Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új S84-es fegyók
Új S80 heavy armor set
Új S80 light armor set
Új S80 Robe armor set
Piroska S84 heavy set
Piroska S84 light set
Piroska S84 Robe set
S84 Desity heavy set
S84 Destiny light set
S84 Destiny Robe set
A "változatos" ruha kollekció is azt mutatja, hogy még idejében quitteltem. Egyébként aki maradt annak azt javaslom, hogy huzzon bele, ha ilyen cuccokat akar magára ölteni, mert
"Antharas raised to lvl 85 -> Added Bofess Armors/Jewels and Bofess/Elegia Weapons to his loot table.
Valakas Now only drops Bofess Armors/Jewels and Bofess/Elegia Weapons.
Ekimus No longer drops Dynasty armors & Now Can Drop Full Nobled Vesper Armors along with all Will Books and Holy Spirit Cloaks.
Frintezza changed into instance raised to lvl 85 Now only Drops Vesper Weapons and Bofess Armors/Jewels
Zaken lvl 78~85 Instance Drops Destiny & Vesper Armors/Jewels"
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Flymi: nem megy vita. Beszélgetés van. Attól, hogy az interneten tesszük, még lehet néha beszélgetni is... 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Szerintem amugy sajnos a software vs software - és itt nem a walkerre gondolok, mielõtt a legit lovagok haraga lecsapna rám😄 - csaták miatt már távol van teon is az igazi l2tõl
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Tezza pvprõl pedig: 40(RM) vs 75(X) volt(SH oldal kb annyian voltak mint mi).Jött egy hirtelen szerverleállás éjfél környékén és csak ennyi embert sikerült összeszedni.Mókás volt hogy a 3 oldal egymást ölte,eléggé nagy volt a fejetlenség.(Videóból pont a PR utáni részben öljük meg az SH-t).
Partynk amúgy vicces volt (6 dd,wc,bp(boxed),bd).Sws,bp,ee még nem érkezett meg a const pt-mból majd jövõhét kedden. 😄
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
5percenként csinálsz egy screent a gamerõl timestappel?
Trolling is a art.
This account failed our verification tests on THREE separate occasions. The first occurred on 8/31/2009. The second was on 1/28/2010. The third and final time occurred on 2/22/2010.
The character failed repeated verification attempts and was also verified exhibiting behavior only possible through the use of a 3rd party program. We were also able to verify consistent participation with other characters also having failed the repeated verification process.
The Support Team will not provide specific information regarding the methods used to verify bot usage. Providing this information would allow bot users the means to develop methods to circumvent the verification checks. However, we are confident in the evidence obtained in respect to this incident
Ez Shanaelnek jött.
És mivel mertem levelet írni screenshotokkal alátámaszva, hogy mi?? Márpedig én nem botozok. Kedves GM will kibanolta Shanway-t is. Ez pontosan 5 napja történt.... Szal azt kell mondjam NCSoft most ért al a csúcsra.... mikor 100emberbõl 80 botozik és õ azt bannolja aki kézzel XPzik... még csak botpartyba se ültem nehogy véletlenûl is banoljanak...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
A helyeben akarkit nem tamogatnek az RM-ben, egyszeruen tobb kart okoz mint amennyi elonyt szerez vele. Anno IC-ben igyekeztem a magyarokat jol kepviselni, mikor Gordi bekerult a Nokiahoz es nem ert ra jatszani... meg atyai dicseretet is kaptam tole...! ^____^ aztan megis, tudjuk mi lett a vege... 😊 Szoval Madness, ne segits mindenkinek csak azert mert magyar! Segits azert, mert mar meggyozott arrol, hogy nem faragsz ra vele. (de az sok honapnyi ismerettseg utan is 50-50% 😊 )
Egyebkent meg, jol csinalta, hogy az RM-be ment, talan nem uraljak a szervert, es nem is fogjak, de vegre igazi L2ben van resze. Ez a lenyeg, ha mar jatszik az ember.
Ám PM >> ndrush vagy vmi ilyesmi totozd ki hagy oruljon õ lezsiroz neked mindent.(adenat, klant, herocimet, baratnõt...)
BB
Nem ezzel kellene megtörni ezt a szép csendet, de a szükség nagy úr.
Szóval egy nagy OFF: WTB TC for adena EU server, pm pls. ON:
sry
<#gonosz3>#gonosz3>
csatlakozom😊
A Nova most is ugyanolyan szar mint volt, csak mar nincs olyan ellenfeluk, mint a Catalyst/Enmity, ezert ilyen fantasztikusak, semmi masert. A pofajuk is nagy, mint mindig, egymast is csak a legbelso mag becsuli, ami kb. 5-8 ember, a tobbivel elobb-utobb ok maguk basznak ki, aztan rafognak mindenfele szart hogy ezert meg azert kocsog es milyen jo hogy kirugtak. Meg lehet nezni, Hotkitty-ert is odaig voltak, most meg kirakott Chowder&TKJ egy mp3-at amiben fikazzak hogy nem egyforma meretuek a mellei, stb... a Novanal nagyobb boardwarrior es bullshitter banda az osszes MMOban egyutt sincs, legalabbis szerintem... mas kerdes, hogy ettol meg van koztuk olyan ismerosom akit tovabbra is kedvelek, de maig nem ertem, miert nem hagyta meg ott oket (pl. Haldir).
Jol tetted, hogy megfogadtad a tanacsomat anno, es atmentel a Catalysthoz, mert bar az a csapat feloszlott, de azok legalabb tenyleg tudtak jatszani, es tenyleg egyutt is jatszottak, nem emlekszem olyanra, hogy valaha is ugy egymas ellen fordultak volna, mint a Nova teszi rendszeresen a tagjaival.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Az Uprising egy alliance név, a main clan pedig az Enmity volt. Amikor még Orm vezette az Enmity-t és vele az allyt, akkor (kb. c2-tol kezdve) az Uprising folyamatosan teljes kontroll alatt tartotta Bartz-ot. A TheDamned küzdött ellenük a legkitartóbban, de sokra õk se vitték. Aztán Orm és vele a jelentõsebb playerek megunták, hogy nincs kihívás számukra a játékban, és elmentek. Akkor TD végre megörökölte a legerõsebb klán címet, nagyjából talán fél évvel a szerver transzfer opció megjelenése elõtt... de a transferrel az Enmity megint talpraállt, és kb. 3-5 hónapig megint a szerver élére állt. (Ezt leginkább a sieghardtról hozzájuk költözött Catalystnak köszönhették.) A The Damned szinte senkit nem vett be a transzferelõk elsõ hullámakor, csak balfasz NobleHouse-osokat (szintén sieghardtról), akikkel egyáltalán nem erõsítettek a helyzetükön. A Nova ally valahol a harmadik-negyedik sorban volt csak bartzon, a StripClub mögött, de az SC jegelte magát, a Nova pedig összeszedett egy csomó embert mindenféle szerverekrõl, ezzel kb. a TD szintjére jött fel. Közvetlenül a transzferek elsõ 2-3 hetében még szövetségben is volt az Enmity és a Nova, de az Enmity (talán a név kötelez?) felrúgta a megállapodást és wart rakott rájuk.
Mikor a Catalystosok elmentek Warhammerezni, az Enmity megint szétesett, a TD feltört, közben a Nova ally leader klánvezért és 10+ másik karaktert bannoltak a klánból, így nem tudtak többet siegere regisztrálni, úgy döntöttek elmennek Sayhára tápolni, onnan meg át Phoenixre a legmagasabb NA szerverlétszám miatt orosz-ukrán-bolgár vegyes nyomikat ölni halomra.
Szvsz a szervertransfer utáni elsõ 1 hónap volt az L2 reneszánsz idõszaka, ahol az összes szerver top játékosai, top cuccokkal, partikkal együtt a nap minden szakában 4 oldalú warokat vívtak (Enmity vs TD vs Nova vs LEAD) aztán a LEAD java (DLM, es mas ex-FOB tagok) atmentek a Novaba, a masik resze a TDbe, aztan 2 heten belul a Nova is kiesett a mar emlitett bannolás miatt, és maradt az Enmity-TD harc, majd az is eldolt az Enmity unalmával... most meg mar semmi sincs, a TD botozik es kesz.
A sztoriban nem kerültek említésre olyan töltelék klánok, mint a Vestige, a Deadly Sins, a RedKnights, vagy az AmberEye, de nekik nem is volt sok szerepük.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
(azon kivûl hogy craftolni lehet belõle dolgokat pl. stone of mana stb., mert az nem indokolja, hogy ezer számra buyolják.)
ps.: szobára kellett menned, hogy ennyiért craftolja ?

Lineage2.com itt minden kérdésedre választ találsz ha jó helyen keresed.
Örülök h segíthettem
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Hogy mûködik mostanság egy ilyen lineage 2 ? mennyi az eredeti játék és havonta mennyit kell fizetni érte ?
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Szóval a TH sokkal-sokkal tobb conja ( és így HP/CP ) nem kompenzálja, hogy esetleg egy kicsivel gyengébb?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Még annyi lenne, hogy azt tervezgetem, hogy +5 dex -5 str dyet teszek rá.Valamint A-s ruhát ha összejön akkor Maját tennék rá a +50% stun res miatt ( szerintem ez többet ér mint a DC +4/+4% ).Szerinted ez így jó ?
Mi a helyzet a másikkal?TH vs. AW ?
A létezõ leghülyébb kérdést tenném fel de hát muszáj megkérdeznem.
Szóval még mindig a TH a jobb tõrös?Az TH és az AW között vacillálok de mivel nem ismerem ezt a mostani részt ( gracia final vagy mi ) ezért bátorkodom megkérdezni.
@ #83765
Az íjászok kakik lettek ?Régen a HE volt a félisten a játékban.Legalább is minden negyedik ember HE volt.
Kössz!
WTB : Tavasz!
(óvatosan a jobb ívrõl beszúró verseny palántákkal)
ps.: Jó ez a Teon szerver Franz után,"csöppet" élõbb.Nem bántam meg a transferelést.Annyi warunk van,hogy mindig találok valami enemyt akármerre is járok.