Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm...tök jó ez a játék. Eszmélhettem volna elõbb is.
Tufa16
Egyébként vannak... 😛

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
"ezen a Nightfall szerverEN mindig éjszaka van?"

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

[Jakuza]
Folyamatosan megy.
Pl most is 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hm...ezen a Nightfall szerveren mindig éjszaka van?
hpzolee
Kissé azert kevered a dolgokat.Ez alatt azt értem hogy szinte teljesen 1értéküvé emelted az L2 töt és a botozást.Nah most ugye a magyar clan nem volt vlm tulságosan erös, vagy kiemelkedö Sieghardton :> és free szerveren gameltál, ezért mondhatod azt, hogy

"Kissé üresnek érzem már az L2-t, és már tulságossan nem MMORPG-vé hanem egy "küldetéssé" válik a karaktered tápolása mint xp és fegyverzetileg, és ez az elsõ botozás után már érezhetõ. Inkább botozol mint játszol, mert az egyszerübb."

Ha 1x is benne lettél volna 1 erösebb clanban ahol zajlik is az élet.Már lassan 2 honapja olyan fordulatokat vesz a clanunk (egyik leg erösebb teonon),hogy 1xüen akkor érzel jol magam ha fel megyek és látom mi történik a ""világban""(a szerveren).Naprol napra látom magam elött hogy "nönek" fel az 1es karakterek..Még 1x hagsulyozom nem free szerverröl beszélek,hanem NA-s szerverröl.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

GSXR
Harpagonnal nem botoztam mert Õ a fõkarim és szeretem<#puszi>
Az hogy mellette vannak botjaim csak arra kell hogy Harpa nem szenvedjen hiányt semmibe, de még õket is becsülöm annyira hogy nem észnékül botoznak. Igaz nekem még az 5bõl soha sem banoltak egyet sem. Az meg aprólék hogy szvsz a hsc-n bentvagyok a leggazdagabb 10-be. Nem kp-be számolva hanem felszerelésekbe, mert én már akkor minden pénzem materialba tettem mikor Ti még a Matildot scripteltétek éjjel-nappal<#awink> A többi dologgal amit írtál még egyet is értek, de azzal hogy pár hét alatt 70 lettél és véletlen a prófétád is pont 70 .....
Olvasd csak:
"Én élveztem, "kimaxoltam" a karimat botozás nélkül"
A buffbot is bot és gondolom nemkarod elhitetni senkivel hogy max a skill tanuláson kívûl valaha is beléptél volna a profétával csak úgy xp-zni.
"Talán ekkor már nem a játékot szereted hanem a benne lévõ versengést, hogy erösebb leszel mint a másik karakter és arenaban lemosod a vigyort a képéröl."
Ez megint hittérítõ kamu duma volt. Mert igen is azért szereted a játékot mert a másikat kettévágod az arénába és ez jólesõ énvagyokafaszagyerek érzéssel tölt el mindenkit.
Most mondja valaki hogy ez nem így van<#boxer>

phalanx
ja nem, bocsi, a Wish-t fújták le

BIGbrothR
Skacok ha nem ismeritek

NightFall - http://195.184.181.215/home.php

Üdv...

-- Üdv Nagy Tesó...

phalanx
a Morningot asszem lefújták, viszont a másik engem is érdekel

gPROject
a D&L szép viszont érdekes, hogy még egy darab ss sincs harcokról(mobokról), pedig van már a játékból pár száz screenshot

HUNrricane
Én élveztem, "kimaxoltam" a karimat botozás nélkül, full felszerelésem volt, és én voltam a szerveren a 2. és 3. legmagasabb player a szerveren/lvl70 TH és lvl70 profeta/. Még a cheater klán (DiE) se mert kiállni velem PvPzni 😄D.. noh de mind1, bár még mindig a volt forsaken szerveren élveztem legjobban a játékot, de mélton emelem a második helyre a world szervert és ezzel zárnám az L2-s pályafutásomat. Mér nem érzem azt a feelinget, mint anno amikor elkezdtem a jatekot. Nem olyan jo már mobokat gyakni, adenat gyüjteni és a pályát felfedezni (world szerveren már nem is vettem térképet mert kivülröl tudtam a mapot :/) mint régen. Kissé üresnek érzem már az L2-t, és már tulságossan nem MMORPG-vé hanem egy "küldetéssé" válik a karaktered tápolása mint xp és fegyverzetileg, és ez az elsõ botozás után már érezhetõ. Inkább botozol mint játszol, mert az egyszerübb. Talán ekkor már nem a játékot szereted hanem a benne lévõ versengést, hogy erösebb leszel mint a másik karakter és arenaban lemosod a vigyort a képéröl. Ilyenkor már ugyan ugy fogsz örülni, ha reggel megnézed a botod inventoryat es egy SLS -t látsz benne, és elmodhatod hogy farmoltál egy SLS-t "álmodban" kb 8perc ráforditással /míg beállitottad a botokat/.Már ugyan ugy büszke leszel rá hogy este 90%ot gyüjtött a botod, és lesz egy karaktered amit 80-90%ba a gép csinált egy te általad kreált algoritmuson.
Én bizok a Dark and Light vagy a Morning készítõiben hogy orvosolják ezeket a hibákat, és szerintem ez a 2 világ lesz amit a közeljövõben kiprobálok.

Majd felébredsz!

B@lu
pedig van benne valami...

hmm egyebkent mar reg lemaradt azt osszes free serveres mert nincsenek nekik 60 as skilljeik...😛

Baszkurátor
ITT nézelõdj komám ha valamit keresel!!!!!!!!!!!Az egyik legjobb oldal sztem!

matamm
vagyis nevem HUNMatam

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

matamm
a francab acaps lock be volt kapcsolva........nah a nevem HUNMata van a klanunkban 1 53as warsmith en 41es elder van 1 spellsinger es 1 silver ranger........szolval nekem kellene Blass Shield book ha valaki tudja léccives jelezze mert fontos......

matamm
hi ha vALAKI JÁTSZIK A BATTLE ROF DAWN SZERVEREN AZ JÖHETNE A KLÁNUNKBA
4EN VAGYUNK EDDIG MAGYAGYAROK
JAH MELLESLEG NEM TUDJATOK MI DOBJA S BLESS SHIEL SPELLBOOKOT?

Baszkurátor
Na ezt azért megmosolygom fater .... <#nevetes1><#nevetes1> valamint

GAthersw
HSCn még sosem volt wipe...

01110000 01110010 00110000

GSXR
Akinek van a hsc-n eladó demon's sword recója , edge-e szóljon pls.

phalanx
na látjátok ezért nem fogok én soha free szervereken játszani.... ha ez így megy tovább és randomban törölgetik az accountokat, én hamarabb elérem a fizetõsön a 75-öt mint ti a free szervereken emelt xp-vel <#duma>

Baszkurátor
Reggel ment aztán olyan 8 óra körül meghótt.Aztán valamikor délután elindult.De ha ez lesz a rencer akkor végleg elköltözök a HSC-rõl!

BEAST
sajnos én nem mondhatom el magamrol hogy ajándékoztam stb 😄 bár mondjuk nem 1 karik kapott avadon dropot belölem 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Ténleg, megy már HSC? Tegnap egész nap halott volt 😞
Ha ma se megy, újrakezdem a pelenkásomat a worldön 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Hehe... most mond azt, hogy hazudok 😊
Az van rajtam és kész... Az már más kérdés, hogy a klántársaknak is vannak jó cuccai... Esetleg tõlem, vagy általam 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Baszkurátor
Elnézést kívánok kedves Vadállat barátom de Dana nem szétszórta a cuccait hanem elajándékozta az arra rászorulóknak.És azé' a kettõ között van némi külömbség... 😛

Szekijoe
ütöd majd úgy hogy fehér<#nevetes2>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

hello !
segítsetek. a hsc-n hogy ,hol lehet regisztrálni. visszaolvastam de nem találtam.
kösz

GSXR
Ez a bünti amiért elhagytátok a HSC szervert eretnek barátaim!
Az idõk végezetéig a free szerverek silány világában fogtok fusztráltan bolyongani és hetente új 20-as kasztváltókat csinálni<#wilting>
Mellesleg azért elég noob szerver volt azzal a kb 15-25szörös beállításokkal. Mert nem egészen normális ugye hogy kb egy óra botozás után(kezdõ ruha+kezdõ fegyó) megtelt az inventory drop csizmával kesztyûvel. Szóval egy hónap alatt lvl 75 mindenki full jóságos cuccokkal és nincs tovább. Mert ugye a c2 amit annyira mondtatok hogy "máááá most teszik a 7végén , csak itt lesz csak most" kamu volt. A hsc a maga kicsit körülményes fejlõdésével még mindig valahol az arany középút felé van inkább. Bár nemtudom ha itt is egy szint múlva fehér lesz a karik mit fogunk csinálni.....

BEAST
dana dana 😛 kis hazudos ... az emi nem ócsó és azért nemcsak thecád lehetne ... csak te szétszortad ... simán avadon lájtod volt és még a pici bufffadarabon is zubei mage 😛

SDana
Nyugi, nekem HSCn 66os PRemen van egy emi és theca set... Meg 10 milla zsebben 😊

Tufa16
miért szurják?
Én láttam el a szervert C,D kristályal...

Nethyrrea
asszem az ilyen többtízmillás-százmillás zsebpénzek mindigis szúrni fogják kicsit a szemem freeszerver ide vagy oda 😄DD én még spec messze vagyok a 10 millától, és ha meg is lesz sztem egy az egyben el fog menni sls craftra... 😞

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
És mivel indokolták a wipét?

Tufa16
World serveres wipe 😞
Nem értem miért nem csak a DiE-t szedték ki....
Épp meglett az avadon robe szett, teljes volt a kari evilel is és erre jött a wipe. kár... Papi 170 milliójának a töredéke most jól jönne kezdéshez 😊
Na mind1. Legalább itt az alkalom hogy kipróbáljak egy TH-t 😊

Szekijoe
Jah a C2 ben is van teleport AL hez igaz amíg ismerkedtem az útvonalal 1szer behaltam mert van azért útközben mob. De csak 6800adena és legfeljebb viszek egy kis xp traint a bejáratnál várakozó félkész partyknak<#nyes> Mindíg van valaki aki megment <#nevetes1>

Szekijoe
Majd az összes HSC-s karimat kölcsönadtam (most a táposabbak AL-ben a szívnél segítik a többiek fejlõdését) Gokuéknak de ha valami magyar klán feliratkozik ostromra akkor én is ott leszek valameik support karival. (BD/SWS/SE/EE) Majd ameik szabad lesz <#hehe>

SDana
Majd egyszer csak berobbanunk és elhappoljuk a várat (kis PK a szobornál és alva rámászik, aztán meg is van a vár 😊

BEAST
naja viszont nagyon jó hogy szombat hajnal 3 vasárnap hajnal 3 meg vasárnap este 11kor vannak az ostromok ... egyetlen baj hogy nem tudni elörre mikor melyik 😛 bár a sorrend nem változik és mostanában egyre nagyobbak a seregek

SDana
Azért azt ne feledd, hogy freen könnyebb eljutni ALbe a C1 miatt (HSCn még portál is van a bejárathoz). Közben meg hivataloson C2ben DVbe bemenni is kész életveszély az új mobok miatt... Meg persze a tápos ijjászok csomó nyílrezisztes mobba futnak alben.
Szerintem a gludioi ostrom nagyon jó volt Freen is. Voltak legalább 500an ott (ez volt az, ahol a tempest meg a gm klán szétvert mindenkit...). Szóval tömeg lenne, csak HSC pl a feliratkozás nem egyszerû, ezért nincs igazán nagy ostrom. Meg azért hétvégenként mindig szokott lenni, de csak kicsik (orent szerintem mindig bepróbálja valaki, de még soha nem foglalták el 😊.

Ja, és hajrá IC 😊

Szekijoe
Az officiálon is mindenki full buffban SS spammal megy partyzni az IC-ben. Az igaz hogy 1-2 óra míg osszejön a party. Nekem nagyon élvezetes mert most jutottam le AL-ben annyira ahol a 70+os új mobok vannak.<#bee1>

Szekijoe
Kb az officiálon is ugyanannyi ideig tart összeszedni a partyt. (hm.. mégsem mert ha úgy nyomjátok ketten hogy a maradék 7 karakter bot akkot tényleg a freen hamarabb van kész a party<#awink>)
Mert halgattam a ventrillón ott is mindíg kellett várni valakire. Kíváncsiságból a HSC-n lementem a múlt héten Shaerével meg egy ijjász csapattal a szívig 5 játékossal a többi bot volt sajna nem sikerült elsõre lejutni<#nevetes2>Második nekifutásra 7 játékossal már simán megvolt hát szerintem szép<#bee1>. Nagyon meg voltak magukkal elégedve hogy sikerült lejutni. Le is költöztek <#papakacsint>
Nah az officiálon 58on én épp most léptem be az IC-be talán lesz olyan party akikkel le tudunk menni a hídig!!! Eddig csak az elsõ néhány karikon túl voltam.
De én inkább az ostromot hiányoltam a free-n mert most akkor ujból kell kezdenetek erõsödést. De olyan ostromotok szerintem nem lesz ahol több száz játékos van jelen ostromlóként vagy védõként.

ceemeeir
Tud valaki adni egy linket, ahol leírják, hogyan lehet csinálni local-ra (vagy bárhogy) c2-es servert? PLS!!!

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

SDana
No grind...?
Ugyanúgy kell, csak kicsit kevesebbet 😊
60 felett azért már a gyors free szervereken is napokat kell grindelni megállás nélkül. Az már más kérdés, hogy kicsit nagyobb élvezet fullbuffban (ugyebár buffbot a minimum), ss spammel grindelni. Olyan jó érzés, amikor a halovány rózsaszín mob 2-3 lövébõl meghol 😊 Szóval ez olyan dolog, amit jó érzés ismételgetni 😊

B@lu
ez a free server sajatos varazslatos vilaga , teljesen ingyen, es csak a fun kedveert!

lol mire jonne, a fun bejon a SUCKS!

amiert nincs jogod panaszkodni:

1. Free
2. Fun
3. No grind, just Fun
4. Your choice
5. Its Free, and have Fun
6. ...

azirafael
Az idegesít, hogy csak tegnapelõtt sikerült minden settet flottul összerakni, és a hétvégén akartam FUN-olni a karakterekkel, vagizni a városban arénázni. Még igazán ki se tudtam élvezni a játék élményét eddig csak grind volt... Mostmeg ez a szar. Nem fogom újrakezdeni. Ha hazaérek az elsõ dolgom lesz letörölni az egész szart, így is eléggé függõ lettem már éppen ideje leszokni.

Szóval minden jót emberek! talán másik Gaméban majd találkozunk.

SDana
Free szerver, ott az ilyen dolgok természetesek 😊
Ha valaki tutit akar tamagocsizni, akkor menjen hivatalosra 😊

BEAST
komolyan mondom majndem elsirtam magam 😄DDDD ezt mennyi idõ alatt? 😛 2-3 hét? 😄D ... mellesgeg 1 hétig 20szoros rate-k lesznek szal ugyanez 2-3 najo 4-5 nap lesz 😄DD igaz én nem jáccottam ott tul komolyan , de valahogy nem értem miért kell sirni olyan dolgokért amiket alig pár nap alatt szerzett meg az ember ... tudod könnyen jött ...

SDana
Hát kapják be... Tegnap, hogy nem ment HSC, kicsit felnéztem a world szerverre... Lett egy 23as pelenkás lovagom és még egy comp bow is esett. Már majdnem meglett volna a mani egy sword of occultra 😞