Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A MyD sehol sincs hozzánk képest

Strahd_
De emberek viszont a magyar csapat elött le a kalappal 😄
isteni a társaság 😊 és ez eddig is ilyen volt , csak akor "dolgoztak" az emberek most meg játszanak 😄
ég és föld 😄

Lynx_TWL
teljes mértkében igazad van😞
nem különböztetik meg a Mydet és a Lordsot.

nekem az az akció nem tetszett Myd részérõl amikor ott hagytak minket Adennél, az érdekes volt...

๏̯͡๏﴿

Strahd_
Szerintem Ric az utolos akciod legyen ez.... béke kell... höljék egymást halálra amig nincs várunk ne háboruzgasunk senkivel...

jelenleg sokak szemében a Lords = MYD vagy még rosszabb MYD csicskásai...

most mi vagyunk az MYD kiskutyái?? kell ez nekünk? Mert nekem nem inkább akkor nem klánozok.

Strahd_
Én nem segitek az MYD nek fazstalicskák hagyni kell öket dögöljnek meg.

Nem értem Ric miért csinaltad... már nem vagyuk szüvetségben velük... más szerver más idök... és a másik szerveren is ki kelle volna lépni tölük pusztuljanak... nehogy már most megint a köcsög myd miatt megint a fél szerver ellenünk legyen.

Egyebkent meg ha kell vkinek vmi spoilos targy vagy recept, szoljon es megyek segiteni.
Botot en is csak arusitasra/vetelre hasznaltam, masra azert nem mert feltettem a karit a vegleges ban-tol.
Tokjo volt a tegnapi party shaerevel meg bissel crumaban, megint kedvet kaptam kicsit l2-hoz 😊
Kar hogy kevesen vagyunk mar, foleg 50 alatt 😞
csuzlee
Teljesen igazad van, bar csak arra, kell hogy pl. pentekenkent itthon vagyok es akkor tudjam huzni manot, mert egy kicsit le van maradva. De nem hagyom ott oket soha botozni... 😞

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Nethyrrea
nemnehéz engem leszedni, ezt már a kezdetek óta tudom. egyébként meg fõleg nemnehéz engem leszedni egy olyan embernek aki nálam pár szinttel magasabb és toppos B cuccokban császkál.

csuz, neked meg, amíg a botot bármilyen formában is haználod a fizetõsön, ne legyen túl nagy a szád mert nincs mire.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ez így igaz. ha egymagad mászkálsz IC-s a toronyban igen hamar leszednek. monnyuk tegnap azért haltunk meg, mert a black ore roomban megálltunk a belsõ teremnél, és a táncom beaggrózott egy kis csapatot abból a nagy vörös izébõl ami paralyze-t nyom (milyen már hogy nem is szabad a fal KÖZELÉBE se menni ha nem akarod hogy beaggruljon....) egyébként nemtom hogy ezt a paralyze-t ki lehet-e valahogy kerülni, mert akkor tulképp lehetetlen behalás nélkül átmenni azon a termen. tegnap is bementünk oda mert valakit fel kellett támasztani (1 emberkét). az akcióban 2 másik ember is meghalt 😄DDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gugger
grat

HUNrricane
Azt, hogy a The Triad-dal és az Omnicesz-szel harcban állunk..
Egyenlõre a Myd oldalán. De ha ne segítsetek a Myd-nek, ha ez a két klánon kivül valakit megtámad..
Csak The Triad-dal es az Omnicesz-szel vagyunk "WAR"-ban.

Az utolsó akciom a Myd-del Omnicesztesek ellen:

Majd felébredsz!

csuzlee
Valaki adjon linket a legujabb bothoz!!!!!! PLSS

0:36:35 Platinum : lol u seem koo dun wanna fight u
00:36:45 Platinum : on this server lol lets see what happens later
00:36:50 Platinum : haha u guys gonna help myd ?

ez mit jelent ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

😊)))))))))))
En Silver Rangerbol akarok Mystic lenni. Cuki azt hogy kell?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

lol
sehogy 😊

eltudja valaki mondani hogy hogyan tudok warriorból, rogue lenni?

Posted: Thu Dec 16, 2004 6:24 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

l2 server is down till further notice

duante

Lehet hogy újraindul a HSC!
Új HSC oldal

olvassátok a forumot még nem konkrét de biztató! 😊

B@lu
persze hogy jo volt😊)))))

B@lu
nem o dob , neked lesz nograde dropod😊

Lynx_TWL
beléd baltát😊

๏̯͡๏﴿

SDana
Miért, bloody pixie dob valamit? <#wow3>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

De jo poen volt tenyleg!
Banyek Diniz, de szemet vagy 😊 Szegeny srac..
gPROject
köszi

lol

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B@lu
a lenyeg hogy kb 10 es szinten mar ki tudod utni a Bloody pixyt es ha szerencsed van nogrades cucc dropod lesz😊))))))

B@lu
de full ic party nelkul ne menjunk oda mert allitolag szetszednek.

tegnap mondtak allyn hogy tuti lepkznanak

B@lu
en nagyon szeretnek visszamenni...

Hali!
Jáccik vki most a forsaken szerveren? Most ismerkedem a játékkal de nem nagyon igazodok ki
csuzlee
Menjunk ma este TOI-ba partyzni!!!!

B@lu
haggyad mar😊

multkor lepvp ztuk a ripet TOI ban, mondanom sem kell Nethy az ellenseg soraiban volt, le is szedte sahra 2 utessel😊

utana meg bevettuk a partyba mert mondtam hogy cimbi meg jofej stb😊))

nem is baszlattak kapott dropokat is stb😊)))

csuzlee
Majd jol kapsz 😄 Szerintem ne gyere, vagy fizess vedelmi penzt es akkor nem bantunk 😄

Nethyrrea
ha lesz siege, és a klánunk feliratkozik, akkor ottleszek.

Szekijoe
Helyes! Én azt csinálom, hogy nyomulok a C2-ben és ha lesz free akkor csak átjárok funkodni <#vigyor2>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Kár hogy még csak 42vagyok... Remélem gyorsan felzárkózok a nagyokhoz! <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jeee!!! Terjeszthetnéd a filozófiádat, azok között akik még nem jöttek rá!!! <#taps><#vigyor2><#taps>

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
Ez a beszed <#taps><#worship><#taps>

SDana
Mostanában nekem is kezd elegem lenni a free szerverbõl (ahhoz már az is lassu, hogy sokat szenvedjek ott nagy karival... viszont bármikor ugorhat az egész 😊.
Asszem este nekiállok felpeccselni C2re és aztán vissza bicskaboszinak...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szekijoe
Majd megnézem valameik karimmal hogy mit alakítasz <#awink>az ostromon.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

csuzlee
Most mar nem feltem, kemeny vagyok, meg egyebkent is leszarom 😄 Tegnap is neki indultam TOI-nak egyedul 😄 az elso sarga mob kb. 30mp alatt tolt le 😄 csak pislogtam 😄 De egy 8-as partyban 3600Xp-t kaptam. Meg voltunk Ilu, Mano meg en AL-be, az elejen 5200XP/MOB azert az mar faintos 😄

B@lu
ha en ott leszek siegen akkro jojjon mindenki😊)))

B@lu
remelem is mert ha itt elhuzol a picsaba mert felted a pucadat akkor seggberugdoslak😊)))))

csuzlee
Nah, ugy nez ki delutan meglesz a full Zubei Setem, szombaton visszavesznek az IC-be, es akkor vissza foglaljuk Girant, hat ennyi 😄DDDDD LOL 😄DDDD LOL 😄DDD

Nethyrrea
asszem valami kos maradvány volt, de elég nyálas a stílusa. amikor blazing swampban nyomultam ott nyalizott a kínai farmereknek hogy partizhasson velük.

tipikus köpönyegforgató selyemfiú

Nethyrrea
Hey man Im in Hydra and a BH by the name of Dendy quit the game. I can talk to him and see how much he wants for it. If you can get back to me soon. PM me when u get this. Ill talk to my leader and get ahold of the guy with the BH.

hali, én a Hydra klánban vagyok, egy Dendy nevû BH nevében beszélek aki kilépett a játékból. tudok beszélni vele hogy megtudjam mennyit kér érte. keress meg nemsokára. beszélek a klánvezéremmel hogy tartsa még meg a karit addig.

B@lu
ja volt is tegnap rohoges mikor beszolt alliance chatre

mer honnan gyutt at?

Nethyrrea
LOLLL DEmordey benyalta magát az ic-be? 😄DDDDDDD

Jovok en is Crumaba 9 utan. 41. szint, spoilos torpi. Esztibaba