88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Skynet85
    a hülyeség ha fájna szal [email protected] -ra kérném... thx
  • Skynet85
    Üdv. Szükségem volna 2 trial keyre aki tudna küldeni az privátba tegye már meg köszönöm.
  • Odikee
    24.76$ gamecards.eu-n kb 2500 ft kulonbseg lehet ezert mar megeri...
  • biomage
    nem vettem meg :) csak írtam hogy lehet ott kapni :D
    És miért nem lenne ez jó vétel?
  • MeoH #84640
    Nem volt tul jo vetel.
  • biomage
    ma voltam az MMben, na és mit találtam? :D
    NCsoft Game time card ot :D még pedig 60 naposat :) 8000FT ért
  • Chryst64
    valakinak van TC olcson elado? koszi
  • Lullaby
    Vicc hogy Promi nem kapott bannt.... Mindenki baszogatja, ő meg tiszta emó :D
  • pisztácia
    Engem is azért bannoltak...., de már elegem van L2-ből. MM-et is csak lehúzzák, alig ér már vmit... csak az a szar Doombringer a jó kari, meg az orc... na mind1 árulom a karim, pár pstal lejjebb akit érdekel PM be írjon. Ja, azt elfelejtettem írni, hogy 5 napig még bannolva van a kari...
    thx NCSOFT...!!!4
  • MadnessX
    Klán skilleket lehetett olyn használni.(Csak a klán leader tudta a "bugot" előidézni).Ncfos ismét kitett magáért,hiszen sikerült szinte mindenkit kibanolni aki olyn részt vett a hónapban. :D
    Emberek 90% akit most 1 hétre pihenni küldtek,nem csinált semmit csak egyszerűen részt vett az olyn(mint én is),és bizony kurvára idegesítő.

Vicc az egészben hogy SH oldalon is kibanoltak embereket emiatt akik állítólag tesztelték(lol) a bugot hogy működik-e és utána jelentették. Természetesen arról megfeledkeztek szólni a gmelnek hogy "Jah mi ezt használjuk már fél éve,csak most ideje szólni mivel buktuk a wardokat."
    (Bizonyított tény hogy nincs több hónapra visszamenő logjaik).
  • pisztácia
    Baium*
  • pisztácia
    83as MM/81 50%adventurer/80 70% SD elado FRANZon. dyna robe szett, hvy szett, + 4es dyna dual es 4es ica spirit acuval, 3as dyna exerek+4es AQ +4es bium elado egyben. Ajánlat PMben.
  • Lehuzlak
    wtf, most miért nincs lejárt acc reaktiválás ? :'(
  • TruBy
    1 hét szünet? :/
  • eloim
    milyen expoitra hivatkoznak?
  • Odikee
    weeeeeeeee :DDDDD

This mail is to inform you that your account '......' has been observed violating the User Agreement and the Rules of Conduct through the confirmed use of a known exploit with the Grand Olympiad System. This abuse has been confirmed by reports and through our logs.

As a result of this violation, your account has been temporarily suspended for 7 Days (168 hours). After the suspension has ended, you are welcome to resume playing Lineage II normally.
  • Anoname
    Good news everyone, it's been confirmed that the Seven Signs Quest will be available to do a second time!
    http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=210395
  • pharao
    Itt nézz körbe. A stun kb 2-300-as rangebe hat és ha be is jön akkor maximum 5-6 sec-ig tart.
  • oppenheimer
    Offon is bejön a rush impact 1/1-re?
  • Epszilon
    A legitek perelhetnek!
  • Odikee
    Nem hinnem h nekem olyan sokat szamitana , de talan prominak elobb a sajat clanjaba kene szetnezni. Az elozo 6+ honapba ameg ok csinaltak az jo volt de most epic mass petiton mert mi csinaljuk . greektard
  • Lullaby
    Igazából rohadtul nem érdekel ki mit bugol össze (SH fórum egy hányinger néha <: ), mindkét oldalnak megvannak a maga idiótái, de enemyt bannolni gáz, aztán sírnak hogy nincs PvP d:
  • solyomb
    Majd biztos pirospozsgásra fogják verni a fenekem érte:(
    Ez nem egy átlagos fórum, itt kicsit másabbak az arányok, több a foggyos...
  • biomage
    ha már te adsz tanácsot én is adok, ne írj duplán, 1 átlagos fórumon ezért büntetést kapnál.

Ja és ne írj nekem, leköteleznél :P

csá
  • solyomb
    nem lehet ugyan olyan menő mint idegen tollakkal ékeskedni:(
  • solyomb
    a szemorvos egy szó, illetve a "de" elé vesszőt kell rakni.
  • MadnessX
    Ez SH propaganda amit azért csinálnak hogy a gm-ek figyelmét X-re tereljék.Promi and co. végig ezt használta olyn(egyszer már volt javítva 2 krónikával ezelőtt ez a bug),csak most hogy elvettük SH-tól a wardokat valamire kell fogni hogy vesztenek.
  • Lullaby
    Milyen olyn a ward és a klán skillek? xD
  • triG
    Üdv, a tipikus túl mindenen esete.
  • Odikee
    w r leg0ts
  • hurkagyurka
    NA TÜNÉS A PICSÁBA
  • voloume
    valaki válaszoljon légyszilégyszi:) vannak itt hero emberkék, szóval biztos tudnátok szép kerek, értelmes válaszokat írni, hogy mi a dörgés mostanában
  • biomage
    kösz a jó tanácsot, de az ilyen hangnemet nem veszem komolyan, majd ha felnősz hozzám akkor esetleg hallgatok rád.
    Ja és miért kéne írnom bárkinek is? megkaptam minden kérdésre a választ.
    Esetleg menj el egy szemorvoshoz :P
  • Thomx
    Ha valaki pro TK-ba az írjon így pü.-t plx. Megköszönnék pár tippet.
  • Magoo
    Ja es a [email protected] emailen elertek ez ugyben. Koszonom.
  • Magoo
    Egy kis segitseget szeretnek kerni attol akinek megvan ez a jatek es ismeri kivulrol bellulrol. Harom karakterrol szeretnek kerni kis videot amint akcioban vannak es hangot adnak ki. (A hang a legfontosabb)
    Az egyik a Genesis Guardian, a masik a Fairy Paragon, valamint a Marguen (valami) - en mindig csak Marguen guynak hivtam.
    Tudtok ebben segiteni?
    Nem igazan jatszom jatekokkal, raadasul ezt a jatekot egyaltalan nem ismerem...de szuksegem lenne ezekrol egy-egy videora. Aki segit annak koszonom!
  • solyomb
    Most ez komoly, hogy te tartasz itt helyesírás órákat?:D
    Nézd már át a korábbi postjaidat...

Szerintem mindenkinek jobb lenne ha fickdeinével elkezdenétek vadul privát üzeneteket gyártani egymásnak:)
  • biomage
    ne is foglalkozz vele, ö egy gumiman.

hurkagyurka: húzz vissza a gumi szobába
    Ja igen, ha ilyen ízléses káromkodással akarsz bevágódni, előtte tanulj meg írni :D
    Kíváncsi nem kiváncsi és tűnés nem tünés :P
  • FickDeineStory
    Csak hasonlítsd össze egy nyugati kiadóval aztán látod a különbséget.

ki a fasz az a hurkagyurka?:D
  • hurkagyurka
    Mérnem lövöd magad fejbe te baszadék??? Senki nem kiváncsi rád se itt se a játékba. A Theorycraftodat meg tartsd meg a kedves anyukádnak hátha őt érdekli de sztem ő is leszarja a fejedet.
    Biomage haverod kapd a válladra azt tünés a picsába. GTFO!!!!