Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
isteni a társaság 😊 és ez eddig is ilyen volt , csak akor "dolgoztak" az emberek most meg játszanak 😄
ég és föld 😄
nem különböztetik meg a Mydet és a Lordsot.
nekem az az akció nem tetszett Myd részérõl amikor ott hagytak minket Adennél, az érdekes volt...
๏̯͡๏﴿
jelenleg sokak szemében a Lords = MYD vagy még rosszabb MYD csicskásai...
most mi vagyunk az MYD kiskutyái?? kell ez nekünk? Mert nekem nem inkább akkor nem klánozok.
Nem értem Ric miért csinaltad... már nem vagyuk szüvetségben velük... más szerver más idök... és a másik szerveren is ki kelle volna lépni tölük pusztuljanak... nehogy már most megint a köcsög myd miatt megint a fél szerver ellenünk legyen.
Tokjo volt a tegnapi party shaerevel meg bissel crumaban, megint kedvet kaptam kicsit l2-hoz 😊
Kar hogy kevesen vagyunk mar, foleg 50 alatt 😞
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
csuz, neked meg, amíg a botot bármilyen formában is haználod a fizetõsön, ne legyen túl nagy a szád mert nincs mire.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egyenlõre a Myd oldalán. De ha ne segítsetek a Myd-nek, ha ez a két klánon kivül valakit megtámad..
Csak The Triad-dal es az Omnicesz-szel vagyunk "WAR"-ban.
Az utolsó akciom a Myd-del Omnicesztesek ellen:

Majd felébredsz!
00:36:45 Platinum : on this server lol lets see what happens later
00:36:50 Platinum : haha u guys gonna help myd ?
ez mit jelent ?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
En Silver Rangerbol akarok Mystic lenni. Cuki azt hogy kell?😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
sehogy 😊
--------------------------------------------------------------------------------
l2 server is down till further notice
duante
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
tegnap mondtak allyn hogy tuti lepkznanak
Jáccik vki most a forsaken szerveren? Most ismerkedem a játékkal de nem nagyon igazodok ki
multkor lepvp ztuk a ripet TOI ban, mondanom sem kell Nethy az ellenseg soraiban volt, le is szedte sahra 2 utessel😊
utana meg bevettuk a partyba mert mondtam hogy cimbi meg jofej stb😊))
nem is baszlattak kapott dropokat is stb😊)))
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Asszem este nekiállok felpeccselni C2re és aztán vissza bicskaboszinak...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
tipikus köpönyegforgató selyemfiú
hali, én a Hydra klánban vagyok, egy Dendy nevû BH nevében beszélek aki kilépett a játékból. tudok beszélni vele hogy megtudjam mennyit kér érte. keress meg nemsokára. beszélek a klánvezéremmel hogy tartsa még meg a karit addig.