Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
mert nem lehet olcsó c-s és d-s cuccot venni(kraftolni meg pláne nem lehet)

GSXR
Sosem voltál a szívem csücske annyira hogy pont neked valamit is ingyen odatoljak. Amiket eladtam akkor elég hiánycikkek voltak és ennek ellenére is jutányosan megkaptad szvsz. Mert ha nem akkor miért is vetted meg?😛 "Baráti ár" stb az is baráti gesztus volt biztos hogy Te(igaz egy elpy-t se öltél le ostrom alatt...) elvileg segítettél elvenni a Mi várunkat. Utána meg arra verted a nyálad hogy de jók is vagytok. Mivel én védtem a várat tudom mennyien voltunk bent persze hogy elvették tõlünk min 3* annyian.
Elég szánalmas hogy minden második kommented arról szól hogy kinek mennyi pénze van és honnan szedte meg mit csinál vele de látom ez már másnak is feltûnt. Aki adott pénzt az adenáért az adott. A végén már mindenki 500ft/1M -ért osztotta. Te miért nem vettél? Akkor most nemkéne ezt az "énvagyokalegcsóróbbéslegnoobabb" dumát erõltetned.
Én lvl 54-en hagytam abba akkor full avadon set-em volt top+3-as c fegyóval, és soha nem vettem adneát. Erre berkasz egy 3000*2000-es képet hogy 62.ön sikerült szerzned egy dual sls-t mikor már szinte ingyen adják😊)) Nemlehet hogy mégiscsak neked sok ez a játék?

Nethyrrea
igen, semleges volt. de az egyik fõ okom az volt hogy elszakadtam az inq-tól az a totális impotencia volt. életem addigi részét végig szólóztam szinte végig! amikor partit kerestem, a klánban xnek épp a hasa fájt, ynak épp szólózni támadt kedve, z most épp nemakart partizni, gipsz jakabnak meg valami más baja volt. amikro meg sírtam amiatt hogy szólóznom kell akkormeg nagy gálánsan azt kérdeztétek hogy akkor miért nem partizunk? hát lol.

amióta beléptem a rhapsodyba, de fõleg c2 óta szinte semmit sem szólóztam, mivel nem szorulok rá. meg nemis tudnék nagyon. meg sem éri, fõleg úgy hogy BD vagyok. még az a mostani nemlétezõ pénzem is rámenne SS-ekre. keresett kaszt vagyok, és hálistennek azokban az órákban tudok játszani amikor az ellenfél nem griefel toi-ban. bár némelyik nagyobb hancúrban résztvettem. nem szívesen pvp-zek sokat, mivel amikor dolgoznom kell, akkor alig tudok fejlõdni valamit, és ha pvp-znék mellette, a büdös életben nem hoznám be a szintet. a mostani 1-2 szint fejlõdést is annak köszönhetem hogy egy hetet itthon voltam és mindennap toltam. ha visszamegyek melóba, megint örülhetek majd a napi 5-10 %-nak hétköznap. ez az egy hátránya mondjuk annak hogy olyan klánhoz csatlakoztam amelyik javában amcsikból áll.

ad 2. segíteni? olyan volt mint a fehér holló. leginkább a "segíts magadon, isten is megsegít"-et tapasztaltam kis körünkben. most? néha már kényelmetlenül érzem magam hogy nem várják el tõlem hogy amivel segítenek nekem, nem kötelezõ visszafizetnem (ennek ellenére természetesen ha valaki keres valamit, és épp van nekem, már adom is annak akinek kell). szó nélkül hozzámvágnak több 100 k értékû cuccot amikor felvetem alliance csatin hogy nincs-e valakinek ez vagy az (ennek ellenére is nehéz volt összehozni az sls-eket, idáig spóroltam rá).

azon a girani ostromon ottvoltam amikor elszedték a várat IC-tõl, zoncát láttam is. asszem az volt életem elsõ ostroma. monnyuk azért nem láthattál mert kint ácsingóztam a zászlónknál mivel megmozdulni nemnagyon tudtam a lagtól, hiába voltam minimális felbontáson. inkább csak táncikáltam amikor valamelyik partitagom újraéledt a zászlónál.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Hát, amikor csatlakoztál a másik klánhoz, akkor még bõven volt(ak) magyar klánok, amik még egy darabig meg is maradtak. Ha nem csatlakozol, akkor most te is bõsz ICs lennél és együtt csapkodnátok a tempestet 😛
Egyébként ha jól emlékszem, akkor a klánod sokáig semleges volt. És nem láttalak az ominózus girani ostromnál 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
1. amikor a rhapsodyhoz csatlakoztam, még nem voltunk szövetségesek a darkstormmal. akkor kezdõdött az, amikor segítettünk girant elvenni az IC-tõl. ha jólemléxem, 1-2 hónappal ELÕTTE csatlakoztam a rhapsodyhoz.

2. ha ez alapján ítélitek meg az embert, akkor mindannyiótokat súlyosan félreismertelek. mindegy, nem sírok a lóvé után, így utólag már minek. de valahol minõsít titeket.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
aszittem mostanában szeretnél összerakni ilyesmit. akkor néztem volna nagyot 😄

phalanx
nincs se damaám se BoP-om és még egy darabig nem is lesz, csak megkérdeztem mibe kerül õket összerakni...
ezzel a "de meg szaladt hirtelen-el" mire célzol?

phalanx
mert a sötét oldalra álltál <#hehe>

a könnyû +evasiont ad

Nethyrrea
könnyû páncél a daggereknek/archereknek jó, gyorsabb mana regenerálás, más bonusok. te se néznél szívesen egy tünde íjászt nehéz csatapáncélban, azért érzed 😄

barret
Hi! Mit jelent a páncéloknál,hogy könnyu,vagy nehéz?
Mi a hátránya a nehéz páncélnak?
amit kinéztem,eztleszámítva jók a paraméterei😊
Ugyan ez könnyübe,duplájába kerul...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nethyrrea
még bitang is, mielõtt eladta a kariját, piaci áron adta el nekem a materialokat. baráti áron? uggyan.

Nethyrrea
nekem nem adott senki semmit. csak cromac anno egy millát és ennyi.

GAthersw
Nincs is Damascusa, egyébként szerinted honnan van Diniznek, Szekinek meg Ilunak full cucca, csomó ember adott nekik pénzt meg cuccot akik elmentek. Csuzli hála Distortion gyerek hülyeségének egy full doom heavy setet is szerzett nekik....

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
egyébként mindkét oldalnak megvannak a tetü részei. a nevetséges csupán az hogy az ophuson IC ezalól kibúvókat keres és vádolja DS-t, míg a DS általában alapból felvállalja ezeket. de a való életben is utálom a politikát, és a játékban is. meg flamelni se akarok, mivel mégiscsak egy játék, meg mi, az a kevés akik a fizetõsön játszunk talán mi vagyunk a leg legitimebb játékosok (remélem).

BEAST
értem <#pardon1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
nemerrõl beszélek

csupán arról hogy "tegnapelõtt" még vennie kellett adenát mivel a cuccait elhekkelték, mosmeg hirtelen bop megy a damascus mellé....csupán tudom hogy mibe kerül az egyik meg a másik, azért nézek mint rozi a moziban

BEAST
lolbaz ... ez egy játék és két ellentétes oldalon vagytok 😛 nemkell bizonygatni a másiknak hogy az õ oldala mekkora tetü 😄 biztos mind2 az 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ha nem free serveren akarsz játszani akkor kell hozzá!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

SDana
Ezen mit kell siránkozni...? Amikor IC elvesztette girant, kb ugyanilyen arányok voltak...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Cobra.
Mióta kell serial az L2-höz? <#fejvakaras>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nethyrrea
demegszaladt hirtelen.

Hali.
Akit érdekelne egy lineage2 serial code az privátban érdeklõdjön!
Köszi!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

BEAST
<#rinya><#wilting>

GAthersw
<#wow1><#banplz><#felkialtas>

BEAST
<#nezze><#hehe>

GAthersw
<#kerdes><#fejvakaras><#help>

BEAST
<#wilting>

GAthersw
<#kerdes><#zavart2>

phalanx
<#taps>

phalanx
hja nem is gondolnád milyen hasznos egy íj egy Da kezében

GAthersw
Nekem is van de én nem számítok 😛PP

Nethyrrea
mostmár mindenkinek lesz egy bopja második fegyónak? ez valami új szokás?

phalanx
nem tod véletlen damascust és BoP-ot kb mennyiért lehet craftolni úgy hogy sfatok és bladek már megvannak? (60%-os és 100%-os is érdekel)

Tufa16
de ha van ws-ed miért vásárolsz másoktól kristályt? ennél jóóóval olcsóbban is ki lehet jönni. C-s min 200al olcsóbban megvan

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

gPROject
ma vettem 1,5k c-set 3000a/db áron
a d-s pedig 600a+

gPROject
ja az axe-m, aoba healt sa-val(5milla az sa, és ez mindig ennyi) 33milláért tudtam eladni

nem tudom, ha megcraftolnék egy krist mennyiért lehetne eladni
1-2 napja árulták focus-sal 39-ért asszem
hell knife-t most árulják 28-ért, szóval azt tuti nem csinálok, pedig megvettem a 2 receptet+7 bladet(ezt is bebuktam)
60%-kal érné meg csak craftolni bármit is, de van össz 35 millám és, ha nem jönne össze buknék 11-13millát ami jelen állapotomban rengeteg, sosem jönne vissza, szóval én tuti nem craftolok 60-nal 😞

Tufa16
csak úgy érdeklõdés képpen, a fizetõs serveren milyen árban mennek a c és a d kristályok?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

gPROject
eladtam tegnap, venni akartam lance-t, de nem árulnak most, ezért most próbálok valami eladhatót craftolni
de hiába, pedig a mold hardener ára 1/4-re ment le, és még most sem éri meg a craft(a bone/coal/varnish/ccoal/enria drága), mert a fegyver árak is nagyon alacsonyak
top b fegyókat már 28 misiért adják(a kris/hell knife 26-27 millára jön ki 100% crafttal, great sword 30+ milla, top b-set ki se merem számolni)

Tufa16
a #40524-ben a kezedben nem egy aoba van?

Sámán
Kedves utódom!!!!! <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nincs idöm végigolvasni a jó kis hozzászólásokat, asszem több órás elfoglaltság lesz mire minden fórumon naprakész leszek, majd akkor kommentálgatok <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
ahogy látom szépen elment mellettem mindenki 😞(
kell nekem 4 karakter tolni
nem elég, hogy egyikkel se haladok, ráadásul alig tudom õket felszerelni 😞(
csak az awmnak van meg mindene, de azok is csak c-s cuccok(cuki teljesen csupasz, gattaca fegyver nélküli)
ja, a 30-as scavimnak is van fegyvere/armorja

Sámán
* emktvt 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Már elöre kezdem utálni az emktvt-t -a matávosoknak már bekötötték ezek meg itt bénáznak... <#rolleyes>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Akkor csak IC-s lettél! <#vigyor2>
Úgy volt hogy már a múlt héten kötik a netet, de sztem még a jöv hét se 10000% <#shakehead><#sir>
Már teljesen megvonásunk van -egyre rosszabb... <#buck>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
na ezt mi honnan tudnánk? 😊)
amúgy, ha megmondaná valaki, az se lenne nagyon mérvadó, mert eléggé party függõ az exp 😊

na majd diniz azért biztos megtudja mondani 😊

GAthersw
Mennyi XPt kap nálatok egy lvl69 player ALben a szívnél kb.?

GAthersw
DA powa <#ravasz1><#ravasz1><#nyes><#nyes><#ravasz1><#ravasz1><#nyes><#ravasz1>

phalanx
hehe mikor siegen egy kisebb csapattal kerültünk szembe és biztos volt a gyõzelem, ahelyett hogy leálltam volna valakit ütni, elkezdtem szépen felkosgatni mindenkire a hamstringot, így mikor már látták, hogy itt nekik bizony nem terem babér megpróbáltak menekülni, de nem sok sikerrel ... (habár nem vagyok valami jó pvp-ben így is rengeteg ember halálát segítettem elõ) <#nyes><#nyes><#nyes>