88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
voloume #84604 valaki normálisabb ember válaszolna plz:) bocsesz fickdeinestory de a te véleményedre szerintem itt nem nagyon adnak sokat, csak ugy mint en sem -
#84603 ne már :S
csináltam 2 karaktert és felhúztam 10lvl re és most törölnöm kell? "a nevük miatt" :( meg akarom tartani a jelenlegi accountomat :S -
#84602 Hatalmas:D Te tizen vagy huszonéves zsurpubiként fejtegeted, hogy az ncsoft vágja e mi az üzlet:) Gondolom betekintésed van minden egyes riportba jelentésbe, tudod mi mennyi GM-t hoz, mik az üzleti célok elvárások, és nyilván amit eddig tettek azt pusztán a "kezdők szerencséje" hozta el nekik:)
Ha visszajönneka botok tizezrei legalább lesz kiket ölnöd és reportolnod újra -
FickDeineStory #84601 Nézd keleten működik a játék nagyon is jól. Illetve az oroszoknál is.
Továbbá egyre több MMO 2-3 év gyengelkedés után népszerűbb mint valaha. Egyébként kezd úgytűnni, hogy az NCsoft kezdi megérteni, hogy mi az a szó, hogy "üzlet" és, hogy nem csak a koreai játékosok igényeit kell szem előtt tartani, legalábbis az utóbbi időben hasonló dolgokat nyilatkoztak.
Szóval kívánom, hogy legyen olyan népszerű a játék nyugati Off-on is mint amilyen volt, de csak remélni tudom, hogy ez a népszerűség nem hozza vissza a botok tízezreit a játékba. -
FickDeineStory #84600 igen itt kell a Lineage 2-re egy "buy now"-ot nyomni és ezután elvilág már el is készíti a Lineage 2 accountodat. Kb egy éve még így volt. -
#84599 ezt eddig is tudtam :D
de hol tudom az accountomal upgradelni? nem találtam semmi a profile omban, esetleg ez lenne az? -
voloume #84598 most amugy ez az l2 egy full legit játék lett? offon.. vagy ruoffon botozik mindenki? vagy ott is mindenki legit? vagy csak én voltam ennyire lusta geci, hogy azt elveztem a jatekban, hogy reggel felkelek es meglepetés fogadott, hogy a botok mennyit fejlődtek vagy mi ?! biztos az endgame része a játéknak nagyon fasza, de addig nehéz eljutni, mindenki tudja
lesz még ez a játék olyan, mint amit a régi dvp-s stb. videókban látni lehet? lesz még ez a játék EPIC szinten? -
FickDeineStory #84597 de vásárolhatsz az NCsoft-tól is Lineage 2-t. Akkor automatikusan megcsinálja neked a serial kódot annak beírásával sem kell bajlódnod illetve kapsz 30 nap játék időt nem kell pluszba game card-ot is venned. az kb 4300 forint mostani euro árfolyam szerint. -
#84596 meg zavarodtam, ez most akkor mire jó? és mit kell és hol érdemes venni? -
#84595 +1 to Mastah Eagle! -
#84594 Na akkor, h tiszta legyen:
1 - 2250ért kapsz egy cd-keyt ami tartalmaz 30 nap játékot, de ha nem tolsz rá még időt (gametimecard) akkor be sem enged logolni (régen legalábbis így volt.)
2 - cdgalaxisban csak noobok vásárolnak GTC-t, gamecards.eu, gmbar.com stb. helyeken "picit" olcsóbb.
-
#84593 nem ezzel egy széria kódot veszek, az accountnak és 1 hónap játékot enged meg, javítson valaki ki ha nincs igazam.
Ide kell írnom.
# Use a Serial Code
Create, activate, or upgrade a game account or apply a game time card. -
#84592 Ja ezzel veszel egy accountot, ami önmagában szart se ér :) -
FickDeineStory #84591 a 3 évvel ezelőtt kb 2,5ször vagy 3szor volt több aktív account mint most. Bár ha a játékos számot akarod nézni akkor ebből lekell számolni a farmer bot csordákat akik a cata-ban necropolis-ban, varka-ban ketra-ban hot springs-ben és shrine of loyalty-ben farmoltak folyamatosan. Ezek bannt kaptak, a HGMspam által elindított bannhammer hadjárat alatt 2008 októberétől egyre csak fogytak majd mára elhullottak.
továbbá azóta van ruoff is ami sok oroszt és kelet-európait csábít inkább oda.
A gond az, hogy NC most az AION-t és a Lineage 1-et manageli üzleti szempontból. A Lineage 1-nek meg is nőtt rendesen az eladása folyamatosan emelkedik az NC bevétele belőle.
A Lineage 2-t majd várhatóan a CT 3-tól veszik pártfogásba üzletileg. -
#84590 Gamecard -
#84589 Azt elég rosszul látod. -
#84588 szarra alazunk? vicces...:) -
#84587 igen ott -
#84586 tényleg ti hol veszitek meg az L2 hosszabbít?
A CD Galaxisban? úgy látom most 2250FT az 1 hónapos gamecard.
Lehet nem sokára veszek párat :) -
#84585 biztos egy allyba voltunk gőzöm sincs kivagy de ha te mondod én hülyegyerek vagyok a gép elött űl:)))))))))))))))))))))))) biztos vmi nagyon kemény arc voltál légyszives küldj már egy kér scrinshotot ezekrol az oltogatásokról nem lehet hogy te vagy a wow-s gyerek?anya veszed????:))))))))) -
#84584 -
#84583 Ez az ő fórumja,ide csak ő írhat:( -
#84582 Mi van retardalt a nagybatyad szaros torpeje nem volt eleg most megint azt akarod , h szarra alazunk? -
#84581 Na most neked bele kellett szólni... Nem mondták az Anyuék, hogy nem kell beleszólni mások dolgába? Ki kérdezett? -
#84580 Te most aztán megmondtad a tuttit!
Reminder : #82134 -
#84579 CSÁPGLHFOMGOWNED -
#84578 Engem te PK-zni? Mikor egy allyba voltunk?:D Csak mondom, hogy még az ally-ba is több ember oltott tégeg a sok kisgyerekes hülyeséged miatt... Csak mivel kocka voltál, nekünk jól jött, hogy ilyen nyomi, a gép előtt töltöm az életem gyerek voltál, vagy, és leszel....xD -
#84577 ahham ha te mondod te vagy az ész látom azt sem tudom kivagy fütyi biztos vmi tökös gyerek vagy azért sírsz mert lepkztalak párszor jaj bocs nem akartam a lelki világodat romba dönteni.QQ -
#84576 úgy értem akkoriban nem volt elég pénzem és MOn nem volt gamecard tudtommal :) és jobb akciók. -
#84575 kiforrt = 10szer kevesebb player mint 3 éve? :P -
#84574 NF? komoly? azon a ratyin? 1x mentem fel rá és 10 perc múlva már töröltem és a patch :D én anno a Dune n voltam, volt klánom meg egy tucat karin, már akkor is offon akartam játszani csak nem tudtam hogy kell előfizetni, de most már kiforrt ezért gondoltam kipróbálom :) és veszek pár gamecardot :) úgy tudom lehet kapni MOn, mintha MMben is láttam volna :D de majd a galaxinál probálkozom vagy ha van akkor a fehérvári kirendeltségénél remélem van :D -
#84573 :D:D:D már bocs, de te tartasz embereket idiótának?:D Mikor te vagy maga Az Idióta.... Elég annyit tudni rólad, hogy a szókincsed a: CSÁP szavadból áll, és mikor anno valaki NF-en ezt ki merte mondani, már sírtál is, hogy ne lopják a Te védjegyzett szavad... GLHFOWNED -
#84572 Köszi. ^^
Biomage: rossz szemszögből nézed. Tény, itt sokan nem túl kedvesek, de azért a kérdéseidtől bárkinek égnek állt volna a haja aki tényleg ért valamennyire a játékhoz. Semmi rosszindulat, puszta tény. -
#84571 QQ -
#84570 Az a baj, hogy mire csak fele annyit elérnél mint az ide postolok töbsége, giranban vehető lesz az s84. Menőzni nem itt kell hanem majd a gamban, de ott még egy jó ideg kelni, feküdni fogsz, ha ilyen ,,ki a fasza gyerek" mentalitásod lesz. :D -
#84569 Megsiratom később. -
BaalKain #84568 Értékes tagot vesztettünk srácok... -
#84567 Nyugi már :D
ejha sejtetem hogy ez lesz belőle, ti csak gyereken tudtok viselkedni azokkal akik freen játszót, mi mást vártam :(, majd ha normálisabb lesztek, talán köszöni fogok nektek offon, de az sokára lesz valszeg, na császtok -
#84566 BSZ Lulla :) -
FickDeineStory #84565 én azért emlékszek arra mikor 7k volt a teon limite és 7k player volt fent.