Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
Ez most nekünk 15-17iget jelent?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject

Sámán
Így nem rossz -végre nem az esti csúcsidöre esik 😊

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
a szokásos leállás szokott 10-12 PM PST idõ szerint menni, ami nálunk 7-9 este. most 4-6 PM-kor van, ami kb a mostani idõnek felel meg.

meg írja, hogy még utána kb egy óráig disconnect és lag esete forog fenn valami külsõ hálózati bibi miatt.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
April 06, 2005
Please note: This week, our scheduled maintenance will be performed on Wednesday (not Tuesday), 4/6/05 between 4:00 p.m. and 6:00 p.m. PST. All game servers will be brought down for maintenance during this period.

Also, please note: Due to outside network issues tomorrow (Wednesday, 4/6/05), from 5:00 a.m. to 7:00 a.m. PST, customers may experience disconnects or lag when accessing game servers. Please reconnect after the maintenance periods have ended. Playing at this time should be considered "At Risk" play.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ez az eheti karbantartás!

Nethyrrea
jah, buffolva nekemis közel 1000 pdefem van 64-en, avadonban (zerk nélkül)

BEAST
😄DDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
De milyen jó hogy szóltak elöre és nem pont a nálam 10+ szinttel nagyobb agrok között dobott ki... 😛PPP

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Áh írok hülyeségeket... elsõ verzió volt jó 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Már = bár! 😊)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Úgy kb fél órája...
De a többi szerver az már sokkal elöbb leállt és elvileg most is megy 1-2... Már l2.com szerint, bár engem speciel nem enged bejelentkezni se...

FeketeVipera 77 SS

B@lu
mikor kezdte a leallast?

Sámán
Nagyon remélem hogy az!!!! 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Remélem cserébe elmarad az esti karbantartás... <#sniffles>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Izé... nem tudja valaki meddig lesz leállás???
Csak hogy kezdjek ilyen nagyobb kaliberû dolgokba mint pl takarítás vagy fürdés??? 😊)

FeketeVipera 77 SS

gPROject
a doom boots patomat ezek dobják 😞(((

Drop by

Archer of Abyss (Lv 65)

Doom Knight (Lv 65)

Spiteful Soul Leader (Lv 65)

Platinum Guardian Warrior (Lv 72)

Sweep from

Chimera Piece (Lv 72)

----------------------------------------

asszem nem igen szerzek partot mostanában 😞

gPROject
egy elég jó l2 database

c2-es dye-ok meg minden
ki is néztem magamnak pár mobot 😊)

Szekijoe
Ez most a renszerkarbantartás ami 2 órás?

Sámán
Milyen meccsed??? 😄D
Azért este leszel??? 😊
Addig megpróbállak behozni! 😄

FeketeVipera 77 SS

gPROject
a-grade armor set-ek
s-rõl nem tudok

Tufa
S-es ruhából vannak szettek? Én eddig ahol keresgéltem, nem nagyon találtam leírást

gPROject
mindenki doomot használ, a ++hp miatt
én majd bw-t fogok, ha egyszer felnõ a palám

Sámán
Nyah, csak leállt a mi szerverünk is 😞

FeketeVipera 77 SS

Tufa
DA-nak melyik a legjobb szett?

Tufa
ennél többet egyedül BD-vel, azonos felszerelésben, táncokal+prophet buffokal értem el, most megnézek egy DA-t, kiváncsi vagyok annak mennyi lesz

gPROject
a pdef és a patk is kevés lvl80-on buffolva szvsz

Szekijoe
asszem egy 55ös prophetnek még nincs meg a return 2!!! és még 50 alatt engem akartak kinyírni a stunnolós módszerrel, szerencsére akkor még 10 soe val mászkáltam letraineltek mobokat lealtattam party recallt stunnolták(bis utána meghalt) returnt stunnolták, ott áltam stunnolva miközben a mob ütött a ww mentett meg mert el tudtam szaladni a GK-ig

Szekijoe
<#nevetes1>Igazad van! C1 ben már akár 52-tõl simán kalapál mindenki AL-ben. C2ben én 52õn határterhelésen voltam a moneyroomban vampiric tánc és vampiric rage volt a partyn tehát a sebzésektõl regenerált a (szerintem 60+os)party és a boxed SE töltötte a manámat. 58 vagy 59 en vittek lejjebb 4 sniper agrózott a partyra meg néhány bloody, lealtattam a snipéket de mire leirtották a blodykat felébredeztek a snipék és iszonyat gyorsan kinyírtak engem 😄 de a 2. hídnál már elviselhetõ a nyomás. A 3. hídhoz a 72es bishop mellé segéd hílernek visznek egy 60+ -os segédhílert 😄 (természetesen nem mindíg vagyok tisztában a partytagok szintjével) Jah ha nem tudnád C2 ben a 2. híd után távolról területsebzõ mobok vannak, meg terület stunnoló mobok 😊 tehát ha bestunnolódik a party utána meghalhat a területsebzéstõl. természetesen voltam olyan partyban már ahol csak pihengettem és nézelõdtem bsps nélkül gyógyítgattam várva a respawnt.

gPROject
prophetet nehéz lenne letrainelni, hacsak nincs elég mana-ja egy returnra 😊

Nem osztottam az eszt csak a tenyeket kozoltem. Ha letrainelnek akkor nyilvan eldobhatot a fegyodat. De ilyen seruleseket nem kene irni hogy ha player megol akkor eldobhatod a fegyot. Pl gPROject is ezt hitte, nyilvan olvasta a baromsagotokat.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GSXR
Gondolod nálunk nincs teltház AL-be?😊 A 70 körüli gamerek sehol máshol nemtudnak kalapálni mivel nincs Toi😞 Egyik szövi klánunk úgy farmol a szívnél hogy a szívtõl a kishídig az összes mobot!!! magára traineli egy th-val és félperc után megy a shout hogy wtb respawn.

Szekijoe
Lassú kiscrollozás nem nagyon jön be mert addig stunnolnak amíg elfogy a scrollod.

Szekijoe
Nem kell az észt osztani. Valahogy csak sikerült az allyban az egyik karinak asszem healer az illetõ eldobnia egy kölcsön AOBÁ-t. 😞 lehet hogy csak letrainelték toiban amikor pvp-zni mentek volna. Tehát az esély mindenre megvan. Pl.: prófétaként gondolod nah lesz egy jó pvp, elmész toiba kinyírják körülötted a partyt mert azok lilulnak (mert persze azért mennek) ott állsz ha az ellenség nem akar pirulni csak letrainel és eldobhatsz bármit mert mob ölt meg 😊 Ez velem nem nagyon fordulhat elõ. 2 sec recall vagy rajtam pirosodik az ellen elõször. Esetleg a csata közben kinyírnak 😄 Mind fun. De az esély ott van a cuccdobásra mindíg!!!!elég ha valameik party magára ránt 1-2 mobot és azok nyirnak ki 😞

Szekijoe
Viszont a pole tutter helyettesíti a DD-t. Akkor lennénk jók ha Iluvator és Szylhun is ott lenne 😄 Ilu magára rántja a szobát mi meg sokan leverjük róla. És megyünk a másikba. Sajna én egyedül nem tudtam a fehér mobokat olyan gyorsan leverni Iluról hogy ne jöttek volna rám hiába nyomta ilu a hétet 😞 Most meg ti pirosakra akartok menni 😄 Ha lesz ilu megkérdezem hátha 😊

Akkorse dobhatsz semmit ha lepk-znak. Lenyeg hogy ha player ol meg(o viszi be az utolso halalos utest), es nem vagy piros akkor nem dobhatsz semmit.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tufa
az akar lenni a tetoválás 😊 fura, de legalább mûködik

Szekijoe
De én sajna csak este 9 körül érek haza ma <#rinya>
Vérfoci meccsem lesz<#boxer>

Szekijoe
Huh a 3 tank party<#nevetes1> Pala/SK/SWS 32.szinten ha rá tudom venni ilut akkor lesz egy boxed profetünk is <#awink> jah és a partyból 2en tudnak nyomulni polearmal 😄 lol és van 3 UD-nk összesen. Nem leszünk túl gyorsak de mindent meg tudunk ölni. mert dd-nk az 1 sincs<#nevetes2>

gPROject
oké, köszi

Nethyrrea
tudomhogy nemvagyok játékban, munkahelyen nemnézik jószemmel 😄

Nethyrrea
doom boots partom volt, de még régebben eladtam, 4-5 darab volt, de mintha TOI-ban is esne. majd megnézem

gPROject
tényleg szólj, amikor gondolod(gattaca-val vagy mosquito-val leszek most bent)
ha szylt nem tudod hozni akkor meg giran alá érdemes menni, ott normál mobok vannak 2-en jól haladnánk

gPROject

😄

gPROject
jó ötlet 😊

Sámán
Menjek oda Nyuszikával rábeszélni??? 😄D
+3as great pata még nála van! 😄D

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Vagy odavihetem Szyl kariját -belépek vele Szyl gépén (ami itt van mellettem egy asztallal odébb) és ö csak ott ácsorogna a háttérben, buffolna/healolna -én a partyba látnám mindenki hpját -bér még sose játszottam egyszerre 2 géppel 😄DD
Szylt biztos nem fogom tudni rávenni hogy csak ezért ücsörögjön a gép elött 😄D

FeketeVipera 77 SS

gPROject
hát cuccai azok nincsenek 😊
de a törpémnek van tarbarja, brigandine set-je, és elven jew set-je
asszem az jó lesz, fõleg ha beleegyezik a kis spoilisom, hogy kölcsönadjam 😊

Sámán
Sztem kezdö szobákban már le tudnánk gyakni a mobokat -gondolom hunniának sem a legbénább cuccai vannak 😄

FeketeVipera 77 SS