Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Legyszives akinek ketto vagy tobb accountja van, adjon mar egyet, hogy baratnom is tudjon vegre jatszani. Teljesen el van keseredve a torles miatt.
tegnap esett nekem egy black ore gyûrû 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
is jó lenne
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
System:
Sub Class System: Once you hit lvl 75 you now have the option of selecting a sub class. This sub class can be changed via NPC in towns and the sub class skills given to you will be set at lvl 40. Note: It does not say anything about the jobs being restricted to only your race/job type. In fact, contrary to rumors I am understanding that you can pick ANY JOB as your sub class, regardless of race.
Combat Will Points: Now when you PvP there will be an additional guage that determines your Combat will points. Ok so this is how the Combat will points will work.
1. Player with HP 1000, CP 1000 takes 300 damage from another player.
The Player will now have HP 1000, CP 700.
2. Player with HP 1000, CP 1000 takes 300 damage from a monster.
The player will now have HP 700, CP 700.
3. Player with 1000 HP, 100 CP takes 300 damage from a player.
The player will now have HP 800, CP 0.
4.Player with 100 HP, 1000 CP takes 300 damage from a player.
The player will now have HP 100, CP 700.
5 Player with 100 HP, 100 CP takes 300 damage from a player.
The player will be dead.
Basically CP is like a HP buffer for PVP. In PVP, DMG goes to CP first as seen.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nem-koreait azer irtam mer van 1 koreai 9 fos klan, akiknel mindenki 55+, lol azok nem emberek😄
1 het mulva megyunk legkorabb(akkor lesz meg a sws-nek valszeg a lvl49), addigra mar remelem lesz emi 3unknak<#beka2>#beka2>, tobbieknek meg sztem mind1 a fegyver. Viszont ss-re nincs zse, 2 honapos szerverrol van szo, itt meg mindenki szegeny mint a templom egere😊
Meg sajna normalis tankok sincsenek, nem tudom miert<#nemtudom>#nemtudom>
odab@sz! törpe csajszi deadly blowt nyomat! cool!<#eljen>#eljen><#beka2>#beka2> akarom MOST!
human vari csajszi meg triple slasht! nagyon durva <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2> nagyon akarom 😊
nemtudom ki fogja felvenni a majestic robet,extrabenan nez ki😊
amúgy elég azt hiszem, ha ügyesek vagytok
a sws sokat dob rajtatok, hiszen van neki mdef növelõ tánca, undeadek elleni +def tánca, critical rate tánc
ha mondjuk az elder visz magaval blessed sps-t és rootolgat(persze az ijjaszok lõnek elöször, jó nagyokat), akkor még talán ez a tank is megteszi
ha nem tudtok jobb ruhát adni a sws-re akkor semmiképp ne tankoljon senki, meg kell oldani okosan
lvl 1-et(nem a földsztint), lvl 3-at, lvl 5-öt(asszem még ez is jó nektek) ajánlom
nem tudom milyen fegyvereitek vannak, de ss kötelezõ lesz
Mennyi a max szint most?
๏̯͡๏﴿
(csak hogy ha már úgyis csak a hülyeség megy itt, én se maradjak le....)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
๏̯͡๏﴿
Koreain sztem senki sem jaccot magyarok kozul, max taiwani+japan.
Telleg szted 1 ilyen partival le lehet menni ToI-ba? Meg ha igen hanyas lvl-re erdemes.
lvl 49 SWS fullos top luxurys heavy armorba(tank😄)
lvl 43 BD
lvl 49 prophet
lvl 50 DE elder(healer) - Greater Heal 3
lvl 49 abyss walker, plain walker
lvl 51 2db phantom ranger
lvl 49 silver ranger(mi😄)
Egyébként Te/Nethy hamar kiestél a pixisbõl, mikor eledtad bájaidat valami külföldi hordának! 😄DD
Már nagyon várom a freen a C2-t, és akkor majd kipróbálom! 😊
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
most is kell a bsps,de ha bejon nopara😊
Az a baj vele hogy sok mana és tényleg nem mindig jön be -biztos ami biztos sps se árt mellé <#smile>#smile>
FeketeVipera 77 SS
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
én elvileg ma kapok egy 34-es szintû sárkánykét ingyér, klántárs megunta hogy nem tudja levelelni eléggé, nekem meg van egy healer altom amivel tudom gyógyítgatni 😊
De sárki is mobnak számít -legalábbis c1-ben. C2-ben valami változott, nem olvastam utána, de c1be ha a sárkira kattintottál úgy jelent meg mint ha mob lenne és szintnek megfelelö színe is volt -ha most rákattintasz sárkira meg summon mindenfélékre akkor ilyen párbeszédes akármi jelenik meg mintha pl egy városban pl egy árusra kattintanál -de nekem még egyiknek se volt mondanivalója <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
vagy rosszul tudom??