88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#84726 amúgy még 19 vagyok csak, szal ha megírod melyik questekre gondoltál, még megtudom csinálni :D, de az orc villageben lévőket megcsináltam :) -
Lehuzlak #84725 lvl 20 - lvl 35 cruma marshland
hf -
#84724 persze, ne néz már hülyének -.-, majd persze botozni, aztán kibanolnak, kösz nem :)
Amúgy ki mondta hogy nem csináltam questet? :P
Ja éscsak a bank kártyám járt le, nem kellett rájönnöm hogy kell fizetni, mondtam hogy értek hozzá, van paypal account meg ebay accoum is, nem 1x rendeltem külföldről valamit.
A kérdés még adott, hová menjek fejlődni, régen Gludioban fejlődtem, de kitudja lehet hogy van már jobb hely :) -
DiamondHeart #84723 1-19ig van kb 4 vagy 5 quest newbie guidetol amit csinálhattál volna. Szerintem ha rájöttél nagynehezen hogyan is kell a havidijat befizetni csinálj még 4-5 accountot es kezdj el botozni! Tökéletes lenne hozzá az idözítés. Csak ne felejts el walker kódot is venni! -
Kanqukac #84722 pfff....... -
#84721 Ork mage
1-19 ig a falu környékén fejlődtem, Orc Shamanként hová menjek? Gludioba? -
#84720 Képzelheted Promiék mennyire emók most :D Nincs értelme olyzni, itt a vég :D -
ErrOrHUN #84719 semmiért sem éri meg szopni olyn :P -
#84718 Mult honapban le0ztak a pontjaim most meg ugye server shit 5napra leszek hero , de nem tudom h van e ertelme ezert az 5 napert szopni olyn. -
#84717 mi történt? -
#84716 máris megy a sírás a fórumon, szánalmas -
#84715 2011: EU+USA merge -
#84714 confired. es a kurva anyat az ncsoftenak , masodszor szopat meg a herosaggal :\ -
#84713 Október 5. THE DAY.
Odikee the best GH at eu servers!
/lf confirmation -
#84712 hahahahaahahahha vissza nyal a fagyi mass report utan mi?:D RIP Marti,VZ,Somki :DDDDDDDDDDD -
#84711 Ha esetleg valakiknek kommunikációs térre lenne szüksége, vagy már unják a ventrit:)
http://www.mumble.hu/
-
DiamondHeart #84710 Az nagyon fasza! :D Itthon vagyok Siófokon egész hétvégén, a gépemen fut a party vasárnap estig amíg visszaérek melóhelyre...imádkozzatok értem gyermekeim! -
#84709 Az a hír járja, hogy szerver mergek miatt az NC nagyon ráállt a tisztogatásokra, szal hanyagoljatok minden külső segítséget, SH-ból eddig 3 repült akikről tudunk eddig (+ szokásos bot trainek). -
BaalKain #84708 Adena eladó teonon, pm :) -
#84707 WTB Titan lvl 76+ Teon nekem is jöhet a pm -
Bugxa #84706 WTB 78+ kari teonon ajánlatok pmben -
#84705 Átkozott csaló! -
#84704 Alap esetben nem , de ha a clan leadered at rak royal guardbol main clanba amikor beteleportalsz olyra akkor megkapod a clan+ward skilleket olyra , ezert kaptam 1 het pihenot . -
oppenheimer #84703 ugye ezek olyn nem működnek? szerintem elég szar ötlet volt ilyeneket berakni a játékba.. -
#84702 http://www.lineage2.com/news/graciafinal_01.html
Minden ward más statot ad:
Gludio Territory Benefaction STR +1 / INT +1
Dion Territory Benefaction DEX +1 / WIT +1
Giran Territory Benefaction STR +1 / MEN +1
Oren Territory Benefaction CON +1 / MEN +1
Aden Territory Benefaction DEX +1 / MEN +1
Innadril Territory Benefaction CON +1 / INT +1
Goddard Territory Benefaction DEX +1 / INT +1
Rune Territory Benefaction STR +1 / WIT +1
Schuttgart Territory Benefaction CON +1 / WIT +1 -
#84701 Értem, ruha világos, ezek a wardok mit tud(tak)/nak pontosan? -
#84700 A karácsonyos event olyan shirt-öt adott, ami növelte a statokat. Ezen felül ruha/ward. -
Nick Elodeon #84699 kösz a választ
igazából pont a tank amire a választásom legkevésbé esne most
gyerek miatt este 10-ig biztos, hogy 5percenkét van valami dolgom, és így nem lehet hatékonyan tankolni :)
szóval igazából szólóra kellene találnom karit, ami nincs sokba viszont gyorsan lehet vele haladni :)
nekem tapasztalatom csak he-val van, ugyan tőrössel is voltam, de az sin volt, és ha visszagondolok anno mind a kettővel jól haladtam prophettel a seggemben, bár a he emlékeim szerint lényegesen gyorsabb gyakott
gladi és warlord tapasztalatom nincs
ezekkel lehet e olyan hatékonyan szólózni, mint a lightosokkal? -
#84698 Wardokból van valamennyi meg eventből. Pve-re str nem árt, szóval várj még a -9 str-es dye felrakásával. -
#84697 Addig amíg pvezel a legjobb, ha nem raksz rá semmit szerintem.
#84693: Ez tényleg érdekes, valaki? -
#84696 Igen ez szimpatikusnak tűnik, mindenesetre amíg pvm megy addig maradjon a str a nagyobb átlagsebzés miatt, nemde? -
#84695 Mindenesetre a dye-olás egyértelmű, nem kezdek el itt chatelni, csak kicsit le vagyok lassulva! :-) -
#84694 Itemből?! Ennyi? -
#84693 Ez érdekes, de a TH-m értékei ezek
str 42 dex 30 con 41
Nem egészen értem, hogy jöttek ki a képen látható értékek! 8- -
#84692 1 statra maximum 5öt rakhatsz dye-ból, levenni bármennyit lehet. Az elképzelésed meg felejtsd el, eleve PVPre akarsz dyeolni vagy farmra? Gondolom, ha dexet akarsz növelni, akkor pvp-re, szóval -9 STR +4 DEX/CON és +5 CON/DEX döntsd el, hogy DEXből vagy CONból akarsz +5öt. -
#84691 Abszolút 0-áról kezdve már nem olyan nehéz egy 3rd classos szintet elérni mint régen volt. Common cuccok nagyon olcsók, városban 1 órás newbie buff van 75ig, ezt a szintet bármelyik karival könnyű elérni. Persze nem ugyanaz mintha dual boksz buffer lenne mögötted vagy épp OE fegyók. Human harcos fronton a tankot ajánlanám, vanguardban egész kellemesen tud fejlődni és már party buffja is van, nem olyan haszontalan mint régen. Tőrös is jó választás még mindig.
@Mydgard:
Squezz régen ebben tolta:
-
#84690 Hali!
Érdeklődnék TH dye-olását illetően, hogy célszerű csinálni? Most valami ilyen elképzelésem van:
+5 dex -5 con
+x dex -x str
X=2? 3? 4? -
Nick Elodeon #84689 üdv!
lassan 2 éve nem volt szerencsém a játékhoz ezért hálás lennék, ha valaki felvilágosítana milyen kasztot érdemes választani human harcos fronton
és itt most nem a high-end érdekelne meg az olimpia, hanem hogy 0-ról melyikkel lehet jól fejlődni egyedül, melyiket lehet könnyen és olcsón felszerelni
árak, beszerezhetőség: light vs heavy, dagger vs bow vs (2)sword(+shield)? vagy ez teljesen mind1, mert shadow itemekkel el lehet boldogulni?
skillek hogyan állnak most(tudom ennek utána lehet járni, de más egy leírás és más a gyakorlat)
normál esetben nem kérdeznék és kipróbálnék mindent, de most sajnos nincs rá ennyi időm -
#84688 WTB: 76+ karik toros titan tyrant pp se bd bp minden johet @ teon. pm be -
Lenderow #84687 hi
WTB: SPOILOS,BD,SR,HE,BP,SWS KARIK ÉRDEKELNÉNEK 76 KÖRNYÉKIEK
AJÁNLATOK PMBEN