Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
gattaca vagy szeki, nincs sls blédetek elfekvõben? hasznát venném

qrva kínaiak még mindig drágábban árulják sokkal...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ha alapon van a gém akkor is ezt csinálja ha felvan huzva akkor is ezt csinálja szal minidg ezt csinálja eléggé nem tudok mit csinálni! Szal ha van vkinke ötlete! Egyébként meg nme lépek ki a gémböl
Nethyrrea
én általában ha egy partival felérek a 10-ikre, jódarabig megpróbálok le se jönni onnan.

jaguarék az ötödiken a vörös szobát kempelik egész nap, mivel ott mold hardenert tudnak spoilolni. fölötte egy emelettel folyton farmerek spoilolnak szintén mold hardenert, így általában szabad az átjutás, mivel a szart is kitrainelik onnan bentrõl a külsõ falak mögé, így nem teremnek újra, és nem is támadnak.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ellenõrizni a RAM-okat?

Aha kosz. Oda mi is gyakran jarunk.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

phalanx
24-es

Hello Mindenki!

Következõ problémám lenne a gémmel, egy pár napja kaptam meg és elsõ perc óta olyan hibát csinál, hogy ha lerakom játék közbe alt+tab al a tálcára és visszalépek utána kék halál és gép ujraindul, de ha kilépek belõle akkor is, csak ennél a játéknál csinálja ezt és elég idegesítõ h. folyamatosan ujraindul ha visszalépek windowsba segítsetek plizzz! Elõre is köszi
gPROject
ja igen, a jaguarosoknaál csatlakozott hozzánk egy bd is

gPROject
hát Nethy tényleg elhiszem mostmár, hogy nem fejlõdsz..
hajnalban prophetet kerestek toi partyhoz és beléptem gattacaval, 5 perc múlva be is vettek
nem kellett sokat várni(kb. 20 perc) és indultunk toi-ba(egy sk, a többi nuker és healer)
a 10-re akartak menni, de mire felértünk 5x buffoltem fel õket, és közben nem öltünk semmit, aztán amikor fennt voltunk olyan terembe mentek amit 10 percig tudtunk tartani aztán party retunr 😞
a ds mindig ezt csinálja? 6. környékén megálltunk mert elkezdtek hülyülni(ütögették egymást) a jaguarosokkal, ja meg egyszer visszamentünk vagy 5 szintet, azt nemtom miért

a jagosokkal:

itt készülõdtünk(újabb 15 perc szünet):

itt meg már a városban vagyunk újra :

Nethyrrea
random generátor suxx.

Nethyrrea
tegnap esett partiban 2 doom shield drop (egyik nekem, de osztjuk). ma reggel is hallottam nagyjából ugyanazoktól az emberektõl hogy aznap is volt már 2 doom shield dropjuk. nemrég damascus, deadmans glory, bár nem az én partimban, de klántag mesélte.

Melyik roomot nevezitek moneyroomnak? Ha valaszolsz akkor leci a prima guide AL terkep alapjan 1-61-es szamokkal, kosz<#zavart1>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>é<#gun>s nekem pont ilyenkor jár le az acc-om remélem ma vagy holnap már leszek

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

B@lu
Nem nem valami van, lehet elbasztak vmit, mert utobbi ket napban tobb fegyver drop esett nem csak a mi partynknak.

Szekijoe
Szerintem nincs gond csak az IC mindíg olyan partykat állít össze ameik iszonyat mennyiségben tudja a mobokat irtani és a nagy számok törvénye érvényesül. És mivel ezek a moneyroomban esnek szerintem tutter befarmoltak 2 szobát és Zöld mobokat nagytételben hentelték amíg Diniz filmet nézett <#nevetes2>

phalanx
azért én ezt 1 kicsit furcsának tartom, hogy 3 hónap partyzás alatt nem volt egyetlen fegyó drop se aztán most hirtelen 2 is ... valami komoly baj lehet a szerverrel amelyik a drop-ot osztogatja

B@lu
Nem volt rossz a tegnapi party:
a delutaniban esett egy Lance, az estiben meg eloszor 1 BOP aztan egy Doom tunic, aztan egy +4wit / -4 men Die.

A die fel lett ajanlva egy bishopnak, a tobbit elosztjuk😛

mindez SODA ban😛 na jo nem ott...

hpzolee
Injured 1lvl 64-röl 65-re körülberül:
5800xp(1mob)*5000(00,02%-ot kapok érte) xp 😄D ti meg 100xpn vitatkoztok :F

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

gPROject
jajj nekem..
nem tudnád õket kinyírni tuti <#shakehead><#nevetes1>

Ez lemaradt<#hehe><#idiota>

Na a susceptor grp-rol elfeledkeztem, az lenne vagy 200 exp

Nethyrrea
majd eccer felnézek és kipróbálom 😊

gPROject
nem hiszem, a suspector 58-60-as 😊)

Egesz jo exp, en kb ennyit kaphatnek crumaba😊

Szekijoe
Túlterhelésjelzõ 50% ig nincs semmi 50-75 között lassabb HP-mana regeneráció 75-85ig lassabb mozgás 85% felett nem tudsz mozdulni

A kedvenc enemym<#nevetes1>

the world is mine

Még 1 kérdés: az inventoryn vagy egy sárga csík, valami mérleg jellel. Az mi?
Szekijoe
Jah faház az dísz néha NPC-vel a környéken

Szekijoe
Gludiótól nyugatra a domb aljában van néhány csonti. De asszem a Ruins of agonyban dobják leggyorsabban a questitemeket az Elf knight küldihez.

Kulcsot meg ne vegyél boltban. C1-ben összesen 1 ajtó van, azt is csak tolvaj tudja kinyitni. C2-ben vanak "Láda" mobok azokat is tolvajjal érdemes próbálni.

Na találtam egy párat, kinyírtam õket, de nem dobnak topázt, ami a küldetéshez kellene.
Naná, hogy most nem találok 1 db csontvázat se...😞

Egyébként néha látni tök jó kis faházakat. Azok mire jók?
És amit a boltban lehet kapni, valami kulcs?
Szekijoe
Jaja, ha látsz csontit a környéken már ütheted is, ha a dobják a quest itemet akkor ne is menj sehova<#bee1>

Cobra.
Mindegy milyen csontvázat ölsz, legjobb, ha Gludiotól keletre, nem sokkal a kapu után amik vannak csontvázak, azokat ölöd, a romoknál elég veszélyes a vadászat, ha nincs még jónéhány ember a közeledben.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Elven Knight akarok lenni, a küldetés adója küldött el a Grim Ruins-hoz, szörnyeket ölni. Csak gondolom, hogy a kettõ ugyanaz.
Szekijoe
? Hol láttad ezt? Meik szerveren, térképen, küldetésben, vagy csak mondta valaki?

Grim Ruins = Ruins of Despair?
Szekijoe!

Köszi!
B@lu
Felkerült

Bocs, ha szakállas, de itt a 40.000 hozzászólás között nehéz ám megtalálni.
Szekijoe
Uh, szakálas kérdés sokadszorra. Válasz ment priviben.

Embörök!

Mire jó a soulshot meg a spiritshot?
Kamuuuuu, már órák óta kész, és sehol a szkrínsát 😛

Nethyrrea
ha tudnám mire változtatta iván a jelszavam az amnéziára, énis pakolnék screenshotot...

hpzolee
=x

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Szekijoe
Általában AFK(wécén van,kajál, megeteti a macskát), vagy beszélget valakivel <#eplus2>esetleg elaludt a gépen.
Ha pvp-re goldolsz akkor belagzott<#nevetes1>

barret
Mikor valaki egy órát álldogál egyhelyen,az mit csinál?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Ezt a videot honnan lehet leszedni?

Jah... bár én inkább untam, mikor a phantom ranger már 2 perce aludt 😄

GAthersw
Focus Sonic 😊

01110000 01110010 00110000

mi az amikor a gladi ilyen sárga csillogó izát csinál, és olyan mintha töltene?