Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hpzolee
=) Hat már nem annyira, azért erösödtek nagyon a törösök de amugy ja, nincs olyan SR,PR vagy HE aki megtudna szoritani(node WC se 😄DDD )Törösök meg várhatnak C3 ig =)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

B@lu
Akkor te most olyan vagy mint a sieghardton HONG

mindenkit leabalsz?

Amugy Destroyer kezeben milyen a BOP? az egyik destroyert kerdeztem mennyi a p attackja, azt mondta hogy a great swordjevel a kezeben sajat buffokkal 1500 de frenzyvel 4500 most ha erre megkapja a full letezo buffokat akkor SS critikallal nagyobbat sebez mint egy ijasz SS kritikalja? (ugyanis az ilyasznak skilljei vannak boora gondolom kritikal skill is van, a Destroyer meg csak puszta p attack)

hpzolee
Dehogy =) 5.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

GAthersw
Elsõ BoP a Teonon?

01110000 01110010 00110000

Szekijoe
Gratz<#taps>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

thx<#circling><#nyes>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

phalanx
gratz <#merges2><#taps>

Kosz😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Inferno
Gratula 😄

PS3/X360 user: Infernohun

Nah vegre megvan<#vigyor> Az egesz mai nap elment arra hogy a kraftok 20%at megvegyem, meg hogy nagy nehezen megkraftoljam vegre a bowot😊 Nem gondoltam hogy ilyen nehez lesz a vege. A 285 mithril alloy bonekbol, varnishokbol meg ironokbol valo megkraftolasa eleg vicces volt, meg szerencse hogy volt 2 SE a klanbol akik segitettek rechargolni folyamatosan a torpet😊 Most mar csak a doom set kell, aminek a fele mar megvan, es faszan fogok kinezni😛

Inferno

PS3/X360 user: Infernohun

Nethyrrea
lehet amnesia. betojt kicsit, szólok Yvannak

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Valami szagértõ egyén megtekinthetné a free szerveres fórumot, mert nagyon nem akar kulminálni a látogatókkal... 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

rakjátok be a linket lecci, ahol lehet öltöztetni a akraktereket különbözõ armorokba!

Kösziii

[Jakuza]
Nem megy a szerver olyankor, amikor nem tudsz beloggolni.
Amugy itt megtudod nezni, hogy megy e a HSC: HSC Free szerver ellenorzo
Amugy inkabb menj a most nyilt magyar free szerverre. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ok köszi szépen

Saint of Underworld N/Me

Strahd_
Valoszinüleg nem müködik a server de ebben a forumban föleg a fizetösök bezsélgetnek ha a Free érdekel azt a lineage2.amnesia.hu kérdezd. Hamrabb kapsz választ és nem lesz félreérthetö.

HS szerver azthiszem ez a neve

Saint of Underworld N/Me

Strahd_
igy a kérdésnek nincs értelme!

Melyik server amire logolni akarsz?

sziasztok! egy olyan kérdésem lenne, hogy miért nem tudok loginolni? mostanában gyakran van olyan hogy beirom az adataimat klik login és meg sem moccan nem történik semmi , miért van ez?

Saint of Underworld N/Me

B@lu
jaja a feher vagy sarga mobok engem mar ne mtudnak (vagy 100 bol 1 X) varival megbenitani

AL ban szoktam kapni neha altatast es parat

de eleg ritka

es ahogy lepem a szinteket egyre ritkabb lesz

viszont full buffokkal 1020 folott van a m defem eleg jo mdef tank vagyok a bloody viola vagy miafenek ellen

hpzolee
😊 cáfolnám 😄DDD ha egy 50 es mob rád(lvl60) tudja castolni a maga kis skil-jét,föleg ha az 1 WC

Szekijoe
<#nevetes2>Diniz az összes Dungeon csoportos mobokkal van tele. Szerinted azért haltam sokszor partyban mert nem akartam elreturnozni? Cruma 2õn ráadásul mana szívó gömbök vannak ott már hiába Tank a tank ha nincs se neki se nekem manám mert elszívjta a mob. Mondjuk BW-ben talán még én is leverem azt a gömböt vagy lealtatom <#vigyor>
Cruma 1-et szerintem simán körbejárjuk.
Az új földrészt nem ismerem.
DI ben ha csak az a lényeg hogy szétnézzünk akkor ha meleg a helyzet legfeljebb recall. Amikor én jártam oda már akkor is csak 1 fehér nevû group mobért mentünk aminek ha lealtatod a fõnökét akkor a kísérõk állandóan respawnolnak<#nevetes1> Mindíg az volt a gáz hogy a kísérõk rámentek az altató varázslóra és iszonyat mana volt életben tartani amíg leverték róla a mobot. Ha nem maradt mana meghalt az altató utána én aztán az egész party. Szerintem ha csak leirtunk mindent akkor megtekintheõ a hely.

B@lu
jaja

azert a csoportos mobokkal ovatosan kell banni

Nethyrrea
"ami 51 en problemat jelent , az 60 on mar csicska ezt ne feledd.
"

...öööö...ezt cáfolnám 😄DD

cruma 2-n még mindig ki tud nyírni egy Dark lord group 😄

a szemétje wind shacklet kasztol, így még a csiga is gyorsabban csapkod nálam.

bár ezt asszem 58 körül próbáltam ki.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Vipera 3 mapja írta, hogy kb 1 hét múlva lesznek<#vigyor> Te kb 3-4 nap múlva leszel 60. én meg próbállak beérni<#nevetes1>Szerinetm már csak 40-50%-al vagyok lemaradva. Tehát hét vége felé már lehet valami <#papakacsint>Attól függ mennyi alvást hagyok ki<#nevetes2>

B@lu
Persze hogy jon Ilu

(abbol gondolom hogy) mar a multkor is mentunk Ishkat olni, csak egy banda lefarmolta elottunk.

ami 51 en problemat jelent , az 60 on mar csicska ezt ne feledd.

Szyleknek nincs nete, Gat vagy Cuki jo lenne

es akinek meg van karija az is

Szekijoe
Ha Ilu-t rábeszéled én megyek.<#vigyor>
Nélküle teljesen öngyilkosság, hiába vagy heavy armorban C2ben én már Cruma 1re is csak 9 fõs groupban mertem menni pót healerrel. (a legelsõ portaszobát nem tudtuk tartani folyamatosan 3darab 45+os karakter)Cruma2õn meg csak teljesen felépített xp group tudott életben maradni(Tank+BD+SWS+Prop+healer+maradék DD)különben party wipe vagy recall lett a vége.
Devil Islandon csak 51. szintûként voltam 6-8szor ebbõl 2szer lett party wipe 3-4szer Recall.
A másik Új dungeonban Szylékkel voltam, ott mikor épp már elmenni készültünk rámagrózott egy group simán behaltam <#bee1>
Úgyhogy nem tom lvl60on mennyire lesz könnyû csak azt tuti könnyû behalni.
Nem lenne hátrány azért Szyléket és gattacát is rábeszélni.

B@lu
Jo!

Official serveren hirdetem:

ha meglepem a 60 at, korbe kene nezni par helyen... megolni Ishkat, elmenni Devils Islandra, nosztalgiazni Crumaban, setallni egyet az uj mocsarban, es a terkepen levo regiuj, uj helyeket megnezni!

Ki tart velem?

B@lu
1. TH
2. WC
3. Tyrant

ha sorrendet akarnek allitani

C3 ban:

1. WC .....no comment😛

vagy: NUKER!!! wild magiccal mittomen minden 5. - 10. loves critical??? 4-5K+ DMG playeren????????????????????????????????

[Jakuza]
Legyel Warlord es akkor tuti hogy agyonver mindenki es akkor nem lesz min agyalnod. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nethyrrea
hallom nem volt semmi siege?

nekünk tegnap elég kemény parti jött össze, meg volt némi drop is.
és mindegyik nagy drop egyetlen embernek ment ><

doom helmet
BW helmet
+4 dye

a parti a végére egy dologban teljesen egyetértett: ha a gyerek nem ad manit a cuccból akkor lepékázzuk egyenként 😄

Strahd_
😊 köszönöm

most agyalhatok mi legyek 😊 Tyrant-Wc-TH 😊 (vagy ujbol egy Spellsinger vagy Spellhowler) az uj Free serveren

thx az infot .)

B@lu
magas szinten jo

ha ramteszi a lassitasat, akkor vegem, mert leabal (stunol, daral)... ha tudok elole szaladni akkor bajban van..

multkor egy Destroyernek 6000 hp jat szedtem le mielot6t elkapott es megolt... ha ne mkap el, leszedem mind a 9000 et.

masik alkalommal ugyanazt a destroyert meg sem tudtam sebezni mert elso stunja bejott es game over😛

Strahd_
és Tyrant? milyen harci potenciálal rendelkezik?

B@lu
jaja

toros nagyon durva, WC el azonos szintu toros siman leol 3 speckoval, ha roba vagyok, (ha heavy akkor 4 vagy 5) ha nyerni szeretnek egybol be kell jonni a belso egetesnek, es minimum 1 stun szukseges mielott el tudna nyomni a speciket. utana vege(marmint ha elszaladok a stun ideje alatt, es a 900 as renge el eletet szivok)

ha nem jon be, akkor meg szoktam halni, de masok is igy vannak ezzel😛

ijasz ha hasonlo szintu, nekem verheto.(persze nem a full buffban levoek(BD SWS WC SELF buffokrol beszelek).

Viszont a szerencse sokat szamit mindket esetben.

Strahd_
Egy Tyrant pvp ben mennyire életképes?

vagy törös/ijasz mindenkit üt...

B@lu
Bluntba...

a legjobb a HP /HEALTH/ SA +25% hp t ad.

nezd ilut mennyi HP ja van, azt a HP SA nak koszonheti, ugyanis osszeadodik a Doom set bonusaval, es a BTB vel

a tobbi az fos , de ilyenek vannak: Anger, Focus, stb

a magus Bluntok(Staff) viszont mar finoimabbak:

"Jo" varazslatok eseten esely a kovetkezo buffokra: BTB, Evasion, Mental aegis, stb

a legjobb : Mana UP (+30% mana!!)

vagy "rossz" varazslatok eseten esely : pl root de van tobb is

B@lu
Grat! nekunk Dama esett a mostanaban AL ban, meg kisebb dropok pl Doomn helmet, BW tunic.

[Jakuza]
Ha esetleg erdekelne valakit, tegnap elindult egy magyar free server.
http://195.184.181.215/ oldalon lehet regisztralni.

Hát nem aprózzák el a c3-at az tuti föl kell kötni a gatyát annak a cégnek aki meg akarja egyáltalán közelíteni ezt, brutál jó lesz hiába best of l2<#nyes>

the world is mine

B@lu
Sziasztok! mar varunk benneteket😛

GAthersw
az nice

01110000 01110010 00110000

A tegnapi droppunk:

Ra 2 orara meg jott meg 1 BW gaiters<#nyes>

http://l2vault.ign.com/View.php?view=Translations.Detail&id=16

õõõõõõõõõõ Blunba milyen SA-t lehet belerakni?

phalanx
BIGbrothR
Hi

olvasnivalo..

Nightfall szerver

-- Üdv Nagy Tesó...

phalanx
gyümölcsözõ volt ez a mia nap is, gyûjtöttem 36%-ot ami azért 60-on elég jónak számít... a végére már olyan jó társaság jött össze, hogy mindíg csak összeszedtem a money roomban található összes mobot aztán, azán mehetett rá a sleeping cloud <#nevetes1> csináltam pár képet, de ha minden igaz lesz egy videó is...

na de most megyek mert ma még siege is lesz <#vigyor3>

hi! miért nem tudok csatlakozni HS szerverre? kösz a helpet elõre is! ( amúgy a loginnál már alapból nem lép tovább és semmilyen hibaüzenetet nem kapok )

Saint of Underworld N/Me