Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@lu
ezuton kerek minden kedves regi L2 official jatekost, ha ne mszandekozik tovabb vinni a karijat, es megteheti hogy ellenszolgaltatas nelkul felajanlja, kerem addig tegye meg mig le nem jar az acc, mert utana mar ugysem fogja befizetni senki sem...magyaran rajtamarad sok 10 milla adena erteku cucc, ami az ittmaradoknak jol jonne nagyon!

acc felszerelessel, vagy csak a felszereles , barmi jol jonne

THX^^

Jockey
még nem😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

B@lu
leszedted mar c2 t vazzeg?😊

B@lu
Iluvator marad IC bol, meg a tobbiek IC n kivul /Szeki, Vipera, Szyl, Pali, Nethy bocs ha vkit kihagytam/

B@lu
egy gaz van csak, hogy lvl 10 es kristaly kell !!!

az meg nem 1-2 nap😊 lehet egyebkent fel fog menni az ara, most 3M ert van

Jockey
szvsz mind2 oldal máshogy látja
tempestesek ic-eket látják balfasznak, és viszont, és valszeg mind2 oldalnak igaza van, mert mind2 oldalon vannak seggfejek😊
ilyen az élet kell egy egységes ellenségkép, amire rá lehet pörögni😊
ezért nem jók a nagy klánok, nemtudsz válogatni, viszont...😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Gugger
Hát most, hogy újra lesz HSC egyedül maradsz szerintem! 😞

Sámán
<#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>
Már annyira megszoktam, nagyon rááll a kezem, de nem lényeg ha pl L2-be ékezet nélkül kell beszélgetni 😊))
(már csak azértse mert mindenki ezzel a hülye angol szövegével jön nekem 😛PPP 😊)))

FeketeVipera 77 SS

B@lu
Kinek milyen SA ja lesz?

en eldontottem

52 utan majd AoBA ra gyurok, es Health SA Lesz rajta. adigra lesz 2240 HP m, es a fegyoval 2800..

full plateban meg 3135 az eleg jo azert...

es erre jon majd a BTB 4380!!! SWS bufal 6140😊 es mindez 52 n!!!!

nem rossz mi?😊 ja de lehet ne mlsz 52 n AoBA 😊

B@lu
Sosem irok ekezetet mert utalom a magyar klavit, meg mindig nemtom hol van a .........................õ meg a ................................û betu, de le is szarom😊

Sámán
Hüüüü... se tegnap, se ma, senkise szedte be a nyugtatóját?!
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

(Nem akar a billenzyüzet sehogyse hosszú öü-t írni... Nem tudja valaki hogy anyám mit állított át (laptopon) pár hete hogy nem müx??? hosszú ü:q hosszú ö:Q -azt mondja hogy a billentyüzeten nyomkodta összevissza azokat a billntyüket amikröl fogalma sincs mik -megnyomkodtam öket énis, azóta van megint hosszú óíéá, de öü nem jött vissza... Simán beállításokban erre nem lehet hatni...)
Nekem nem gáz, csak olyan izé mindig kimagyarázni 😊)))

FeketeVipera 77 SS

"e látom ven még mit fejlödnöd neked is a fogalmazás értelmezéseden"
a te fogalmazásaidat elég nehéz megérteni, mert még írni se tudsz!<#mf2><#nevetes1>

Gugger
Azt én sem szeretném! Minõség kell nem mennyiség! 😄

SDana
Azért olyan nem szeretnék lenni, mint a tempestesek nagyrésze... Mezei seggfej 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Gugger
Én csak azt mondom, jó ha vannak barátok és jó az is ha nem utálnak minket a szerveren, de azt jobban szeretném, ha elérnénk, hogy a többi klán a szövi csatin azt kiabálná mikor AL be vagy masik jó tápolós helyen talizik egy partynkkal, hogy "a magyarok nyilaitól ments meg uram minket" !!! Mint az még pl az IC szövi csatin többször megtörtént, hogy kiabálták, hogy RIP es party AL bejáratánál, vagy inkább nem mentünk be AL be mert bent volt a RIP, Tempest, vagy amikor elhúzott mellettünk 2 Tempestes és az egész party elbújt a sziklák mögé, hát az LOL volt ! szvsz ezt kell elérni, tisztelet kell érõ és fegyelem, csak így lehet gyözelem!!!

egyébként ric acro és hasonloak válaszát irását örömmel venném mert elvileg ök az iletékesek?
ha nem ök vagy más is bocs...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

a másik hogy ezen a szerveren nem voltak erösek ott voltak ahol én ha mégis belémkötnétek...

ha kiesik?!?! lol mért védjük a següket?!?!?!?

mondja már meg valaki!!!
lehet csak én gondolom rosszul?!
nehogymár myden kivül nincs clán aki szövetkezne velünk!!!

sorry nem ismerem a server politikájátz de eddig mindnki (tölünk és enemytöl) csak szita mydet!

lol azért pkztak le valkit mert beleütötte az orát az ö dolgukba?
hmm ezért én nem tartom hibásnak öket...
valaki beszolna hogy hüüjeséget szolok én is leütném! >😉))
en ebböl azt látom hogy valaki kötözködött velük (ártott a johirüknek ezért én is ökölt rántok ha valaki smoszerol!!!)

a barát csinálás nyalás?
szánlak titeket haladnok... 😛
azt irta valaki hogy nguyen meg plat orosz?!
akkor ki is segit nekünk?!?!?!?

BEAST
lol skill ... 1. nem mi kezdtük ... 1xcsak meglátta 1 magyar hogy platék shoutban osztják az észt és megmondta hogy ismeri és ne nagyon ugráljon ... erre lepkzták ... azota öljük amikor csak látjuk ... 2. várfoglalás meg erõs klánok .. a HSCn a szlovákok és az oroszok is támogatnának minket 1 várostromon ha a myd kiesik nem nagy veszteség ... az omi és a triad akkor is ellenünk jön ha a myd nincs ott mert 1xüen õk a balhét keresik , ezt õk irták Forsaken forumon ...
3. cukinak abban meg teljesen igaza van hogy az erõsebb seggét nyalni lúzer dolog ... és még te mondod hogy legalább itt ne ássuk el magyunkat ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ha lesz akkor biztos

viszamegyünk hsc re?

kösz az infot 😊

SDana
Platinum, Nguyen meg még sokan, akik PK célpontok nem amcsik, hanem ruszkik 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

ha myd ott lessz platinum clanja is ott lessz és tuti hogy a mydes zászlo után a miénk jön...

ne ásuk már el ezen a szerveren is clánt!
már most pkzuk öket holot még semit nem csináltak velünk...
legalább is én nem tudok rola...
mintha mieink kezték volna a pkzást...

mitöl is vagyun jobbak mint a szemét köcsög amicsik?
nekünk is nagy a száénk mert tudjuk hogy kiseb sereg áll a hátunk mögött...

ha kell le pkzom platinumot meg nguyent vagy kit de nem szivesen...
a nagy vezír azt mondja ölj én ölök de nem tetszik...

ez a te véleményed!
egyébként a vége ...
de látom ven még mit fejlödnöd neked is a fogalmazás értelmezéseden

ja és bocs hogy szeretnék várat amit ugye cask erös clánokkal lehet megcsinálni!
myd ott lessz siegén? ha igen meddig?

egyébként ezt utálom benned hogy itt igy kötekedsz de ha kell help fordulhatok hozzád...

ez mi rákra jo?

ja hogy megy a forum... pff 😊))

BEAST
whoopsz ... levertem 2 piros karit 😄 erre elkezdtek anyázni hogy ismerem e a mydet 😛 mondtam igen ... kiderült hogy 2 mydest öltem le és Platinán meg cage-n pirosodtak be 😄DDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
helvirahel több részre szakadt, így pl VICTIS is egy idõben helviraheles volt, mostmeg DS-es. de ez várható is volt: oszlopos WAR tag volt 😄D

tegnap Doke kasztolt valami jó dolgot ránk: chant of revenge vagy micsoda. az is egy ilyen sebzésvisszaadó dolog, vagymi.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
De például ennek meg ellenkezõje a helvirahel, akikkel még közös partiban osztottam az áldást az elsõ gludiói ostromon a CBAra, most meg az NYX zászlaja alatt elkötelezett CBAsok 😊

SDana
Jaja, a nonfactors sokáig ICpárti volt, csak a girani ostromon csatlakozott a tempesthez...

Nethyrrea
bemész a shopba, megnézed ott mennyiért tudod te megvenni. ahhoz tudsz viszonyítani. jobb híján meg elordítod magad a shoutban hogy "PC ON akármilyen cucc" általában valamelyik player mondani fog egy árat hogy nagyjából mennyi.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
LOL, ott már kikelt sárkány is van???

Nethyrrea
ezt csinálta a nonfactors is a DS-el, meg pár klán, pl a NYX is anno (most újraszervezõdtek valami más néven) az IC felé. sõt, ahogy emléxem a nonfactors egy idõben a CBA talpnyalója volt, csak amikor megérezték a változás szelét (nemsokkal azelõtt amikor a tempest elfoglalta girant) átállt a DS-hez.

"ha valaki erös tedd barátoddá ha meg gyengébb..." - ne haragudj Skill, de ez nagyon gáz, n00b, benyalós szöveg! Ezt általában az ilyen nyálas emberek szoktak csinálni, tipikus n00bok. Összehaverkodik egy kemény playerrel, ha normális, ha nem, és utána Õ is keménykedik meg veri a mellét. Nekem az a barátom aki normális velem szemben, nem az aki "erõs". Ha én lvl 50 lennék és taliznék egy lvl 1-es karival, aki tök jó fej meg normális biztos adnék vmit neki hogy gyorsan fejlõdjön stb... Ha meg találkoznék egy erõs playerrel aki mindenkivel fasz, biztos nem nyalnám be magam, hogy "húú de kemény vagy bazzee...legyünk haverok"
ennyit errõl...

<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

HUNrricane
Omnicesztesek voltak, azokat meg alapbol utálom, és ha kell lepkzom öket..

Majd felébredsz!

HUNrricane
Nguyen beszeretne lépni a klánba <#alien>..
Erre csak ezt tudtam válaszolni: hehe 😊

Majd felébredsz!

agyhalál
re

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
Ést ezt így hogy?<#nemtudom>

Forsaken

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Baszkurátor
Az enyémen meg a Nguyen!!<#idiota>

gyere ventrire és ott kérdezd meg mi mennyi

hol van egy normális lista arról, hogy mit mennyiért érdemes eladni? Mert a warcry-é eléggé gagyi

grr... köszi, akkor ezt elcsesztem

Lynx_TWL
hát nem tudom, minden ember ilyen féreg fasszopó lenne?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

HUNrricane
Ja és õ az 1. a feketelistámon <#hehe>

Majd felébredsz!

Nethyrrea
ha már egyszer megcsináltad a warrior kasztváltót akkor asszem már sehogyse lehet, vagy nemtom. bár lehet hogy ez a 20-asnál még nincs így

HUNrricane
Platinium egy balfasz noob.. Amint meglátom tuti PK lesz.

Majd felébredsz!

leverettem a warriorom lvl 19-re. Most mit kell csinálni, hogy rogue legyek? Mert a rogue-s npc nem engedi... Lekéne adnom valahogy a warriort...

pedig lehet.....

akkor ugye most béke lessz?
platinummal dumálok néha és nem különbözik más embertöl
se nem rosszab se nem jobb...

viszont:ha valaki erös tedd barátoddá ha meg gyengébb...

Szekijoe
Huh Srácok Tegnap éjjel végre volt egy nonstop partyzáson az officiálon Cruma 2-õn éjféltõl reggel 7-ig Nayon dúrva lett Cruma a C2-ben. Már Cruma 1-en is ki kell menni az új partytagért az egész partynak különben tuti meghal valaki. C1 ben csak a snipékre kellett figyelni és Shaere simán elcsámborgot bármerre az elsõ szinten, na ennek vége. Éjfél elõtt felmentünk gy gyenge partyval de a party fele megfeküdt amikor a tank magárarántotta a Lego (Cubic) mobokat Amikkel már sajna nem bírt el a party jah és az egyik mob manát szív én csak emiatt haltam és dobtam Ori orét mert nem volt nálam soe 😞 De töretlen lelkesedéssel visszamentem és megfogtam a szerencsémet az is igaz hoyg végig sps-sel kellett gyógyítani de jött 3SoP és 6 Ori + némi zseton 😄 Remélem a Magyarok is tudnak ilyen partyt szervezni legalább hétvégénként. Csak gondoltam megosztom veletek az élményt mert engem nagyon feldobott ez a sikeres partyzás<#awink> És a freen ha játszani fogunk HSC vagy más szerver akkor ha valaki nem tudja eldönteni mi szeretne lenni. Indítson bármien papot vagy ork sámánt, és én mindenben támogatni fogom 😄 Ha pedig nagyon csépelni akar indít mellette egy harcost de gyógyítókra mindíg nagy szükség lesz.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep