Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
aha..
ezek nem jöttek le abból amit a tortonyból lehetett látni

Nethyrrea
nem különösebben, az elején oks félrevezetéssel indítottak, ahogy láthattad is. elvittek minket a másik oldalra, még egy zászlót is felállítottak csalinak, miközben a sereg java része a másik oldalon a fák mögött sorakozott, kezdték felállítani a zászlóikat, és a törpék beültek a fák mögé hog cannont meg gólemet idézni, így nehéz volt megtalálni õket hogy kiiktassuk az ágyúkat. és elég sok támadó maradt a másik oldalon is hogy minket távoltartson a zászlóktól és a törpéktõl ahhoz, hogy kvázi egyszer mind meghaljunk, és a várban éledjünk újra. onnantól tiszta volt az út nekik a falhoz, mivel a hátsó kijáratot szépen bekempelték, így kimenni kvázi egyenlõ volt az azonnali halállal. nem, a fal betöréséig eljutni sima ügy volt, onnantól jött az igazi móka.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
amúgy (szinte) mindegy milyen klán, csak nagyon kell a party és klánnal könnyebb

gPROject
2 embert ismerek a klánból névrõl: Baker(régi motoros ws) és BigPoppa(ha jól írom, ws asszem)

gPROject
:DDD
beléptem MosQuiTo-val és Gattaca-val is :DDD

Nethyrrea
nos, az immortalcircle, az umpalumpas, a hawksofheavens, a strengthanhonor, az elfenblut klánok 90%-a, valamint az EGÉSZ valhalla alliance kb 80%-a kínai farmerekbõl tevõdik össze. néhány ezekbõl már c1-ben is létezett, fõként a blazing swampban láttam partijaikat farmolni. szinte mind kínai.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Pont a mi partynk foglalta el Girant<#crazya><#bee1>

Amikor a klánvezér nyomta a scrollt nem volt közelben ellenség de biztos ami biztos állandóan nyomtam a healt nehogy valami öngyilkos kinyírja <#vigyor5> Sajna a scrollközben nem nyomtam screenshotot <#rinya>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Huh én is felrakok akkor 2 képet

GSXR
Ohhh ez a siege agyú vagy mi a rák nagyon ottvan:DD
Nekünk is jólenne egy ilyen:) Ha minden igaz az L2 történetében végre lesz magyar tulajdonú vár is.
Nethy Ilu én csak kettõtök miatt olvasom ezt a fórumot imádom ahogy egymást marjátok csak így tovább!
PS:
A DS csak a HSC-n kõkemény:P

hard working <#vigyor2>

the world is mine

gPROject
mien?? lol
milyen*

gPROject
az ImmortalCircle mien klán? tegnap tagokat kerestek, de a halálfej miatt nem mertem beállni :)

gPROject
de azért védeni jóval könnyebb, mint támadni
npc-k azért sokat jelentenek
pl.: hiába volt sok canon-hog(vagy mi a fene) alig tudtak bejutni a várba, sok idõ elmehetett a betöréssel :)

phalanx
hehe jópárat a támadó klánok közzül még életemben nem láttam nemhogy az ostromon .. és azt se felejtsd el, hogy nektek is volt még +6-7 klánotok akik innadriltól jöttek át és témadtak hátba minket nemegyszer

Nethyrrea
voltak olyan sírások IC részérõl hogy csomó regisztrált támadó klán szinte üres. namost, elnézve az arányokat, még akkoris...sõt, elmondom neked azt is, hogy a goldenhorde-nak kb 5 (!) aktív tagja van, és a rhapsodytoo az altoknak fenntartott klánunk, amiatt lett csak feliratkozva mert a klánvezéreink altjai abba lettek felvéve. mind a kettõ.

errõl ennyit.

jó harc volt ennek ellenére, ez tény. ígyis kemény volt, hogy csak az utolsó 5 percben sikerült megszerezni a várat. ezért a legteljesebb flame nélküli gratulációm.

Nethyrrea
hmmm...számold csak meg...van az 31 szerintem

Nethyrrea
ostrom alatt? hol baj az?

nemúgy mint pk botokkal és egy rakat emberrel ostrom ELÕTT megakadályozni a feliratkozást? gondolkozzunk kérem (nehogymár IC-s piros legyen, azt csak ostrom után csinálta IC azokkal akik giran közelében maradtak, a piszkos melót egyébként mindig a kisebb hadseregnyi pk botjaitokra hagyjátok).

phalanx
errõl meg annyit, hogy ha nektek lehet akkor nekünk is ... söt jobbat mondok, mikor a non factor bevette innadrilt a tempestesek élõ blokáddal zárták el a várhoz vezetõ egyetlen utat ....

phalanx
egyrészt nem volt 31 klán, egyébként kétségtelen, hogy többen voltunk, DE ez volt az ELSÕ alkalom, hogy siegen mi zergeltünk le titeket szal egy szavad nem lehet

barret
Magyar :)Online lista.

Bérbe vehet? reklámfelület...

GAthersw
Melyik szerver?

01110000 01110010 00110000

barret
Csak egy kis Törpde de szeretem a Drágát! Annyira aranyos.Leg aribb karakter:DD

Nethyrrea
na itt vannak az én képeim :)

Nethyrrea
másik pedig, hogy az IC akadályozta a defense klánok feliratkozását oly módon hogy körbekempelték egy rakat emberrel az NPC-t és legyaktak mindekit aki oda akart menni feliratkozni.

Nethyrrea
nos, az IC-nek egy 31 klánból álló szövetségre volt szüksége hogy megdöntse girant (az attack/defense lista szerint legalább 3x-os túlerõ volt). ígyis kvázi az utolsó 5-10 percben sikerült megszerezni a várat. emléxem hogy a respawn teremben ott anyáztunk a crash miatt, aztán néztük hogy a klánvezérek mikor kezdenek el kasztolni, és mennyi idõ van még hátra a spawnig. kár hogy a darkstormosok nem értek elõbb vissza giran felõl.

szerintem ez volt az eddigi legnagyobb és leg élvezetesebb ostrom a sieghardt történelmében, hihetetlen jól éreztem magam, végig maxra voltam spanolva. vesztettem 5%-ot, de (fõleg a courtyardon) legyaktam kb 40-50 embert. meg is lepõdtem hogy ilyesmi megtörténhetett :D kár hogy néha leálltam orkokat csépelni, és nem kerestem valami íjászt/tõröst. de a lag az iszonyatos volt. amikor a támadók bejöttek a belsõ ajtón, akkor kb fél percre nem mozdult nálam semmi, pedig a lehetõ legkisebb beállításokkal futott minden....

a fura csak az, hogy az IC-nek sikerült valahogy farmer klánokat is megfûznie hogy feliratkozzanak a támadáshoz....ebben csak az a vicces, hogy a siker után továbbra is folytatni fogják a "le se szarjuk õket a továbbiakban míg nem lesz rájuk megint szükségünk" politikát.

nagyot röhögtem amikor cuki pm-ezett hogy "látlak!" :DDD a nézõke-kristályon keresztül leste a csatát :D

képeket megkeresem és berakom. nem csináltam sokat.

GAthersw
Jól látom, hogy a szövetség ismét ereje teljében van?

GAthersw
Én sajna nem csináltam Shotot, egész ostrom alatt egyszer haltam, akkoris 2en gyaktak 1 TH meg 1 HE én a THt vertem, de õt healelték :D

GAthersw
Mi is siegeletünk az este és sikerült levernünk az Axiomot és befoglalni Girant! Már csak 2 kastély nem a szövetségünké, ma megyünk Orenre 1 hét múlva Aden.

phalanx
hehe ez nagyon jó kis siege volt, felrakok pár képet, Diniz rakjál te is!

phalanx
gratz

gPROject
gPROject
ez nagyon durva....hihetetlen

gPROject
kell, ha freen nyomod

barret
Mennyi memo-val toljátok?
512-vel akad mint az állat!!!
1 giga kell neki?
Be kell ujjítanom...

grat

Nethyrrea
végre összeraktam ezt a sz@rt....

Cobra.
Már volt linkelve a videó (bár lehet, hogy amnesián volt?), de jó volt megint megnézni, nagyon jól megcsinálták.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nethyrrea
ezek a sárgák még mindig nem tudnak egy normális hangot kiadni magukból :DDDD végigröhögtem az egész zenét ettõl a nyikorgástól :DDDD

Nethyrrea
nyugi, másik oldal emberei is csinálnak ilyesmit...

van az a KRANK klán crumában. vannak benne BLAZE rerollok, gondolom néhány IC is talán. eccer lepékázták egyik klántagunkat ott (xp-zni volt ott egy alacsonyabb szintû), kérte hogy menjünk segíteni. odamentünk 2-3-an, erre ott volt egy blazes sws is, és kicsit késõbb jött IC-bõl pár DD is (Tyc, de1c1de, seouljah). természetesen szarrá aláztak minket már annál fogva is, mert akik odamentünk, abbõl 2 BD volt (én meg egy másik), meg még valaki nemtomki, de1c1de meg seoul lesbõl, a bejáraton túlról támadott, míg mi a sws-t meg az orkot csaptuk. aztán jött tõlünk is még pár ember és leszedtük aki ottmaradt (tyc kilogolt). szóval a KRANK meg egy úgynevezett "IC nuthugger" (orphus szlenggel élve), és elég szabadon griefelget összevissza ott, az IC-vel a hátuk mögött.

Tufa16
<#eljen><#eljen><#eljen>

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Szekijoe
BACK! Végre be vagyok fizetve <#vigyor2>Este már leszek is ha sikerül a fiamat elaltatni<#awink>

phalanx
nem lehet letölteni, mikor kérdezi, hogy feltelepítsen e valami playert nyomj neki igent és ott helyben lejátsza <#crazya>

barret
Nek tudnál közvetlenül a letöltésröl linket?
Csak krix-kraxokat látok...:(

gPROject
ma nagyon pipa lettem..
megyek az awm-mal crumába, pont elõttem portált le egy RIP-es elf tõrös(jizz... vagy mi a fene volt a neve) bw-ben cry daggerrel, amint leértem látom elkezdi ölni az elõtérben álló playereket(megölte az összeset(6-8)), aztán futott felém amikor meglátott, szerencsére kitudtam lépni, de azért kurva bosszantó, hogy ilyen köcsögök
belogoltam gattacavál és elmentem crumába megnézni ott van e még, de mire odaértem elment, pedig nekimentem volna szivesen :)
úgy sajnálom, hogy eladtam a lancem, mert azzal simán kinyírnám az ilyen köcsögöket :(

gPROject
nekem még sose volt, pedig nálam több draket senki nem ölt a szerveren :((

Nethyrrea
150-et még kifizetek érte. kínaiak 200-220-ért árulják. tudtam már venni 150-ért párat, látok 2 árust giranban kvázi 10 bléddel, mind 200k fölött árulja most, amikor kéne...

Szekijoe
Sajna nekem nincs, még azt sem tudom mennyi érte a jó ár<#nemtudom>

Nethyrrea
én a ramra szavazok, egyéb ötletem nincs.