Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@lu
az a 12 vedo klan ugy nezett ki hogy az IC ben az atlagletszam 15 korul volt klanonkent

figyelj en azt mondom hogy sok siege volt amikor iszony tulerobe volt a DS es buktuk a varakat, megsem mondtam hogy ezert meg azert. azert mert gyengebbek voltunk azert ne mmasert.

most meg erosebbek voltunk azert ne mmasert hanem azert mert erosebbek voltunk, es jo volt a taktika. ennyi. a 2 ora pedig azert van a varfoglalasra mert annyi ido kell hozza. persze DS foglalt mar el fel ora alatt varat amit 30 ember vedett.

egy dologban van igazad, az IC is meg a DS is rengeteget pofazik melle, meg mutogatnak egymasra ujjal. nekem is volt mar olyan tapasztalatom TOI ban(amikor bevettunk a partyba) hogy epp Zebedee nek mondtam hopy nem volt egy magy kunszt megfolni a flaggelo Aenit(kikenyszeritettek, o meg utott egyet es megallt), sot be is mondtam generalba hogy ez nem volt pvp ne verje magat. van elsogultsag, de van realitas is.

Nethyrrea
1. "nos, az IC-nek egy 31 klánból álló szövetségre volt szüksége hogy megdöntse girant (az attack/defense lista szerint legalább 3x-os túlerõ volt). ígyis kvázi az utolsó 5-10 percben sikerült megszerezni a várat. emléxem hogy a respawn teremben ott anyáztunk a crash miatt, aztán néztük hogy a klánvezérek mikor kezdenek el kasztolni, és mennyi idõ van még hátra a spawnig. kár hogy a darkstormosok nem értek elõbb vissza giran felõl.
"

ezt írtam. ez sírás? nem. csupán azt mondtam ezzel, hogy még ekkora zerggel is csak az utolsó 5-10 percben sikerült megszerezni a várat, úgy, hogy a darkstorm csak avégefelé jött segíteni a zászlókat megtámadni.

2. honnan kellett volna tudnom, én vagyok a leggyengébb láncszem a dologban.

3. ha jólemléxem amikor a DS megnyerte girant akkor 16 támadó klán volt 12 védõ ellenében. de a múlton már kár rágódni. lényeg a lényeg. most ismét IC-é a kastély. valameddig. mókuskerék az egész.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

B@lu
Halott vagy egy WC vagy egy OL ellen unbuffed nagy on hamar, buffed mar trukkozni kell de csak a criticalok miatt😛

622 m def felhivas keringore😛

persze ez nem ilyen ecceru,feligmeddig vicceltem:
de az 500 as m defen ha joltudom 8-900 as szivast lehet csinalni hasonlo szinten... ha kozbe nem nyomsz 2 ss criticalt bd + sws + all buffban akkor erdekes a dolog

persze ez csak egyenlo szinten ad vmi eselyt, a magia rezisztencia miatt > hasonlo szintueken jol fog az altatas , egetes, stun.

ez az amiert hong ellen majd csak 70 korul lesz eselyem.

de a 70+ os WC k az IC bol meg tudjak verni a kis kocsogot

Gandalfilla is megeszi

amugy nekem 1150 volt a p attakom ezekkel a buffokkal + soul cry 60 on

Nethyrrea
mondd ezt fél év múlva is 😄D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

B@lu
OCSEM!!!!!!:
1. a DS tol tanultuk ezt a taktikat, hogy amikor az IC ally allt kb 80 emberbol es a siegere ment vedekezni feliratkozni par party, siman bevedte a DS a npc t.
2. 3X os tulero? es amikor buktuk girant? DS hanyszoros tuleroben volt? olyan vicces dolgokrol beszelsz. kb 300 ember jott 60 ellen.

Baszkurátor

barret
Egyszeruen dobbenetes ez a jatek! Ekkora jatekelmenyt meg nem okozott semilyen game!!!Vagy csak en lennek ennyire elfogult? Par ev jatek utan?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hat, 12 ora alatt leptem szaros 40%ot, eleg lassu a fejlodes😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
idõnként nézegesd az orphus SCREENSHOTS szekcióját 😉

hpzolee
Ezeket a képeket honnan szeded?😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

gPROject
lol...caps

gPROject
65 VAGY BAZZE, 1 HÓNAP ÉS 75 LESZEL VAZZZZZZZ

Rotfl, 74es... Hat arra meg varni kell vagy 2-3 honapot😄D
Addigra mar remelhetoleg 71-72 lesz aimful😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject

gPROject

Nethyrrea
valami succubus-féle raidbosst is mutattak ott, nemtom. c2 óta nemjártam AL-ben csak egyszer. akkor meg egy IC nevû raid boss után keresgéltünk 😄D

hpzolee
<#zavart1>

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Hat AL-be en meg csak 1 raid bosst lattam, az a karik kinezetu az elejen. De meg ahhoz is kevesek vagyunk, meg😊

Nethyrrea
pvp majdnem mindennap akad, siege minden második hétvégén.

Nethyrrea
asszem kicsit lejjebb benyomja a teljes képet, valamelyik AL-beli raid bosst nyírták ki

raid bossok jól dobnak ahogy néztem, múltkor volt egy IC-s kép valami raid boss megmozdulásról, ott is asszem 2-3-dye, valami 70 mold glue, párszáz SOP, meg asszem ott is egy doom leather drop volt.

Rotfl😊

Raid bossok eleg jol dobnak, altalaban dobnak 1 b top armort meg par dye-t(legalabbis nalunk igy volt). Viszont az a demon sword durva, jo lenne tudni melyik raid boss dobta ezt😊

Nem oda oszpontosulnak ez emberek ahol a kepet nyomtam. Kb 200 ember szokott nalunk atlag giranba lenni.

Seal angel az meg 1 noob, siman lesoloztam😊

gPROject
dammmmmmmm....

álítólag egy raid boss droppja

Ez mondjuk a partinak jott, hozzam 100cbp, 50 steel meg doom partsok kerultek.

Mold hardener nalunk 50k-rol indult most van 250k-nal, es csokknen lefele.

ToI 10. az tenyleg jo, seal angelbol jokat lehet spoilolni😊 Jott 5 demon sword edge meg 8 BW gloves material 4 ora alatt😊

GAthersw
Jelentkezz be MSNen aztán mesélek 😊

01110000 01110010 00110000

Lynx_TWL
szuper az a só amibõl csak két kiskanálnyi jut egy héten 😊 wowban ez az ami nincs: korlátozás, rengeteg lehetõség van na nem akarok én itt wow vs lineage vitát nyitni, nem én kezdtem, de befejezem 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Birk@
tényleg, ennyi idõ után se unalmas még az L2? valamit nyomjatok már hogy milett a scene-el 😄

Reo

Birkus Maximus

Birk@
GSXR koma inkább WOWozzál 😄DDD

Birkus Maximus

Nethyrrea
hát igazából a siege ebben a játékban a pvp-n kívül az "élet sója"

mostanában énis egyre több pvp-ben veszek részt (ahhoz a nullához képest amit eddig csináltam elég szép haladás 😄), és egyre több siegen is. végefelé már egész produktív leszek 😄

csupasz PR alt karimmal meg tapasztalgatom leendõ subclassom (ha valaha leszek 75), meg a pvp-pk lehetõségeit, trükkjeit 😄

Nethyrrea
<#eplus2>

Lynx_TWL
mert a siege a mérvadó? 😊

Nethyrrea
derégláttam ennyire "tömött" girant 😄DDD nálunk egy fogpiszkálót nem lehet leejteni giranban akkora a tömeg.

hmm. 65-ön már pink a seal angel? akkor már csak 2 szint 😊))

Nethyrrea
mold hardener a kezdeti idõkben 1 milla körül kelt el, mostanra némelyik farmer már adja negyedmilláért, esetleg alatta.

enriát nemtom, de még mindig olyan 20-30k körül látom venni darabját mintha.

SOP az épp most 7k körül van, vagy azért mert toiban fenn elég jól dobja, vagy a manor quest miatt (némelyik mag elég szépen ad SOP-ot is), vagy mert sok farmer ûzi 😄

csont mostanában drága (buyshopok 400 körül veszik, sellshopok 500 körül adják), bár toi tizediken a mobok 2-10 CBP-t spoilolnak (meg steelt, meg demon sword edget, meg bellion cestus edget, spoilból mind)

Sztem forditva van. Amugy nem tom elvakult wowosok minek irogatnak ide akik meg 1 rohadt siegen sem vettek reszt...

BEAST
gat ... ne várd meg mig teis ide jutsz ... add át a cuccaidat 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GAthersw

01110000 01110010 00110000

Cobra.
Grafikában legalább 150%, játékélményben viszont max 50%

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lynx_TWL
-nem ingyenes, de van free server
-fent
-ingyenesen több, fizetõsön kevesebb
-ez nézõpont kérdése, nálam wow 100% ez meg 0,0001% persze aki játszik vele az máshogy gondolja.

Hi most találtam a neten ezt a jatékot és kellene róla néhány infó:
-ingyen mmorpg?
-ha ingyenes meddig ingyenes még?
-sok magyar van fent?
- ha a wow 100% akkor la2 hány százalék?
válaszotokat elõre is kösz
Buffed:

Unbuffed:

Nalunk a BoP 25 milla most😊

Mennyi most a mold hardener, enria, SoP, bone nalatok? Erosen gondolkodom a Kris-en a BoP melle<#vigyor1>

Nekem az a hihetetlen szerencse adatott meg az eletemben, hogy a kedves EMKTV a szolgaltatom, mar kb 3 eve. Na ezeknel nagyobb faszparaszt idiota degeneralt bandat sztem meg nem hordott hatan a fold. Azok a serultek meg a rohadt utp kabelt sem tudnak rendesen megcsinalni, szal azt is nekem kellett. A net meg lagzik rendesen. EMKTV suxx balls deep.

Nethyrrea
majdeccer komolyanveszlek <#puszis><#idiota>

Tufa16
ha dualoztatsz egy sword of revo-t akkor sem tudsz c kristályt csinálni? az 2800 körül jönne ki.

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Lynx_TWL
1 szó: kusspofabe

mindig bejárok ide elolvasni mi történik, hiába nem játszom már rég óta, nézem a képeket, de semmi értelmeset nem olvasok már ember emlékezet óta😊 csak vitázni tudtok és ebben fõszerepet te válalsz Big ribanc alias Nethy.

igaz semmi közöm hozzá, de azért ennek tényleg semmi értelme

Nethyrrea
"az is baráti gesztus volt biztos hogy Te(igaz egy elpy-t se öltél le ostrom alatt...) elvileg segítettél elvenni a Mi várunkat."

lol, látom te is szelektíven olvasol. kihagytad azokat a sorokat ahol írtam hogy mikor a rhapsodyhoz csatlakoztam még semleges klán volt. arról meg nem én tehetek hogy az IC kellemetlen benyomást tett a klánvezéreimre és ezért a DS oldalt válaszották. de ha ez sérti a büszkeséged, ám legyen. amúgysem voltam a "szíved csücske" ahogy mondod. innentõl fogva felesleges magyarázkodnom neked.

gPROject
meghírdettem kiváncsiságból az ophuson a hell knife-ot, hogyha jó pénzt adnak érte megcraftolom...
jött egy 24millás ajánlat 😊)

gPROject
én is haragszom, nem kaptam semmit senkitõl<#gonosz2>
pedig mi aztán szépen kölcsönöztünk és craftoltunk a népnek
<#smile>