Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
acc felszerelessel, vagy csak a felszereles , barmi jol jonne
THX^^
az meg nem 1-2 nap😊 lehet egyebkent fel fog menni az ara, most 3M ert van
tempestesek ic-eket látják balfasznak, és viszont, és valszeg mind2 oldalnak igaza van, mert mind2 oldalon vannak seggfejek😊
ilyen az élet kell egy egységes ellenségkép, amire rá lehet pörögni😊
ezért nem jók a nagy klánok, nemtudsz válogatni, viszont...😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Már annyira megszoktam, nagyon rááll a kezem, de nem lényeg ha pl L2-be ékezet nélkül kell beszélgetni 😊))
(már csak azértse mert mindenki ezzel a hülye angol szövegével jön nekem 😛PPP 😊)))
FeketeVipera 77 SS
en eldontottem
52 utan majd AoBA ra gyurok, es Health SA Lesz rajta. adigra lesz 2240 HP m, es a fegyoval 2800..
full plateban meg 3135 az eleg jo azert...
es erre jon majd a BTB 4380!!! SWS bufal 6140😊 es mindez 52 n!!!!
nem rossz mi?😊 ja de lehet ne mlsz 52 n AoBA 😊
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
(Nem akar a billenzyüzet sehogyse hosszú öü-t írni... Nem tudja valaki hogy anyám mit állított át (laptopon) pár hete hogy nem müx??? hosszú ü:q hosszú ö:Q -azt mondja hogy a billentyüzeten nyomkodta összevissza azokat a billntyüket amikröl fogalma sincs mik -megnyomkodtam öket énis, azóta van megint hosszú óíéá, de öü nem jött vissza... Simán beállításokban erre nem lehet hatni...)
Nekem nem gáz, csak olyan izé mindig kimagyarázni 😊)))
FeketeVipera 77 SS
a te fogalmazásaidat elég nehéz megérteni, mert még írni se tudsz!<#mf2>#mf2><#nevetes1>#nevetes1>
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
ha nem ök vagy más is bocs...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
mondja már meg valaki!!!
lehet csak én gondolom rosszul?!
nehogymár myden kivül nincs clán aki szövetkezne velünk!!!
sorry nem ismerem a server politikájátz de eddig mindnki (tölünk és enemytöl) csak szita mydet!
hmm ezért én nem tartom hibásnak öket...
valaki beszolna hogy hüüjeséget szolok én is leütném! >😉))
en ebböl azt látom hogy valaki kötözködött velük (ártott a johirüknek ezért én is ökölt rántok ha valaki smoszerol!!!)
a barát csinálás nyalás?
szánlak titeket haladnok... 😛
azt irta valaki hogy nguyen meg plat orosz?!
akkor ki is segit nekünk?!?!?!?
3. cukinak abban meg teljesen igaza van hogy az erõsebb seggét nyalni lúzer dolog ... és még te mondod hogy legalább itt ne ássuk el magyunkat ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
ne ásuk már el ezen a szerveren is clánt!
már most pkzuk öket holot még semit nem csináltak velünk...
legalább is én nem tudok rola...
mintha mieink kezték volna a pkzást...
mitöl is vagyun jobbak mint a szemét köcsög amicsik?
nekünk is nagy a száénk mert tudjuk hogy kiseb sereg áll a hátunk mögött...
ha kell le pkzom platinumot meg nguyent vagy kit de nem szivesen...
a nagy vezír azt mondja ölj én ölök de nem tetszik...
egyébként a vége ...
de látom ven még mit fejlödnöd neked is a fogalmazás értelmezéseden
ja és bocs hogy szeretnék várat amit ugye cask erös clánokkal lehet megcsinálni!
myd ott lessz siegén? ha igen meddig?
egyébként ezt utálom benned hogy itt igy kötekedsz de ha kell help fordulhatok hozzád...
ez mi rákra jo?
ja hogy megy a forum... pff 😊))
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
tegnap Doke kasztolt valami jó dolgot ránk: chant of revenge vagy micsoda. az is egy ilyen sebzésvisszaadó dolog, vagymi.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ennyit errõl...
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Erre csak ezt tudtam válaszolni: hehe 😊
Majd felébredsz!
Forsaken
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
platinummal dumálok néha és nem különbözik más embertöl
se nem rosszab se nem jobb...
viszont:ha valaki erös tedd barátoddá ha meg gyengébb...
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep