Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanci meg nem szarik a perem alá, úgyhogy én rá szavazok!

solyomb
Én ezt komoly sértésnek venném
Akkor fogalmazzunk, úgy, hogy a magyar tõrösök közül az egyik legjobb vagy. Nem láttalak még igazából pvp-zni tehát ezért nem mondtalak:)
De ha van videód linket ide:)

Shieniséket azért mondtam mert õket már láttam pvp-zni élõben is videóban is. Meg egyébként is ismerem õket régrõl.

Mert Te versenytársa vagy. :D

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

De ennek legalább súlya is van. ;)

Az is egy vélemény, hogy nincs róla véleményed.

en meg inkabb nem alkotok velemenyt rolad...
nem is ismerlek szal miert tennem ;P

solyomb
:D:D:D:D
daemonervosa
szerintem ti faszlámák vagytok mindannyian.

Trolling is a art.

Lullaby
Ne szerénykedj, nálad nincs jobb BD. Viszont fáj hogy engem kihagyott ): xD

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Hízelgõ, de én a "gyengécske L2 játékos" kategóriájába tartozom, mondhatni amatõr státuszban tolom.

+1

Mydgard

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Thomx

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

VipJoco
De ki a faszt érdekel a te véleményed bármirõl is? Elhuzhatnál mostmár tényleg a jo büdös................

Magyar játékosok terén 4 játékost tudok mondani 2 most is játszik 2 már:
Szóval a múlt két legjobb magyarja szerintem:
Aimful (3x MS hero Teon) és Rendol (3x GK hero Bartz)
a két jelenlegi legjobb meg szerintem Kormika és Shienis.

Gordis2k
Még mindig meg tudsz lepni.............

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sanci kérdezte, hogy szerintünk ki a legjobb L2 játékos. Igazából ezt nehéz megmondani még ha minden kasztból egyet is kell/lehet választani így eredmények alapján mondok egy nevet szóval a nyertes részemrõl:

쪽쪽 mindenen túl lõ szerintem az az eredmény amit tudomásom szerint elért. Itt meg sem közelíti egy játékos sem. Akit érdekel miért keressen utána, de tényleg nincs a közelébe egy játékos sem egyik official szerveren sem, törtön van l2j-n még úgy sem.

Predtom0O
csa'p!

80+ SWS-t keresek Franzon vagy Teonon.(csere vagy vétel)
PM ME ITT!!!

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

matamm
hi mennyi most az adena franzon? mennyibe lehet venni? és kine van?:)

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

európai játékosoknak érdemes a 3 európai szerver egyike közül valamelyiken elkezdeni játszani a legjobb választás most a Teon.

köszönöm kaptam triG-tõl. késõbb meg is csinálom a karakterem. valami tanács kezdõnek? :) (kalonline-t sokáig toltam, szóval nem áll távol tõlem a dolog)
köszi :)
az a baj nem igazán értek ehez, de majd este olvassák a topikot többen akkor biztos akad valaki aki fog tudni segíteni, szóval addig kitartás:)

itt van valami infó róla: http://www.lineage2.com/my_account/refer_a_friend.html
Jah a jó kis peca, potiongyártás miatt jó volt:)
Meg amúgy is jó móka volt:))
Ha tudnám, hogy kell megtenném:)
Igen van ilyen lehetõség. Vannak itt többen is akik szoktak küldeni ilyen trial kulcsokat valakitõl biztos kapsz (vagy már lehet kaptál is mire ezt megírom)

Ha jól emlékszem Mindenhato elérte az 57-et is! :D
Még mindig a klánban van Steelmaker-rel együtt, akár reaktiválhatod is. :)

sziasztok!
ki szeretném próbálni a játékot és a hivatalos honlapon olvastam, hogy van rá lehetõség a referral programs keretében, amivel 7 napos próbaidõszakra lehet szert tenni. nekem ez pont elég lenne arra, hogy eldöntsem szeretnék-e hosszútávon foglalkozni a játékkal. nem tudom nektek van-e lehetõségetek ilyen meghívót küldeni, de ha jól értettem a meghívó is szert tehet egy ingyenes hónapra amennyiben a meghivott elõfizet.
ha tudtok nekem segíteni, akkor elõre is köszi, ha nem akkor vegyétek semmisnek az üzenetem.
üdv!
Nem szokásom, általában én addig nem bántok senkit amíg õk el nem kezdenek piszkálódni, ha botozik botozzon engem annyira nem érdekel, ha engem nem tart felvele azt csinál amit akar.

oog csorda futtatásához virtual winxp szerver bérelhetõ (távoli asztal kapcsolattal) pm!
Gordis2k
Mindenkit reportol:) még a legiteket is BIZTOS AMI BIZTOS!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

solyomb
reportoltad volna õket is nem?
hát magyar bothalálszból nem volt egysem (legalábbis a teonon nem)

A sok bothalász

Ja a magyar klán alkotta a hal piac felét emlékszem mikor 5-6an is kint ültek a klánból:)

Jo pecazasok voltak ;)

wts adena @ teon pm!:)
ment privi:)
Örülök, hogy vannak a régiek közül is páran, én csak pár hónapot játszottam és lvl 55 fölé asszem nem is jutottam egyik karimmal se, de azért jó csapat volt az akkor:)
te biztos, téged nem lehet elfelejteni :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

privát-ba leírtam mindenki nevét akik akkor veled egy klánba játszottak és most is játszanak. Nem tudom mennyire maradtunk meg az emlékeidben:)

:)
És te ki vagy melyik szerveren vagytok?:)
te voltál az:) játszanak még abból az idõbõl néhányan.

Hát jó kérdés, nekem anno ezek a karijaim voltak:Mindenhato(necro), Steelmaker(artisan),Darkflash(abysswalker)
Ulrik néven futottam én is a klán köztudatban.
Említetted, hogy pár éve már játszottál és pár éve nekem volt egy Ulrik nevû klán társam (mármint valódi neve volt ez) a Teon-on aszem Necro karija volt és elõtte a Siegehardt szerón játszott ami ugye tulajdon képpen most a Sayha. Nem te voltál véltelnül?:)

Inkább átmegyek akkor oda, itt nagyon kihalt minden Franz-on.:(
Akkor ezek szerint a Teon-on vannak a legtöbben.
Thomx
<#eljen>

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

MeoH
igy mar jo lesz CSak vmiert hozzacsapta a linkhez a check szot.

fuck mmo's..i.,