, hogy 25ös szinten Bsps-el támogatva wyrmet gyilkolászok, magam mellé unicorn boxert állítok, ami meg manámat tolja vissza :) Csak sajna cseppet hosszú a boxer cooldownja. BTW valaki volt elf csikennel? Mire jó az unicorn mirage? csak mert 90% xp-t elfogyaszt mindenbõl, tehát esetleg arra, hogy ha túl gyorsan fejlõdne az ember, akkor kicsit visszább tartsa...
Staff of Evil Sprit Head //* ha lát eladoban pls szolj .) kikalkulálom meg tudom e venni vagy sem meg kell 12 :/ *//
Oriharukon Ore
Silver Nugget
Cokes (coal charcoal)
Braind Hemp (stem)
CBP (animal bone)
SOP
Mold Lubricant
Mold Hardener
Enria
Én se nagyon voltam nagyobb megmozdulásokon (raidek, ostrom stb) sima L2-ben. Raiden féltem a droptól, ostromon meg nem akartam ep-t veszteni,mert pl. a törpémmel elég nehéz lett volna viszaszerezni.
Prophettel meg solozni szerettem :))