Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
mindenkit leabalsz?
Amugy Destroyer kezeben milyen a BOP? az egyik destroyert kerdeztem mennyi a p attackja, azt mondta hogy a great swordjevel a kezeben sajat buffokkal 1500 de frenzyvel 4500 most ha erre megkapja a full letezo buffokat akkor SS critikallal nagyobbat sebez mint egy ijasz SS kritikalja? (ugyanis az ilyasznak skilljei vannak boora gondolom kritikal skill is van, a Destroyer meg csak puszta p attack)
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

PS3/X360 user: Infernohun
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Kösziii
Amugy itt megtudod nezni, hogy megy e a HSC: HSC Free szerver ellenorzo
Amugy inkabb menj a most nyilt magyar free szerverre. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
AL ban szoktam kapni neha altatast es parat
de eleg ritka
es ahogy lepem a szinteket egyre ritkabb lesz
viszont full buffokkal 1020 folott van a m defem eleg jo mdef tank vagyok a bloody viola vagy miafenek ellen
Cruma 1-et szerintem simán körbejárjuk.
Az új földrészt nem ismerem.
DI ben ha csak az a lényeg hogy szétnézzünk akkor ha meleg a helyzet legfeljebb recall. Amikor én jártam oda már akkor is csak 1 fehér nevû group mobért mentünk aminek ha lealtatod a fõnökét akkor a kísérõk állandóan respawnolnak<#nevetes1>#nevetes1> Mindíg az volt a gáz hogy a kísérõk rámentek az altató varázslóra és iszonyat mana volt életben tartani amíg leverték róla a mobot. Ha nem maradt mana meghalt az altató utána én aztán az egész party. Szerintem ha csak leirtunk mindent akkor megtekintheõ a hely.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
"
...öööö...ezt cáfolnám 😄DD
cruma 2-n még mindig ki tud nyírni egy Dark lord group 😄
a szemétje wind shacklet kasztol, így még a csiga is gyorsabban csapkod nálam.
bár ezt asszem 58 körül próbáltam ki.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
(abbol gondolom hogy) mar a multkor is mentunk Ishkat olni, csak egy banda lefarmolta elottunk.
ami 51 en problemat jelent , az 60 on mar csicska ezt ne feledd.
Szyleknek nincs nete, Gat vagy Cuki jo lenne
es akinek meg van karija az is
Nélküle teljesen öngyilkosság, hiába vagy heavy armorban C2ben én már Cruma 1re is csak 9 fõs groupban mertem menni pót healerrel. (a legelsõ portaszobát nem tudtuk tartani folyamatosan 3darab 45+os karakter)Cruma2õn meg csak teljesen felépített xp group tudott életben maradni(Tank+BD+SWS+Prop+healer+maradék DD)különben party wipe vagy recall lett a vége.
Devil Islandon csak 51. szintûként voltam 6-8szor ebbõl 2szer lett party wipe 3-4szer Recall.
A másik Új dungeonban Szylékkel voltam, ott mikor épp már elmenni készültünk rámagrózott egy group simán behaltam <#bee1>#bee1>
Úgyhogy nem tom lvl60on mennyire lesz könnyû csak azt tuti könnyû behalni.
Nem lenne hátrány azért Szyléket és gattacát is rábeszélni.
Official serveren hirdetem:
ha meglepem a 60 at, korbe kene nezni par helyen... megolni Ishkat, elmenni Devils Islandra, nosztalgiazni Crumaban, setallni egyet az uj mocsarban, es a terkepen levo regiuj, uj helyeket megnezni!
Ki tart velem?
2. WC
3. Tyrant
ha sorrendet akarnek allitani
C3 ban:
1. WC .....no comment😛
vagy: NUKER!!! wild magiccal mittomen minden 5. - 10. loves critical??? 4-5K+ DMG playeren????????????????????????????????
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nekünk tegnap elég kemény parti jött össze, meg volt némi drop is.
és mindegyik nagy drop egyetlen embernek ment ><
doom helmet
BW helmet
+4 dye
a parti a végére egy dologban teljesen egyetértett: ha a gyerek nem ad manit a cuccból akkor lepékázzuk egyenként 😄
most agyalhatok mi legyek 😊 Tyrant-Wc-TH 😊 (vagy ujbol egy Spellsinger vagy Spellhowler) az uj Free serveren
thx az infot .)
ha ramteszi a lassitasat, akkor vegem, mert leabal (stunol, daral)... ha tudok elole szaladni akkor bajban van..
multkor egy Destroyernek 6000 hp jat szedtem le mielot6t elkapott es megolt... ha ne mkap el, leszedem mind a 9000 et.
masik alkalommal ugyanazt a destroyert meg sem tudtam sebezni mert elso stunja bejott es game over😛
toros nagyon durva, WC el azonos szintu toros siman leol 3 speckoval, ha roba vagyok, (ha heavy akkor 4 vagy 5) ha nyerni szeretnek egybol be kell jonni a belso egetesnek, es minimum 1 stun szukseges mielott el tudna nyomni a speciket. utana vege(marmint ha elszaladok a stun ideje alatt, es a 900 as renge el eletet szivok)
ha nem jon be, akkor meg szoktam halni, de masok is igy vannak ezzel😛
ijasz ha hasonlo szintu, nekem verheto.(persze nem a full buffban levoek(BD SWS WC SELF buffokrol beszelek).
Viszont a szerencse sokat szamit mindket esetben.
a legjobb a HP /HEALTH/ SA +25% hp t ad.
nezd ilut mennyi HP ja van, azt a HP SA nak koszonheti, ugyanis osszeadodik a Doom set bonusaval, es a BTB vel
a tobbi az fos , de ilyenek vannak: Anger, Focus, stb
a magus Bluntok(Staff) viszont mar finoimabbak:
"Jo" varazslatok eseten esely a kovetkezo buffokra: BTB, Evasion, Mental aegis, stb
a legjobb : Mana UP (+30% mana!!)
vagy "rossz" varazslatok eseten esely : pl root de van tobb is
http://195.184.181.215/ oldalon lehet regisztralni.
the world is mine
Ra 2 orara meg jott meg 1 BW gaiters<#nyes>#nyes>
-- Üdv Nagy Tesó...
na de most megyek mert ma még siege is lesz <#vigyor3>#vigyor3>
Saint of Underworld N/Me