Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
Teonon vagy Franzon karaktert venne 80+/vagy cserélne részletekért pm Lenderow. Csak hogy nehogy megtörjön a 4 óránkénti sorozat... o.O

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Ray2
Teonon vagy Franzon karaktert venne 80+/vagy cserélne részletekért pm Lenderow. Csak hogy nehogy megtörjön a 4 óránkénti sorozat... o.O

Teonon vagy Franzon karaktert vennék 80+/vagy cserélek részletekért pm itt
Teonon 80+ karit vennék vagy cserélnék Franzos karira ajánlatokat PM-ben várom
engem nem érdekel ha szidkozodnak az sem ha engem szidnak. Én nem szoktam szidkozódni minek😊, de klán társak szidkozódását hallgatni ventrin miközben olimpiáznak, na az nagyon szórakoztató😊

solyomb
Nem hiszem hogy naponta banoltak embereket, inkább csoportosoan kiesett pár, a rendszeres olimpiázok körébe lehetett látni néha az "eredményeket". amugy szerintem az amcsiknál ez alacsonyabb számban volt jelen, legalábbis én ezt tapasztaltam
de naponta bannoltak is érte minden embert? ha csak report, az mindig mindenhol volt.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

solyomb
napi szinten ment X-be, legalábbis kb minden klán megmozduláson volt 1-2 ilyen elszolás😊
hát nemtom, mennyit jelent nálad a több, de sieghardton havi 2-3 reportolt ban(asszem 3 napra) volt herochatért nova vita oldalon. sztem ez jó szokás mindenhol 😄

solyomb
Mondjuk az a vicc, hogy ez inkább az oroszokra jellemzõ tulajdonság. Több reportolást, illetve ilyen esetet hallottam pár honap alatt tõlük, mint korábban évek alatt Sieghardton/Sayhan az amcsiktól. Volt olyan hogy antyra futottunk 2. hídtól útközbe volt 2 botcsapat is ment kláncseten, hogy "juj ez xp groupja most mindenki reportolja öket!!!", meg hero chaten is amint elhangzott egy malaka valaki az nmybõl tuti mondta hogy "OMG REPORT"...

Mintha minden oroszban lett volna egy kis fickdeinestory😊
A mostani eset is egy vicc. Tök feleslegesen bannolták (még ha csak pár napra is). Aki akarja az tudni fogja mikor online a géem. Ez egy tipikus "ittvagyunkvégezzükamunkánkat" reakció volt. -Hát persze, hogy itt vagytok és ezzel tényleg "jobb" a szerver!- köszönjük.

Az, hogy mi van siegen, vagy oly-n az már más kérdés.

pharao
Hello,

We are issuing you an official warning concerning violations by your account, XXXXX, of the User Agreement and the Rules of Conduct. Further violations of the User Agreement or Rules of Conduct of any type will result in temporary suspension or permanent termination of your account from the server. We ask that you take whatever steps are necessary to ensure that such action is not required. Thank you for your understanding and cooperation regarding this matter.

This warning is in regards to confirmed use of inappropriate language by your account in the game, an example of which is shown in the logs below:

2009-08-12 13:57:25.413 FlashXP Shout 114186 15536 9560 isor raped too many mothers of the F+MR players so he is Tired!

Baium raiden az enemy TOI 12-õn mi meg 13-on és ment a szájkarate. Ezek után nem lepõdöm meg egy ilyen eseten. Emlékszem Sanca mesélte anno, hogy Skirn-éket Teon-on permabannal jutalmazták a hero chaten való rap-elésért...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

solyomb
Bejelentések alapján nyílván olvasnak, többször "hallottam" olyat hogy reportolások alapján visszanézik és osztogatnak pár napos banokat anyázásért és egyebekért
MadnessX
GM-ek sose olvasnak chat logot! LF confirm

watwat?

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Ray2
Nekem még megvan az ss amit küldtél errõl a beszélgetésrõl. 😄D

jól elintézted megérdemelte😊

solyomb
ggstillmiss.avi

A legjobb ebben az volt, hogy ez után lecsalozott, és szerinte én valamit használok, és abbol állapította meg, hogy az õ L2 controlja nem jelezte sose hogy targeteltem volna. Majd amikor adtam neki egy linket a meccsrõl ignore -ra rakott😊
Persze azt elég hamar elfelejtette hogy elõtte nekem köszönhette a heroságát, mert daimost kicsit leraboltam, és utána még feedeltem is😞
azt linkeld neki, amin stillmissyou-t vagy kit gyalázod hideban 😄

solyomb
Ha fékezhetetlen vágyat érzel akkor már most tudok adni egy linket amin elég sok frapsolt meccs fentvan - PS/ES egyaránt😊 -
ErrOr!

Bocs, nagy valószínûséggel le is töltöttem és meg is néztem, csak megfeledkeztem róla. ><

Sanci!

Szívesen megnéznék egy válogatást a komolyabb olimpiás küzdemlmeidrõl. Sajnos online, csak a hozzám hasonló nonfactorok elleni meccseid láttam.

Gordi!

Te meg ne csak az S2000-s karosszériáját vixold, most úgyis hideg van hozzá. xD

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Magamat olyan közepesen jó "pvpistenkirálycsászár" bd-nek tartom, de csak azért mert az esetek 80%-ban fél kézzel nyomom. A bal vállamon a fiam pihenkél közben (valahogy ott szeret elaludni úgy másfél órás fészkelõdést követõen. 😄), amikor szabad a két kezem, akkor csak gyenge közepes minõsítést kaphatok, ofc. 😊
Nagy eredmény, ha pvp közben akár 15 - 20 cp potit is be tudok verni. Ja igen, mind amellet igencsak noob vagyok, mert se Nostromo, se radar. Örülök, ha 10 pvp-bõl egyszer szerzek pontot, de mondjuk eközben kb. 15 - 20 alkalommal brez-elem valamelyik pt tagot. Szerinted ez nem "pvpistenkirálycsászár"-ság? 😄
Persze közben próbálom aggrózni, hex-elni a dd-ket, medusához, bubihoz megtalálni a helyet, fenntartani a táncot a kedves pt tagokon, akik ugye szertefutnak, mint higany a padlón. Az már valóban csak saját specialitás, hogy 2 centire a bal fülemtõl esetleg ordít a fiam, a hangszóróból meg a túlhevült pt leader-em. 😛
Persze lehet csak az tud pvp-zni, aki hide-ban mögéd oson és hátbavág, hogy fejreállsz. Esetleg pukkant egyet az olimpián és eldõlsz, mint a kivágott fa. (Sanci, nem rád gondolok.) Én azért úgy gondolom, van olyan eset, amikor a bd nyeri meg a pvp-t a pt-nak.

U.i.: Kormi valóban jó cardi! 😄

Lullaby
Meg a kutya füle.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

darkmenx
Lullaby a legjobb magyar toros.

tõled mindenképpen

Ray2
Megtisztelve érezheted magad, hogy azt mondom, menj már a picsába.

Thomx
<#eljen>

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

Mindig megtisztelve érzem magamat mikor idõt fordítasz arra, hogy válaszolj a kommenteimre illetve, hogy posztolj egy egy kép különlegességet is😊

Thomx
"Mindesetre a Tõrös királynõ címet megszavazom neked mert tényleg jobb vagy sok magyar tõrösnél😊"

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

Addigra már Squeez nevû lvl 100-as raid boss lesz belõle😊

addigra kb egy serveren fog játszani a maradék 2k ember és sztem õ már nem lesz ott, hogy lenyomd 😛

Majd behozom õt is és befognak jönni a skillek😊

solyomb
Azaz soha.

Nem tetted hozzá, hogyha bejönnek a skilljeid...
majd ha megleszek 85 meg full boss ékszer szettel és vesper fegyóval akkor majd próbálkozok😄
egyébként szerintem drez volt a nagyon jó tõrös.

Mindesetre a Tõrös királynõ címet megszavazom neked mert tényleg jobb vagy sok magyar tõrösnél😊
illetve +1 ok azért mert szálsz el attól ha egy másik tõröst leölsz
és +1 még egy ok azért, hogy nem sírsz utána shoutba v pm-be ha egy másik tõrös le öl.😊

Lullaby
(;
Heronak kéne lenned szerintem, simán lenyomnád Squeezt.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Ja hát igen akkor😊 De utána én is megöltelek😊
Meg ugye az csak amolyan fél gyõzelem volt mind kettõnk részérõl😄
Ugye elõször te öltél meg amíg a 80 GH haveroddal harcoltam addig dobtál rám egy crit wound majd szúrtál egy lethal blow-t a kb fél cp-mre és 1/3 hp-mra😄
De utána emlékszel emlékszel elõször a GH borult utánna meg te😊 (pedig 2es v 3as penalty-m volt😊) még mondtam is, hogy bocsi maradj fekve siege végéig majd hozok egy brezt, hogy ne legyen xp veszteséged😊

Na de a goha-s pvp videót megnézem😊

BEAST
<#wow1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

en igenis jo cardi vagyok! <#mf1>

Lullaby
Láttál pedig, kevés buffal szépen borultál ^.^ Videóm van, de nem igazán publikus (bár goha.ru-ra még kikerült valahogy...). Egyébként relatív kinek ki a profi, én Squeeztõl sem vagyok annyira hanyatt esve speciel.

daemonervosa
mikor szándékozol megnyitni az elsõ magyar pvp iskolát?

Trolling is a art.

Nem tudom ezen mit nem tudsz felfogni?
Azóta se hiszem, hogy összeségében közelebb került volna vki Squeezhez a magyar Adventurerek közül. Meg lehet verni Squeez egy 80-as tõrös már elég hozzá.
Squeez ismeri a karakterét tud felejátszani tehát ha bejönnek neki a skilljei akkor azokkal tarol. De neki is összejöhet az, hogy sorozatba nem jönnekbe a támadó skillek. Akkor hiába tud játszani hiába van felszerelése esélyes, hogy megfekszik egy gyengébb tõröstõl is.
De szerintem õ kétszer akkorát üt ránk backstabbõl mint mi rá.

Szóval ha tudsz játszani illetve jó felszerelésed van jelentõsen növeli az esélyt arra, hogy gyõzz, de nem egyszer láttam már illetve tapasztaltam is milyen az mikor egy tõrös akár 5ször is sikertelen szúrást viszbe.

nem pvpisteneket kell mondani, hanem legjobbat 😛

Ray2
Megnézném, mit tud egy 80-as bd, ahhoz, hogy pvpistenkirálycsászár legyen. Ennyi erõvel én is tudok hasraütésszerûen mondani 4 nevet, akikkel jóba vagyok. No Offense. >_>

Gordis2k
Nekem van 4orányi anyagom... de még arra sem volt idõm hogy elpostázam Flashéknek hogy összevágják...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

solyomb
"Például Adventurer részrõl Squeez a Teon-on mondhatni biztos befutó, agyon van tápolva a skilljei +30-asok vagy ahoz közeliek akkor ugye brutális felszerelés és ezek mellé jön az, hogy tud is játszani a karival. Tudom van a teon-on több magyar adventurer, de messze vannak a heroságtól."

Január 3 óta ismét sokat fejlödött a tudásod!
solyomb
Oly jeleneteket tudok adni egy keveset😊 talán hamarosan egy muvi is lesz belõlük. Mivel a main classom nemsürün kellett masspvpre így elég ritkán inditottam frapsot ilyen esetekben, így masspvpvel nem szolgálhatok😞
Egyébként tõrösök nagyon chance karakterek fõleg az L2-ben ezért nehéz megitélni ki jobb a másiknál sõt nem is lehet.

Mindenestre magyar PVP videókat én is szívesen néznék.

meg láthattál volna tõlem is, ha letöltöd 😄

Különben szívesen néznék magyar pvp videót, ha csináltatok. Persze, nem olyat, amin a 80+ tõrös/vari halomra öli az A grade enemy-t Hot Springs-ben, hanem normál 9vs9-et. Ilyet csak FlashXP-tõl láttam.

Klántársak között ennyi elmegy. <#vigyor2>

ez is csak úgy igaz, hogy a retailen tõrössel rendelkezõk közül