Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pharao
Látom elég nagy itt a csend.

Új S84-es fegyók

Új S80 heavy armor set

Új S80 light armor set

Új S80 Robe armor set

Piroska S84 heavy set

Piroska S84 light set

Piroska S84 Robe set

S84 Desity heavy set

S84 Destiny light set

S84 Destiny Robe set

A "változatos" ruha kollekció is azt mutatja, hogy még idejében quitteltem. Egyébként aki maradt annak azt javaslom, hogy huzzon bele, ha ilyen cuccokat akar magára ölteni, mert
"Antharas raised to lvl 85 -> Added Bofess Armors/Jewels and Bofess/Elegia Weapons to his loot table.

Valakas Now only drops Bofess Armors/Jewels and Bofess/Elegia Weapons.

Ekimus No longer drops Dynasty armors & Now Can Drop Full Nobled Vesper Armors along with all Will Books and Holy Spirit Cloaks.

Frintezza changed into instance raised to lvl 85 Now only Drops Vesper Weapons and Bofess Armors/Jewels

Zaken lvl 78~85 Instance Drops Destiny & Vesper Armors/Jewels"

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Endaer
részvétem Shanway-ért

Flymi: nem megy vita. Beszélgetés van. Attól, hogy az interneten tesszük, még lehet néha beszélgetni is... 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

solyomb
Ez tény - mármint a képviselet -, bár sajnálatomra minden neked sem sikerült😞 De szerencsére azért ha utóbb is de csak megvívtam a magam harcát és lett eredménye is😊

Szerintem amugy sajnos a software vs software - és itt nem a walkerre gondolok, mielõtt a legit lovagok haraga lecsapna rám😄 - csaták miatt már távol van teon is az igazi l2tõl
mar azthittem hogy csak engem Kanqukac(Emirkehahr), nyultam is a bankkartyamert...<#integet2>

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Nem értem min megy a vita, amikor én kvára nem kértem senkit hogy támogasson bármivel is. Egyszerûen annyit kérdeztem, hogy van-e magyar klán teonon. Ennyi.

MadnessX
Természetesen nem támogatok én senki jött-ment embert hogy bekerüljön...csak Kanqukac(Emirkehahr) ismét vicces kedvében volt :o

Tezza pvprõl pedig: 40(RM) vs 75(X) volt(SH oldal kb annyian voltak mint mi).Jött egy hirtelen szerverleállás éjfél környékén és csak ennyi embert sikerült összeszedni.Mókás volt hogy a 3 oldal egymást ölte,eléggé nagy volt a fejetlenség.(Videóból pont a PR utáni részben öljük meg az SH-t).
Partynk amúgy vicces volt (6 dd,wc,bp(boxed),bd).Sws,bp,ee még nem érkezett meg a const pt-mból majd jövõhét kedden. 😄

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Gordis2k
12-15 screenshotom volt arrol a napról szinte 0,5%konként ahogy poleval huzok mobokat. Azt oldja meg botbol, hogy singeltargetel huz nem soc nem agro mobokat egy kõhöz nyilt terepen....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

daemonervosa
milyen screenshottal lehet azt alátámasztani, hogy nem botoztál az adott idõpontban? 😊

5percenként csinálsz egy screent a gamerõl timestappel?

Trolling is a art.

Gordis2k
shanway-vel 1 éve nem botozok😊 shanaelel(82(80%)SH/78Db/75A😎 tavaly október óta nem. És most jön a valódi irónia!

This account failed our verification tests on THREE separate occasions. The first occurred on 8/31/2009. The second was on 1/28/2010. The third and final time occurred on 2/22/2010.

The character failed repeated verification attempts and was also verified exhibiting behavior only possible through the use of a 3rd party program. We were also able to verify consistent participation with other characters also having failed the repeated verification process.

The Support Team will not provide specific information regarding the methods used to verify bot usage. Providing this information would allow bot users the means to develop methods to circumvent the verification checks. However, we are confident in the evidence obtained in respect to this incident

Ez Shanaelnek jött.
És mivel mertem levelet írni screenshotokkal alátámaszva, hogy mi?? Márpedig én nem botozok. Kedves GM will kibanolta Shanway-t is. Ez pontosan 5 napja történt.... Szal azt kell mondjam NCSoft most ért al a csúcsra.... mikor 100emberbõl 80 botozik és õ azt bannolja aki kézzel XPzik... még csak botpartyba se ültem nehogy véletlenûl is banoljanak...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Endaer
Jut eszembe, ironia es cinizmus nelkul, oszinten gratulalok Shanwaynek amiert meg mindig sikerrel tud botozni - manapsag ez nem sokaknak megy, sok a peches ember is, szoval tenyleg jol csinalja, fogadja elismeresem. Grat! 😊

Endaer
Troyz legujabb frintezzas pvpjeben elobb mozdulatlanul all aztan meg csak fekszik szegeny a foldon... gondolom, szarra lagolja magat aztan ugy eleg eselytelen harcolni... 😞 Teon mass pvp lag > all
A helyeben akarkit nem tamogatnek az RM-ben, egyszeruen tobb kart okoz mint amennyi elonyt szerez vele. Anno IC-ben igyekeztem a magyarokat jol kepviselni, mikor Gordi bekerult a Nokiahoz es nem ert ra jatszani... meg atyai dicseretet is kaptam tole...! ^____^ aztan megis, tudjuk mi lett a vege... 😊 Szoval Madness, ne segits mindenkinek csak azert mert magyar! Segits azert, mert mar meggyozott arrol, hogy nem faragsz ra vele. (de az sok honapnyi ismerettseg utan is 50-50% 😊 )
Egyebkent meg, jol csinalta, hogy az RM-be ment, talan nem uraljak a szervert, es nem is fogjak, de vegre igazi L2ben van resze. Ez a lenyeg, ha mar jatszik az ember.

Mar latom mennyire fog ennek Madness örülni <#eplus2><#eplus2>

Teon az mi????
Ám PM >> ndrush vagy vmi ilyesmi totozd ki hagy oruljon õ lezsiroz neked mindent.(adenat, klant, herocimet, baratnõt...)
BB

Nincs.

Teonon van magyar klán? Ha igen, és tgf is van, akkor kaphatnék egy nevet akire pmelhetek?

Üdv!
Nem ezzel kellene megtörni ezt a szép csendet, de a szükség nagy úr.
Szóval egy nagy OFF: WTB TC for adena EU server, pm pls. ON:

sry
<#gonosz3>

solyomb
" Novanal nagyobb boardwarrior es bullshitter banda az osszes MMOban egyutt sincs, legalabbis szerintem..."

csatlakozom😊
Endaer
Ket oldalt is lehetett volna irni, es akkor is lehetett volna vmit kiegesziteni, szoval valoban nem volt 100%ig pontos osszefoglalo, de azert a lenyeg szerintem benne volt. 😊
A Nova most is ugyanolyan szar mint volt, csak mar nincs olyan ellenfeluk, mint a Catalyst/Enmity, ezert ilyen fantasztikusak, semmi masert. A pofajuk is nagy, mint mindig, egymast is csak a legbelso mag becsuli, ami kb. 5-8 ember, a tobbivel elobb-utobb ok maguk basznak ki, aztan rafognak mindenfele szart hogy ezert meg azert kocsog es milyen jo hogy kirugtak. Meg lehet nezni, Hotkitty-ert is odaig voltak, most meg kirakott Chowder&TKJ egy mp3-at amiben fikazzak hogy nem egyforma meretuek a mellei, stb... a Novanal nagyobb boardwarrior es bullshitter banda az osszes MMOban egyutt sincs, legalabbis szerintem... mas kerdes, hogy ettol meg van koztuk olyan ismerosom akit tovabbra is kedvelek, de maig nem ertem, miert nem hagyta meg ott oket (pl. Haldir).

Jol tetted, hogy megfogadtad a tanacsomat anno, es atmentel a Catalysthoz, mert bar az a csapat feloszlott, de azok legalabb tenyleg tudtak jatszani, es tenyleg egyutt is jatszottak, nem emlekszem olyanra, hogy valaha is ugy egymas ellen fordultak volna, mint a Nova teszi rendszeresen a tagjaival.

Egy rövidebb leírás van,meg youtubos videok elérhetõsége, tenyleg nem sok minden😊 Egyébként nem akarok tõlük semmit
itt nemsok mindent találsz, ez aion. szeretnél tõlük valamit? 😛

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Kösz Endaer hogy összeszedted a gondolataidat😊 Közben találtam weblapot is😊 http://www.teamuprising.org/
Kis adalék: szerintem Enmity azért "rúgta" fel a megállapodást, amiért én átmentem Catalystba. Szervezetlen volt az egész, de a szájuk hatalmas. 😛 A war felrakása utána a Nova egy vagy két bosst tudott magáévá tenni, mert a krónika váltás miatt nem tudtunk allyskilleket használni. Miután átszervezésre került Enmity (4-6 party Catalystos át Enmitybe), igazából senki sem tudott megszorítani minket. TD kb 2 hét után visszabújt a barlangjába és kirúgták a belépett nooblehouse 80%-t.

Hát az a januártól május végéig tartó idõszak igencsak szép volt 😊

Endaer
amennyire én tudom, a válasz kicsit hosszú még zanzásítva is:

Az Uprising egy alliance név, a main clan pedig az Enmity volt. Amikor még Orm vezette az Enmity-t és vele az allyt, akkor (kb. c2-tol kezdve) az Uprising folyamatosan teljes kontroll alatt tartotta Bartz-ot. A TheDamned küzdött ellenük a legkitartóbban, de sokra õk se vitték. Aztán Orm és vele a jelentõsebb playerek megunták, hogy nincs kihívás számukra a játékban, és elmentek. Akkor TD végre megörökölte a legerõsebb klán címet, nagyjából talán fél évvel a szerver transzfer opció megjelenése elõtt... de a transferrel az Enmity megint talpraállt, és kb. 3-5 hónapig megint a szerver élére állt. (Ezt leginkább a sieghardtról hozzájuk költözött Catalystnak köszönhették.) A The Damned szinte senkit nem vett be a transzferelõk elsõ hullámakor, csak balfasz NobleHouse-osokat (szintén sieghardtról), akikkel egyáltalán nem erõsítettek a helyzetükön. A Nova ally valahol a harmadik-negyedik sorban volt csak bartzon, a StripClub mögött, de az SC jegelte magát, a Nova pedig összeszedett egy csomó embert mindenféle szerverekrõl, ezzel kb. a TD szintjére jött fel. Közvetlenül a transzferek elsõ 2-3 hetében még szövetségben is volt az Enmity és a Nova, de az Enmity (talán a név kötelez?) felrúgta a megállapodást és wart rakott rájuk.
Mikor a Catalystosok elmentek Warhammerezni, az Enmity megint szétesett, a TD feltört, közben a Nova ally leader klánvezért és 10+ másik karaktert bannoltak a klánból, így nem tudtak többet siegere regisztrálni, úgy döntöttek elmennek Sayhára tápolni, onnan meg át Phoenixre a legmagasabb NA szerverlétszám miatt orosz-ukrán-bolgár vegyes nyomikat ölni halomra.
Szvsz a szervertransfer utáni elsõ 1 hónap volt az L2 reneszánsz idõszaka, ahol az összes szerver top játékosai, top cuccokkal, partikkal együtt a nap minden szakában 4 oldalú warokat vívtak (Enmity vs TD vs Nova vs LEAD) aztán a LEAD java (DLM, es mas ex-FOB tagok) atmentek a Novaba, a masik resze a TDbe, aztan 2 heten belul a Nova is kiesett a mar emlitett bannolás miatt, és maradt az Enmity-TD harc, majd az is eldolt az Enmity unalmával... most meg mar semmi sincs, a TD botozik es kesz.
A sztoriban nem kerültek említésre olyan töltelék klánok, mint a Vestige, a Deadly Sins, a RedKnights, vagy az AmberEye, de nekik nem is volt sok szerepük.

Fõleg a régebbi játékosokhoz lenne 1 kérdésem! Uprising(nem tudom clan akart-e lenni vagy alliance) tényleg ennyire táp volt régen hogy Nova-t, Td-t verte? És hogy ezek a klánok tulajdonképpen azért is törhettek a csúcsra mert Ur felhagyott l2vel? Nyugodtan javítsatok ki ha már a kérdés is xar, csak érdekel a téma😊
<#action>

^^ Mester ! Taníts! 😊
Ez se lát ki a catán kívülre.

megkértem, hogy shoutoljon hogy spitter craftert keresek, mire közölte, hogyha tudok recit akkor lecraftolja. mondtam neki hol van, és lecraftolta 😛

MadnessX
Star stone-ok(green,blue,red) kellenek a 300-as kövek kiváltásához is amit Kleftbõl lehet szerezni.

Predtom0O
????

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Tudja valaki mire jó a blue star stone ?
(azon kivûl hogy craftolni lehet belõle dolgokat pl. stone of mana stb., mert az nem indokolja, hogy ezer számra buyolják.)
grat

ps.: szobára kellett menned, hogy ennyiért craftolja ?

MeoH
+10 or no balls

fuck mmo's..i.,

Predtom0O
GZ

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Nyih

Gordis2k
3k az acc 3k egy honap az acc tartalmaz egyben 30 np játékot is de ahoz hogy aktiváld kell egy bankártya vagy 30 nap ha valamit nem értesz Privát.

Predtom0O
mûködni müködik amikor mûködik de van olyan is hogy nem müködik de az elég ritkán van asszem
Lineage2.com itt minden kérdésedre választ találsz ha jó helyen keresed.
Örülök h segíthettem

Hali
Hogy mûködik mostanság egy ilyen lineage 2 ? mennyi az eredeti játék és havonta mennyit kell fizetni érte ?

PK foreva...

Lullaby
Kisebbet szúr mint egy AW, de pl. a stunt jobban bírja a TH (itt nem az agyon enchantolt stunokra gondolok). Az én TH-m 81-es, van egy 83-as GH is amivel tudok funolni, nem egyszerû választani, de pl. olyn egyértelmûen a GH a jobb.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Bocs, hogy ennyit kérdezek 😉
Szóval a TH sokkal-sokkal tobb conja ( és így HP/CP ) nem kompenzálja, hogy esetleg egy kicsivel gyengébb?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Lullaby
Én is így voltam szal jah (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Kössz a választ! 😉
Még annyi lenne, hogy azt tervezgetem, hogy +5 dex -5 str dyet teszek rá.Valamint A-s ruhát ha összejön akkor Maját tennék rá a +50% stun res miatt ( szerintem ez többet ér mint a DC +4/+4% ).Szerinted ez így jó ?

Lullaby
AW még mindig erõs, kicsit jobb is mint a TH bár nekem utóbbi van. Annyi tuti hogy a tõrösök még mindig tápok viszont siegen nukerek és íjászok aratnak, nyilván mindig is a range karik lesznek ott jobbak.

Értem.Ezt mondjuk sohasem szerettem ezekben a játékokban.Gondolnak egyet és egy kariból istent vagy szardarabot csinálnak.

Mi a helyzet a másikkal?TH vs. AW ?

hát nerfelték a béka segge alá az íjászokat, nem is nagyon erõltetik már a játékot vele

Üdv!Régen játszottam az l2-vel és most megint arra vetemedek, hogy elõveszem ( aion nemtetszik,így marad az l2 ).
A létezõ leghülyébb kérdést tenném fel de hát muszáj megkérdeznem.
Szóval még mindig a TH a jobb tõrös?Az TH és az AW között vacillálok de mivel nem ismerem ezt a mostani részt ( gracia final vagy mi ) ezért bátorkodom megkérdezni.

@ #83765

Az íjászok kakik lettek ?Régen a HE volt a félisten a játékban.Legalább is minden negyedik ember HE volt.

Kössz!

Gordis2k
Sayhan konkrétan atom jo klan élet van ATM és SWSel a segged ki lenne nyalva😊 baromi jo a hangulat ha kocka vagy fizesd be föleg mst mert 1 hétig 3xos rate van.

MadnessX
Ezt jó látni,hogy újra készen állsz Kakucs,Euroringre 😊
WTB : Tavasz!

(óvatosan a jobb ívrõl beszúró verseny palántákkal)

ps.: Jó ez a Teon szerver Franz után,"csöppet" élõbb.Nem bántam meg a transferelést.Annyi warunk van,hogy mindig találok valami enemyt akármerre is járok.