Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaere leendö sws-ével meg veled elnézhetnénk crumába csak egy healer kellene... Ott elég jó az xp😊
FeketeVipera 77 SS
paladint akarok csinálni belõle
De igyexem tartani a nap/szint vagylegalábbis a 2-max3munkanap/szint fejlödést vele 😊
Remélem 1hónap múlva már 50körül lesz😊
FeketeVipera 77 SS
de az biztos c2-ben antharas már 80-as(nemtom hol olvastam már, míg c1-ben csak 70-es)
😊
Kb 2 hónapja próbáltunk ott gyakni de ha véletlenül elöjött egy mob 3 party (egyvalaki vezette botláncok) vetette utána magát...
Már csak 20 szint és mehetek oda Velviával 😄DD
Ha valaki esetleg látna eladó divini alsót/felsöt lécci szóljon vagy vegye meg!!!! 1 milla a jelenlegi keretem rá, de gyorsan gyüjtök!!! 😊 Garantáltam megadom és még rec-t is adok mellé! 😄
FeketeVipera 77 SS
ott nem kell annyira full party ahhoz, hogy tudjatok al-ban ölni
c1-ben még jóval kevesebb hp-ja van egy mobnak és alacsonyabb szintûek is(al-ban), mint nálunk c2-ben
meg ugye ott nincs toi sem(ha jól tudom, még c1-en nyomjátok)
rádakartam privizni most gameban, de nem vagy bent
tudsz róla? 😄
na a lényeg, ha lennél oly kedves és látsz aden-ben doom boots partot, vedd már meg nekem(feltéve, hogy neked nem kell és van rá pénzed(max.50-60k/db) 9 kellene)
asszem ezt a rohadt partot csak fg-nél és dc-nél dobják a doom knightok(voltam már fent többször is, de ott sajna már senki sem öl😞( )
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
pvp-n ha mi védekezünk akkor úgyis gyorsan lila leszek, ha támadunk akor 2 esélyes mikor leszek lila, de egy idõ után tuti. A search and destroy after recall partyk a veszélyesek csak rám nézve mert akkor én vagyok az ellenség fõ célpontja és lenyilazhatnak még messzirõl és akkor fehéren eldobhatom a fegyót is. De kockázat nélkül nincs fun és akkor miért grindelek ha nem akarok benne lenni a fun részében <#nyes>#nyes> Lilán állítólag nem lehet fegyót dobni vagy a GM-ek visszaadják nekem ennyi esély elég <#bee1>#bee1>
Meg azért ALben is vannak mindig sokan. Kijebb szólózó mágusok, lejjebb meg sétálgató csapatok. Meg persze sokan beeszik magukat a szívhez és ki se mozdulnak onnan 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
ma már minden prophet/healer lancel és mana up-os fegyokkal szaladgál, pedig amikor ezt gattacaval elkezdtem, akkor talán 1 prophet volt még aki ezzel próbálkozott és õ is csak orcish-sal
mekkora hülye voltam, hogy eladtam a lancet, a többi fegyver szart se ér a prophet kezében <#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1>
mostanában egyre többen használnak paagrio axe-t mana up-pal, na azt is szinte tutter én csináltam elõször
most egy ilyen fegyó 11milla, én meg anno 9-ért(vagy 9,5?) tudtam eladni 😞
the world is mine
Más:
Ambush-t lescammelték tõlem. Tök meztelen volt és nem is játszottam vele szóval nem gáz csakhát a köcsög nehogy jólérezze magát. Szóval énmeg visszanyúlom bitangpowert. Tehát ha valaki látja játékban felszereléssel az szóljon pls, és érdekelne hogy mennyi idõ alatt adják vissza a karit ha írok ncsoftnak. Pár milla adenát megér a dolog nekem ha valaki néha megpróbál néha rá pm-ezni ha nem is látni a városba.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ez a "Worshipper's List of Purchasable Items"-nél az elsõ sorok az item a 2. sorok pedig a leírása(szarul copyztam, bocsi)
annyi minden lesz, hogy nem fogom tudni követni
pl. ez(updatelt)
Worshipper's List of Purchasable Items
* Greater Haste Casting Potion
* Increases magic casting speed. Effect acumen 3 Mystery Potion
* There is a saying "If you use this, your head will grow big." Believe it or do not believe it.. Face Potion
* A potion that can change the shape of your face permanently. Dye Potion
* Potion that permanently changes the color of your hair. Hair-change Potion
* Potion that permanently changes the style of your hair. Potion of Combat
* Recovers 50 CP. Greater Potion of Combat
* Recovers 200 CP. Amulet of Fortune
* Provides the blessing of preventing items from dropping upon death during a boss or raid fight. Lesser Scroll of SP
* Gives user 500 SP. Medium Scroll of SP
* Gives user 5000 SP. Greater Scroll of SP
* Gives user 100000 SP. Party Mask
* A fashion item. Bbok-bbok Shoes
* When worn, will emit a peculiar sound while walking. Scroll of Resurrection for Pets
* Magic scroll to revive a dead pet. (100% experience recovered) (Added in 2005-03-16 update) Greater Haste Potion
*
-----------------------------------------------------------------------
Mamon's Trader's List of Purchasable Items
* Scroll of Enchant Armor (A~D grade)
* Scroll of Enchant Weapon (A~D grade)
* Gemstone (A grade)
* Crystal (A grade)
* Blessed Scroll of Escape
* All dyes that are not sold in regular stores
-----------------------------------------------------------------------
Services Provided by the Mamon's Blacksmith
* Bestow special options onto A-grade weapons (ancient adena and 11,12 level soul stones required)
* Unseal A-grade armor (ancient adena required)
* Exchange C-grade and D-grade weapons for a higher-grade weapon (ancient adena required)
* Exchange C-grade and D-grade weapons for another type of weapon of the same grade for free.
* Craft the A-grade dual-sword Keshanberk*Keshanberk, Keshanberk*Damascus, Damascus*Damascus (ancient adena and necessary swords to form the dual-sword required)
* (Added in 2005-03-30 update) The items 'Paagrio Axe', 'Scorpion', and 'Widow Maker' have been added to the Mamon's Blacksmith's upgrade and item trade list.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
állítólag npc-tõl meglehet venni majd a dye-okat, és nem kell most venni ilyen drágán
nem tud senki valami jó fordító progit vagy valakit aki lefordítaná a c3-as leírást?
hülyét kapok, hogy nemtom mi lesz, mire készüljek fel
Mennyi lesz a jussod belöle????? 😊))
N ajó... Grats! <#vigyor3>#vigyor3>
Nekem tegnap Velviával keményen egy d-s bronze helmet esett 😄D
Inkább nem csináltam róla képet! 😄DDD
FeketeVipera 77 SS

01110000 01110010 00110000
Sztem a koli miatt nem m1 amugy, nalam tokeletes.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
köszi elöre is a választ
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
A soes meg legfeljebb kölcsönadom majd Zitusnak vagy szylnek mert az pvp és raid fegyinek készült<#vigyor5>#vigyor5>Ha zitus visszajön akkor neki a rootoláshoz nagyon jó lenne. Vinnék partyzni mint a cukrot. Mert én a kardommal bsps-sel mindent be tudok altatni(kivéve a felplusszolt BO settel rendelkezõ ppl-eket)<#bee1>#bee1> Vagy Szylnek szólózni<#bee1>#bee1>
crystal staffot rakj össze mana uppal, majnem mindenkinél azt látok akinek kell
Tegnap eldöntöttem, hogy nem nagyon xp-zek hanem megpróbálom összehozni a Soesemet. 1 hete keresek Glaive craftert és 7 órakkor végre sikerült összerakni a Glaivét 1 adenáért 😊 Utána volt egy kis melóm 7-9ig. 9 kor visszaértem és mivel nem alakult party meg valaki LF-ezett rechargerért és hirtelen 3 SE és én kezdtük el tölteni a törpéjét, ezért elmentem és megcsináltam a hatchling questet ami a dott egy twillightet. 😊) Éjfél körül beléptem egy alakuló groupba. 2ig szervezõdött és pont amikor elindultunk éppen belépett az Ally 60% os crafter törpéje, az eredmény látható lejjebb <#wow1>#wow1>
Balek voltam nem vittem hozzá bsps-t ezért a régi kardommal kellett gyógyítanom <#rinya>#rinya> bsps nélküli gyógyításban a soes 2 HPval gyógyított többet.
Ezután 3 óra kalapálás után esett a partynak <#wow1>#wow1>
Úgyhogy a tegnapi éjjel nagyon termékeny volt. De össze kell raknom egy mana upos fegyót. csak nem tom meiket.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
vki tudja a freesek fórumának a címét?