Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Amikor a klánvezér nyomta a scrollt nem volt közelben ellenség de biztos ami biztos állandóan nyomtam a healt nehogy valami öngyilkos kinyírja <#vigyor5>#vigyor5> Sajna a scrollközben nem nyomtam screenshotot <#rinya>#rinya>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Nekünk is jólenne egy ilyen:) Ha minden igaz az L2 történetében végre lesz magyar tulajdonú vár is.
Nethy Ilu én csak kettõtök miatt olvasom ezt a fórumot imádom ahogy egymást marjátok csak így tovább!
PS:
A DS csak a HSC-n kõkemény:P

the world is mine
npc-k azért sokat jelentenek
pl.: hiába volt sok canon-hog(vagy mi a fene) alig tudtak bejutni a várba, sok idõ elmehetett a betöréssel :)
errõl ennyit.
jó harc volt ennek ellenére, ez tény. ígyis kemény volt, hogy csak az utolsó 5 percben sikerült megszerezni a várat. ezért a legteljesebb flame nélküli gratulációm.

nemúgy mint pk botokkal és egy rakat emberrel ostrom ELÕTT megakadályozni a feliratkozást? gondolkozzunk kérem (nehogymár IC-s piros legyen, azt csak ostrom után csinálta IC azokkal akik giran közelében maradtak, a piszkos melót egyébként mindig a kisebb hadseregnyi pk botjaitokra hagyjátok).

Bérbe vehet? reklámfelület...

szerintem ez volt az eddigi legnagyobb és leg élvezetesebb ostrom a sieghardt történelmében, hihetetlen jól éreztem magam, végig maxra voltam spanolva. vesztettem 5%-ot, de (fõleg a courtyardon) legyaktam kb 40-50 embert. meg is lepõdtem hogy ilyesmi megtörténhetett :D kár hogy néha leálltam orkokat csépelni, és nem kerestem valami íjászt/tõröst. de a lag az iszonyatos volt. amikor a támadók bejöttek a belsõ ajtón, akkor kb fél percre nem mozdult nálam semmi, pedig a lehetõ legkisebb beállításokkal futott minden....
a fura csak az, hogy az IC-nek sikerült valahogy farmer klánokat is megfûznie hogy feliratkozzanak a támadáshoz....ebben csak az a vicces, hogy a siker után továbbra is folytatni fogják a "le se szarjuk õket a továbbiakban míg nem lesz rájuk megint szükségünk" politikát.
nagyot röhögtem amikor cuki pm-ezett hogy "látlak!" :DDD a nézõke-kristályon keresztül leste a csatát :D
képeket megkeresem és berakom. nem csináltam sokat.
01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000
512-vel akad mint az állat!!!
1 giga kell neki?
Be kell ujjítanom...

Hide and fear, Cobra Commander is here !
van az a KRANK klán crumában. vannak benne BLAZE rerollok, gondolom néhány IC is talán. eccer lepékázták egyik klántagunkat ott (xp-zni volt ott egy alacsonyabb szintû), kérte hogy menjünk segíteni. odamentünk 2-3-an, erre ott volt egy blazes sws is, és kicsit késõbb jött IC-bõl pár DD is (Tyc, de1c1de, seouljah). természetesen szarrá aláztak minket már annál fogva is, mert akik odamentünk, abbõl 2 BD volt (én meg egy másik), meg még valaki nemtomki, de1c1de meg seoul lesbõl, a bejáraton túlról támadott, míg mi a sws-t meg az orkot csaptuk. aztán jött tõlünk is még pár ember és leszedtük aki ottmaradt (tyc kilogolt). szóval a KRANK meg egy úgynevezett "IC nuthugger" (orphus szlenggel élve), és elég szabadon griefelget összevissza ott, az IC-vel a hátuk mögött.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Csak krix-kraxokat látok...:(
megyek az awm-mal crumába, pont elõttem portált le egy RIP-es elf tõrös(jizz... vagy mi a fene volt a neve) bw-ben cry daggerrel, amint leértem látom elkezdi ölni az elõtérben álló playereket(megölte az összeset(6-8)), aztán futott felém amikor meglátott, szerencsére kitudtam lépni, de azért kurva bosszantó, hogy ilyen köcsögök
belogoltam gattacavál és elmentem crumába megnézni ott van e még, de mire odaértem elment, pedig nekimentem volna szivesen :)
úgy sajnálom, hogy eladtam a lancem, mert azzal simán kinyírnám az ilyen köcsögöket :(