Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
http://l2dc.onlinewelten.com -on meg tudod nézni, melyik npc pontosan hol van.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Sajna Diniz rakta fel a fórumra, mert munkaideje végén kértem tõle hogy segítsen fordítani. Nem gondoltam, hogy egybõl felrakja a fórumra és elköszön.
De majd legközelebb máshogy csinálom<#bee1>#bee1>
Mégegyszer thx.
az csak természetes hogy a DS-esek annyi embert összehívnak amennyit csak lehet, de láttam hogy a toi-csatánál is nálunk kik voltak, és náluk is. kétlem hogy az IC csapatból bárki is 65 alatti lett volna átlagszintben, viszont nálunk az emberek FELE (nem mártírságból mondom, ha kell mutatok screenshotot) olyan ember volt akik még az 50-es szintjeik elejét tapodták. még olyat is láttam akin C grade cucc volt. IC pedig alkalmazta a taktikát hogy szétszórattak minket, aztán a rahedli archerjeikkel szépen kekite-oltak mindenkit. nemcsodálom hogy mindakétszer nyertek. akik a DS részérõl ottvoltak, javát nem is láttam soha, ergo nemvalószínû hogy sok pvp élményük lenne, ellenben aki az IC részérõl ottvolt, azok azok voltak akiknek a nevét az összes pvp balhénál látom. és elég sok közülük már 70+-os volt. ezért nevetséges számomra az a flame war ami észérõl megy orphuson hogy mekkora noob a DS hogy így elverik mindig õket. pedig tisztában vannak azzal hogy DS egy totál ellentétes idõzónában játszik mint az IC keménymag.
Ja, ez kb. ugyanolyan, mintha maganbeszelgetest bevagnal ide, lásd Fatboyhun multkori akcioja, amikor mindenkeppen megprobalt lejaratni 😞
nameg 3 nappal ezelõtt is a korai órákban feljött az IC szétgyakni mindenkit aki épp ottvolt, persze beszarimód hoztak 2 pkbotot is hogy azok végezzék el a piszkosmunkát. késõbb még azokat is lepkzták akik épp akkor logoltak be. még meg se tudott moccanni a gyerek, épp csak megjelent de már gyakták is a botok. ez azért elég gerinctelen dolog szerintem. az IC mindig mondja hogy õk a jófiúk, de ennek ellenére némelyik megmozdulásuk még a hõn rosszfiúként emlegetett DS-nél is rosszabb.
én ez alapján mondtam. tegnapelõtt is elég nagy balhé volt toi bejáratnál, és tegnapis láttam csomó ic-s emberkét toinál, meg mesélték is ally tagok hogy ott basszák a ezet az IC-sek.
1. szembe kell néznünk a DS-sel ami napról napra erõsebb lesz (ezen jót röhögtem)
2. l2 a pvp-n kívül semmi igazi tartalommal nem szolgál
3. a közelgõ c3 miatt szükségünk lesz egy nagy alliancera és tapasztalt játékosokra
ezért javasoltam az athanatost az IC allianceba. a fõklán mostantól 50+-osokból fog állni, az inaktív játékosokat hamarabb kitesszük. akik nem akarnak pvp-zni azok mehetnek egy subklánba, ahogy az 50
alattiak is.
blabla
érthetõ hogy a c3 kijöttével egy olyan allianceben szeretnénk lenni, amelyik képes felvenni a versenyt (és remélhetõleg megnyerni) a dusk/dawn versenyben. csak a nyertes oldal klánjai nyerhetnek bejutást/hozzáférést az "ancient adena"-hoz (azmeg miafasz, nem az új dungeonokra gondolt? vagy mittomén) ami szükséges ahhoz hogy A grade tárgyakat szerezhessünk (javítsatok ki ha tévedek)
azt is egyértelmû hogy a sieghardt jelen politikai helyzetével ez a két szövetség vagy az IC, vagy a DS lehet.
az l2 fõleg a pvp-n alapszik, és bármennyire is azért játszom a játékkal hogy a barátaim társaságát élvezzem online, egy ilyen szövetségben lenni kétségtelenül maga után vonja a pvp szükségességét.
Míg úgygondolom hogy az IC tagjává válni jó dolog lenne, nem gondolom hogy ezért fel kellene oszlatni a klánt csak azért mert az IC
elutasít minket. (elutasít titeket az IC? miért?)
az érveim a következõk:
1. mind az IC mind a DS erõs szövetség, amit a blaze követ szorosan. ám ahogy az összes nagy szövetségnél van (és az elégedetlenség lehetõségével), nincs garancia arra hogy bármelyikük is maradni fog c3-ig. elég megnézni a WAR, CBA, és MECHA szövetségeket.
2. az athanatos a bennük lévõ emberek és a köztük lévõ, bajtársias kapcsolatokból épül fel. nincs értelme azt gondolni hogy miért vallott kudarcot az athanatos (vagy malagan) csupán azért mert az IC nem vesz be minket. beszéltem emberekkel más klánokból és azt a tanulságot tudtam levonni hogy az athanatos jópofa, normális emberekbõl tevõdik össze.
3. mivel az athanatos egy 5-ösz szintû klán, és a purgatory alliance vezetõje, mind hely mind idõ van hogy fejlesszük és növeljük a szövetséget jobban. solissanctus egy 12 klános szövetséggé nõtt és új, erõs szövetséggé válhat de (ha frasen elmegy? ezt nemteljesen vágom itt mitakar)
4. malagan SP-jének pazarlását jelentené ha feloszlatnánk a klánt
de visszatérve az IC-hez történõ csatlakozásunkhoz, megértem hogy szükség van ehhez nagyszámú, magasszintû és képzett játékosokhoz (hûha, zerg alakul?). míg aztgondolom hogy malagan és ediraya részérõl jó gondolat a szubklánt megalapítani, azt gondolom hogy az érintetteket nemártana elõtte értesíteni az áttelepítésükrõl.
ez hosszútávon lehet hogy nem elég. függetlenül attól hogy melyik szövetségben vagyunk, az athanatosnak mind pvpben, mind ostrom idején képesnek kell lennie effektív csoportot alkotni. tudok néhány olyan reklamációról hogy nem tudunk eléggé egységesen, koordináltan játszani. a legfõbb ok, annak ellenére hogy klán vagyunk, a szint és idõzóna-különbségeknek köszönhetõen szét vagyunk választva.
meg kell tanulnunk a többiek játékstílusát hogy különálló egységként is effektívek lehessünk. lehetõségem nyílt olyan nagy játékosokkal játszani mint myx, shaere, olgier, bo3lawa, darkimage, altria, stb stb az AL partik idején. én és wasp mindketten szeretünk ss spammal játszani, ezért sok aggrót vonunk magunkra. ha shaere ugyanabban a partiban van mint én, tökéletesen bízom abban hogy mindig ottlesz és megment akármikor van rá szükségem. ugyanígy olgier is, tudom kiket szeret targetelni, és hogy csinálja, ami egyszerûbbé teszi számomra hogy segítsek neki. ez csakis abból adódik hogy sokat partizunk együtt.
a teamspeak használata úgyfent fontos lehet
a klánszintû csaták is bizonyosan segítségünkre lehetnek abban hogy megszokjuk a másik stílusát, ezért szte többet kéne ilyet csinálni.
a következõ dolog a pvp aspektus. úgytûnik számomra hogy a klánwarokban és a pvp-kben a nyertes mindig az erõsebb és jobban koordinált party (tehát NEM FELTÉTLENÜL A SZÁMFÖLÉNYBEN LÉVÕ, ahogy sokan ennek a tévhitében vannak). hogy a blaze és a DS ellen fel tudjunk lépni, magasabb szintek kellenek. ígytehát a szintezés fontosabb kellene hogy legyen semmint folyton az ellennel verekedni. ezzel egyetemben természetesen több pvp tapasztalatra van szükség (legalábbis tudom hogy nekem kell - ezt kivételesen õ írta, bár rám is érvényes 😄D)
ezek a dolgok jutnak eszembe most. becsülöm malagant hogy ennél jóval elõbbre gondolkodik. bocsi a hosszas szájtépésért, de sztem fontos hogy az athanatoson belül megbescsüljünk még sokmindent és dolgozzunk sokmindenen, inkább mint az IC-hez csatlakozni. ki tudja? ha fejlõdünk és elég erõssé válunk, talán az IC majd bevesz minket a szövetségébe a közeljövõben.
mit gondolnak a többiek?
fordítás vége.
személyes megjegyzés: egy magánklán fórumáról nemszabadna kilinkelni dolgokat, ezt tõlem is kérték amikor beléptem a rhapsodyba.
2. Neked jóhogy nem volt gondod mert ti Pochinál gyülekeztek<#nevetes1>#nevetes1>és nem AL bejáratánál. Mondjuk eddig még engem sem kapott el DS party sehol. Nekem eddig csak Emancipationnal volt gondom AL-ben amikor traineket húzott a partykra. Ránk csak 2szer húzott partyreturn mûködött, a másodiknál még stun shotot is kapott és belehalt<#nevetes2>#nevetes2>
De most nagyon béke van szerintem mindenki készül a hétvégi ostromra és arra tartalékolja az xp-jét
öööö....lol? ezt elhitte az aki mondta? már csak azért is mert ahogy írja a solissanctus már ÖNMAGÁBAN egy 12 klánból álló alliance ("Solissanctus became a 12-clan alliance and could have become a powerful new alliance but for Frasen's departure"), és nagy valószínûséggel az IC-t fogja támogatni, és az õ protekciójuknak köszönhetõen jobbára nyugodtan XP-zhetnek AL-ben, már akik elég magasak oda.
Egyszóval semmi újat nem mondott (legalább is nekem 😊, csak hogy még mindenki gyatra összejátékban és szervezetségben. És ha majd jók lesztek, akkor lehet, hogy maga a nagy IC fog titeket hívni a szövetségbe... 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Nem tudok sajna eléggé angolul, de szeretném érteni <#bee1>#bee1>
Az biztos hogy minden klántag 50+os a maradékot kirakták és beveszik az alklánba (kivéve Feketeviperát vagy egy hete nem játszott, szerintem, mert healer csak azért maradt a fõklánban, ha majd belép tutter hívják egybõl AL-be<#nevetes1>#nevetes1>)
Szyl Vipera merre vagytok? Gyertek játszani!!
Szeki/Shaere57lvl üzenete:
1: We are facing DS who get stronger day by day
2: L2 lacks of massiv content beside PvP
3: With inc C3 we need a big Alliance and skilled players
So this is why I applied athanatos to IC Alliance.
Mainclan will be now 50+ from now on inactive players will be kicked way faster.
People who doesnt want to pvp can move into subclan as well as all under 50.
If you reach a decent level (52+)
várj nem is ezt kell hanem a következõt
mert ezt kb értem
I understand that with C3 coming out later in the year, being in an alliance which is able to compete (and hopefully win) in the dawn v. twilight contest is important. It seems that only the winning alliance of such a contest can claim access to ancient adena which is required to get A-grade items (correct me if I am wrong).
I also understand that with the present political situation in Sieghardt, the only alliances capable of standing a chance in the dawn v. twilight contest is either IC or DS.
Lineage 2 is centred primarily on pvp and as much as I play the game primarily to enjoy the company of friends online, being in an alliance would definitely involve pvp.
Whilst I think that the application to IC would be a good thing, I do not think that the clan should be dissolved just because IC rejects us. My reasons are as follows:-
1. IC and DS are the truly strong alliances with Blaze etc coming up fast. But as with all big alliances (and bigger potential for disatisfaction), there is no guarantee that IC and DS would still be around come C3. Look no further than the dissolution of the WAR, CBA, Mecha alliances.
2. Athanatos is made up of its members and the relationship and camarederie which each member has with the others. There is no reason why Athanatos (or Malagan) has failed as a clan just because we do not get into IC. I have spoken to other players from different clans etc and the general consensus is that Athanatos are made up of nice, decent and helpful folks.
3. Since Athanatos is a lvl 5 clan and the leader of the Purgatory alliance, there is still room and time to develop and grow the alliance more. Solissanctus became a 12-clan alliance and could have become a powerful new alliance but for Frasen's departure.
4. It would be a big waste of Malagan's SP to dissolve the clan
But going back to joining the IC alliance, I understand the need to present to IC that Athanatos is made up of a large number of high level and skilled members. Hence, I think that it was very thoughtful on the part of Malagan and Ediraya to create a sub-clan for the others although I do think that notice should have been given to the others before they werte "kicked".
But that may not be enough in the long run. Regardless of which alliance we are in, Athanatos needs to be able to work effectively as a pvp unit and siege unit. I know that some of the complaints about us is that we do not act "united" or coordinated enough. The main reason being that although we are a clan, we are divided (by the level difference between members and the hours that we play online)
from playing and hunting together. We need to learn one another's playing style and preferences in order to be effective as a single unit. I have had the privilege of playing and partying with great people like Myxcraft, Shaere, Olgier, Bo3wala, DarkImage, Altria, Waspsting, Talisien etc. for AL hunts. Wasp and I both like to spam soulshots and as a consequence, we aggro mobs a lot. If Shaere is i
in the same party, I have complete trust that he would come to my rescue and heal me every time this happens. Likewise with Olgier, I sort of know who he likes to target and how he does it which makes it easier for me to assist him. This comes about only from playing and partying together.
Using teamspeak may also become very important.
Clan hunts would certainly be able to help its members in getting to know one another's style of play and I think we need to do more of that.
The next thing is the pvp aspect. It seems to me that in clan wars and pvp fights, the winning party is usually the stronger and more coordinated party. To be able to stand against Blaze and DS, we need to be higher level. As such, levelling oneself should be more of a priority than always engaging the enemy. And of course, we all need more pvp experience (I know I do!!!)
Those are some thoughts I have for the moment. I appreciate Malagan for thinking way ahead on this issue. Sorry about the long rant, but I do think that there is so much more here in Athanatos to appreciate and work on rather than in getting into IC. Who knows? If we develop and grow strong together, IC may even invite us to join their alliance in the near future
What do the others think?
Uh bocsika nem vettem észre hogy ilyen sok
B@lu_Office/Diniz üzenete:
na jo ezt belinkelem az sg re
viszont vaulton (is) dm vagyok, ha esetleg... <#papakacsint>#papakacsint>
na de nem offolok itt tovabb, mert a vegen <#banplz>#banplz> lesz
L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/
😊 Ayla nincs NWN a gépemn de ha lesz csak Anwalen szerverén játszanáék , mert Az admin stilusa viselkedése olyan amielyennek egy jo Amdint le lehet irni. Nem Marlowe a kiskirály...
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
egyebkent meg honnan tudod, hogy szoros a laba? sosem mutatkozott csizma nelkul <#duhos2>#duhos2>
de nem montad mejjik szerveren csinalod azt a gyalazatos taper karit. anwaken?
L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/
Név Cim fals volt nálam .) béta alt csináltam az accot 😊 és Fals név cimet adtam meg 😊
Születési dátum az ok volt. kártyaszámot is megadtam 😊 a többit nem tudtam megadni.
Serialom meg hol van az már...
Conan segitöje: -Conan vigyáz 10 en vannak!
Conan: - 1 , 2 ,3 ... Igazad van
Te azt hiszed hogy az Orkok meg olvasni sem tudnak?😛
pedig en egy konyvmoly fajta vagyok. boviteni is kene a kasztokat egy olyannal: Ork tudós 😄
Isendur ez kovethetetlen gondolatmenet volt szamomra, te mar aztan nemsemmi vagy😛
Aimful:
te vazzeg 24/7 be tolod a karit????????????????,,,,
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)