Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy faszért nem tudsz szólni?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Még kb 1hét és megint lesz netünk!!! <#vigyor2>#vigyor2>
És akkor megint jövüüüüüüüüünk!!!!! (Szyl meg én) <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egyébként meg táncolj csak neki, mire egy próféta felbuffol 9 embert, már majdnem kezdheti is elõlrõl 😛
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
valamit magyarázott miért, aztán ráhagytam, és megjegyeztem hogy ennek az egy prophetnek nemkell 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A buffok idõtartamára meg már a tapasztalt játékosok biológiai órája rég ráállt <#beka3>#beka3>
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Nyugi diniz én annyira a mana spórolásra áltam rá ha nincs WC a partyban akkor ha nincs elég sok mana akkor nem kapnak agi buffot<#nevetes1>#nevetes1>Kivéve ha evasion tankunk van <#bee1>#bee1>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Komolyan mondom, hogy nekem wowból csak egyvmi hiányzik még mindig: Ti.
Nagyon sajnálom Stradi, hogy anno rábeszéltelek az L2-re, nem jó élmény ha vkinek ilyen az elsõ mmorpgje, de csak azért volt jó, mert együtt tudtuk nyomni nagy társaságban haverok azt is... Közel 6 éve játszom folyamatosan mmorpg-ket meg csak online játékokat, de bizton állíthatom, hogy olyan hangulatosat, elbûvölõt, mint a wow még nem tapasztaltam, és ezért állítom minden szemrebbenés nélkül, hogy nagyon élveznéd és megérné befektetned rá. Ne képekbõl ítéld meg, ti emlékeztek a legjobban rá, hogy anno hogy fikáztam wowot, mozgás közben nonpluszultra... 😄
Húgom meg szinte itt lakik már nálam annyit van itt a barátjával, ventri meg éjjel-nappal megy, szóval megkérdem: mi az akadálya? 😄
emlexem akkor meg azt hittem hogy aki csinalja a partyt az tobb XP t kap es ettem a kefet ha ne men voltam a leader😛
Ne bantsatok Kriszt, csak engem akar idegileg teljesen kikesziteni a totalis elpusztitas politikajaval, ha tehetne napi 24 oraban mosna az agyam hogy menjek wowozni! Krisz, Krisz...😊 oreg cimbi itt nem emlekeznek rad😛
amugy esku hogy fel akartam tenni a wowot de ne mvolt idom sajna lajnedzseznem kellett😛P
meg tudod a baba .....
Isendur: abban igazad van hogy anno a gamma olyan fíílinget adott hogy majd bealltam tole! akkor a lowbie idoszakokban olyan toltest adott a game,ami meg mindig kitart bennem, habar mostmar kisse belefasulva a grindelesbe nagyon ritkan erzem zgy at a gamet... viszont amikor egy igazi bandahaboru vagy siege van , meg mindig ugy pattogok a szeken mint amikor kryn meg ironsider pk zot ta pokoknal, es menekultunk/uldoztuk a kinai farmereket😛
jajj a pvp nagyon klafa😛
olyan ez mint amikor eloszor vagy novel, nagyon izgulsz, tok bena vagy, de megis jo elmenyeid vannak, es aztan mikor mar tapasztalt ven rokava valsz, akkor inkabb a speckokra hajtasz😛P
egyet higgyetek el C1 esek: a C1 es a C2 kozott akkora tavolsag van mint ide Kina, a C2 es a prelude kozott meg mint ide a hold...
es akkor mondjam hogy jon a C3??? beszaras lesz az tuti...
De miélöt bárki is mondan bármit a lgejobb legöszetartob Klán vezetöje volt Kryn szerintem 😊 egyedül ö vol tbéna benne 😊
ott van Balu 😊 (Diniz) aki válogatás nélkül pkzta a saját klántagjait 😊
vagy
Ironsider akinek 3 ora játékbol 2,9 ora volt anyázás és nicns védelmem beszólás 😊 de akokr is király volt 😄
régi jo kis DSC 😊 (DSC nagy része játszik még mindid vagy free vagy fizetös) de játszanak és ez a kezdetekben léávö hangulatos stilus miat tnem azért mert olyna hüdejó ez a játék 😊
De az igaz magas szinten jobb az l2
Wow meg más stilust képvisel (nekem csak a grafikája nem jön be meg hoyg nem free és fizetni nmem fogok érte nem fog Kryn ráveni mégegyzse rilyne hülyeségre 😊 bár a huga hangját hallgatni TS en meg ahoyg gépel 😊 megérné 😄)
Arra reflektáltam, hogy sokan azzal érvelnek, hogy magas szinten több a lehetõség, jobb a játék.
01110000 01110010 00110000
Nem voltunk kicsik elhiheted, kezdetektõl játszottunk épp elég ideig.
De a szinted mit sem változtat azon a tényen, hogy 0 tradeskillek, 0 questek, 0 skillek/spellek "tarkítják" a játékot még 60-as szinten is akár.
(nézd meg a galériámban a képeket... két hetes a kari...)
Balu miatt írtam csak be, de nem gázolok tovább ilyen gproject szintû emberkék kristályos lelkivilágába...
Balu régi jó barátom, neki mondtam, nem neked gyépés kisöcsém. 😄
Saint of Underworld N/Me
Eh asszem Viperáéknak még nincs netjük a költözködés miatt<#rinya>#rinya>
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Raadasul kepzeld el, hogy Krynn egy igen jo guildnek volt a vezetoje!
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
2. Az L2 a PvP-n kívül semmilyen más tartalommal nem bír.
😄
C2 ben megtalálták a megoldást ha szintet veszít pl. 52-rõl 51re akkor hirtelen csak a 48as skilleket tudja használni amíg visszanem lépi a szintjét.<#nevetes1>#nevetes1>
De mostanában AL-ben minden 3-4parytyban PK pontfogyasztó pettel (vagy vörösen)mászkálnak a tõrösök. Én kb 2 naponta kerülök olyan partyba aminek az a célja hogy karmát dolgozzon le. Tehát a reál karakterükkel vállalják be a pk-t a tõrösök.
Például ma hajnal fél hétkor über party írtanak ezerrel éppen az egyik 1 hónapja látott francia DA ismerõsömnek magyarázom el mi merre van AL-ben amikor a 2 Humán tõrös bejelenti hogy azonnal menjunk ki mert a klánjuknak szüksége van rájuk mennek Adenbe annyit sikerült csak elérni, hogy kimentünk a bejáratig és már nyomták is a soe-t. Nem tom de a nálunk reggel 7 az amcsiknál és a kínaiaknál is elég csúcsidõt jelent. (de majd megkérdezem Nethyt)
Tescós áron szállítom.
De ha valamit craftolni akarsz PM-ezz rám mi kéne. Jah stemem meg mold cuccaim nincsenek mert elkraftoltam.