Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Pl most is 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Kissé üresnek érzem már az L2-t, és már tulságossan nem MMORPG-vé hanem egy "küldetéssé" válik a karaktered tápolása mint xp és fegyverzetileg, és ez az elsõ botozás után már érezhetõ. Inkább botozol mint játszol, mert az egyszerübb."
Ha 1x is benne lettél volna 1 erösebb clanban ahol zajlik is az élet.Már lassan 2 honapja olyan fordulatokat vesz a clanunk (egyik leg erösebb teonon),hogy 1xüen akkor érzel jol magam ha fel megyek és látom mi történik a ""világban""(a szerveren).Naprol napra látom magam elött hogy "nönek" fel az 1es karakterek..Még 1x hagsulyozom nem free szerverröl beszélek,hanem NA-s szerverröl.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Az hogy mellette vannak botjaim csak arra kell hogy Harpa nem szenvedjen hiányt semmibe, de még õket is becsülöm annyira hogy nem észnékül botoznak. Igaz nekem még az 5bõl soha sem banoltak egyet sem. Az meg aprólék hogy szvsz a hsc-n bentvagyok a leggazdagabb 10-be. Nem kp-be számolva hanem felszerelésekbe, mert én már akkor minden pénzem materialba tettem mikor Ti még a Matildot scripteltétek éjjel-nappal<#awink>#awink> A többi dologgal amit írtál még egyet is értek, de azzal hogy pár hét alatt 70 lettél és véletlen a prófétád is pont 70 .....
Olvasd csak:
"Én élveztem, "kimaxoltam" a karimat botozás nélkül"
A buffbot is bot és gondolom nemkarod elhitetni senkivel hogy max a skill tanuláson kívûl valaha is beléptél volna a profétával csak úgy xp-zni.
"Talán ekkor már nem a játékot szereted hanem a benne lévõ versengést, hogy erösebb leszel mint a másik karakter és arenaban lemosod a vigyort a képéröl."
Ez megint hittérítõ kamu duma volt. Mert igen is azért szereted a játékot mert a másikat kettévágod az arénába és ez jólesõ énvagyokafaszagyerek érzéssel tölt el mindenkit.
Most mondja valaki hogy ez nem így van<#boxer>#boxer>
Én bizok a Dark and Light vagy a Morning készítõiben hogy orvosolják ezeket a hibákat, és szerintem ez a 2 világ lesz amit a közeljövõben kiprobálok.
Majd felébredsz!
hmm egyebkent mar reg lemaradt azt osszes free serveres mert nincsenek nekik 60 as skilljeik...😛
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
4EN VAGYUNK EDDIG MAGYAGYAROK
JAH MELLESLEG NEM TUDJATOK MI DOBJA S BLESS SHIEL SPELLBOOKOT?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha ma se megy, újrakezdem a pelenkásomat a worldön 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Az van rajtam és kész... Az már más kérdés, hogy a klántársaknak is vannak jó cuccai... Esetleg tõlem, vagy általam 😛
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
segítsetek. a hsc-n hogy ,hol lehet regisztrálni. visszaolvastam de nem találtam.
kösz
Az idõk végezetéig a free szerverek silány világában fogtok fusztráltan bolyongani és hetente új 20-as kasztváltókat csinálni<#wilting>#wilting>
Mellesleg azért elég noob szerver volt azzal a kb 15-25szörös beállításokkal. Mert nem egészen normális ugye hogy kb egy óra botozás után(kezdõ ruha+kezdõ fegyó) megtelt az inventory drop csizmával kesztyûvel. Szóval egy hónap alatt lvl 75 mindenki full jóságos cuccokkal és nincs tovább. Mert ugye a c2 amit annyira mondtatok hogy "máááá most teszik a 7végén , csak itt lesz csak most" kamu volt. A hsc a maga kicsit körülményes fejlõdésével még mindig valahol az arany középút felé van inkább. Bár nemtudom ha itt is egy szint múlva fehér lesz a karik mit fogunk csinálni.....
Én láttam el a szervert C,D kristályal...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nem értem miért nem csak a DiE-t szedték ki....
Épp meglett az avadon robe szett, teljes volt a kari evilel is és erre jött a wipe. kár... Papi 170 milliójának a töredéke most jól jönne kezdéshez 😊
Na mind1. Legalább itt az alkalom hogy kipróbáljak egy TH-t 😊
Szerintem a gludioi ostrom nagyon jó volt Freen is. Voltak legalább 500an ott (ez volt az, ahol a tempest meg a gm klán szétvert mindenkit...). Szóval tömeg lenne, csak HSC pl a feliratkozás nem egyszerû, ezért nincs igazán nagy ostrom. Meg azért hétvégenként mindig szokott lenni, de csak kicsik (orent szerintem mindig bepróbálja valaki, de még soha nem foglalták el 😊.
Ja, és hajrá IC 😊
Mert halgattam a ventrillón ott is mindíg kellett várni valakire. Kíváncsiságból a HSC-n lementem a múlt héten Shaerével meg egy ijjász csapattal a szívig 5 játékossal a többi bot volt sajna nem sikerült elsõre lejutni<#nevetes2>#nevetes2>Második nekifutásra 7 játékossal már simán megvolt hát szerintem szép<#bee1>#bee1>. Nagyon meg voltak magukkal elégedve hogy sikerült lejutni. Le is költöztek <#papakacsint>#papakacsint>
Nah az officiálon 58on én épp most léptem be az IC-be talán lesz olyan party akikkel le tudunk menni a hídig!!! Eddig csak az elsõ néhány karikon túl voltam.
De én inkább az ostromot hiányoltam a free-n mert most akkor ujból kell kezdenetek erõsödést. De olyan ostromotok szerintem nem lesz ahol több száz játékos van jelen ostromlóként vagy védõként.
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
Ugyanúgy kell, csak kicsit kevesebbet 😊
60 felett azért már a gyors free szervereken is napokat kell grindelni megállás nélkül. Az már más kérdés, hogy kicsit nagyobb élvezet fullbuffban (ugyebár buffbot a minimum), ss spammel grindelni. Olyan jó érzés, amikor a halovány rózsaszín mob 2-3 lövébõl meghol 😊 Szóval ez olyan dolog, amit jó érzés ismételgetni 😊
lol mire jonne, a fun bejon a SUCKS!
amiert nincs jogod panaszkodni:
1. Free
2. Fun
3. No grind, just Fun
4. Your choice
5. Its Free, and have Fun
6. ...
Szóval minden jót emberek! talán másik Gaméban majd találkozunk.
Ha valaki tutit akar tamagocsizni, akkor menjen hivatalosra 😊