Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha van videód linket ide:)
Shieniséket azért mondtam mert õket már láttam pvp-zni élõben is videóban is. Meg egyébként is ismerem õket régrõl.
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
nem is ismerlek szal miert tennem ;P
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Szóval a múlt két legjobb magyarja szerintem:
Aimful (3x MS hero Teon) és Rendol (3x GK hero Bartz)
a két jelenlegi legjobb meg szerintem Kormika és Shienis.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
쪽쪽 mindenen túl lõ szerintem az az eredmény amit tudomásom szerint elért. Itt meg sem közelíti egy játékos sem. Akit érdekel miért keressen utána, de tényleg nincs a közelébe egy játékos sem egyik official szerveren sem, törtön van l2j-n még úgy sem.
80+ SWS-t keresek Franzon vagy Teonon.(csere vagy vétel)
PM ME ITT!!!
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Meg amúgy is jó móka volt:))
Még mindig a klánban van Steelmaker-rel együtt, akár reaktiválhatod is. :)
ki szeretném próbálni a játékot és a hivatalos honlapon olvastam, hogy van rá lehetõség a referral programs keretében, amivel 7 napos próbaidõszakra lehet szert tenni. nekem ez pont elég lenne arra, hogy eldöntsem szeretnék-e hosszútávon foglalkozni a játékkal. nem tudom nektek van-e lehetõségetek ilyen meghívót küldeni, de ha jól értettem a meghívó is szert tehet egy ingyenes hónapra amennyiben a meghivott elõfizet.
ha tudtok nekem segíteni, akkor elõre is köszi, ha nem akkor vegyétek semmisnek az üzenetem.
üdv!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Örülök, hogy vannak a régiek közül is páran, én csak pár hónapot játszottam és lvl 55 fölé asszem nem is jutottam egyik karimmal se, de azért jó csapat volt az akkor:)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
És te ki vagy melyik szerveren vagytok?:)
Ulrik néven futottam én is a klán köztudatban.