Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Acro
Go go Gugger, mi támogatunk

Khold- 52 SR

Nethyrrea
fenét, én a fizetõsön játszom, ott nincs 48 órás reroll 😄 fel is gyújtanák NCsoftot szerintem páran ha lenne

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

<#idiota><#lama><#vigyor5><#vigyor><#nyes><#eplus2>
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GAthersw
Õ nem ezen a szerveren játszik.

01110000 01110010 00110000

Holdpro
akkor ezt buktad

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Vissza tekertek két napot, az azota szerzett dolgok es csinalt karakterek elvesztek. Ujra kell csinalni mindent.

GAthersw
Rerolloltak 2 napot.

01110000 01110010 00110000

Sracok, segitsen mar valaki. Kene egy account a HSC free-hez. Mar regisztraltam vagy harmat, az oldalon el is fogadja, be tudok jelentkezni veluk, de a jatekban nem enged be. Shaere adott egyet, de az sem volt jo, toroltek rola a karit full nongrades felszerelessel.
Legyszives akinek ketto vagy tobb accountja van, adjon mar egyet, hogy baratnom is tudjon vegre jatszani. Teljesen el van keseredve a torles miatt.
Nethyrrea
imáim meghallgatásra leltek odafennn 😊

tegnap esett nekem egy black ore gyûrû 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Holdpro
Yaksa Mace, Paagrio Axe
is jó lenne

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Bonebreaker, Atuba Mace, Atuba Hammer kerestetik

gPROject
ez is tetszik:

System:

Sub Class System: Once you hit lvl 75 you now have the option of selecting a sub class. This sub class can be changed via NPC in towns and the sub class skills given to you will be set at lvl 40. Note: It does not say anything about the jobs being restricted to only your race/job type. In fact, contrary to rumors I am understanding that you can pick ANY JOB as your sub class, regardless of race.

Combat Will Points: Now when you PvP there will be an additional guage that determines your Combat will points. Ok so this is how the Combat will points will work.

1. Player with HP 1000, CP 1000 takes 300 damage from another player.
The Player will now have HP 1000, CP 700.

2. Player with HP 1000, CP 1000 takes 300 damage from a monster.
The player will now have HP 700, CP 700.

3. Player with 1000 HP, 100 CP takes 300 damage from a player.
The player will now have HP 800, CP 0.

4.Player with 100 HP, 1000 CP takes 300 damage from a player.
The player will now have HP 100, CP 700.

5 Player with 100 HP, 100 CP takes 300 damage from a player.
The player will be dead.

Basically CP is like a HP buffer for PVP. In PVP, DMG goes to CP first as seen.

Nethyrrea
tankok helyett ha van elég magasszintû íjász az is jó elvileg, vagy ha sok nuker meg egy BD

Laccik a power animacio nem torpere van tervezve<#hehe>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kosz. Server legmagasabb nem-koreai DA-ja vmi lvl 43...<#idiota> Spellsingerbol van mar 55osok, warsmithbol 52es, de DA-k azok nicnsenek😞(
Nem-koreait azer irtam mer van 1 koreai 9 fos klan, akiknel mindenki 55+, lol azok nem emberek😄

Koszi!
1 het mulva megyunk legkorabb(akkor lesz meg a sws-nek valszeg a lvl49), addigra mar remelem lesz emi 3unknak<#beka2>, tobbieknek meg sztem mind1 a fegyver. Viszont ss-re nincs zse, 2 honapos szerverrol van szo, itt meg mindenki szegeny mint a templom egere😊
Meg sajna normalis tankok sincsenek, nem tudom miert<#nemtudom>

gPROject
omfg
odab@sz! törpe csajszi deadly blowt nyomat! cool!<#eljen><#beka2> akarom MOST!

human vari csajszi meg triple slasht! nagyon durva <#eljen><#eplus2> nagyon akarom 😊

updateltek a koreai c3 site-ot(forditas az orphus forumán)
nemtudom ki fogja felvenni a majestic robet,extrabenan nez ki😊
Nethyrrea
mindenképp valami magasabb szintû DA vagy pally menjen tankolni mert sztem halott ügy egyébként, SZERINTEM. egy átlag mob ott 150-200-akat üt rajtam, szóval....

gPROject
egy jobb tank/ruha mindenképp kell szerintem
amúgy elég azt hiszem, ha ügyesek vagytok
a sws sokat dob rajtatok, hiszen van neki mdef növelõ tánca, undeadek elleni +def tánca, critical rate tánc
ha mondjuk az elder visz magaval blessed sps-t és rootolgat(persze az ijjaszok lõnek elöször, jó nagyokat), akkor még talán ez a tank is megteszi
ha nem tudtok jobb ruhát adni a sws-re akkor semmiképp ne tankoljon senki, meg kell oldani okosan
lvl 1-et(nem a földsztint), lvl 3-at, lvl 5-öt(asszem még ez is jó nektek) ajánlom
nem tudom milyen fegyvereitek vannak, de ss kötelezõ lesz

Lynx_TWL
Hmm, még fönt van gépemen, sztem megyek Én is.
Mennyi a max szint most?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

SDana
Hétvégén GW béta, lehet, megint belesek fagyasztani kicsit... 😊
(csak hogy ha már úgyis csak a hülyeség megy itt, én se maradjak le....)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Lynx_TWL
Szerintem itt mindenki egy abberált, elvetemült hülye állat rajtam kívül, szóval huzzatok a **** errõl a fórumról. 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

#38544, #38548, #38559, #38575
Koreain sztem senki sem jaccot magyarok kozul, max taiwani+japan.

dark elven longbow-t melyik mob dobta? Olyan kene nekem😊)

phalanx
még nem tudom, NCsoft b@szik válaszolni <#boxer><#violent><#kocsog><#gunyos1>

Hat lvl 48ig biztos hogy nehezebb lett a game, foleg ijasszal😊)

Telleg szted 1 ilyen partival le lehet menni ToI-ba? Meg ha igen hanyas lvl-re erdemes.
lvl 49 SWS fullos top luxurys heavy armorba(tank😄)
lvl 43 BD
lvl 49 prophet
lvl 50 DE elder(healer) - Greater Heal 3
lvl 49 abyss walker, plain walker
lvl 51 2db phantom ranger
lvl 49 silver ranger(mi😄)

Gugger
ne legyél merev Nethy, nem voltál te ilyen!
szóval te angolt tanulni mentél ... 😄DD

Gugger
hát akkor ezt meg is beszéltük ! 😄

Nethyrrea
nos, pont az ilyen kicsinyes belvillongások miatt hagytam ott az inq-t annakidején, és még most is jólérzem magam a klánomban. és mellesleg igen jó angol nyelvtanulás szempontjából hogy állandóan angolul kell beszélnem, élvezem 😊 klántagok is meglepõdtek és dícsérték a nyelvtudásom (már látom hogy ezen poénkodni fogtok). monydjuk azon meglepõdtem hogy ledöbbentek hogy már általánosban nálunk kötelezõ második nyelvet is tanulni... náluk ez teljesen opcionális

nem egy a véleményünk,ennyi,szerintem jobb lett es ellensulyoz
Gugger
hol anyáztam én?

Egyébként Te/Nethy hamar kiestél a pixisbõl, mikor eledtad bájaidat valami külföldi hordának! 😄DD

Manoooo
Jaa, értem! Bár mondjuk C1-ben mindenkinek volt egy kamuskillje! 😛P
Már nagyon várom a freen a C2-t, és akkor majd kipróbálom! 😊

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

c1be nem mukodott,felesleges vari volt
most is kell a bsps,de ha bejon nopara😊
Sámán
Izé... Inkább erröl is SZyl nyilatkozzon 😄D
Az a baj vele hogy sok mana és tényleg nem mindig jön be -biztos ami biztos sps se árt mellé <#smile>

FeketeVipera 77 SS

hold undead a neve😊tényleg allat,50%ba mar bejon a lvl4-es es az idõtartama 2-3-4szor hosszabb mint egy sleepe,eddig meg sose ebredt fel a mob,mielott meghalt volna(pedig alkalmazva Toiba volt a marhasok hps mobokon)
Manoooo
Multkor játszottunk AL-ben, próbálgattam, de nem jött be! Ott nekem sárga/rózsaszín mobok voltak, lehet hogy azokon nem hatásos! 😊

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Sámán
Vagy az a hold unded????? Hm... Szyl lécci nyilatkozz!!! te vagy a szakértö! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Próbáltad már azt a respose-t vagy mit?! Ami undedeknek parancsol megállájt?! Nagyon állat!!! Föleg farmerek imádják Szylt emiatt partyba 😄DDD Ha bejön az unded adott mozdulatában gyakorlatilag megdermed, nyugodtan lehet ütni, varázsolni rá, mindent csinálni vele, nem lehet belöle kiütni -max elmúlik ugye, de az is csak jó lassan szerintem kb 1 sleep vagy root idejéig tarthat. nagyon ász!!!! <#smile>

FeketeVipera 77 SS

esmost veled milesz?valamit csinálnak a gm-ek,folyamatba van valami?
Sámán
Én épp silenosoztam amikor elvágtázott egy TOI felé, én is nézegettem utána rendesen -repülö sárkit látott már valaki??? Én még csak ilyen futkosósat 😊

FeketeVipera 77 SS

Hogy fellendult mar ez a topic hehehe
Manoooo
Nekem most az a jó, hogy a C1-s skillek mind megvannak, a szintem nem számít bele, hogy mekkorát healingelek, így nem vagyok úgymond rászorulva az xp-re! Új karit nem akarok kezdeni, mert a bishop nagyon bejön! Úgy hogy ráérek idétlenkedni a sárkánnyal! 😊

Szekijoe
Hát igazi xp pazarlásnak tûnt C1 ben a sárkány de az államat nem találtam amikor giranban valaki körbetrappolt a hátán<#guluszem1>akkor kezdtem csak sajnálni hogy nem neveltem én is egyet

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Manoooo
😊

Nethyrrea
arénában elvileg semmi nem szenved el XP losst

én elvileg ma kapok egy 34-es szintû sárkánykét ingyér, klántárs megunta hogy nem tudja levelelni eléggé, nekem meg van egy healer altom amivel tudom gyógyítgatni 😊

Sámán
Ja, télleg, ott elvileg nincs xp vesztés... Fogalmam sincs, enyémet csak mobok nyírták eddig ki 😄DDD
De sárki is mobnak számít -legalábbis c1-ben. C2-ben valami változott, nem olvastam utána, de c1be ha a sárkira kattintottál úgy jelent meg mint ha mob lenne és szintnek megfelelö színe is volt -ha most rákattintasz sárkira meg summon mindenfélékre akkor ilyen párbeszédes akármi jelenik meg mintha pl egy városban pl egy árusra kattintanál -de nekem még egyiknek se volt mondanivalója <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Manoooo
Vagyis veszít!

Manoooo
De ha az arénába hal meg, akkor nem lép szintet!
vagy rosszul tudom??

Manoooo
Ne is mond, én már egy sárkányt deleveleltem 32-esé! 😛
Ezt most elcsórtam Csuzlee-tól! 😊