Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.nervserver.org/l2/
válasz kedvedre:van meg 100*-os is igazi hardcorecheatereknek😛
Inferno
esettleg 1 címet dobhatnál <#integet2>

PS3/X360 user: Infernohun

bocs hogy unom,hogy folyamatosan szanalmasnak tartjak azt amivel jatszom es tetszik
ezt csak leirhatom hamar L2 krikszkraksz beta ota nyomom😛P
GAthersw
MÁR 2 CSILLAGOM VAN? <#wow1><#merges2><#wow1><#merges2><#taps>

01110000 01110010 00110000

figy nemcsak a HSC van freebe...20*-al mertne erhetnem el?
GAthersw
És most az SG karácsonyi eventjén már a logom is rendes méretû lett 😄DD

GAthersw
Én nálad 1 héttel régebben nyomom az L2t szóval énvagyokazistenkirály 😛PP<#mf1><#hehe><#nyes>

GSXR
Igen és nagyon hasznosan teszed ezt😊 Az lfg-t felesleges írogatnod mert szerintem bármikor szóltál ventrin egybõl hívtunk is. A healer hiány általános

Szekijoe
Az oksa hogy te 59 vagy gratula hozzá <#taps> De te Hard Core gamer vagy <#hehe> Nem is rád gondoltam hanem az ifju titánokra hogy ÕK mennyire fogják bírni<#nevetes1> az fog kiderülni (najó 2-3 hét mulva) Én sok karit nyomok és mind support kari!!!! Hogy le tudjunk jutni AL be és GC-be <#awink> Tehát LFG party<#nezze>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

GSXR
Mivel az open beta óta nyomom az L2-õt szabadjon megjegyzenem hogy ez FUN az meg nem😄D

Inferno
Figy 1 nap azt megnézem hallod party nélkül? te csinálok 1 napszabadidõt és megnézzlek ok.(kezdesz 1 újj karit) meg én még nem naon vágom a gamet szóval ..... 😄<#wow1><#fejvakaras>

ezt meg hanyszor irjatok le,hogy a cheaterwarezfree FUUUUNNAABBB mint a szánalmas,agyonsajnált hivatalos?
agyameldobom😊amugy 20*-os stattal a legFUNNNABBB,inferno,szánalmas hogy egyhetet szenvedtel hogy 42legyél,azon csak 1nap
GSXR
Szvsz badarságokat írkálsz😊Hogy össz 150 kari lenne az is kérdéses. A másik dolog hogy rendesen áprilisba kezdetem és úgy sikerült 54-ig húzni magam hogy az összes szabadidõm ebbõl állt(farmolásból). Itt 59 vagyok b-s ruhám van és a hazard bow-tól csak 1 recept választ el.
Bármilyen pvp-be benne vagyok mert nemszámít ha behalok. Szóval aki igazán titán az a rendesen nyomja ugyanezt szánalmas körülmények között.... Ez FUN ahhoz képest.

Inferno
Aki a HSC NINCS CLANBA AZ SZÓLJONRÁM SZÓLOK A VEZÉRNEK 😊
eZEN A NEVEN KERRESS :InfernoHUN

Inferno
Én 1 hete kezdtem a játékot de már 42lvl vaok 😛

Szekijoe
Hiába van szerintem max 100-150 kari a HSC-n majd azt figyeld meg mennyi embernek lesz lelkesedése ebbõl felvinni a kariját 56-58ra hogy ki legyen maxolva és a B-s cuccok farmolásában csak az edzett játékosok fognak megmaradni. még kell 1 hónap legalább hogy kiderüljön mennyi titánnak van elég lelkesedése nyomni.

Ugyis megkapod tolem a majdnem kesz Caliburst, mar csak par sop meg ori ore kell hozza es elkeszittetheted, aztan add el es vegyel belole amit akarsz 😊

Zitushun-t nem latta valaki? Fontos lenne beszelnem vele.

Tilendol, ha olvasod a forumot, jelentkezz!

250 magyar tenyleg nincs HS szerveren, kb. 100 van szerintem is. Reg jatszottam ott, multkor sikerult felmennem, de jo sokat szenvedtem elotte, hogy mit is csinaljak hogy sikeruljon.
Baratnom szeretne jatszani HS free szerveren, de hiaba regisztral a HS oldalan, nem engedi be az L2! (Egy az egyben atvettuk az en gepemrol az L2 Free konyvtarat) Mit csinaljon? Adjon vki tanacsot lecci. Ujra regisztraljon?
SDana
Jó lesz az max 100 aktívnak is.
És az együtmûködés kevesebb, mint havataloson manapság sajna 😞

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Inferno
L2 helllspawn serveren kb 250 magyar nyomja szoval enyit errõl 😊

Errol beszelek hogy ez nem jo😞 Emihez vmi metal hardener is kell mar...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Valaki osszon nekem észt érdemes-e az officiálon Shaerének összeraknom a Sword of whispering Death-ot(csak receptem van hozzá eddig)? Vagy inkább gyüjtögessem az alapanyagokat a Bs armorokra? Két szint és 52 leszek!

gPROject
igyexem 😊
nagy szükség lenne hóvira, dye-okat kellene spoilozni

nagyon haladsz😊karhogy alig erek ra,pedig tenyleg eleg gyorsan lehet fejlodni
gPROject
gPROject
amúgy ez ha összeszámoljátok 30-35k exp, és az egész nem tart tovább 1 percnél

gPROject
1 mobért solo-ban(fehérekért), vagy toi-ban 9 fõs partyban 4,5-6k exp-t kapok

Taptarap
ja ez is kevés még<#vigyor1><#lama>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

gPROject
egyébként 3-4 nap alatt szintet tudok lépni, nem hinném, hogy ennél gyorsabban kellene

gPROject
szerintem meg a free szerver exp/sp-je nevetséges

Gugger
csodálom az elszántságodat, de tényleg! Free szerveren vannak furcsa dolgok, az is igaz, hogy hiphop becsukhatják, de ez az EXP + Adena drop ami Official on van a freehez képest annyira nevetséges, hogy az már fáj!

gPROject
gPROject
ez a compressed package meg tök jó lenne nekem, mert így jóval több ss-t tudnék magammal vinni, de sajnos az ára egyenlõre nem megfelelõ :/

1k ss, 2000 weight helyett csak 300

gPROject
hehe, így öltünk ma:

csak az volt a baj, pár embernek hamar el kellett mennie 😞

gPROject
😊

11 Eminence Bow Shaft
34 Compound Braid, Level 2
34 High Grade Suede, Level 2
170 Mithril Alloy, Level 4
248 Gemstone C
410 Crystal: C Grade

Meg tudnad mondani plz hogy milyen cuccok es hany darab kell beloluk 1 emi bow craftolasahoz?
Vagy 1 C2-es kraftlink is jo lenne, bar nem hiszem hogy van mar ilyen😛

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
Khm help kéne HA VLK NEK megvan l2tös cliens FTP-n plz privizzem rám köszi nagyon nagyon fontos lenne

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Tudom, nekem is van karim free-n. Csak atmenetileg, mikor megszunt a hsclan-os szerver, aszittem vege, de nem 😊
Elmondom nalam mi a fokmero: a baratnom. Biztos csodalkoztok, elmagyarazom: Szoval o jatszott korabban (paran biztos emlekeznek ra, EsztiHUN neven), csak nem volt jo egy accountrol, egy geprol jatszani L2-t. Mostmar van gepe es jobban tetszik neki a free mint a fizetos. Miert? Mert kulon accountja lehet, mert ingyenes, mert jobban lathato/erezheto a fejlodes, mert tobb a magyar, mert MAS A HOZZAALLAS mint a fizetoson, nincs az a gorcsoles. Es akkor meg nem is elte at azokat a csunyasagokat, pld scammeles amik elveszik az ember kedvet a jatektol. Szoval neki jobban tetszik a free, es jol erzi, mert most tenyleg az a jobb a hangulat miatt. Hiaba csilli-villi a C2, ha tobb szorakozast nyujt a free. Es ez a lenyeg.
Nethyrrea
kínai törpék. elsõrangú drop adatbázis 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
Azért az L2 se csak a pénzröl szolt söt hiaba van legjobb cuccod ha nincs eleg skilled hozzá.Persze számit mert az mindig jo ha van(ugyan ugy mint wow ban is).A pvp részrõl, nekem special nem jött be igaz csak egy 23mas karim volt(dagger,amig free volt a szerver, de wow ért semmi pénzt nem adnék ki :F:FFF).Igy hogy most van nagyon nagyon erös clanunk(talán 1ik legjobb,nem kis tulzassal mert már 2 clanwart nyertünk,)igy már élvezem.Közelse azt csinaljuk mint inqvisitorsba(ezt nem azért mondom hogy piszkáljam, hisz régen én is öket,titetket választottam).De igy már tényleg van feelingje méghozzá nem kicsi, hidd el azért gamelok még vele.Amugy gl wowhoz😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

GAthersw
L2 nem halt be csak mindenki átment freere és ott is van simán 100 magyar.

De latod Ilu, te se vagy mar, eppen azert mert meghekkeltek az accodat 😞(
Epp ezt mondom, hogy akkora szivasok vannak fizetoson, hogy nem erdemes jatszani. Azt mondtad kb. 30 milla erteket buktal, ez durva, de a megdurvabb az, hogy ezert jatszottal tobb mint fel evig! 😞(
Ne igy legyen, de szerintem Ncsoft nem fogja visszaadni cuccaidat.

Shaere: most mondjam, hogy Wow-ban meg kb. 5 perc amig talalok vkit partizni, es ebben mar benne van az is, hogy kozben WC-n is jartam 😊

Jo, nem fikazom tobbet L2-t, az elejen jo volt amikor jatszottam, de aztan valahogy elment a kedvem a sok szivas miatt. Meg mar keves a magyar is, igy nem jo. Wow-ban mindig van fenn 30-40 magyar a 100 fos !! guildbol, igy lehet segitseget kerni questhez, targyakat kuldeni egymasnak stb.
Egyszeruen jobb igy jatszani na.
Jockey
változó
gori ha jol tom swg-k még, dago is swg-tt, de aztan abba hagyta, wow-ba is mintha halottam volna hogy bekukkantott, de erre nem vennek mérget
én jelenleg wow-m, és nagyon bejön, a szerveremen vagy egy közel 100fõs klán csak magyarból, állandó online létszám 40 körül van, szal mindg van fent elég ember.
Tom ez nem az a topik, de sztem érdemes lenne mindekinek kipróbálni, pvp része is 6or olyna ütõs, mint l2-, pvp szerveren nyomjuk, nincs bünti harcba halásnál (két oldal van de ezt tudjátok) párszor már felhuztak, de eddig nagy gondom nem volt (lvl36vagyok, 60 a max szint), és az az igazság sokkal kifinomultab ma a harc is, nem csak állunk egymás elõtt aztán ütlegelés.
Az assasinoknak van stealhje, láthatatlán máésok számára, szal kicsit feelingesebb mint l2 silent move-ja..
nemsoká jön battleground skieg, ahol megy a várfoglalósdni, szal e téren sincs lemaradva l2höz képest, tudsz crafetrkedni(nem mint l2), vannak egyéb skillek, sztem gyere aztn próbáljátok ki.
grafika elején furca lesz(nekem is az volt), de gyorsan megszokja az ember, és valami eszméletlen változatosra meggyúrták
szal wow megy, és meni si fog, mert nincs vetélytársa atm (jah és ha akarsz grindelsz, ha akarzs questel, soloba is lehet fejlõdni simán), nincs szerepe a pénznek, legalábbis kb 10ede az l2höz képest, kevesebb csíter botos..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

B@lu
jaja itten vagyunk gyere gamazni😛

Szekijoe
Én még nyomom lelkesen<#integet2>Sõt most éppem 2 Shaerével nyomom <#awink>Álltalában mindkettõ talál partyt fél max 1 óra alatt

phalanx
még nem halt be teljesen, vagyunk még páran <#ejnye1>
többek közt lennék én is ha nem nyultak volna le ...

Azert van a forum, hogy kerdezzel nyugodtan ha vmit nem ertesz. Legfeljebb azt mondjak nezd meg az orphus-on vagy a warcry-on, vagy prima guide-ban.
Bar el meg az acc-om marciusig, inkabb Wow-ozok, az nem akkora szopas mint az L2. Es a seggfejek sem tudnak annyira szivatni mast mint itt.
Az azert erdekes volt, hogy még meg sem jelent a Wow, a fizetos L2 mar behalt a magyarok reszerol.
Ridley
ha delutanig nem küld senki otthonról beszúrom a linket...

AmdPower

B@lu
Csa!

Tud vki vmi hasznalhato C2 drop adatbazist ajanlani?

megkoszonnem...:

THX^^