Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
figyelj en azt mondom hogy sok siege volt amikor iszony tulerobe volt a DS es buktuk a varakat, megsem mondtam hogy ezert meg azert. azert mert gyengebbek voltunk azert ne mmasert.
most meg erosebbek voltunk azert ne mmasert hanem azert mert erosebbek voltunk, es jo volt a taktika. ennyi. a 2 ora pedig azert van a varfoglalasra mert annyi ido kell hozza. persze DS foglalt mar el fel ora alatt varat amit 30 ember vedett.
egy dologban van igazad, az IC is meg a DS is rengeteget pofazik melle, meg mutogatnak egymasra ujjal. nekem is volt mar olyan tapasztalatom TOI ban(amikor bevettunk a partyba) hogy epp Zebedee nek mondtam hopy nem volt egy magy kunszt megfolni a flaggelo Aenit(kikenyszeritettek, o meg utott egyet es megallt), sot be is mondtam generalba hogy ez nem volt pvp ne verje magat. van elsogultsag, de van realitas is.
"
ezt írtam. ez sírás? nem. csupán azt mondtam ezzel, hogy még ekkora zerggel is csak az utolsó 5-10 percben sikerült megszerezni a várat, úgy, hogy a darkstorm csak avégefelé jött segíteni a zászlókat megtámadni.
2. honnan kellett volna tudnom, én vagyok a leggyengébb láncszem a dologban.
3. ha jólemléxem amikor a DS megnyerte girant akkor 16 támadó klán volt 12 védõ ellenében. de a múlton már kár rágódni. lényeg a lényeg. most ismét IC-é a kastély. valameddig. mókuskerék az egész.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
622 m def felhivas keringore😛
persze ez nem ilyen ecceru,feligmeddig vicceltem:
de az 500 as m defen ha joltudom 8-900 as szivast lehet csinalni hasonlo szinten... ha kozbe nem nyomsz 2 ss criticalt bd + sws + all buffban akkor erdekes a dolog
persze ez csak egyenlo szinten ad vmi eselyt, a magia rezisztencia miatt > hasonlo szintueken jol fog az altatas , egetes, stun.
ez az amiert hong ellen majd csak 70 korul lesz eselyem.
de a 70+ os WC k az IC bol meg tudjak verni a kis kocsogot
Gandalfilla is megeszi
amugy nekem 1150 volt a p attakom ezekkel a buffokkal + soul cry 60 on
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
1. a DS tol tanultuk ezt a taktikat, hogy amikor az IC ally allt kb 80 emberbol es a siegere ment vedekezni feliratkozni par party, siman bevedte a DS a npc t.
2. 3X os tulero? es amikor buktuk girant? DS hanyszoros tuleroben volt? olyan vicces dolgokrol beszelsz. kb 300 ember jott 60 ellen.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Addigra mar remelhetoleg 71-72 lesz aimful😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
raid bossok jól dobnak ahogy néztem, múltkor volt egy IC-s kép valami raid boss megmozdulásról, ott is asszem 2-3-dye, valami 70 mold glue, párszáz SOP, meg asszem ott is egy doom leather drop volt.
Raid bossok eleg jol dobnak, altalaban dobnak 1 b top armort meg par dye-t(legalabbis nalunk igy volt). Viszont az a demon sword durva, jo lenne tudni melyik raid boss dobta ezt😊
Seal angel az meg 1 noob, siman lesoloztam😊
ToI 10. az tenyleg jo, seal angelbol jokat lehet spoilolni😊 Jott 5 demon sword edge meg 8 BW gloves material 4 ora alatt😊
๏̯͡๏﴿
Reo
Birkus Maximus
mostanában énis egyre több pvp-ben veszek részt (ahhoz a nullához képest amit eddig csináltam elég szép haladás 😄), és egyre több siegen is. végefelé már egész produktív leszek 😄
csupasz PR alt karimmal meg tapasztalgatom leendõ subclassom (ha valaha leszek 75), meg a pvp-pk lehetõségeit, trükkjeit 😄
hmm. 65-ön már pink a seal angel? akkor már csak 2 szint 😊))
enriát nemtom, de még mindig olyan 20-30k körül látom venni darabját mintha.
SOP az épp most 7k körül van, vagy azért mert toiban fenn elég jól dobja, vagy a manor quest miatt (némelyik mag elég szépen ad SOP-ot is), vagy mert sok farmer ûzi 😄
csont mostanában drága (buyshopok 400 körül veszik, sellshopok 500 körül adják), bár toi tizediken a mobok 2-10 CBP-t spoilolnak (meg steelt, meg demon sword edget, meg bellion cestus edget, spoilból mind)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
01110000 01110010 00110000
Hide and fear, Cobra Commander is here !
-fent
-ingyenesen több, fizetõsön kevesebb
-ez nézõpont kérdése, nálam wow 100% ez meg 0,0001% persze aki játszik vele az máshogy gondolja.
๏̯͡๏﴿
-ingyen mmorpg?
-ha ingyenes meddig ingyenes még?
-sok magyar van fent?
- ha a wow 100% akkor la2 hány százalék?
válaszotokat elõre is kösz
Unbuffed:

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
mindig bejárok ide elolvasni mi történik, hiába nem játszom már rég óta, nézem a képeket, de semmi értelmeset nem olvasok már ember emlékezet óta😊 csak vitázni tudtok és ebben fõszerepet te válalsz Big ribanc alias Nethy.
igaz semmi közöm hozzá, de azért ennek tényleg semmi értelme
๏̯͡๏﴿
lol, látom te is szelektíven olvasol. kihagytad azokat a sorokat ahol írtam hogy mikor a rhapsodyhoz csatlakoztam még semleges klán volt. arról meg nem én tehetek hogy az IC kellemetlen benyomást tett a klánvezéreimre és ezért a DS oldalt válaszották. de ha ez sérti a büszkeséged, ám legyen. amúgysem voltam a "szíved csücske" ahogy mondod. innentõl fogva felesleges magyarázkodnom neked.
jött egy 24millás ajánlat 😊)