Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Jó lenne!!! 😊
Shaere leendö sws-ével meg veled elnézhetnénk crumába csak egy healer kellene... Ott elég jó az xp😊

FeketeVipera 77 SS

gPROject
nem csatlakozhatnék hozzátok, hunnia-val(asszem 33-as v csak 32-es, human knight)?
paladint akarok csinálni belõle

Sámán
Egyellöre a shillen knight verzó mellett vagyunk 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Kényen 31 😄
De igyexem tartani a nap/szint vagylegalábbis a 2-max3munkanap/szint fejlödést vele 😊
Remélem 1hónap múlva már 50körül lesz😊

FeketeVipera 77 SS

gPROject
jah tényleg tök üres, cemeteryben is csak 2-3 player öl 😞
most hanyas a Velviád?

Sámán
Doom -nya😊

FeketeVipera 77 SS

gPROject
a szintet lehet rosszul irtam, de mintha nekem úgy rémlene a pytan c1-ben csak 65-ös
de az biztos c2-ben antharas már 80-as(nemtom hol olvastam már, míg c1-ben csak 70-es)
😊

Sámán
Dommknightok helye megüresedett?????
Kb 2 hónapja próbáltunk ott gyakni de ha véletlenül elöjött egy mob 3 party (egyvalaki vezette botláncok) vetette utána magát...
Már csak 20 szint és mehetek oda Velviával 😄DD

Ha valaki esetleg látna eladó divini alsót/felsöt lécci szóljon vagy vegye meg!!!! 1 milla a jelenlegi keretem rá, de gyorsan gyüjtök!!! 😊 Garantáltam megadom és még rec-t is adok mellé! 😄

FeketeVipera 77 SS

gPROject
azért nélatok kicsit másabb
ott nem kell annyira full party ahhoz, hogy tudjatok al-ban ölni
c1-ben még jóval kevesebb hp-ja van egy mobnak és alacsonyabb szintûek is(al-ban), mint nálunk c2-ben
meg ugye ott nincs toi sem(ha jól tudom, még c1-en nyomjátok)

gPROject
és ezért akartál 1millát?? scammer 😄DDD
rádakartam privizni most gameban, de nem vagy bent
tudsz róla? 😄
na a lényeg, ha lennél oly kedves és látsz aden-ben doom boots partot, vedd már meg nekem(feltéve, hogy neked nem kell és van rá pénzed(max.50-60k/db) 9 kellene)
asszem ezt a rohadt partot csak fg-nél és dc-nél dobják a doom knightok(voltam már fent többször is, de ott sajna már senki sem öl😞( )

Szekijoe
Hehe az én kariaim nagy része is a szívnél kalapál a HSC-n. Sajna már azt kell mondanom hogy volt kariaim, kölcsönadtam aztán most nem akarják visszaadni <#nevetes1>Némelyiket meg kibannolták.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Nethyrrea
a lényeg az hogy a dusk/dawn nyertesei vehetnek majd egy rakat mindent egy bizonyos idõintervallumban. egészen A grade armor/weapon enchant scrollig, NPC-tõl.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ambusht most mintha IC-s berkekben látnám . aszondják azé aki arthent is megvette. orphuson egy szarszájú f@szkalap.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
A profétának gondolom egy bizonyos szint után nem kell mana upos fegyó. szerintem a healernek sem mert a healer a mana regenbõl él nem a maxból. De azért csinálok egyet magamnak a lance meg csak 1-2 hétre kell az sws-emnek amíg felnõ elég nagyra 😄 De top C-s és olcsóbb vele bsps-ezni mert álltalában nekem mindíg kell a bsps plussza. Pvp-re csak a soest fogom vinni. (altatni és gyógyítani) pve-re meg a mana uposat is és azzal kezdek de ha kemény helyen vagyunk akkor átváltok soes-ra ha lemegy a +mana.
pvp-n ha mi védekezünk akkor úgyis gyorsan lila leszek, ha támadunk akor 2 esélyes mikor leszek lila, de egy idõ után tuti. A search and destroy after recall partyk a veszélyesek csak rám nézve mert akkor én vagyok az ellenség fõ célpontja és lenyilazhatnak még messzirõl és akkor fehéren eldobhatom a fegyót is. De kockázat nélkül nincs fun és akkor miért grindelek ha nem akarok benne lenni a fun részében <#nyes> Lilán állítólag nem lehet fegyót dobni vagy a GM-ek visszaadják nekem ennyi esély elég <#bee1>

SDana
Freen is van azért tömeg rendesen... Annó, amikor HSCn voltam, FGben olyan teltház volt, mint open béta idején DE faluban a keltireknél (minden születõ mobra 3an ugranak rá).
Meg azért ALben is vannak mindig sokan. Kijebb szólózó mágusok, lejjebb meg sétálgató csapatok. Meg persze sokan beeszik magukat a szívhez és ki se mozdulnak onnan 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

gPROject
már Te is lance-t akarsz?
ma már minden prophet/healer lancel és mana up-os fegyokkal szaladgál, pedig amikor ezt gattacaval elkezdtem, akkor talán 1 prophet volt még aki ezzel próbálkozott és õ is csak orcish-sal
mekkora hülye voltam, hogy eladtam a lancet, a többi fegyver szart se ér a prophet kezében <#rinya><#szomoru1>
mostanában egyre többen használnak paagrio axe-t mana up-pal, na azt is szinte tutter én csináltam elõször még az athanatosban esett nekem egy paagrio amikor gargolyet soloztam gc-nél, na azt csináltam meg rögtön mana up-osra
most egy ilyen fegyó 11milla, én meg anno 9-ért(vagy 9,5?) tudtam eladni 😞

gPROject
mindent? 😊

Szekijoe
Ahogy nézem itt azért esnek annyira a dropok mert amíg a freen egyszerre max 2-3 party kalapál AL-ben a fizetõsön pedig hétvégén ki lehet tenni AL-re a megtelt táblát azért mennek TOI-ba pvp-zni az emberek, Hétköznap álltalában minden második szoba foglalt természetesen a jobbak. hehe vasárnap amikor még ilunál voltak a staff headok vártam 5 percet AL bejáratánál és az induló partyt megkértem hogy ugyan kisérjenek már le a money roomba (ott volt épp Ilu <#bee1>) simán beleegyeztek 😄 partyn kívül csak sétáltam utánuk, tiszta fun így szétnézni <#vigyor>

Nethyrrea
egymilláért fordítok <#idiota>

B@lu
mi az az ikon a soul separator felett?

barret
Hu de felelmetes!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Jo képek Bingoo<#vigyor2><#eljen>

the world is mine

GSXR
Áhh grat Szeki! Kicsit irigykedek mert mostanában úgy néz ki hogy a fizetõs szerveren esnek olyan sûrûn dolgok mint régen a freen<#whatever>

Más:
Ambush-t lescammelték tõlem. Tök meztelen volt és nem is játszottam vele szóval nem gáz csakhát a köcsög nehogy jólérezze magát. Szóval énmeg visszanyúlom bitangpowert. Tehát ha valaki látja játékban felszereléssel az szóljon pls, és érdekelne hogy mennyi idõ alatt adják vissza a karit ha írok ncsoftnak. Pár milla adenát megér a dolog nekem ha valaki néha megpróbál néha rá pm-ezni ha nem is látni a városba.

Tufa
egy orc destroyernek több hp-ja van mint egy tyrantnak?

Tufa
majd holnap megmutatom! Betelt az accom, nem tudok több karit csinálni bele 😊

BEAST
<#eljen><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Nekem te ne ugass, jóvan?! 😄
[/img]

FeketeVipera 77 SS

szóltál volna, felhúztam volna 1et 10perc alatt 😄. Egyébként elég dúrva lehet. Mint 1 géppuska

gPROject
hopppsssz...

ez a "Worshipper's List of Purchasable Items"-nél az elsõ sorok az item a 2. sorok pedig a leírása(szarul copyztam, bocsi)

gPROject
mit megnem adnék egy komplett c3-as magyarosításért
annyi minden lesz, hogy nem fogom tudni követni
pl. ez(updatelt)

Worshipper's List of Purchasable Items

* Greater Haste Casting Potion

* Increases magic casting speed. Effect acumen 3 Mystery Potion

* There is a saying "If you use this, your head will grow big." Believe it or do not believe it.. Face Potion

* A potion that can change the shape of your face permanently. Dye Potion

* Potion that permanently changes the color of your hair. Hair-change Potion

* Potion that permanently changes the style of your hair. Potion of Combat

* Recovers 50 CP. Greater Potion of Combat

* Recovers 200 CP. Amulet of Fortune

* Provides the blessing of preventing items from dropping upon death during a boss or raid fight. Lesser Scroll of SP

* Gives user 500 SP. Medium Scroll of SP

* Gives user 5000 SP. Greater Scroll of SP

* Gives user 100000 SP. Party Mask

* A fashion item. Bbok-bbok Shoes

* When worn, will emit a peculiar sound while walking. Scroll of Resurrection for Pets

* Magic scroll to revive a dead pet. (100% experience recovered) (Added in 2005-03-16 update) Greater Haste Potion

* (Added in 2005-03-16 update) Greater Swift Attack Potion

-----------------------------------------------------------------------

Mamon's Trader's List of Purchasable Items

* Scroll of Enchant Armor (A~D grade)
* Scroll of Enchant Weapon (A~D grade)
* Gemstone (A grade)
* Crystal (A grade)
* Blessed Scroll of Escape
* All dyes that are not sold in regular stores

-----------------------------------------------------------------------

Services Provided by the Mamon's Blacksmith

* Bestow special options onto A-grade weapons (ancient adena and 11,12 level soul stones required)
* Unseal A-grade armor (ancient adena required)
* Exchange C-grade and D-grade weapons for a higher-grade weapon (ancient adena required)
* Exchange C-grade and D-grade weapons for another type of weapon of the same grade for free.
* Craft the A-grade dual-sword Keshanberk*Keshanberk, Keshanberk*Damascus, Damascus*Damascus (ancient adena and necessary swords to form the dual-sword required)
* (Added in 2005-03-30 update) The items 'Paagrio Axe', 'Scorpion', and 'Widow Maker' have been added to the Mamon's Blacksmith's upgrade and item trade list.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

állítólag npc-tõl meglehet venni majd a dye-okat, és nem kell most venni ilyen drágán

nem tud senki valami jó fordító progit vagy valakit aki lefordítaná a c3-as leírást?
hülyét kapok, hogy nemtom mi lesz, mire készüljek fel

Tufa
igen az kellet volna, sajna a bd-t (és rajta kivül még 3karit) is erre az accra csináltam, igy nem tudtam magamnak adni.

GAthersw
Még egy Dance of Fury kéne...

01110000 01110010 00110000

Sámán
Sajna már megkopott az újdonság varázsa... 😄D
De azért szép képek! 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ne hidd ám hogy ezek után szóba állok veled többet!!!!!! <#bee1><#bee1><#bee1>
Mennyi lesz a jussod belöle????? 😊))
N ajó... Grats! <#vigyor3>
Nekem tegnap Velviával keményen egy d-s bronze helmet esett 😄D
Inkább nem csináltam róla képet! 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

Ava csapat 😊 még 1x

Nethyrrea
szolgáltatód?

GAthersw
Én nem koliban lakom és nekem is ugyanez volt aztán magától megszûnt.

01110000 01110010 00110000

WTFROTFLPWNED<#idiota>

Sztem a koli miatt nem m1 amugy, nalam tokeletes.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B@lu
BTB 5 re ne mis gondoltal? hasznos lehet ha nincs prophetvagy pvp eseten

hpzolee
Készvagyok, orphus nekem még mostsem megy, amikor elindítom a keresõt,ennyit csinál,1xüen nem vágom, hogy miért, vagy mi lenne az oka, van ötletetek?

köszi elöre is a választ

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Szekijoe
huh, ha mindenkinél az van, akkor nem megyek utánuk. Nekem Ghoul staff lesz mana uppal. Pénzem nincs elég rá, meg materiálom sem maradt sok de megkraftolom, mégha beledöglik is jónéhány mob.<#hehe>
A soes meg legfeljebb kölcsönadom majd Zitusnak vagy szylnek mert az pvp és raid fegyinek készült<#vigyor5>Ha zitus visszajön akkor neki a rootoláshoz nagyon jó lenne. Vinnék partyzni mint a cukrot. Mert én a kardommal bsps-sel mindent be tudok altatni(kivéve a felplusszolt BO settel rendelkezõ ppl-eket)<#bee1> Vagy Szylnek szólózni<#bee1>

B@lu
jaja nalunk is olyanok vannak

Nethyrrea
ez az én formám megin 😛PPP
crystal staffot rakj össze mana uppal, majnem mindenkinél azt látok akinek kell

Szekijoe
Úgy látszik tényleg szerencsés vagyok valamiért.
Tegnap eldöntöttem, hogy nem nagyon xp-zek hanem megpróbálom összehozni a Soesemet. 1 hete keresek Glaive craftert és 7 órakkor végre sikerült összerakni a Glaivét 1 adenáért 😊 Utána volt egy kis melóm 7-9ig. 9 kor visszaértem és mivel nem alakult party meg valaki LF-ezett rechargerért és hirtelen 3 SE és én kezdtük el tölteni a törpéjét, ezért elmentem és megcsináltam a hatchling questet ami a dott egy twillightet. 😊) Éjfél körül beléptem egy alakuló groupba. 2ig szervezõdött és pont amikor elindultunk éppen belépett az Ally 60% os crafter törpéje, az eredmény látható lejjebb <#wow1>

Balek voltam nem vittem hozzá bsps-t ezért a régi kardommal kellett gyógyítanom <#rinya> bsps nélküli gyógyításban a soes 2 HPval gyógyított többet.
Ezután 3 óra kalapálás után esett a partynak <#wow1>

Úgyhogy a tegnapi éjjel nagyon termékeny volt. De össze kell raknom egy mana upos fegyót. csak nem tom meiket.

Tufa
:/

Cobra.
Tufa egyszerûbb lett volna full C2 installt leszedni Zsilbi oldaláról.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tufa
Nem tudja valaki, nem-e lehet felgyorsítani az updatelést egy kicsit? C1es klienst updatel 2esre már több mint 10 (!!!) órája. Valamiért 22kb/s-nél nem akar gyorsabban jönni 😞

Tufa
re^^

vki tudja a freesek fórumának a címét?