Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy darabig én is nevelgettem egyet -igazi adenapazarlós buli, de nagyon aranyos volt ahogy harc közben visitozott ugatás gyanánt amikor támadott <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
De nekem bejön, ahogy a kis gunyika harcol!
Ha meg nem tudok majd rajta lovagolni, akkor azért nekem még pvp-be is jól fog jönni! De az még messze van!
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
FeketeVipera 77 SS
Meg kell mondjam, hogy nekem is ezért tetszik!
Bár én el vagyok kényeztetve, mert nagyon sok mindent kaptam! Ezért köszönet mindenkinek itt a nagyközönség elõtt! 😊
De legalább én is tudok segíteni a kiskariknak, meg tudok sárkányt nevelni! 😊
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Es ezt most nem azert irtam hogy megint fellangoljon a fizetos vs. free vita!
De majd ha 40-es lesz, akkor szóljon ám! Raktam neki félre lóvét!<#awink>#awink>
De az az igazság hogy mostanában ez az a fórum amit ha másért nem, játék miatt legszivesebben nézegetek, s mert itt lehet elérni azokat is akiket kedvelek, akikkel szeretek játszani -miért ne próbáljam meg helyes irányba terelgetni az adott beszélgetést/anyázást, hátha egyesek tényleg kapcsolnak hogy valamit, amit eddig így csináltak mégse így kéne <#vigyor4>#vigyor4>
De lehet hogy igazad van, csak a gyerekek "szócsatáznak", felnöttnek lenni annyit tesz: lehajtott, erösen csóvált fejjel nézegesd a többiek hülyeségeit, meg se próbálj észhez téríteni senkit, még a végén téged is hülyének néznek.
Remélem nem veszed te is túlságosan durván megütött hangnemnek amihez mellesleg nincs is jogalapom -adott véleményt sajna nem mindig lehet mosolyogva, puszikákat dobálva kifejezni <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
egyébiránt tényleg jók a dropok toi-ban is: ha van veled spoilos törpe osztott spoillal a partiban, akkor pár óra és egész hátralevõ életedben nem lesz gondod SOE-re, mivel a commander escape scrollokat spoilol, és nem egyesével...egy röpke egyórás partiban mindenki kapott legalább 50 escape scrollt 😄DD
az elmúlt 2 hétben hihetetlen mennyiségû B drop esett a klánunknak:
bow of peril TOI 6-ik
dark elven longbow GC mélyén
lance AL-ben
black ore drop vagy 6-7 darab TOI 5-ik emelet
csakhát sajna egyiket sem én kaptam... 😞(( nymomronc gladi akinek BOP dropja volt most mindene +4-es 😛PPP a full zubei setje is, a full black ore setje is, és a dual sls-e is.....grrrr
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
egyébként meg nevetnem kell rajtatok. idõsebbek vagytok nálam (már aki) és mégis úgy veszekedtek meg falmeltek mint a gyerekek (meg mint a CBA és a Darkstorm az orphuson).
gondolom mindenki van annyira felnõtt hogy egyedül is el tudja dönteni hogy hol akar játszani: ha az official fizetõs "szaron" akar, akkor ott fog, ha a freen, akkor ott. minek anyázni egyiket/másikat mert "márpedig ez az überf@sza, a másik trágya"? bízd már rá az illetõre hogy mivel akarjon játszani.....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Bocsánatot kérek, tudom hogy nekem csak az aranyosan beleegyezös, imdánivalóan cuki, dicsérgetös beszólásokra van jogalapom, de már beadtam a kérelmem további tipusok alkalmazására!!!!! <#hehe>#hehe>
Jövöben tudom (visszafogottan) javasolni hogy akinek továbbiakban is iszonyat agyhelytáji viszketö érzése támadna hogy valamiképp saját éppen aktuális játékának ezerszeresen jobb mivoltát nagyon-nagyon muszáj a másik orra alá dörgölni, aztán meg jól elmagyarázni mindenfélének kényszerérzete támadna az haladéktalanul keresse fel a területileg illetékes (SZTK) pszichiátriai szakrendelést! Garantáltan ingyenes tanácsadás, gyors, hatékony megoldások! De aztán a beutalókat meg a recepteket nem eldobálni ám!!! <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Ki ez az ember ? <#conf>#conf>
Mikor szoktál bent lenni? mostanában alig látlak! <#szomoru1>#szomoru1>
Fogadjunk éjszaka! <#smile>#smile>
FeketeVipera 77 SS
A tobbi stimmel, fizetos - free - WoW
Sot most ugy van hogy egyszerre van fizetos+free+Wow !!!
Es mivel a fizetos a "leggyengebb lancszem" <#levele>#levele> "tavoznod kell a villabol" huhh, mar keverem ezeket a hulye musorokat.
FeketeVipera 77 SS
És nem tudom, de mintha ilyen partyhelyeken mint toi/cruma nem kicsit jobban esnének a cuccok -tegnap 1 órán belül 3 b-s armor scroll esett toiba 5fös partyba... 😊
FeketeVipera 77 SS
Off: Nekem most peldaul nagyon bejon a Wow, es ha akarom questeket csinalok, ha akarom xp-zek, ha meg arra van kedvem akkor kiulok egy magas hegy tetejere es nezem a zold holdat. Vagy a keket, mikor melyiket <#crazya>#crazya>
LOL Ezen a héten hétfõtõl-szerdáig 3 klánba akartak felvenni de én olyanba akarok menni ahol vannak magyarok. Remélem hétvégére felvesznek valahova <#papakacsint>#papakacsint>
FeketeVipera 77 SS
Ez is egy hozzáállás! <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Tudom, tudom akkoris te vagy a f@szább mert neked jogalapod van mindenbe belepofázni, meg úgy általában mást már nem bírsz azzal az icipicivel a koponyáddal kitalálni, bármennyire is erölteted, hogy bebizonyítsd mennyire béna mindenki más. Na menj az el tudod képzelni hova akarlak épp küldenibe!!! <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
FeketeVipera 77 SS
kb. lvl45-tõl(akkor már lehet toiba menni) egy jó partyval 500k-1milla meg van 4-5 óra alatt
mostanában al-be szoktunk menni, nagyon jó ott a dropp
általában van velünk spoilos törpe is, így végképp király minden, mivel meg van osztva a spoil
1 mobból 1-1 thons-asofe jön egyszerre, de van amelyikbõl 1-1 mold lube-mold glue, a többi alapanyag 1-25-ig jön spoillal, a normál dropok is nagyon jók (b receptek, bladek, headek)
toi-ban állítólag mégjobb a dropp, oda nem volt szoxor szerencsém eljutni
nem egy mobból esik hazard bow/shaft, kris/edge, dye-ok, b scrollok
szerintem sokkal jobb lett az egész, mert minden fajta kasztra szükség van a partyban
vannak olyan mobok toiban amit partyban én tudok a legjobban tankolni gattacaval(tunicban), mert csak spelleket használ, és általában nekem van a legnagyobb mdefem 😊
nekem nagyon bejön még mindig
Freen ez nem is lenne kerdes, mert ott siman ad vki egy kezdo karinak is rengeteg penzt vagy cuccot, de azert fizetoson picit mashogy van.
FeketeVipera meselt rola erdekes dolgokat.
Szerintetek lehet vkinek 2 db 20-as karival full mithril cucca es top dual d-s swordje onerobol?
Ja es 4 csillagocskam van bibibíííí <#vigyor2>#vigyor2>
a freerol meg ahogy nezem csak annyit mondtam hogy cheat es warez,ez talan nemigaz?vagy ennek a megallapitasához jatszanom kene?
amugy c2vel jocskan megváltozott par dolog,ugyanugy kerdezhetnem aki nem jatszik vele,hogy mond veleményt rola...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
๏̯͡๏﴿
Ha 10 vagy akármennyi oldallal visszalapoztok ugyanazokkal a hozzászólókkal ugyanazok a viták 100x lejátszódtak vég nélkül.
Bakker ez a fórum má brazil szappanopera! Ha 50 részt kihagysz akkor is ugyanarról lesz szó és semmit se veszítesz (max 1-2 szép képet, mert akármennyire dicsekvésként vannak feltéve tényleg jól néznek ki😊
FeketeVipera 77 SS
Jaaaaaaaaaaaa ééééééés!!! Na ééééééééééés ?! Éééééééééééés!!!!
Huh, az über ilyen csákók fakadnak sírva ha elvágják a pici ujjacskáukat és nincs ott a mami hogy megpuszilja! <#nevetes2>#nevetes2>
FeketeVipera 77 SS