Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
most szoltam vagy nem? 😄DD amugy mostanában nem leszek net közelben szal se WoW se semmi 😄 ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Éljen, alakul a csapat, már csak Stradiéknak kell jönniük. 😄
Amúgy faszért nem tudsz szólni?

BEAST
lehet többet nem kell hiányolnod engem Kryn mester 😉

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Hüüü.... a forgalom a régi 😄DDD
Na mentem!!!😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Sziasztok!!! <#wave>
Még kb 1hét és megint lesz netünk!!! <#vigyor2>
És akkor megint jövüüüüüüüüünk!!!!! (Szyl meg én) <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
eccer véletlen táncoltam neki, erre azt kapom party chatben hogy " WHO THE FOOK ASKED FOR CONC DANCE FFFFSSSS????"

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Azért nem szabad, mert akkor gyorsabban kasztol és egy ember buffolásával hamarabb végez és így kevesebb mana regenerálódik alatta... Szóval végül is gyorsabban, de kevesebb buffot tud kiosztani egységnyi manából 😊
Egyébként meg táncolj csak neki, mire egy próféta felbuffol 9 embert, már majdnem kezdheti is elõlrõl 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
nekem a múltkor leordította a hajam a prophet hogy nemerjek neki conc dancet táncolni buffoláskor 😄

valamit magyarázott miért, aztán ráhagytam, és megjegyeztem hogy ennek az egy prophetnek nemkell 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
egyébként ha egy prophet felbuffol mindenkit, és nem kell hílelnie mert van más gyógyító a partyban, akkor kvázi mire maxra töltõdik a manája addigra jár le a buff

Nethyrrea
20 perc. számolj ennyivel

Nethyrrea
seferin deaktiválta az az accát

SDana
Fõõõõõnõõõõk!!!! <#wave>

A buffok idõtartamára meg már a tapasztalt játékosok biológiai órája rég ráállt <#beka3>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szekijoe
Lol mondtam hogy használj stoppert<#nevetes2>
Nyugi diniz én annyira a mana spórolásra áltam rá ha nincs WC a partyban akkor ha nincs elég sok mana akkor nem kapnak agi buffot<#nevetes1>Kivéve ha evasion tankunk van <#bee1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

B@lu
AAAA bazzeg ezt mikor teszik bele a L2 be!!!: mutassa ja zidõõõõõt amennyi hájtravanya buffbúl!

Tényleg jók voltak azok az elsõ idõkben, fílingesek... jó visszagondolni, kis nosztalgia nem árt.
Komolyan mondom, hogy nekem wowból csak egyvmi hiányzik még mindig: Ti.
Nagyon sajnálom Stradi, hogy anno rábeszéltelek az L2-re, nem jó élmény ha vkinek ilyen az elsõ mmorpgje, de csak azért volt jó, mert együtt tudtuk nyomni nagy társaságban haverok azt is... Közel 6 éve játszom folyamatosan mmorpg-ket meg csak online játékokat, de bizton állíthatom, hogy olyan hangulatosat, elbûvölõt, mint a wow még nem tapasztaltam, és ezért állítom minden szemrebbenés nélkül, hogy nagyon élveznéd és megérné befektetned rá. Ne képekbõl ítéld meg, ti emlékeztek a legjobban rá, hogy anno hogy fikáztam wowot, mozgás közben nonpluszultra... 😄

Húgom meg szinte itt lakik már nálam annyit van itt a barátjával, ventri meg éjjel-nappal megy, szóval megkérdem: mi az akadálya? 😄

B@lu
Az milyen fííling volt😛 odajottel kemenykedni 5 szinttel magasabban, aztan Krisszel megcsaptunk, majd mikor nyomtam rad egy eletszivast es akkor leptel be a partyba 10%HP val... na mar esc et sem volt idom nyomni😛 volt anyazas😛PP

emlexem akkor meg azt hittem hogy aki csinalja a partyt az tobb XP t kap es ettem a kefet ha ne men voltam a leader😛

B@lu
Hehe!

Ne bantsatok Kriszt, csak engem akar idegileg teljesen kikesziteni a totalis elpusztitas politikajaval, ha tehetne napi 24 oraban mosna az agyam hogy menjek wowozni! Krisz, Krisz...😊 oreg cimbi itt nem emlekeznek rad😛

amugy esku hogy fel akartam tenni a wowot de ne mvolt idom sajna lajnedzseznem kellett😛P

meg tudod a baba .....

Isendur: abban igazad van hogy anno a gamma olyan fíílinget adott hogy majd bealltam tole! akkor a lowbie idoszakokban olyan toltest adott a game,ami meg mindig kitart bennem, habar mostmar kisse belefasulva a grindelesbe nagyon ritkan erzem zgy at a gamet... viszont amikor egy igazi bandahaboru vagy siege van , meg mindig ugy pattogok a szeken mint amikor kryn meg ironsider pk zot ta pokoknal, es menekultunk/uldoztuk a kinai farmereket😛
jajj a pvp nagyon klafa😛

olyan ez mint amikor eloszor vagy novel, nagyon izgulsz, tok bena vagy, de megis jo elmenyeid vannak, es aztan mikor mar tapasztalt ven rokava valsz, akkor inkabb a speckokra hajtasz😛P

egyet higgyetek el C1 esek: a C1 es a C2 kozott akkora tavolsag van mint ide Kina, a C2 es a prelude kozott meg mint ide a hold...

es akkor mondjam hogy jon a C3??? beszaras lesz az tuti...

phalanx
tõled is megkérdezem mint álltalában minden L2 fikázótól: hanyas szintig vitted el a karidat?

Strahd_
Kryn mert az is igaz 😊

De miélöt bárki is mondan bármit a lgejobb legöszetartob Klán vezetöje volt Kryn szerintem 😊 egyedül ö vol tbéna benne 😊

ott van Balu 😊 (Diniz) aki válogatás nélkül pkzta a saját klántagjait 😊
vagy
Ironsider akinek 3 ora játékbol 2,9 ora volt anyázás és nicns védelmem beszólás 😊 de akokr is király volt 😄

régi jo kis DSC 😊 (DSC nagy része játszik még mindid vagy free vagy fizetös) de játszanak és ez a kezdetekben léávö hangulatos stilus miat tnem azért mert olyna hüdejó ez a játék 😊

De az igaz magas szinten jobb az l2

Wow meg más stilust képvisel (nekem csak a grafikája nem jön be meg hoyg nem free és fizetni nmem fogok érte nem fog Kryn ráveni mégegyzse rilyne hülyeségre 😊 bár a huga hangját hallgatni TS en meg ahoyg gépel 😊 megérné 😄)

Bocs, ez nem neked ment, félrekattoltam... 😄
Arra reflektáltam, hogy sokan azzal érvelnek, hogy magas szinten több a lehetõség, jobb a játék.

GAthersw
Én nem provokáltalak, szintekrõl ha jól látom senki nem írt egy szót sem.

01110000 01110010 00110000

Nem akartam belemenni ebbe, de sajna kiprovokáltátok.
Nem voltunk kicsik elhiheted, kezdetektõl játszottunk épp elég ideig.
De a szinted mit sem változtat azon a tényen, hogy 0 tradeskillek, 0 questek, 0 skillek/spellek "tarkítják" a játékot még 60-as szinten is akár.

(nézd meg a galériámban a képeket... két hetes a kari...)
Balu miatt írtam csak be, de nem gázolok tovább ilyen gproject szintû emberkék kristályos lelkivilágába...

GAthersw

GAthersw
20on választassz, hogy gyógyító leszel vagy mágus 40nél a gyógyítónak csak a gyógyító út van a mágusnak pedig a csatamágus vagy a summoner (lényidézõ) választás a lehetséges. A summoner kasztot elsõ karakternek nem javasolom, de te tudod 😉

LoL mondod így, hogy óvodás wowosok, ez nem kíván asszem kommentet, szánalom öcsi... Más kérdés, hogy ha bárminemû fogalmad lenne az mmo játékokról ilyeneket abszolút nem mondanál...

Balu régi jó barátom, neki mondtam, nem neked gyépés kisöcsém. 😄

Szekijoe
Minden faluban/városban van magic shop benne 2 eladóval egyik ékszereket és potiont árul a másik könyveket

amugy elegge tetszik a jatek kinezetre es rendszerben egyarant , csak azt nem tudom , hogy honnan szerezzek varazskonyveket ahhoz , hogy tudjak skilleket tanulni ... aki a skilleket tanitja ot mar megtalaltam csak konyvem nincs hozza , hol lehet szerezni?

Saint of Underworld N/Me

Szekijoe
Gattaca, Seferin, Feketevipera és Szyl légyszi olvassátok a clán weboldalt el!
Eh asszem Viperáéknak még nincs netjük a költözködés miatt<#rinya>

aham ertem ez igy eleg jol hangzik es Dark Elf spellcasterrel milyen kasztokat lehet felvenni?

Saint of Underworld N/Me

GAthersw
Azért van mert még kicsi voltál, miután eléred a lvl20at olyan 2-3 óra és megcsinálod az elsõ kasztváltót, már Gludioban olyan 100 emberrel biztos fogsz egyszerre találkozni. Minél magasabb vagy annál több emberrel fogsz találkozni. HSC az egyik (ha nem a) legnépesebb free server.

peace , smoke weed every day 😊

Saint of Underworld N/Me

GAthersw
Ugyanannyi jogotok van írni, de lehet, hogy kicsit uncsi állandóan azoknak a fikázó postjait látni akik régen itt játszottak és most találtak egy szerintük jobb világot/játékot. Nyomjáé azt ami szerintük jobb de ha mi nem vagyunk rá kíváncsiak, ne fikázzanak, nekik az jobb akkor játszák, ne a szart fikázzák egyfolytában, mert másoknak tetszik és uncsi 13631212-ik postot nézni, hogy milyen szar a game amit egy éve játszunk.

igen azt hiszem ezt a hs szervert mar probaltam de nem sok playerrel talalkoztam foleg nem magyarral , lehet hogy a fajom miatt van? es mas fajokkal mashelyen tobb ember van?

Saint of Underworld N/Me

GAthersw
lineage.tx.hu-ról leszeded a C1 fullt, felrakod, aztán rámásolod a HS patchet és végül a HS updatet. Ezekután a játékot a System könyvtár L2.exe-vel indítod.

Ugyanannyi jogunk van ide irni mint neked oreg! Epp eleget jatszottunk ill. jatszunk L2-vel, hogy velemenyt mondhassunk rola.
Raadasul kepzeld el, hogy Krynn egy igen jo guildnek volt a vezetoje!
Nem kell sietni nem otthon vagyok 😊 ha elkuldened a cuccokat erre a cimre meg az infokat akkor nagyon megkoszonnem [email protected]

Saint of Underworld N/Me

GAthersw
rögtön, keresem.

GAthersw
<#taps>

hi! tudnatok mondani nekem tort szervert ahol sok player van? meg az ehhez szukseges informaciokra is szuksegem lenne... thx elore is

Saint of Underworld N/Me

gPROject
Ki a faszt érdekel, hogy ti ovodás wowosok mit gondoltok! Húzzál innen! Én sem pofázok bele a ti topikotokba.

Sajnos epp emiatt ment el a kedvem az L2-tol, mert pvp-zni nem szeretek. Free-n meg talan tolom egy darabig, ott meg megvan az az elvezet hogy jo felszerelesben nyomulhatok a szintemhez kepest, mivel sokan segitenek, es ott bizony meg droppok is vannak.
A második pontot emelném ki:

2. Az L2 a PvP-n kívül semmilyen más tartalommal nem bír.

😄

Nethyrrea
jah, a pkbot igazából nem bot, hanem valamelyik játékos tolja másodkariként, azzal szokták megnézni hogy az ellenféla helyén van-e, azzal flagelnek hogy elkezdõdjön a harc, és általában csata közben azzal segítenek be az embereket kinyírni, valamint a csata befejeztével a még élõ ellenfeleket /épp akkor belogoló emberkéket lepkzzák, aztán leverik róla a karmát. asszem az egyik IC-s pkbot, kymarkmar már csak 31-es, annyit vertek róla le. talá azóta már kisebb 😄 és még ígyis majdnem egyedül legyakott egy (bár visszaütni nemtudó, mert akkor logolt be épp), de egy épp 52+-os TH-t doom szetben.

Nethyrrea
amcsiknál ahogy én tudom a magyar idõ szerint kb 2-3 óra körül kezdenek el többen játszani, akkortájt érnek haza a melóból akik dolgoznak. akik suliba járnak vagy nincs jobb dolguk azok már elõbb belépnek.

B@lu
Sorry skacok, de ezt Sueki kerdezte tolem, ez a beszelgetes neki i szolt, de mivel ezzel nem artunk az athanatosnak, (meg igy sem hogy nethi ezt gondolom berakta a sajat forumjara) ugy gondoltam nem gaz irakni ide.

Szekijoe
A pk bot C1-ben még úgy mûködött hogy a megvett magasszintû Ember tõrös kari minél jobban kimaxolt skillekkel NG cuccokban lepékáhatott mindent (nincs értékes dropp, max szintet veszít de a skillek megmaradnak) Akár visszaverhették level 4re is egy embert minimum kinyírt a szkillekkel ha volt elég manája hozzá.
C2 ben megtalálták a megoldást ha szintet veszít pl. 52-rõl 51re akkor hirtelen csak a 48as skilleket tudja használni amíg visszanem lépi a szintjét.<#nevetes1>

De mostanában AL-ben minden 3-4parytyban PK pontfogyasztó pettel (vagy vörösen)mászkálnak a tõrösök. Én kb 2 naponta kerülök olyan partyba aminek az a célja hogy karmát dolgozzon le. Tehát a reál karakterükkel vállalják be a pk-t a tõrösök.
Például ma hajnal fél hétkor über party írtanak ezerrel éppen az egyik 1 hónapja látott francia DA ismerõsömnek magyarázom el mi merre van AL-ben amikor a 2 Humán tõrös bejelenti hogy azonnal menjunk ki mert a klánjuknak szüksége van rájuk mennek Adenbe annyit sikerült csak elérni, hogy kimentünk a bejáratig és már nyomták is a soe-t. Nem tom de a nálunk reggel 7 az amcsiknál és a kínaiaknál is elég csúcsidõt jelent. (de majd megkérdezem Nethyt)

Szekijoe
Zsetonom az most nincs sok, de némeik basic materiálban jól állok.
Tescós áron szállítom.
De ha valamit craftolni akarsz PM-ezz rám mi kéne. Jah stemem meg mold cuccaim nincsenek mert elkraftoltam.

Szekijoe
Csatlakozom Nethyhez te meg ki vagy?<#conf>

Szekijoe
Gludio alatt Wastelandtól nyugatra asszem végig az út mellett Lizárdmenek vannak<#nyes>Tutter nem jártál arra mert szerintem lehetettlen nem észrevenni õket <#nevetes1>

Taptarap
valaki megtudja mondani, hogy hol találok Lizardment Wastelanden???

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.