Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
Te hoztad fel Acrot singer buffban .) buffban mindeki király .)

de legyen neked Sh papir kari .)

Gladiátor méganyira.. :D

Látam DA elfeküdni z3d(42) lövésétöl Crumában :D mert a DA(x) beszolt Lyriana meg rálött 1 et.

csuzlee
Nah pont ezt akartam mondani :D 1. PVP-t nezzunk es ne mobok irtasat, mert abban teny es valo hogy magek nyernek. A masik meg a buff, szoval szerintem PVP max sajat buffokkal szep :D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Strahd_
Páran Ishakát famrolták (és a nagyobb klánok is :) ) sajna AOW nevü klánnak dobott csak Demon Swordot :( Willnek nem :(

Én B fegyverre és B páncélra mentem sajna nem tul eredményesen :(

(Dual Valhalla :) )

Strahd_
Invigor van

GAthersw
Kellene nekem free szerveren:
Haste SB, Bless Shield SB, Return SB, Invigor SB, Magic Barrier SB, Death Wisper SB, Guidance SB, Bless the Body/Soul Spellbookok, ha van valakinek plz írjon, köszi!

01110000 01110010 00110000

Strahd_
Acroval legutobb 3:0 volt :)
Igaz az meg 45- nal volt :) lehet pvp ben buff nélkül lenyom lehet nem

Sh nem 1 lövséböl kell hogy öljön mint ahogy a DA se arra valo hogy 1 utéssel öljön... Ot van arte .) uj karija 52+ majd megcirogatom este.

amit tudok most vörös mobba 1500-1600 körül sebzek buffban(profeth, shilien elder) (sajna bd buffban még nem néztem igy nem volt teljes a buffolás majd ma este :) Pytan farmolasnal)

ne csak ennyit mondj már basszus :DD
mesélj! :)

GAthersw
DA ûberkari, 1-2 tank kellene a klánnak, mert fasza az az orc meg sok HP meg minden de NEM tank sajnos. Szóval DA kell, amennyi partyval megyünk ALbe annyi.

Strahd_
" ma 12:17 | Privát | Válasz | #37046
Most szerencsed hogy Gladiatort csinalok. DA es Ijasz is ellatna a bajod :D ugyan olyan szinten :D "

majd megnézem artét vagy acrot :)

Nem értem miér tkéne 1 lövésböl ölnöm? .) buffokban én is király vagyok és még lassu se vagyok... 704 es cast speed nem lassu :)

DA papirkari .) tegnap nem sokat csinalt Pytan ellen .) a gyenge papir Sh-k viszont azt reggeliztek.

csuzlee
a free serveren meg nem lattalak :D

csuzlee
Az a baj hogy nem tudom most mirol beszelunk? Seighardton "Isendru" Karmian Set meg +3 Ghoul Staff :D Nekem meg Theca meg +3 Crystal Dagger. Mind a ketto Best CG

Strahd_
DE

Strahd_
Mostani Isednurom 2* er erösebb mint az Amcsin volt...

csuzlee
Nekem csak annyit mondtal hogy az egyik a semoe es ha lesz masik azt megkapjuk, akkor meg nem volt sok :D

Strahd_
nem csak 4 szint set se kutya és a fegyver se .)

GAthersw
Mondtam már hogy az egyik brig helmet a tied a másik Zitus-é, amint beindul odaadom.

Strahd_
Lehet lassu vagyok .) Karik nem igy érezte .)

Igazából csak nem tudom felfogni, hogy ezt az officialban hogy gondolták...mire jó egyáltalán? Tud lõni valami középszintû wind strikeot ahogy néztem, de mégcsak az sincs, hogy izomkolosszus lenne, rácsapnak pár nagyobbat, és már dõl is el...ráadásul itt most free-ben 1 D kristálby kerül ugyan csak, de a hivatalosban még asszem abból is többet fogyaszt.

Viszont nagyon aranyosan néz ki, lehet vele villogni, meg keménykedni a piacon :D

sztem a 90%-ra gondol :)
ami tényleg nevetséges

Szekijoe
Ezt én is hiányoltam

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Õõ hogymi?

Nagy magyarok nem farmoltak "boss"-okat event alatt???
Ishaka, Timiniel......

Sáska
Pedig kérdezd meg ventrin a többieket..:) ott állt az aréna szélén, s opnnan osztotta az észt. õ is meglepõdött.:D

csuzlee
Egyebkent nekem az az eszrevetelem, hogy sokan beszelunk PVProl, es a legtobben ilyenkor face2face re gondolnak. Csak az a baj hogy tapasztalataim szerint ez nagyon ritka , az eles mezei helyzetek teren :D Altalaban mindig 2-3an tamadnak meg :D es en probalok ugy merlegelni hogy az ilyen helyzetekben melyik a jo kari. Szerintem egy SH siman elszall, mig egy tank vagy egy ijasz, legalabb egyet ki tud kozuluk nyirni, vagy az ijasz elfut :D

csuzlee
Eskuszom hogy ezt megnezem, ma belepek a rendes szerverre , meg "Isendur" nagyobb is 4 szinttel :D Szerintem nem lo le 1 lovessel :D de kiprobaljuk :D

Sáska
Arte= Acro<#hehe>

Sztem legjobb pvp/solo kari a prophet. Csak legyen fasza felszerelése. Evasion-ös karik ellen szar, de minden más ellen nyer.

Sáska
Múltkor arénában Arte azzal viccelõdött, hogy belépett az arénába, s belelõtt egyet-egyet a mágusokba. Volt ott SH is, s kivétel nélkül mindegyik hullott 1(!) ss-es lövéstõl. (igaz, volt swordsinger ráénekelt az eminence-re, de akkor is 1 lövés:D)

csuzlee
Kerdezzetek meg Arte-t miert hagyta abba, o eleg sokat jatszott vele nagy szinten, el tudja mondani, vagy semot :D

csuzlee
Most tenyleg nem akarok senkit megbantani, de nagyon sok pvp-t lattam, ahol sajnos a SH alul maradt :( Lattam DA ellen, meghalt a sok stun miatt, lattam ijasz ellen, 1-3 loves :D, lattam Sourcer ellen. Sajnos lvl 50 felett mar nagyon randomra megy meg a BSPS-es sleep is, jo ekszerekkel, vagy akar anelkul, es nagyon nagy hatranya a keves hp :( lvl 50 felett az a hp amivel o rendelkezik nagyon keves :D Ha pedig lemond a karmianrol hogy jobb legyen a P.def, ami szinten nem sokat er, olyan lassu lesz hogy mire elsutni a kis sleepjet, meghal :D

BEAST
nem verhetetlen :) ha 1 szinten lennétek ellenes esélytelen lenne :P najo nem ... SH a király ... silence a magek ellen sleep minden más ellen ... szal :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sáska
szerinetem no para, majd ha 5 után se megy, akkor elkezdhetünk rajta gondolkozni, hogy a sieghart-ot nyomják fel épp, vagy a c2-t<#hehe>

Gugger
miért nem megy a szerver, kezdek aggódni!? már reggel óra nem megy ! Hírek?

csuzlee
Legerosebb mage, de mivel lassu cast speed, kotelezo a karmian :D Abban meg P.def nulla tarsul az amugy sem sok HP-hoz :D

csuzlee
Lattam en mar karon SH-t :D Papir kari, stun vagy egy emberesebb loves haza vagja :D

ebben nem lennék azért annyira biztos :)
A Mester verhetetlen :)

tegnapi droppom
7! triple edged jamadrh
2 mystic staff
1 elven bow
1 manti csuka
kb 20-30 db 30-100k-s armorok

fas*om mégmindig nem megy :((

úristen....

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

csuzlee
Most szerencsed hogy Gladiatort csinalok. DA es Ijasz is ellatna a bajod :D ugyan olyan szinten :D

Szekijoe
Nem vágom srác, kevés az info <#nevetes1>Lehet én vagyok butus, de mivel még a fizetõs szerveren is nyomulok A free-n meg annyira gyorsan pörögnek az események ezért légyszi több infót adj (hol mikor kinek)-->Meik szerver, mikor vagy on, kinek kell szólni?<#conf> Ventrin már tök jól megismerem a hangokat<#nevetes2>de hogy minden karaktert, játékossal és a hangjával meg a valós nevével összekapcsoljak <#wow3>már nem bírom agykapacitással. De ha hazaérek megnézem a warémban valamien head mintha esett volna nekem.<#vigyor2>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Én most egy elf mage picsát indítottam. Akartam nézni korábban is, de official szerveren heti 1-2 óra játékkal warrior mellett sok értelme nem lett volna.

Egyelõre új élményként hat, hogy 25ös szinten Bsps-el támogatva wyrmet gyilkolászok, magam mellé unicorn boxert állítok, ami meg manámat tolja vissza :) Csak sajna cseppet hosszú a boxer cooldownja. BTW valaki volt elf csikennel? Mire jó az unicorn mirage? csak mert 90% xp-t elfogyaszt mindenbõl, tehát esetleg arra, hogy ha túl gyorsan fejlõdne az ember, akkor kicsit visszább tartsa...

Strahd_
Csuzlee .) én is belédkötök akkor .))

csuzlee
Mi is irtottuk a fakat EG-ben, de kurva sokan voltak es ment a KS-eles. Aztan meguntam es az egyik mage-ra rabasztam, az meg visszalott, de mi 5-en voltunk es gyoztunk :D

Hja, most simán pvpztem valami gyerekkel, rámcsapott kettõt és megfeküdtem :) Kb 10 szinttel lehetett nagyobb mint én, röhögtünk egy jót aztán respawn...kb nem számít, mert nem dõltem tõle össze gazdaságilag, sem lelkileg, hogy jaj rohanhatok XP után.

Strahd_
Az alábbi dolgokat vásárolnék ha van neked eladoban

Staff of Evil Sprit Head //* ha lát eladoban pls szolj .) kikalkulálom meg tudom e venni vagy sem meg kell 12 :/ *//
Oriharukon Ore
Silver Nugget
Cokes (coal charcoal)
Braind Hemp (stem)
CBP (animal bone)
SOP
Mold Lubricant
Mold Hardener
Enria

csuzlee
Szerintem igy elvezhetobb a jatek, vegre "jatszhato", elmenyben gazdag, mokas jatek :D

Jaja nekem is bejön.
Én se nagyon voltam nagyobb megmozdulásokon (raidek, ostrom stb) sima L2-ben. Raiden féltem a droptól, ostromon meg nem akartam ep-t veszteni,mert pl. a törpémmel elég nehéz lett volna viszaszerezni.
Prophettel meg solozni szerettem :))

De ez szerintem spec kurvajó, mert elõtérbe kerül a móka.

Ha belegondolunk, ezzel az eventtel (sztem) azt érték el, hogy mégjobban a PVP-re helyezték a hangsúlyt (állítólag az L2 pvp-re, ostromokra alapulna). Mivel emelték az exp-t, droppot stb. olyasmi lett mint a GW. "hamar" ki lehet maxolni a karit és "hamar" el lehet érni azt a szintet ahol már ostromokra raidekre el lehet mennni. Meg ha droppolod a fegyvered az se jelent nagy bajt.