Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azirafael
Najó itt a vége a L2 karieremnek. leírom mit buktam a wipe-al. Megjegyzem a karakterek összes felszerelése saját craft volt!!!!

Azirafael lvl 65 Tresure Hunter (Demon Sword, +2 Full Doom light set)
Tristan lvl 65 Blade Dancer (dual sls, full Blue Wolf heavy set)
Izolda lvl 65 Sword Singer (Deadmans Glory, full Doom Hevy set+ doom pajzs)
Casstor lvl 65 Prophet (lance, full Blue Wolf robe set)

Hantarex lvl 60 Warsmith (kibaszott sok alapanyaggal, receptel és item partokkal... az összes BW Doom felszerelésbõl volt vagy 6-7 db receptem, meg 50+ db partom)
Azika lvl 60 Bounty Hunter

Hantarex-el kb 25 sikeres top B-s craftom volt, és csak 2 Faild.

Még annyit szeretnék mondani, hogy A KURVA ANNYUKAT BASSZÁK MEG!!!!

Szekijoe
Uh akkor csak egyedül eddig a HSC marad a free favorit.
Kár, hogy olyan sokan itthagyták a fizetõst.
De az igaz, hogy itt nem fenékig tejföl az élet, ahogy nézem a fizetõsön aki nem használható karival nyomja annak rerollolni kell. A gyengébb DD-k és Tankok nehezen kapnak partyt csak szenvednek és az ismeretségük álltal kerülnek be jobb partykba.
Még én is szívtam kicsit az ee-vel mert minimum boxed SE-vel tudok elmenni partyzni AL-be. (azért utóbbi idõben mindíg elõkerül egy <#hehe>)De nem gáz most még élvezem pvp buliba úgyis visznek <#bee1>
Közben meg csinálok másik karikat.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Baszkurátor
Server Wipeout - Had to be done due to old GM's

Nem.Nem csak a botterek voltak magas szintüel.Elég faszán lehetett fejlõdni.Nekem volt egy 58-as Spellsingerem és egy 56-os Shillien Oracle-m (õ volt a buff/heal bot,amit egészen az utolsó idõkig engedélyeztek a GM-ek) akiket sajnálok.
Egyébként az accokat is törölték nem csak a karikat.

Szekijoe
Miért mi volt? Törölték a karaktereket, és csak az accok maradtak?(Ez az álltalános gyakorlat a free szervereken, ha kicsúszik az irányítás a GM-ek kezébõl<#ravasz1>)
De álltalában gondolom úgyis csak a botterek voltak magas szintûek.

Cobra.
Annyira nem volt meglepõ szerintem, mivel tele volt már osztogatott felszereléssel a szerver. Nekem végülis mindegy, nem vesztettem magas szintû karaktert, és úgyis a Nightfall szerveren jázszom inkább.
Amíg nem megy az amnesia, addig ITT a Nightfall fóruma.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Baszkurátor
Azi baby.Ugyláccik akire tartozik az nagyívben lefossa a fórumot.
Nemtudod Kaleb vagy Alva ííííímél cíííímét????
Egyébként mitszÓÓsz a world szerveren történtekhez????

azirafael
Bocsi , hogy bunkó módon ide írok, de nem tudja valaki miért nem megy az amnesia (free L2) forum????

B@lu
Mivel a C2 ben iszonyat felerositettek, ezert c3 ban ha lenerfelik az ne molyan mint ha pl a WC nek vennek el az eletszivas skilljet vagy ilyesmi. azok akik honapokig nevelgettek a karit es 3 ban a z2 arcukba vagjak" hogsy legyengitik a karit, azok nem reklamaltak akkor mikor c2 ben erositettek a karin . osszessegeben: Dagger C3 > Dagger C1

ui.: TOTAL ZSIR LVL60 LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baszkurátor
Ja.Jólenne ha valami történne már .....

vki dobna egy linket ahhonnan c3 skin pakot tudok letölteni thx ellõre is.

the world is mine

Cobra.
Nem, ha free szerveren akarsz játszani, akkor nem szabad updatelni, csak a C2 (vagy C3) skin packot kell felrakni és a szerver oldaláról letölthetõ fileokat a system könyvtárba, majd onnan az l2.exe-vel kell indítani. Lineage2.exe-t nem szabad elindítani! (és természetesen a C1-et kell installálni, nem a C2-t, amit a hivatalos oldalról lehet letölteni)

És egy kérdés a free fórum üzemeltetõjéhez: mikor várható az elérhetõség?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Csak azért kérdezem, mert ahhoz meg az eredeti exe-t kell indítani.
Tehát telepít,indít lineage2.exe, frissít, ini bemásol, indít l2.exe.

Ez a helyes metódus?
Hm...mivel újratelepítettem tegnap óta, az a frissítés, amit õ csinál magának, elmaradt. Ez kell?
Na megtettem amit mondtatok. Indítom. "Files are corrupted. Please full check". És egy pillanatra bevillan a kicsi indítókép.

Most mit tegyek? Segítsen valaki legyen oly jó.
SDana
Szerintem más 'nagy' mmorpgkhez képest a la2 még teljesen kulturált mind nerf, mind egyéb ügyileg. Lásd pl swg, ahol egy-egy peccsel tényleg teljesen megváltoztatnak egy klasszt. Vagy más soe mmorpgket, ahol egy c2, c3 volumenü dologért fizethetsz majdnem annyit, mint az eredeti játékért...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
Ezzel nem kell foglalkozni, ez a lista sosem ért egy kalap szart sem....

01110000 01110010 00110000

Azert az tenyleg tulzas hogy pld a Rubies of Eventide megelozi, en jatszottam azzal a jatekkal, nincs meg kesz!! teljesen.
Astonia 3 meg egy nagy kalap sz@r, erre elokelo helyen van, lol.
gPROject
remélem, ha lesz l3 akkor az majd unreal3 motorral készül, iszonyat gyönyörû grafika lenne

gPROject
😊
vicces az egész, minden oldalon szépen lehúzzák és nem hiszem, hogy én lennék ennyire elfogult 😊 (pl. GameSpot-on 6.0(wow 9.5, Shadowbane 7.9, AC 2 8.4))
talán az a baj, hogy nem amerikai fejlesztés 😊

GAthersw
L2 lenne az elsõ, de õk ahelyett, hogy szavazgassanak inkább grindolnak <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

01110000 01110010 00110000

gPROject
pontozásában*

gPROject
amúgy akinek meg nem tetszik az l2, az talál 40 jobb mmo-t, mivel az l2, csak 41. az mmorpg.com pontásában(ami szerintem röhej)

gPROject
csak a törösöket nerfelték(kicsit), nincs ezzel semmi baj szerintem
aki pedig gyengének tartja majd c3-ban a kariját, az csináljon új classt neki

gPROject
Az a gáz, hogy kevés kiadónak van annyi pénze, mint pl. a Blizzardnak. Állítom ha pl. annyi pénzbõl készült volna az l2, mint a wow, akkor más lenne a helyzet.

[Jakuza]
Ebben igazad is van, viszont van itt egy bokkeno, ezt nem most kellett volna megcsinalni, hanem amikor meg betateszten volt a jatek.
A tisztesseges jatekosok sok honapja fizetik a havidjat a jateknak es nevelgetik a karijukat, es pofatlanul arcukba vagjak ezt.
Ez nem nagyon tisztesseges am.
Amugy legyengittik ez a LOL.
Most az lesz hogy mindegyik kiadasnal valamelyik karit lebutitjak majd a warlord szintjere ? Ez nem nevetseges kisse ?
Aztan majd jon egy varazslo es amikor szerencsetlent egy varazslattal szetcincalja, elkezd a forumon nyavajogni amire a keszitok a varazslokat is lenerfelik ?
Ez igy keremszepen nagyon nem hangzik jol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

A torosoket tulsagosan felerositettek, ezert nerfelik. Ugya torosok kaprak VS-t(ami sztem onmagaban 2x olyan erosebbe teszi oket), kaptak critical %os novekedesevel egyenloen novekvo specko talalati eselyt(focussal meg hunterrel csupan 150%-os novekedes) kaptak might mortal SA-t, ami 115%al novelte a speckok talalati eselyet. Namost mindez csupan 2*2.5*2.15=10.75x erosebbe tette a speckokat(ami gyakorlatilag pvp-ben egyenlo magaval a toros erejevel). Ertheto hogy minden kasztot 10x erosebbe tenni nehezebb(a kis unbalance-okbol nagyok lennenek) lenne mint az overpowerelt torosoket nerfelni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B@lu
tenyleg akarod tudni?😛

egy nagy ....t!

amugy C3 as infokban az uj skilleknel benne van

keresd meg pl a warcryn vagy az orphuson

Szekijoe
Nyomjon pls valaki linket, hogy az ee mit kap C3-ba.

B@lu
jaja es a WC nem kap uj skilleket C3 ban!!!!

ez a nerfeles vazzeg!!

el tudtam volna kepzelni neki egy toggle skillt pl acumen

vagy egy soul guard mi8nt az overlordoknak... ja meg hogy party ww? hogy is van ez? kinek a buffja megy partyra?

[Jakuza]
Az a gaz, hogy pofatlanok lettek mar a kiadok.
Nehanyhetes teszt utan mar dobjak ki a jatekokat, hogy halalra keressek magukat, a jatekban meg hemzsegnek a bugok, a hibak, es az egyensuly a karakterek ereje kozott hihetetlenul eltero.
Kis odafigyelessel mar a tesztfazisban ellehetett volna sikalni a hibak joreszet.
Ide vezet, ha igy adnak ki egy jatekot.
Persze hogy egy warlord elkezd sirni, mert az ereje miatt inkabb weaklordnak kene nevezni, mert egy csecsemo leuti a pelenkajaval.
Erre persze a tulajok elkezdenek sirni, a butuskak meg ahelyett, hogy a warlordon erositenenek a tobbi karakteket kezdik nerfelni.
Talan a nedves keszitoknek hamarabb kellett volna egyensulyba tenni a dolgokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Strahd_
A legtöbb játékban sajna ez van 😞 nem épitenek hanem ami baj van a sok siró hülyeygerek miatt lerontják a többi közé 😊

mobokon erösitsenek a többi play classon és ne nerfeljeneke csak ezt nem érik 😞 egyszerübb 1 helyen javitva nerfelni mint mindenhol erösiteni

Baszkurátor
Én csak azt nemértem, hogy ennek mi az értelme????Erre recskáznak????Miért jó az, hogy a gémer csinál egy karit, szenved vele hónapokat és erre a tisztelt faszrágcsálók egy mozdulattal tönkreteszik. nc

Nethyrrea
c3-ban eléggé nerfelni fogják a tõrösöket.

mint említettem anno ottvolt egy c3-as PVP videó, egy warlord 1v1-ben simán lealázott egy TH-t.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
Közelse

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=96851&st=30

"Freakin great now my daughter wants the stupid carebear castle. Thanks..really =|

Its not bad enough I had to go get the "My Little Pony Castle Adventure".. but now I have to live with Carebears too.

Wheres a gun. "

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
C3ig csak lesz netünk már.... <#hehe>
Azért shillen elder wild magic-je se lesz rossz 😊))
Empower egyébként nagyon ász a tankoknak is pl... Játszottam az egyik kiskarimmal 23as palus knight, valaki rakott rá empi2-t és nem kicsit többet sebzett a drain energy-je, wild magic meg a varitámadások kritikál esélyét növeli 😊

FeketeVipera 77 SS

[Jakuza]
Ja es elfelejtettem mondani ne a lineage2.exe fajlal inditsad el a jatekot, hanem a system konyvtarban talalhato l2.exe fajlal.

[Jakuza]
Felulirni a system konyvtarban a l2.ini filet a free szerver ini fajljaval.
A te esetedben ezt megtalalod a http://195.184.181.215 oldalon.
Ugyanitt regisztralnod is kell egy accountot.
Es ha lehet a http://lineage2.tx.hu/ oldalrol szedd le a Full C1 klienset, ha a tied nem menne, amit kiegeszithetsz pl az ott talalhato C3 skin packkal.

SDana
Opsz, régen rossz...
A free szerverek mind C1esek, nem C2esek, mint a hivatalos.
Egyébként van ott topik dögivel, nem tudom, miélrt nem látod... Elvileg login nélkül is látni lehet mind.
(persze mostanában gyengélkedik kicsit a fórum)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Értelmesen nincs ez leírva valahol? A hivatalos oldalról letöltöttem a játékot, telepítettem, frissítettem. Mi kell még?
Help, hilfe!
Aha, regisztráltam magam...egy darab topik nincs....😞
SDana
lineage2.amnesia.hu

Hi!

Hogy kell magyar szerverre fellépni? Bocs a tudatlan taplóságomért...
SDana
Pedig nem lesznek...
Ha minden igaz, akkor a critical buffok már nem fognak hatni a spécik találati arányára. A might mortalt meg már kilõtték. Szóval a DE bicskás megint legfeljebb mellé fog ütni 😊
Ezért mondták, hogy a pw lesz a legjobb bicskás. Õ buff nélkül is sokat talál, kap blinding blowt (ütés után gyorsabban szalad... hülyeség, de ijjászok ellen jól jön 😊 és még lopakodni is tud majd.
De összességében gyengébbek lesznek a bicskások. Továbbra is a garázslók lesznek a húdepowák.

[Jakuza]
Akkor kezdhetsz sirni. 😊

B@lu
mert azt ne mondd hogy a torosok meg erosebbek lesznek c3 ban, mert menten elsirom magam

Nethyrrea
ha nem õ a tank akkor kvázi mindegy

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Destroyernek jó az ij nagyokat sebez és van accuracye hogy ne mellé lõjjön állandóan, az a gáz hogy nincs lõtávnövelése mint az ijjászoknak tehát csak a kicsi range miatt szív ijjal.

SDana
Igen, destroyer tud a legtöbbet sebezni ijjal.
Volt régen egy kép, ahol egy destroyer bowal 6000et sebzett valamin alben (egy lövés).
De persze lassan lõ, szóval csak néha jó neki az ijj 😊