Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor belogoltam cukival, majdnem lefordultam a szérõl...
ez az én formám, kb. csak 1 hete akarok venni ilyen rohadt partot
aztán....
ez mégjobban felbaszta az agyam, kezdem azt hinni, hogy az egész piac összefogott ellenem :(
hogy lehet ennyiért árulni ezt a kurva partot, amikor már 3milla alatt kapsz doom csukát
a hell knife-ot is árulták sokan(3-4-en) 22-27milláig, mindig én kínáltam a legolcsóbban
ma már senki nem árulja, gondolom õk eladták, én meg már 20misiért árulom(27millából craftoltam) és még csak nem is érdeklõdik senki :((
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ez a gyerek szamitasaim szerint rajtam, buffolvam 1050 es m deffel, 1100 at sebezne, es 4400 as kritikalt
ezert mondjak hogy c3 ban a nukerek allatok lesznek wild magic buffal.
pvp ben eleg ha egyszer lonek kritikalt, barmely kasztbol levo ellenseg megfexik(akinek 800 nal magasabb m defe van, es 6000 nel kevesebb hp ja, magyaran 800 m defnel ami most atlag mas kasztoknal, (nem magusok es shaman/torpe) a kritikal olyan 5500-6000 et sebez.
viszont az erekes hogy nem hallottam meg hogy pvp ben ilyen 5-6000 es kritikalt nyomott volna egy nuker.
en csinaltam siegen egy 2500 as kritikalt eletszivassal egy hasonlo szintu karin, es tolem a nukereink kb 25-30 % al sebeztek nagyobbat a raid bossokon. tehat ok 3200 korul sebeztek volna.. no de 6000?
kivancsi leszek. mindenesetre C3 ban exerekre megyek ra eloszor nem armorra
PDEF 100 250 500 750 1000 1250
Receive damage 14082. 5633 2816 1877 1408 1126
haha en robba voltam sws buffal 740 es p deffel a tobbit gondolhatjatok.
ha a szinted és a raid boss szintje különbözik több mit 10 szintet, akkor alapból annyit sebzel rajta mintha UD-ben lenne, és az is alap hogy cancelt meg silencet nyom rád. aztán próbáld meg leverni. ha nekimennék egy lvl 21-es raidbossnak, full buffban, akkoris leverne.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
De akkor ha 10000x exp akkor az 1. keltirnel mar a 40es kasztvaltot is csinalhatna:)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ma ha ráérsz csinálsz akkor egy BD-t?
Legnépszerûbb témák
1. Színház
2. BogyóKatica
3. Football Manager 2005
4. Tibia
5. Egyszavas történet
6. S.W.A.T. 4
7. Veszett jóóóóó csaj!!
8. Humoros és aranyos képek
9. SG: Gyõr
10. Lineage 2 - a MMORPG
..ja az nincs rajta :)
Pont most terveztem indítani még1 orc-ot. Overlord vagy Warcryer a jobb?
FeketeVipera 77 SS
bár, ha elég magas szintû kari akkor aw/th/sr/pala.. vagy szinte minden jó
Asszem ilyen 5-6okat sebeztünk rajta én emibow-al, Szyl meg duál kats-al -meg se rezdült a hp-ja :DDD
Jah, és alapból úgy kezdte hogy nyomatott mindkettõnkre ilyen varázslásgátló átkot nehogy véletlenük healelni tudjunk vagy sleepelni és elszaladni :DDD
Az az lv21es se semmi -nekem mondjuk képet nem hoz be róla...
Vannak segítõi??? Azt talán majd knyírom ha lesz egy 50es támadó karim :DDD
FeketeVipera 77 SS
ezt nehezen nyírtátok volna ki Szyl :)
151,377 HP
1,161 Pdef
457 Mdef
931 Patk
1,126 Matk
Monster Skill
Passive skill
Floating Body
Active skill