Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuzlee
Nah, igen csak az az igazsag hogy annyira mar nem vagyok kocka l2-es hogy a legjobbra torekedjek, fontos, hogy hogyan nez ki a cuccom, meg ilyenek 😄 Nem az hogy milyen fasza hogy 10-edjere sikerul fel entchantolni egy dual delut es az milyen kiraly 😄 ez mar nem erdekel annyira 😄 Rendes szerveren szeretnek egy dual katanat, mert nagyon tetszik 😄 meg valami szep heavyt, ami jol nez ki, es igazsag szerint azt is leszarom milyen set bonust ad 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

SDana
A sok pénznek köszönhetõen nyugodtan lehet SS spamolni és +olni a cuccaidat. Próbálj meg egy +10es kardot összehozni... Sok pénzed fog rámenni a sok törés miatt, de cserébe lesz egy a grades kardod a cbõl 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GSXR
Az én karim eladó ha érdekel téged/valakit a varázsló.
Lvl 54.6
Avadon Robe
Avadon Circlet
Avadon Gloves
Avadon Boots
+3 Ghoul's Staff
C-s ékszerek
1.5M kp
waréba sok material

+ a törpém lvl 27
Brigandine Set
Hand Axe
nemtommennyi pénz és material

Sámán
Szerintem free amúgyse egy biztos pont -végülis ott bármikor azt mondhatják hogy ennyi, mert nem éri meg nekik továbbra, vagy mittomén stb 😊))
Fizetössel meg ha már ennyit szenvedtem, ezzel is fogom befejezni -valamikor sokára C2 tetszik annyira hogy talán jövö karácsonyig is kihúzza -addigra csak lesz már nekem is nagykarim! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Persze ha jönnek még fejlesztések még jobb lesz -remélem freeröl meg wowból néhányab elöbb-utobb visszajönnek azért... Olyan jó lenne magyarokkal partyzgatni, nem ilyen "aztsetudommiröldumál" csapatokba betársulni <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
Igazsag szerint, kicsit unom a free szervert, mert elertem egy szintet, es ugy erzem hiaba van rengeteg penzed nem nagyon tudsz vele mit kezdeni, mivel nincsen tul sok luxorynal jobb cuccos a piacaon 😄 Remelem erthetoen irtam le 😄

Sámán
Amúgy meg Gladiátort nagyon szeretik partyba, biztos gyorsan szert fosz tenni egészségesebb összegekre <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ilyen magas szintüek mellett ha van jó party 3szintet lépsz mire ök 1t! 😊)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Privi 😊

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Nicsak valami partyt csak össze tudunk hozni a normal szerveren is? Csak az a gáz majd mindenki magasabb mint én. Nem gáz csak legyen party.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

csuzlee
Termeszetesen en is pucer karit adtam erte, de akkor is, van egy Crystal Daggeren meg full Drake Set az max 15 miska es az edes keves 😄

Sámán
Huh, hát ha azt felruházás nélkül kapod az elég gáz... Annak minimum dualsls meg ugye a hozzá illö top b-s hevy cucc kéne, hogy az ékszereket már ne is hozzam szóba!!! <#wow2><#vigyor4>

Adjál érte teis pucér karit!!!!! <#nevetes1>

Tök állat, végre lesz mégegy jó kis magas szintü tank "normálon". <#ravasz1><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
Ha valakinek van akarmi olyan cucca, amit el akar adni, vagy mar nem hasznal a normal serveren, az irjon nekem itt pls, mert elcsereltem a karim egy lvl 55-os Gladiatorra nick: LLDest0rati0nLL es ugy nezem keveske lesz a penzem, hogy felruhazzam szoval minden tamogatast szivesen fogadok 😄

Sámán
Jóvanna, magamra vettem! <#vigyor4><#vigyor2><#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
eredeti honlapról?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

c1-es clent-et honnan szedted le?
http://lineage2.amnesia.hu/
mert nekem innen nemengedi leszedni
valoban, kaptam segitseget, es mar le is jott. Mostmar csak turelmessen ulok a monitor elott, es varom mikor lehet regisztralni 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Letöltés mûködik csak figyelmesen el kell olvasni. Van vele foglalkozó topic, és két mirror is van.

Koszi,

Latom regisztracio nem megy, valamint a letoltes se mukodik 😞

Igy jartam. Remelem meg megjavitjak, mert azert kiprobalnam. 😊

Nem tom ja. Levesz vmenyit bankkartyarol azt csa. Orulok h nem kell vele foglalkozni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

phalanx
nos Shaere,Bis,Vipera megmasztuk a rettegett garden of evat,majd lesz kepecske😊
elotte sajna kinyirt egy kek boss😊
mar te se tudod mennyi?😊)
ooo, most nezem. Van free verzio is? Hol? Merre?

15 dolcsi asszem.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mennyi ennek a havidija?

Sehol se talaltam meg 😞 Valami timecardot emlegetnek, de nincs ott az ara.

GAthersw
A Free szerveren.

01110000 01110010 00110000

WTB:
-Doom Gloves recipe
-Doom plate armor part
-Doom plate armor recipe
-SOP
-C. leather
-Doom helmet/vagy recept és cucc

gPROject
én csak azt mondtam, hogy nagy a vagyonotok 😊

the world is mine

Sámán
Privi 😊

FeketeVipera 77 SS

"Annyi hülye halált látok nap mint nap"
<#wow1>?

Sámán
Annyi hülye halált látok nap mint nap hogy részemröl minden nap ajándék! Kár idegbetegeskedéssel elszúrni azt a sok-sok ajándékot! <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
megy

GAthersw
nyugalom, a hosszú élet ritka.

nem megy a free?:/

Sámán
Szivesen! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

agyhalál
thx mind2töknek^^

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

U.annyi a matk-ja mind2nek. Botnak nagyobb a patkja, de viszont akkor nem lehet pajzsot hasznalni. Sztem vari inkabb konyvet hasznaljon, igyis elegge papirkari.

Sámán
Könyveknek nagyobb az mattakja, botokkal meg nagyobbakat lehet ütni -egyik se ocsó 😊

Ha sikerül valamelyikböl toppost szerezni tuképp mindegy -könyv mellett mondjuk tudsz pajzsot használni, a bot meg ugye kékezes.

FeketeVipera 77 SS

agyhalál
Human Clericet mivel érdemes felvegyverezni?
Könyv, vagy bot? Mi a különbség a 2 között? Varázslókhoz nem értek. Egy-két tippet pls, akinek ideje engedi.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Sámán
Nem egészen! Sajna sokan hiszik így hogy nekünk aztán semmi se számít és páran lazán visszaélnek a jóindulatunkkal -akinek nem inge ne vegye magára!!!! Asszem akinek tudtunk segítettünk mindig! Most össz vagyonunk -ha nem vesszük a karik felszereléseit- kb 3milla -Doom cuccokhoz is kéne még mindenféle.

Botosokat fórumon szereti mindenki cseszegetni, de persze ha kell valami akkor rögtön haver az illetö <#beka3>

Mostanában meg még ez a vád sem érhet minket! Játszunk! Föleg Kanadaiak szeretnek -pl engem! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Na de ne menjünk má így vasárnap délután bele mindenféle mélyreható csipkelödésbe! Nyugalom a hosszú élet titka!!! Inkább szeressük egymást!!! <#law><#vigyor2><#law>

FeketeVipera 77 SS

jah, yaksa meg demon staff botbol...

lol

gPROject
ez megmagyaráz mindent 😊)
szyl egy egész klánt feltudna szerelni, annyi zs-je van 😄

Sámán
Szóval öket örök hálám üldözni fogja!!! <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Persze Thangart sem akarom kihagyni a sorból!!! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
És természetesen Crag-é is -bár az azért annyira nem közeli <#nevetes1>
Viszonyt a cuccaim egy része Crag kedvessége!!! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Sieghardton van egy csomó karim! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nem! Szyl barátnöje vagyok!!! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

41-en emi bow? Te ugye a freen jaccasz?😊