Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy olyan Stone-t tegyél a fegyvere amire a skilleket akarod majd enchantolni, amúgy meg teljesen mindegy mert mindenkinek van védelme minden ellen.
C.speed-nek mi köze lenne a lövéshez? Látsz te a támadások között magice skill-t, mivel csak azokon gyorsít.
<:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Azt szeretném kérdezni tõletek, hogy nekem van egy lvl 60as sws-em, de már kb másfél éve nem játszottam. Mielõtt összevonták a szervereket akkor hagytam abba. Sieghardton van ez a karakter.
Na és szerintetek megéri újra befizetni? A szerverek mennyire kihaltak?
Vannak még magyar klánok? Egyszóval érdemes újra játszani?
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Eladó a következõ account.
Rajta a következõ karikkal. (Összes kari Franzon van)
75sb/47arbe + 79,8 titan + 74 pp + 40 sws +40 wc + 40 ee
Ára: 5000 HUF
Titannak és Kamaelnek van A grade cucca a többinek is akad C vagy B.
Pá.
Madness WTS KAKUCS,EURO,HUNGARO RING lessons :)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Nem túl magas szintû karakter, de nekem nem nagyon jött be ez a game és hátha..
pm ha érdekel
78dc for 81 GH vagy WR pm itt
the world is mine
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
the world is mine
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
De én klán társaitól azt a verziót hallottam, amit az elõbb leírtam és hogy Koro próbálja az NCsoft-ot kérni, hogy adják vissza a törpéje accountját. De azért szerintem az egyik legjobb fej emberke volt a botok között aki segített a több játékoson ha tudott.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Szegény Korobkin jól megjárta, egy ismerõsének kölcsön adta neki a bd-jét ami másik account-on volt, na ugye gyereket tetten érte a GM és le bann-olták a teljes master account-ot. Pont azt a herot veszítette el így a teon aki talán a 34 hero közül a legjobban megérdemlete a hero-ságot.
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
Eladnám a megmaradt accom.
1. 75sb/47arbe + 79,8 titan + 74 pp + 40 sws +40 wc + 40 ee 6k huf
az accon a titannak van a grade armor (ékszer, fegyó is emlékeim szerint) illetve a kamaelnek is vannak cuccai
Írj ajánlatot pm-ben aztán megegyezünk valahogy.
Üdv.
Btw:
Teonon vagy Franzon karaktert venne 80+/vagy cserélne részletekért pm Lenderow. Csak hogy nehogy megtörjön a 4 óránkénti sorozat... o.O
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
csak annyit még,hogy nem 4 óra telt el hanem min 28 de semmi probléma,jah majdnem elfelejtettem a duplapostért elnézést,csak mivel nem tudok minden nap gép elõtt tespedni, ezért megkértem nézegessék sg-t (akinek nem mondjuk a ki a nevét és önszántából írt még 1 hirdetést) de még1x alázatos elnézést kérek.
"URAM REMÉLEM MÉG BEFOGAD A MENNYORSZÁG?!"
szép napot mindenkinek
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"