Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Mintha minden oroszban lett volna egy kis fickdeinestory😊
Az, hogy mi van siegen, vagy oly-n az már más kérdés.
We are issuing you an official warning concerning violations by your account, XXXXX, of the User Agreement and the Rules of Conduct. Further violations of the User Agreement or Rules of Conduct of any type will result in temporary suspension or permanent termination of your account from the server. We ask that you take whatever steps are necessary to ensure that such action is not required. Thank you for your understanding and cooperation regarding this matter.
This warning is in regards to confirmed use of inappropriate language by your account in the game, an example of which is shown in the logs below:
2009-08-12 13:57:25.413 FlashXP Shout 114186 15536 9560 isor raped too many mothers of the F+MR players so he is Tired!
Baium raiden az enemy TOI 12-õn mi meg 13-on és ment a szájkarate. Ezek után nem lepõdöm meg egy ilyen eseten. Emlékszem Sanca mesélte anno, hogy Skirn-éket Teon-on permabannal jutalmazták a hero chaten való rap-elésért...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
A legjobb ebben az volt, hogy ez után lecsalozott, és szerinte én valamit használok, és abbol állapította meg, hogy az õ L2 controlja nem jelezte sose hogy targeteltem volna. Majd amikor adtam neki egy linket a meccsrõl ignore -ra rakott😊
Persze azt elég hamar elfelejtette hogy elõtte nekem köszönhette a heroságát, mert daimost kicsit leraboltam, és utána még feedeltem is😞
Bocs, nagy valószínûséggel le is töltöttem és meg is néztem, csak megfeledkeztem róla. ><
Sanci!
Szívesen megnéznék egy válogatást a komolyabb olimpiás küzdemlmeidrõl. Sajnos online, csak a hozzám hasonló nonfactorok elleni meccseid láttam.
Gordi!
Te meg ne csak az S2000-s karosszériáját vixold, most úgyis hideg van hozzá. xD
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Nagy eredmény, ha pvp közben akár 15 - 20 cp potit is be tudok verni. Ja igen, mind amellet igencsak noob vagyok, mert se Nostromo, se radar. Örülök, ha 10 pvp-bõl egyszer szerzek pontot, de mondjuk eközben kb. 15 - 20 alkalommal brez-elem valamelyik pt tagot. Szerinted ez nem "pvpistenkirálycsászár"-ság? 😄
Persze közben próbálom aggrózni, hex-elni a dd-ket, medusához, bubihoz megtalálni a helyet, fenntartani a táncot a kedves pt tagokon, akik ugye szertefutnak, mint higany a padlón. Az már valóban csak saját specialitás, hogy 2 centire a bal fülemtõl esetleg ordít a fiam, a hangszóróból meg a túlhevült pt leader-em. 😛
Persze lehet csak az tud pvp-zni, aki hide-ban mögéd oson és hátbavág, hogy fejreállsz. Esetleg pukkant egyet az olimpián és eldõlsz, mint a kivágott fa. (Sanci, nem rád gondolok.) Én azért úgy gondolom, van olyan eset, amikor a bd nyeri meg a pvp-t a pt-nak.
U.i.: Kormi valóban jó cardi! 😄
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
egyébként szerintem drez volt a nagyon jó tõrös.
Mindesetre a Tõrös királynõ címet megszavazom neked mert tényleg jobb vagy sok magyar tõrösnél😊
illetve +1 ok azért mert szálsz el attól ha egy másik tõröst leölsz
és +1 még egy ok azért, hogy nem sírsz utána shoutba v pm-be ha egy másik tõrös le öl.😊
Heronak kéne lenned szerintem, simán lenyomnád Squeezt.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Meg ugye az csak amolyan fél gyõzelem volt mind kettõnk részérõl😄
Ugye elõször te öltél meg amíg a 80 GH haveroddal harcoltam addig dobtál rám egy crit wound majd szúrtál egy lethal blow-t a kb fél cp-mre és 1/3 hp-mra😄
De utána emlékszel emlékszel elõször a GH borult utánna meg te😊 (pedig 2es v 3as penalty-m volt😊) még mondtam is, hogy bocsi maradj fekve siege végéig majd hozok egy brezt, hogy ne legyen xp veszteséged😊
Na de a goha-s pvp videót megnézem😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azóta se hiszem, hogy összeségében közelebb került volna vki Squeezhez a magyar Adventurerek közül. Meg lehet verni Squeez egy 80-as tõrös már elég hozzá.
Squeez ismeri a karakterét tud felejátszani tehát ha bejönnek neki a skilljei akkor azokkal tarol. De neki is összejöhet az, hogy sorozatba nem jönnekbe a támadó skillek. Akkor hiába tud játszani hiába van felszerelése esélyes, hogy megfekszik egy gyengébb tõröstõl is.
De szerintem õ kétszer akkorát üt ránk backstabbõl mint mi rá.
Szóval ha tudsz játszani illetve jó felszerelésed van jelentõsen növeli az esélyt arra, hogy gyõzz, de nem egyszer láttam már illetve tapasztaltam is milyen az mikor egy tõrös akár 5ször is sikertelen szúrást viszbe.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Január 3 óta ismét sokat fejlödött a tudásod!
Mindenestre magyar PVP videókat én is szívesen néznék.