Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt találhatsz infot
http://l2.hopzone.net/index.php?lnk=view
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
01110000 01110010 00110000
Múltkor viszont egy ellenséges tyrant-al akartam 1v1-be letisztázni a helyzetet arénában. (jópárszor le pvp/pk-ztuk õket AL-be)
Ennyit mondott a kihívásra: Az élet nem 1v1!
Ebben nagyon igaza volt , szóval ezen kár rágódni, mert én még sosem kerültem 1v1 helyzetbe arénán kívül😊
Amúgy a varázsló tényleg jó arénába funolni. De szokásos AL villongásokba semmire sem jó mert tutira halott lesz a végére.
Azt hiszem ezt bátran kijelenthetem mivel fizetõsön azzal voltam.
Sõt sosem felejtem el hogy: Bitang cancel Hong NOW! . Innentõl még általában 3 másodpercig szoktam élni
<#ijedt>#ijedt>
hat az cumi.= nekem is kell😛
elsõ hiba: a gladi egy AOBA-val kezd, nem a dualjaival, stunolni próbál, ami azért be is jön, meg a lövését használja. rengetegszer kell a focus skilljét használnia, mialatt a BD csépeli mint az õrült, és a vamp táncnak köszönhetõen gyógyul tõle közben.
ha a gladi speckóit használná a dual kardokkal, sokkal többre jutott volna mint az aobával stunolni próbálni.
a nightmare set eleve sokat segít a BD-nek, mivel:
"4. Nightmare Set
Effects:
P.Attack power +4%, Chance of being Slept or Held -70%
5% of damage is reflected when equipped with Nightmare Shield in addition to the set.
Stat Bonus:
CON+2, DEX-2"
attack power 4%, +2 CON
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
1. a sws damascussal tolja, míg a BD dual keshanberkkel (sebzése kicsit jobb a BD-nek eleve)
2. ahány BD-vel eddig beszéltem azt mondta hogy egy egyenszintû sws-t bármikor leszed, magam még nempróbáltam. viszont a dance of vampire sokat segít.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
láttam az l2 battle tournament videót, ahol egy 5v5-öt nyomtak, egy spellsinger volt az egyik csapatban a második emberke. bealázott egy TH-t, egy DA-t, egy prophetet, meg egy nemtommit. egyedül. és bírta manával. végigröhögtem olyan zseniálisan csinálta.
Amugy mindenki azt mondja hogy a WC mekkora pvp kari, en megsem erzem ezt annyira, inkabb kupolok, mondjuk sosem kot belem velem egyszunti vagy alacsonyambb kari...meg valszeg az is hogy nincs tapasztalatom a pvp ben, vagy nem ismerem a karit elegge.
Jo tanacs a partival Nethynek: ne varj partira, hanem invitalj be egy jo DDt es shoutolj: LF sws/tank/healer/buffer ha latjak hogy az egyik fontos klassz mar megvan, es azt hiszik jo kis party van alakuloban nem gondoljak hogy kvazi egyedul vagy😛 ha meg beleptek onnan kezdve kerd meg hogy ok is shoutoljanak es a haverok mar konnyebben jonnek. regebben nekem is lehetetlen volt partyt csinalnom , de mostanaban gyakran osszejon.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amúgy a stun is megszakad néha, a c3-as videókon ráadásul az elf tõröst nem is tudjál stunolni, mindig elpicsázza da-t, pedig nem hiszem, hogy sokkal nagyobb a con-ja
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
DE=alacsony con= instant stun BÁRMIKOR= meghaltam
Ijjásszal majdnem jobban félek BDtõl, mint bicskástól (persze csak C1ben...)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
miért nem Te csinálsz partyt, úgy hamarabb kész van
esetleg csinálj egy másik karit(mondjuk scavit, hogy legyen legalább materialod) amivel tudsz játszani amíg, nincs party
én se szoktam várni órákat a partyra, inkább játszok addig másik karival
amikor látom, hogy keresnek prophetet akkor meg bejövök, vagy néha benézek van e valami
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
régen méd DD voltál, emléxem Te magad montad <#nevetes1>#nevetes1>
akkor Te buffer vagy? <#nevetes1>#nevetes1>
na, ha gondolod bebizonyítom, hogy nem tud megölni egy 40-es tõrös
gyere arénába vagy egy aw-m :<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
arénában meg elõre megrendezett körülmények közt kicsit más a helyzet (bár nem sokkal jobb), de akkoris, általában 1-2 shot material vagyok. ezért igyexem is távoltartani magam a balhétól míg nem lesz jobb felszerelésem.
Te meg gyere wowozni 😄
๏̯͡๏﴿
01110000 01110010 00110000
attól még hogy nem ölsz, téged ölnek, és ugyanúgy vesztessz xpt, ezért jó a neutral klán tanács
๏̯͡๏﴿
Egygedül ami nagyon de nagyon bejött és élvezet volt nyomni, az az overlordom volt, de az is botolt volt sokat mert azzal is uncsi hogy ugyan az csinálom órákig... csak az a wipe áldozata lett.
És én is nyomtam officalon, nehogy vki beszóljon, én ott voltam az elsõk között még a Taiwani bétán is és az officalon még rosszabb a lassú fejlõdés.
Kérdezhetitek miért játszom?
Nemtudom! Szeretnék új dolgokat, kasztokat kipróálni. Minden alkalommal mást indítok.
és igen, nem találok partit csak alig, mivel
1. aki már fennvan a 10-iken az általában BD-vel érkezik, mert nélküle elég nehéz lenne feljutni
2. csak széttöredezett csapatok keresnek BD-t
3. általában akkor vannak szabadon a jó partihelyek amikor én alszom
múltkor is bevettek egy partiba, de az még rosszabb volt mintha nem partiztam volna....mintegy 3 óra alatt sikerült egy hihetetlen mértékû, 5%-os fejlõdést elérni, annyi noob volt a partiban...aminek a nagyrészét tegnap elvesztettem amikor a krank klánnal meg késõbb néhány tag nélküli IC-s segítõ DD-vel pvpztünk.
qrvára hiányzott fater!!!!
Ha valami nem megy szóltok, majd kijavítom ha ráérek, csak most van bõven mit rendbetennem, úgyhogy korántsem biztos hogy az lesz az elsõ.
és ha jól emléxem elõször õ is nagyon ellene volt a botozásnak
mondtuk páran itt a jó népnek, hogy aki elkezdi, az nem fogja abbahagyni, és tönkre teszi a játékát
a 10-100X es xp es penz drop.
a kari felhuzasat elojateknak tekintitek, amit egy bot megcsinal gyorsan par nap alatt, es utana esetleg 60 on eloszor belogoltok vele.
ez oli meg a gamet, igy konnyu kiegni. a bot a jatektol foszt meg es ezt ne mpotolja a free xp.
eskuszom elvezem hogy Dinizzel szepen lepem a szinteket, most mar 60 vagyok , es meg szep hosszu ut all elottem, de kozben lesznek olyan nagyobb merfoldkovek amiert erdemes lesz izgulnom. gondolok itt uj skillekre, felszerelesre, SA ra, Tetkora, nagy pvp kre, siekerekre, bukasokra, kudarcokra, ketsegbeesettsegre, elegedettsegre, stb a fantaziara bizom meg mire.
Tob bvan ebben a gameban mint sokan hiszik szerintem, de a free server nem a helyes ertekrend szerint mukodik, mondhatni maga alatt vagja a fejszet.
nagyon nem értem miért vagy még lvl60, talán túl sokat pvp-zel
amikor nyomtam gattacat napi 10-12 óra játékkal 40-50% összejött al-ben lvl58-on, szóval, ha 3-4 órát is tudsz partyzni naponta, akkor is 1szint/1hét
azt sem értem miért nem találsz partyt, amikor a bd elég keresett kari
talán kereshetnél egy neutral klánt(pl. nexus) és akkor mindenhol ölhetsz szinte, majd amikor lvl75 leszel akkor visszamész ds-be
http://195.184.181.215
=)
---------------------------- Souichiro - lv33 Elven Wizard (Sieghart) Kenjirou - lv(marhakicsi) Dark Elven Fighter (Sieghart)
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
én a siegen lvl 60-asként még mindig noobnak érzem magam. és fogom is, mert míg én egész délután itt sz*pom a répát a gép elõtt, addig az IC (az ellenség) vígan xp-zik. aztán majd este 7 felé beléphetnék hogy 2 óra alatt nagynehezen találjak egy partit, aztán 3 óra és néhány % után holtfáradtan bedõljek az ágyba. pedig nem is csináltam napközben semmit csak bámultam a monitort.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]