88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#84644 a hülyeség ha fájna szal [email protected] -ra kérném... thx -
#84643 Üdv. Szükségem volna 2 trial keyre aki tudna küldeni az privátba tegye már meg köszönöm. -
#84642 24.76$ gamecards.eu-n kb 2500 ft kulonbseg lehet ezert mar megeri... -
#84641 nem vettem meg :) csak írtam hogy lehet ott kapni :D
És miért nem lenne ez jó vétel? -
#84640 Nem volt tul jo vetel. -
#84639 ma voltam az MMben, na és mit találtam? :D
NCsoft Game time card ot :D még pedig 60 naposat :) 8000FT ért -
#84638 valakinak van TC olcson elado? koszi -
#84637 Vicc hogy Promi nem kapott bannt.... Mindenki baszogatja, ő meg tiszta emó :D -
#84636 Engem is azért bannoltak...., de már elegem van L2-ből. MM-et is csak lehúzzák, alig ér már vmit... csak az a szar Doombringer a jó kari, meg az orc... na mind1 árulom a karim, pár pstal lejjebb akit érdekel PM be írjon. Ja, azt elfelejtettem írni, hogy 5 napig még bannolva van a kari...
thx NCSOFT...!!!4 -
#84635 Klán skilleket lehetett olyn használni.(Csak a klán leader tudta a "bugot" előidézni).Ncfos ismét kitett magáért,hiszen sikerült szinte mindenkit kibanolni aki olyn részt vett a hónapban. :D
Emberek 90% akit most 1 hétre pihenni küldtek,nem csinált semmit csak egyszerűen részt vett az olyn(mint én is),és bizony kurvára idegesítő.
Vicc az egészben hogy SH oldalon is kibanoltak embereket emiatt akik állítólag tesztelték(lol) a bugot hogy működik-e és utána jelentették. Természetesen arról megfeledkeztek szólni a gmelnek hogy "Jah mi ezt használjuk már fél éve,csak most ideje szólni mivel buktuk a wardokat."
(Bizonyított tény hogy nincs több hónapra visszamenő logjaik). -
#84634 Baium* -
#84633 83as MM/81 50%adventurer/80 70% SD elado FRANZon. dyna robe szett, hvy szett, + 4es dyna dual es 4es ica spirit acuval, 3as dyna exerek+4es AQ +4es bium elado egyben. Ajánlat PMben. -
Lehuzlak #84632 wtf, most miért nincs lejárt acc reaktiválás ? :'( -
#84631 1 hét szünet? :/ -
eloim #84630 milyen expoitra hivatkoznak? -
#84629 weeeeeeeee :DDDDD
This mail is to inform you that your account '......' has been observed violating the User Agreement and the Rules of Conduct through the confirmed use of a known exploit with the Grand Olympiad System. This abuse has been confirmed by reports and through our logs.
As a result of this violation, your account has been temporarily suspended for 7 Days (168 hours). After the suspension has ended, you are welcome to resume playing Lineage II normally. -
#84628 Good news everyone, it's been confirmed that the Seven Signs Quest will be available to do a second time!
http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=210395 -
#84627 Itt nézz körbe. A stun kb 2-300-as rangebe hat és ha be is jön akkor maximum 5-6 sec-ig tart. -
oppenheimer #84626 Offon is bejön a rush impact 1/1-re? -
#84625 A legitek perelhetnek! -
#84624 Nem hinnem h nekem olyan sokat szamitana , de talan prominak elobb a sajat clanjaba kene szetnezni. Az elozo 6+ honapba ameg ok csinaltak az jo volt de most epic mass petiton mert mi csinaljuk . greektard -
#84623 Igazából rohadtul nem érdekel ki mit bugol össze (SH fórum egy hányinger néha <: ), mindkét oldalnak megvannak a maga idiótái, de enemyt bannolni gáz, aztán sírnak hogy nincs PvP d: -
#84622 Majd biztos pirospozsgásra fogják verni a fenekem érte:(
Ez nem egy átlagos fórum, itt kicsit másabbak az arányok, több a foggyos... -
#84621 ha már te adsz tanácsot én is adok, ne írj duplán, 1 átlagos fórumon ezért büntetést kapnál.
Ja és ne írj nekem, leköteleznél :P
csá -
#84620 nem lehet ugyan olyan menő mint idegen tollakkal ékeskedni:(
-
#84619 a szemorvos egy szó, illetve a "de" elé vesszőt kell rakni. -
#84618 Ez SH propaganda amit azért csinálnak hogy a gm-ek figyelmét X-re tereljék.Promi and co. végig ezt használta olyn(egyszer már volt javítva 2 krónikával ezelőtt ez a bug),csak most hogy elvettük SH-tól a wardokat valamire kell fogni hogy vesztenek. -
#84617 Milyen olyn a ward és a klán skillek? xD -
triG #84616 Üdv, a tipikus túl mindenen esete. -
#84615 w r leg0ts -
hurkagyurka #84614 NA TÜNÉS A PICSÁBA -
voloume #84613 valaki válaszoljon légyszilégyszi:) vannak itt hero emberkék, szóval biztos tudnátok szép kerek, értelmes válaszokat írni, hogy mi a dörgés mostanában -
#84612 kösz a jó tanácsot, de az ilyen hangnemet nem veszem komolyan, majd ha felnősz hozzám akkor esetleg hallgatok rád.
Ja és miért kéne írnom bárkinek is? megkaptam minden kérdésre a választ.
Esetleg menj el egy szemorvoshoz :P -
#84611 Ha valaki pro TK-ba az írjon így pü.-t plx. Megköszönnék pár tippet. -
#84610 Ja es a [email protected] emailen elertek ez ugyben. Koszonom. -
#84609 Egy kis segitseget szeretnek kerni attol akinek megvan ez a jatek es ismeri kivulrol bellulrol. Harom karakterrol szeretnek kerni kis videot amint akcioban vannak es hangot adnak ki. (A hang a legfontosabb)
Az egyik a Genesis Guardian, a masik a Fairy Paragon, valamint a Marguen (valami) - en mindig csak Marguen guynak hivtam.
Tudtok ebben segiteni?
Nem igazan jatszom jatekokkal, raadasul ezt a jatekot egyaltalan nem ismerem...de szuksegem lenne ezekrol egy-egy videora. Aki segit annak koszonom! -
#84608 Most ez komoly, hogy te tartasz itt helyesírás órákat?:D
Nézd már át a korábbi postjaidat...
Szerintem mindenkinek jobb lenne ha fickdeinével elkezdenétek vadul privát üzeneteket gyártani egymásnak:) -
#84607 ne is foglalkozz vele, ö egy gumiman.
hurkagyurka: húzz vissza a gumi szobába
Ja igen, ha ilyen ízléses káromkodással akarsz bevágódni, előtte tanulj meg írni :D
Kíváncsi nem kiváncsi és tűnés nem tünés :P -
FickDeineStory #84606 Csak hasonlítsd össze egy nyugati kiadóval aztán látod a különbséget.
ki a fasz az a hurkagyurka?:D -
hurkagyurka #84605 Mérnem lövöd magad fejbe te baszadék??? Senki nem kiváncsi rád se itt se a játékba. A Theorycraftodat meg tartsd meg a kedves anyukádnak hátha őt érdekli de sztem ő is leszarja a fejedet.
Biomage haverod kapd a válladra azt tünés a picsába. GTFO!!!!